30713
TES
-
vzajcev #1942 Felpakolni asszonyt, meg a kis tsalád és go sárkány nézéses kalandtúra -
#1941 Arról nem volt szó, hogy komplett lakóbusz is belefér :)
Sőt, ha gyalog megyek kövessen :D -
#1940 A Morrowind utazós rendszere, azaz a gyalog vagy gyors utazás, de csak megadott helyekre, átszállással, sokkal jobban tetszett.
Az Oblivion térképen klikkelgetős utazós rendszere már nem tetszett, de mivel más nem volt, és csak oda lehetett így menni, ahol már jártál, még elment.
De hogy kombináljuk a kettőt, tehát klikkelős oda ahol már jártál, illetve fix utazás oda ahol még nem jártál már túlságosan easy. Jobb volt a gyalogos felfedezés, mert kénytelen voltál végigmenni a vidéken :)
Persze ki lehet hagyni, de ha egyszer ott van akkor ki fogja használni az ember :)
Nálam a Morrowindes jobban bejött, ott átszállásokkal kellett ide-oda utazgatni ... és minden egyéb helyre csak gyalog :) -
Atilorn #1939 Ja, egyébként tényleg jó lenne ez a saját szekéren furikázás. Több cuccot vihetnénk rajta, na meg alkémiázni is lehetne, és aludni. -
Atilorn #1938 A gyorsutzás rendszer úgy lesz, hogy a felfedezett területekre úgy lehet menni, mint a Oblivionba, viszont a nagyvárosokba így nem juthatunk el csak, ha már jártunk ott. Erre ott lesz ugye a szekér, ami pénzbe fog kerülni, így juthatunk el a felfedezetlen helyekre is, legalábbis a nagyvárosokba. A gyorsutazáskor telni fog az idő, annyi, amennyi időbe telne, hogy eljussunk oda. Értelem szerűen, ha lóval gyorsutazol, kevesebb idő telik el. -
#1937 ja egyébként nem tudom kinek tűnt fel a hosszú videóban, de egy pillanatra lehet látni egy szekeret ami elé be van fogva egy ló. azt tudjuk már rég, hogy a fast travel városok között ilyen szekerekkel valósul meg, DE:
nyílván ezek a szekerek nem mennek real time, csak rákattintasz load és ott vagy a célpontnál.
Azonban mivel a modell egy az egyben el van készítve (szekérhez befogott ló) egy használható vezethető lovasszekér moddoloása szinte gyerekjáték lesz. MInimál animáció+script.
Megvalósulna a daggerfall óta dédelgetett álmom, hogy saját szekérrel lehetne járni a vidéket, hátunk mögött a sok loot-tal. -
#1936 igen filmekkel én is így vagyok, tréler-be max belenézek.
de itt az a helyzet, hogy annyira ki vagyok éhezve. hoyg képtelen vagyok megállni :D
és ez a videó volt az ami végérvényesen levett a lábamról. totál kivagyok a hangulattól ami árad.
picit gothic érzésem van látottak alapján, mert minden helyszín és város annyira változatos és érdekes. Olyan mintha az egész art-direction és level design staffot lecserélték volna. -
#1935 hatalmas cím!!!
-
#1934 Reméljük Bethesdáék is szorgosan dolgoznak :) -
Nos #1933 De ez a previewmennyire meggyőző!!!!!!!!!!!!!!!
Legyen már!!!!!!!!!!! -
#1932 Akinek szarul megy a G4TV-s lejátszás, alternatíva -
Nos #1931 Mire kijön a játék lesz még kb 1000 post a pc vs consol vitában :)
Le kell valahol vezetni mi??? -
Atilorn #1930 Így kényelmesebb -
Atilorn #1929 Ez még jobb video:
[url]http://www.g4tv.com/videos/55960/the-elder-scrolls-5-skyrim-video-preview/?quality=hd[url]
Rengeted új ingame jelenet. -
#1928 Nincs is ertelme modokat hasznalni az elejen, csak a hibajavito es bugmentesito megoldasokat. -
#1927 Szerintem felesleges azon agyalni, hogy melyik változat lesz a jobb/rosszabb. Mindkettő játszható lesz :)
Én pl max akkor fogok moddolni, ha már min 50 órát beletettem, mert Én úgy szeretem, ha egy játékot a tervezők által megálmodott formában játszhatok (kivétel volt ez alól az Oblivion, ahol az ellenfelek szintezését kapásból kiiktattam, amint lehetett :) ). -
#1926 Ha csak az X360 minőség elérése volt a célod, azért kár volt azt megvenned. 6 éves hw, ezért már egy 10.000-15.000 Ft-os 8800GT (vagy 9800GT) is hozza ugyanazt a minőséget nagyobb felbontáson (1080p).
És ez tapasztalat, 3 évig EVGA 8800GT SSC -vel nyomultam, minden ami X360-on is megjelent highon ment az említett felbontáson.
Nekem van X360-an is, de pl sem az Obliviont, sem a Skyrimet eszembe nem jutna azon nyomni a kontrollerrel.
Csak idén tavasszal cseréltem kártyát 50eFt-ért (alatta a vas maradt a régi). Már ez is elég volt ahhoz, hogy a BF3 úgy fusson, ahogy "Azt a tervezők megálmodták" (high). Az általad említett Witcher2 szintén :)
Szóval szerintem a jelenlegi vasadba elég lett volna egy videókártya, meg max +2GB RAM. Ezek meglettek volna uabból a pénzből :)
De tényleg zárjuk a témát, mert úgysem lesz ennek vége soha. Mindenki úgy csinálja, arra költ amire akar, és úgy magyarázza, ahogy szerinte jó. Aztán mindenki levonhatja magának a következtetéseket és eldönti, hogy az ő szempontjából melyik a jobb és rosszabb.
Jó játékot majd hozzá, csináld az bármin is :)
(és szerezz be 1-2 ezer forintért egy CrackDownt, kifejezetten az első részét, mert az nagyon jóóó :) ) -
#1925 "a pc-s port szerintem elég rossz lesz, szal jó pár patchig értelmetlen lesz elindítani is"
Az a vicces, hogy a PC-s kozosseg a TES eseteben egy het alatt meg fogja oldani a hibakat, es amig te esetleg varsz a hivatalos konzolos peccsre, a PC jatekosok 99%-a mar javaban jatszani fog :) -
#1924 Én már jó ideje nem nézek, kb az E3 óta ... a várt filmek esetében is max 1-2 trailert szoktam megnézni az elején :)
Még utoljára azért az élőszereplős reklámot megnéztem, de az nem lő le semmit :) -
#1923 Pl erre jó a box, aki csak single playerezni akar, de amúgy nem olcsóbb, mert kell hozzá egy normális hdmi-s tv is ami 100k.
De majd kiderül meik lesz játszhatóbb (biztos konzol...) a pc-s port szerintem elég rossz lesz, szal jó pár patchig értelmetlen lesz elindítani is, de ne legyen igazam. Pl a hivatalos min konfig az biztos kevés még a minimumhoz is xd -
#1922 jaja, zárjuk le a témát! -
#1921 Ok.
1; Nekem címzett posztokra szokásom válaszolni, főleg, ha úgy próbál oltogatni a szerzője, hogy 5 hozzászólásomból talán, ha egyet elolvasott.
2; 40k-ból valószínűleg tudok venni egy olyan vga-t, amivel rendesen futnak a játékok, de ettől még marad a 2 magos processzorom, ami 3 éve is alsó-közép kategóriás volt és nagy eséllyel nem hajtja ki a vga-t, de jobb esetben is sok játék többet igényel, másrészt ramon sem lesz több a mostani 2 gigánál.
3; Konkrétan leírtam, hogy 3 éve fejlesztettem utoljára, kb. 80-90k-ért és elötte is ez volt az általános.
4; Két játék miatt döntöttem a box mellett. Az egyik a Skyrim, amiről az elődök gépigényének ismeretében (kiadáskor gyakorlatilag semmilyen gépen nem futottak rendesen) feltételeztem, hogy megfekteti a mostani gépemet. A másik a Witcher 2, ami szintén úgy tünik, hogy nem az én gépemnek való.
A 100k-t ellehet felejteni, csak hasraütöttem és eleve nem ez volt a mondandóm lényege, amit többször le is írtam már, de még mindig ezen megy a rágódás. -
Although #1920 Nos a körítés az az amire számítottam vagy reménykedtem. Szóval lehet figyeltek az FNv-re és ez az Elder Scroll az lesz ahol már tényleg élnek a karakterek és nem csak odaadják a questeket :) Szóval azon kívül hogy a mélysége eltűnik nagyon jó kis játék lesz. -
#1919 jópár új részlet a lenti videóban.... megogadta magamnak hogy nem nézek több uj mozgó anyagot, de ááááááááá........
videó -
sanyiiiii #1918 Azért eléggé el vagy tévedve még mindig. "csúcs pc"-t nem oldod meg 100kból, de nem is kell olyan ahhoz hogy játszani tudj. Sőt megkockáztatom hogy manapság ha jó helyen keresed abból a 40kból tudsz venni egy olyan használt pc-t amin vígan játszol az xbox 360ra készült játékokkal...
Egyébként ha nem válaszolnál állandóan a többiek postjaira ez az egész már rég lezárult volna. De így kicsit olyan érzést keltesz a témára vonatkozó postjaid összességét nézve mintha 12 évig többet költöttél volna a gépfejlesztésre mint szerettél volna, és most hogy elmagyarázzák hogy olcsóbban is megúszhattad volna próbálod meggyőzni magad hogy de nem. -
#1917 word! -
#1916 De nem is volt benne nagyfelbontasu textura egy deka sem :) Ahogy 6gb-ban is nehez elkepzelni megfelelo mennyisegu es minosegu texturat, a jatek tartalmi elemei es a motorja mellett. Illetve igen, ha repetativ. Tartom magam a jobb felni mint megijedni elvhez. Akarmennyire is leszarom a grafikat, nem akarok elmosott es elnagyolt texturakat, sem ismetlodo novenyzetet es talajmintakat. -
#1915 Morrowind meg 1 CD lemezes volt !! bár ne menjünk ennyire vissza :D -
ratgab #1914 Nem értem mi a probléma ezzel a 6 gb-vel? Oblivion hány gb-s volt? 4,6
Volt benne tartalom? Szerintem nem is kicsit!
Akkor mi a gond ezzel a 6 gb? Jah, hogy Bethesda nem 25 gb-s konzolportokat ad ki (lásd gta 4 és társai) és tudnak "tömöríteni"... Akkor én kérek elnézést.
Játékméret nem függ össze a minőséggel és a tartalommal szerintem.
-
#1913 Nem gond. Napi egyszer belefér :) -
#1912 Fuuuu...én akkor sem láttam még, pedig olvasom a fórumot. :o
Ennyire nem lehetek szenilis :o -
#1911 Egyik beszúrása
Másik beszúrása
Nálam még a fórum alján vannak ezek. Amúgy tegnap és tegnap előtt voltak linkelve.
Nem leb*szás, csak gondoltam szólok -
#1910 még nem láttam linkelve:
nekem új videó
:o -
#1909 Akkor nem szóltam, remélem úgy is lesz...a 6 GB pedig valami nagyon minimális egy nyelvi csomagot telepítős custom telepítés szükséglete lesz. :) -
#1908 de, pontosan azt mondták, hoyg pc-re így fog megjelenni. -
#1907 Ha jól emlékeztem nem mondták hogy a megjelenéskor már az is elérhető lesz, csak hogy tervezik és jön majd az is. :) -
#1906 Valóban, ne kezdjünk hülyeségekről vitatkozni... Lehet önkényes szabályrendszerben gondolkodni, csak éppen nincs sok értelme. Vagy esetleg tényleg úgy gondolod, hogy aki 1,5 évente új gépet vesz ("gépvásárlás"), az nem költ semennyit pc-re, aki pedig 5 év alatt alkatrészenként upgradel az igen?
Egyébként, egyetlen félmondatomon megy rágódás, miszerint évi százezres gépfejlesztés kell egy csúcs pc-hez. Azóta leírtam, hogy nem kell szó szerint venni az összeget, mert konkrétan fogalmam sincs róla, hogy mennyi ráfordítás szükséges ehhez, mert soha nem volt top pc-m. 3-4 évente fejlesztettem gépet, kb. 80-100k-ért, de nem is sűrűn játszottam maxon új játékokkal... Mostanában nem tudom mi a helyzet, mert az elmúlt 2 évben csak a Gothic 4 volt új játék a gépemen, nem is futott rendesen.
5 hónapja vettem egy boxot, mert sem a Skyrimet, sem a Witcher 2-t nem szerettem volna kihagyni, de 40k-ból tuti nem úsztam volna meg a gépfejlesztést, így hagytam a gépet a fenébe.
Egyébként, mivel alig játszom, baromira hidegen hagy a játékok közötti árkülönbség, főleg, hogy, ha némileg utána megy az ember akkor pár hónapos box játékokat tud szerezni külföldről, a haza pc-s árak alatt. Nem hiszem, hogy pl. az Angliából 3k-ért házhozszállított Assassin's creed 2-n sokat buktam volna... -
#1905 Majd jon a megjelenes utan par nappal, mint az elso DLC PC-re. -
#1904 kompresszáló szakemberek hada :D -
Atilorn #1903 Vagy változni fog még az a 6 giga(erre szerintem kicsi az esély), vagy a Bethesdánál vitathatatlanul zsenik vannak.