Tomb Raider
  • Evoluti0N
    Félreértesz. Nem csak azok írhatnak ide, akiknek tetszik a játék. Ráadásul nem is akartalak meggyőzni arról, hogy a játék jó. Egyetlen egy hozzászólásom se volt, ahol erről próbáltalak volna meggyőzni. Sőt, még meg is kérdeztem, hogy szerinted mi lesz az év játéka, melyik játékot várod, mert ha leírod, hogy neked nem a TR az és nem tetszik, akkor kíváncsi vagyok rá, hogy neked mi az. Kíváncsi vagyok a véleményedre, attól függetlenül, hogy neked nem tetszik a TR. Azonban, hogy Hoz-zal itt "nyolcvan" hozzászóláson magyarázzátok egymásnak, hogy a játék jó, majd a másikótok rákontrázok, hogy bezzeg nem az, akkor az úgyse vezet semmire. Ha leírja nyolcvanadszorra is, hogy a játék jó, akkor te le fogod írni nyolcvanegyedszerre, hogy márpedig nem az, amire neki is le kell írni nyolcvanegyedszerre, hogy már pedig az. Láttam már sok ilyen értelmetlen vitát. Biztos, hogy ti is láttatok már és jól tudjátok, hogy úgyse vezet semmire. Az lesz a vége, hogy addig folytatjátok, ameddig valamelyikőtök meg nem unja, ami remélem, hogy mihamarabb bekövetkezik.