Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Van aki gyengébb gépen nyomja?Hamarosan újra lesz pc-m és nem tudom,hogy érdemes lesz-e megvenni vagy warezoljak, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MerlinW
Reload checkpoint? Néha bugos a dolog.

[merlinw.org]

Aki kijátszotta please segítsen. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
18:10-nél, nekem nem esnek le a deszkák a kapuról és nem látszik a kötél amivel ki kéne rántani. Mit kellene tenni?
http://www.youtube.com/watch?v=z8yz_6aTp2Y

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

tomsolo
Hunter dlc ruha

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Myselor
mód?😊)

lucifer9393
ragdoll effekt 😄

Ceausescu vs. Tomb Raider <#hehe><#hehe>

chase
Köszi a tippet! Ez jó.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

chase
Nekem ez a játék 10/10. Megérte a pénzt.

Simán jöhet egy olyan folytatás, hogy Lara visszatér erre a szigetre, legalább ilyen jó pályákat csinálnak a még felderítetlen részekre (persze kapcsolódjon az egész), teljesen napos/trópusi-esõs kivitelben, valamivel kevésbe dark fényekkel. Több, hosszabb kreatív fejtörõ pályák és tombok, kevesebb gyilkolás, de legalább annyi féle fajta állat AI-vel, mint a FC3.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Shep
Igen, de gondolom nem ilyen típusú kérdésekrõl van szó, mint amik ebben a topicban elhangzottak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem, ha ezzel 1 embert is sikerül arra késztetni ,hogy saját maga is gondolkozzon ne mások tegyék helyette. Egy ilyen játékban egy 20+ éves embernek nem illik úgy elakadnia ,hogy 5 perc gondolkodás után se jöjjön rá a megoldásra. Nem az a jó, ha mindenkinek minden kérdésére válaszolunk egybõl, hanem az ha egymást arra késztetjük ,hogy gondolkozzunk. (szerintem)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
8 éve használod az SG-t és még csodálkozol?😊 Én 11 év alatt ha 2 kérdést tettem fel ezen a fórumon és akkor sem volt semmi értelme😊
Ha kérdésem van olyan helyen teszem fel, ahol - kinek inge - civilizált emberek laknak😊 Ezek a helyek túlnyomórészt külföldi oldalak...

[merlinw.org]

Lacee86
Nekem volt 1 felesleges kérdésem, 1 komment. Kaptam rá vagy 10 leszóló kommentet...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Remélem, hogy a közeljövõben elérhetõvé teszik Steam-en az ilyen speciális elõrendelõi, gyûjtõi stb. dlc-ket, mert szívesen beruháznék rájuk 😊
JethroHUN
Nem sokkal jobb ha segítesz másnak, ahelyett, h arra pazarolod az SG tárhelyét, h leszól valakit... <#levele>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

lucifer9393
Épp ezért kérdezem, az a legkorrektebb. A legjobb talán a Chasm pálya, ahol homokvihart idézhetsz elõ, vagy az a másik, ami olyan sivatagos.

CroftManor
Akkor gondolom azt csak gyûjtõihez adták, mert nekem a sima változat van. Ahhoz csak egy Fast climb upgrade DLC volt meg a Steelbook.

Nothing is True, Everything is Permitted

grebber
Az a legjobb az egész multiban! Ha jó csapatban vagy esélytelen hogy a másik fél nyerjen 😄 Bár ha a másik brigád is karaj akkor abból jó kis meccs alakulhat 😄
Éleszteni még azóta sem sikerült.Bár meló miatt most hanyagolnom kell 1-2 napig!

Next PC upgrade: 2022

lucifer9393
Kipróbáltátok a rescue módot is?

Jól elvertek bennünket... <#nyes>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A Lost Adventure-os Tomb az DLC Tomb. Csak akkor tudsz oda bemenni ha megvan és letöltötted. Egyébként zárva és nem is jelöli.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

lucifer9393
Igen, sajnos néha szarakodik a netem, az AC-ben is nehezen rakott minket össze. Mikor test connection csinálok, ki is írja, hogy a NAT typeom restricted, és gondok lehetnek a csatlakozással. De néha sikerül. Vmilyen portokat kell megnyitni, de hiába nyaggatom a netszolgáltatóm, nem hajlandó.

CroftManor
Kösz majd nemsokára megnézem. Amúgy az érdekes hogy multiban nem tudtunk együtt játszani. Hiába mentem rá mindig a Join session progress-re, kiírta hogy nem tud csatlakozni. De azért Hoz_Hun kollégával lenyomtunk pár team deathmatch módot.

lucifer9393
Nem, bocs, azon az erdõrészen, ahol Whitmannal a kaput kell kinyitni.

lucifer9393
Ott van, ahol Rotht megtalálod.

CroftManor
A legelsõ pályán lévõ? Mármint azon a pályán amikor kimászunk abból a barlangból a felszínre? Én nem találtam semmit.

Shep
Nem baj csak értelmetlen volt, nemde? 😊

Lacee86
Ez az elsõ amit megkérdeztem. De úgy látszik ez is baj...

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Nem sokkal jobb ha magadtól jössz rá, mint ha minden egyes apró fennakadásnál itt kérdeztek?

Lacee86
Bocs, de kikívánkozott. Ha nem akarsz segíteni, ne írj semmit. De mint mondtam, már megoldottam könnyen utána. Csak nem írta ki az utasítást vmiért.

Shep
Igazi kultúremberhez méltó megnyilvánulás volt.

ahogy Lenin mondta: lõni lõni lõni 😊

már ha engedi és nem interaktív acció😊
😊 De hát hol vannak ilyen "játékosok"? Honnan vannak ezek az aranyköpések?

Myselor
nyomkodd mint a hülye xd nincs más ötlet
TBTPumpa
LOL!

"és én is a farkasveremnél akadtam el. semmire nem reagál, a dög meg csak harap harap és nyekkk... ötlet?" <#idiota>

Lacee86
Már megvan. Egyébként meg bekaphatjátok tövig!

Feltételezés. Az enyém ugyanolyan jó mint a tiéd. A tény az hogy a játék végén visszarak bennünket a szigetre.

Prince23
Ezt aláírom, hiszen sokan ugye az interaktív részeken akadtak el XDDDDDDDDD

TBTPumpa
Igen lehet! A következõ rész egy "teljesen" interaktív film lesz, ahol csak a WASD gombokat kell nyomogatni.
Lara automatikusan vonul fedezékbe, lõ és intéz el mindent és mindenkit. Neked csak a haladási irányt kell mutatnod. Semmilyen más billentyûre (vagy egérre) nincs szükség!

Figyeld meg, páran még így is elakadnának! <#idiota>

Prince23
És akkor ráfogják a videojátékokra, ha valaki embert öl fiatalon. pfff

Eleve ilyen marha közegben nõ fel az illetõ. de mindegy ez már más tészta

Shep
Mondom, majd az lesz ,hogy csak a bal egér gombot kell nyomogatni és minden megy magától de valaki tuti elakadna még úgy is 😄

Shep
A tükörképes bug nekem is bejött de hát ez tényleg probléma? Borzasztó és egyben elszomorító is.

Szóval akkor még nincs is teljesen leegyszerûsítve a játék?..Lehet még ez alá is menni,hogy mindenkinek jó legyen?😊
TBTPumpa
Én ennél jobbakat is olvasok máshol!

Életképek a jelen tinigenerációból:
"valaki írlya már meg nekem h mit kell nyomni mikor hátra van kötve a kurvának a keze.... és meg akar folytani az a hülye... nemtom mit nyomjak és folyamatosan megfolyt...."

"nalam az a hiba lep fel, hogy mikor a tabortuzhoz ulok hogy felhasznaljam a skill pontjaimat es tarsait, akkor valamiert forditva jon be az iras, es mikor ramegyek egyikre, bezoomol minta menne ra a menure, es kozbe megall es hiaba nyomom a visszat, nem reagal semmit, viszont a jatek nincs kifagyva"

Már nem csodálkozom azon, miért olyan nagy szám 20 pontot elérni az Irodalom írásbeli érettségin! <#banplz>

Shep
Ne öljetek meg!!!

tomsolo
Kiváncsiságból beszereztem az Underworldot, hát nagyon durva érzés ez után játszani vele 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Lacee86
Srácok megakadtam...
Fent vagyok a rádiótorony tetején. Tekerem a frekvenciakeresõt, szép lassan körbetekertem, de nem találta meg a jelet... Miért?

Help!
A végén mit kell csinálni amikor jönne a "gorilla", mert már lenyilaztam mindenkit, de az utolsó kapun nem tudok bemenni, mert be van deszkázva és igy nem tudom kirántani. Mit kéne vele kezdeni? Néztem egy xbox végigjátszást, ott sehol semmi deszka, kirántja és ennyi.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

lucifer9393
Én tegnap éjjel kipróbáltam xboxon a cry for help módot, az nagyon béna. A rescue mód tûrhetõ, a deathmatcheknek nincs értelmük. Lehet a pályákon salvage-t gyûjteni, amibõl karaktereket lehet vásárolni, valamint fejleszteni lehet a fegyvereket. A survivoroknek is és a Solariinak is vannak slotjai, minél magasabb a rangod, annál több van. A slotok tartalma 2 fegyver, egy nehéz és egy kézi, egy robbanószer, és 2 skill. Egy survivor skill és egy offensive skill. Ezek olyanok h. bulletproof, fireproof, longer sprint stb. A rangok növekedésével értelemszerûen ezek is fokozatosan nyílnak meg.