Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mind1, úgyse menne a laptopomon. Lehet veszek egy konzolt inkább. xD
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
(Engem amúgy még a "Remember Me" cimû játék érdekel idénrõl nagyon).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem lepne meg, ha átkerülne 2014-re.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nálam ez az év játéka (eddig, da valószínûleg így is marad). Mondom ezt úgy, hogy az össze TR-t többször végig vittem és mind eredetiben ott van a polcomon. Nálam 10/10. Nekem nagyon bejött ez az õszinte véleményem.
De nem tetszhet mindenkinek a játék. Kellenek az olyan vélemények is mint a tied meg azé a másik emberkéé is. Nem lehet mindenkinek a kedvére tenni.
Illetve az idén még egy új Batman játék is érkezik. Az elõzõ kettõ is Game of the Year "nyertes" volt. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nothing is True, Everything is Permitted
Sokat még nem toltam, de egy-két dolog:
- a gombidõzítéses hülyeség kezd az agyamra menni, ha jól emlékszem, pont a TR Legend volt az elsõ játék, ami használni kezdte, de azóta több akciójátékban lenyúlták
- nehéz meghalni, egyrészt mert eléggé erõsek vagyunk fegyverzetileg, másrészrõl mert a program segít (mint amikor bekapcsolsz minden segítséget az F1-ben), pl. tegnap elvétettem az ugrást a meneküléskor, épp a kiszögellés mellé ugrottam, erre föl Lara a levegõben (!) arrébbslisszolt és simán megkapaszkodott...
De ha nem vesszük szigorúan a TR nevet, el lehet vele lenni, de ha túlélõjáték, akkor inkább az Alan Wake.
Néha akár vissza is lehet vonulni oda, ahol nekik kell elõnytelenül fedezék nélkül bejönniük szûk helyre pl. és beng-beng.
Ha fedezékben vagy és jön a durranószar, csak ugorj át egy másik fedezékbe, aztán onnan vissza, ha odajön. Sokáig el lehet ezzel szórakozni. Plusz ha akkor lövöd meg amikor dobja, simán magukat gyújtja fel vele. Használd rajtuk mindig a tûzes nyílvesszõt, azt sem szeretik. Sokat rálõsz, mégha gyengén is felhúzva, akkor is bemurdelnek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sztem összességében jó játék lett. Ha tudják tartani ezt a színvonalat, vagy egy kicsit még jobbat, akkor engem megvettek kilóra xD
Amúgy van egy csomó olyan rész, ahol vágás van. Az idõ alatt, pihent, evett, vagy amit akart csinálni. Vagy akár ilyen lehetne a tábortüzek is, ahol megpihen és regenerálódik.
Egyszer sem láttam Larát inni. Ezt azért belerakhatnák.
Mert ott is miket láthatunk: Nyílaznak ezerrel testedbõl állnak ki a nyilak kis idõ után a semmibe eltûnnek , maximum lelassul a karaktered meg liheg aztán bekur egy heal potit vagy eszik egy növányt vagy akármit és mintha mi sem történt volna. Ez igen ezek a megoldások aztán kurvára reálisak.
Ezekre idõt a fejlesztõk nem fognak áldozni mert felesleges.
Leírva és belegondolva pedig mekkora királyság és hangulat bomba lenne ha minden egyes találatnál reálisan ott lenne a nyoma húzná a lábát, fogná a vérzõ karját stb és a medkitnél nem csak az lenne hogy megnyomsz egy gombot és már semmi bajod ,hanem kinyitod a dobozt ,fertõtleníted a sebed esetleg bevarrod aztán bekötöd. Ez jól hangzik egy pár másodperces animációval meg is lehetne oldani,de kb a 10. után már unná az ember és akkor meg az lenne a baj.
Next PC upgrade: 2022
a.) tipikusan olyan játékosok, akik a büdös életben hozzá nem szagoltak az eredeti TR részekhez, így nekik ez a csúcsjáték
b.)fullra beszopták ezt a survivor maszlagot és így még önmaguknak sem merik bevallani, hogy egy nulla játékért adtak ki pénzt feleslegesen
c.)mindkettõ
Mert a "Press X to Gameplay" szintû harc, a primitív platforming ahol minden deszka és párkány ki van meszelve, a mocskosul leegyszerûsített játékmenet (casual vision, cover rendszer, buta ai, életregen, gyûjtögetõs faszság a játékidõ kitolására etc.) és az, hogy percenként bevágnak egy ingame videot ezáltal elvéve az irányítást, mindennek nevezhetõ csak nem (jó) játéknak. Hiába van nextgen grafikája meg jó segge Larának, az nem fogja megmenteni. Persze nyilván azért csinálták ilyenre, mert ez kell a plebsnek, ezt kajálják.
Szomorú látni, hogy mennyire lejjebb adták az emberek az elvárásaikat és hogy minden gyenge/közepes játékra szórják a tízpertízeket...
Hangulat,szinkronhangok,látvány szerintem egész jó!
Next PC upgrade: 2022
Ez egy kiherélt, látszati dolgokkal teli mai parasztvakító játék, interaktív mozi (bár filmnek meg szar lenne), ami leülteti az egész családot játszani úgy, hogy közük nincs hozzá ... mert látványosnak látványos, de ennél többet nem lehet felhozni a játék számlájára.
És ha nem TR lenne a címe és egy faszi lenne a fõszereplõ, akkor senki nem adna rá közepesnél jobb osztályzatot.
De a marketing gépezet jól végezte dolgát, az erre fogékonyakat meg beszippantotta a felszínesség.
És már a játék alcímében szereplõ 'túlélõ született' is vicc, mert a játékban az átvezetõkön kívül sehol sincs szó 'túlélésrõl', sehol sem vagy hátrányban, sehol sem sérülsz rendesen, sehol sem vagy veszélyben az ellenfelektõl, igazi terminátor vagy .....
Majd ha elszállt a rózsaszín köd, akkor nem árt a színfalak mögé is benézni azoknak, akik most odáig vannak ezért a játékért.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Még szerencse, hogy van amit meghagynak a játékosnak is :)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nagyon-nagyon nagyon. Nagyon fel kell kötni a többi fejlesztõnek a gatyaszárat, hogy ne ez legyen számomra az év játéka. Igaz, hogy még csak március van. Érhet még meglepetés. Ami nem tetszett az a gyenge AI, valamint, hogy elég könnyû lett a játék. Lehettek volna gondolkodósabbak a sírok és azt se bántam volna, ha 3-4-5 logikai feladvány lett volna egy sírban és nem csak 1 darab síronként. Hogy mi tetszett benne, azt nem hangsúlyoznám ki. Szinte minden. Ha a fentebb említett negatívumok nem lettek volna meg, akkor tökéletes lenne a játék. Így csak majdnem az :)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csákányról még annyit hogy végre egy játék amiben neked kell átugrás után megkapaszkodnod a csákánnyal a sziklákban...ÉS NEM AUTOMATÁN csinálja a gép!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
am szerintem is elvan ez találva,nem olyan könnyû azért néha:)
Mindenki hangoztatja hogy iszonyúan egyszerû-könnyû a harc a játékban, hát n kb 2-3 tûz-vagy lövésbe meghalok...nekem valahogy egyeltalán nem könnyû, nem szakadok meg de nekem ez pont egy közepes szint, véletlenül sem jut eszembe a játék nehézségérõl hogy túl könnyû lenne, meghalok azért párszor...
Néhányszor, izé sokszor a farkasokkal.