30713
TES
  • Sforzan
    Kösz a tippet:) Ha ez tényleg működik náluk, akkor már csak a platform kérdést kell eldönteni. Nem akarok régi/új vitát , csak nálunk mindig megegyezés kérdése, hogy ki melyik masinát nyüstöli:)
  • Atilorn
    PlatinumShop. 8500 Ft a pc-s. Előrendelésnél még a szállítási is ingyen van. Ha felhívod őket, még az előre utalást, is megoldhatod szerintem, mert a webshopos rendelésnél nem láttam ilyen opciót, de a facebookon írták, hogy lehet. Én is ott rendeltem elő október 14-én. Ráadásul, még meglepetés ajándékot is ígértek.
  • Sforzan
    Dettó:) Ha lenne kishazánkban valódi preorder, akkor a játék is ki lenne fizetve már, és csak a postást kellene várni.
    Véletlenül nem tud valaki ilyet határon belül?
  • Fehercsoki
    Ez a kép mennyire valós?Adnak hozzá térképet is?
  • Fehercsoki
    Hát a legolcsóbbat pont kihagytad.

9000 Ft kiszállítással:)
  • grebber
    Game.co.uk : 11265FT (szállítással)
    Zavvi: 9863FT (szállítással)
    CDG: 9990 + szállítás
    576: 9999FT + szállítás
    Überkonzol: 9490 + szállítás

Digitális:

D2D 11950FT

Gameshop: 8500FT + 990FT szállítás

Tehát amit találtam legolcsóbb az a Gameshop!
  • Fehercsoki
    Ez kéne nekünk is nem az a 40ks szobor.
  • kill3r21
    Srácok akkor összevetve, hol a legolcsóbb a játék?
  • Victor1103
    Igen erre gondoltam, köszi:)

Itt jó mert olcsó is viszonylag, és még a szállítás is ingyenes, szóval rendeltem is egyet a kemény borításúból. Nekem ez lesz a személyes Collectors Edition-öm, egy kópia a játékból + ez a kemény kötésű strategy guide :P
  • jarlaxxe
    Egy szobor miatt 40000 HUF? nem ér annyit, szvsz.
  • deniro2
    Az még nem is drága, legalábbis ehhez képest...
  • obe
    uhhhh, cd galaxisnál collector edition 39.990 huf

nekem ez a ce tartalom megfelelne, pláne 88 dollárért:)

ausztrál ce

• SzirmosSzisza
    Valami netes újság írója, reviewok miatt előbb kiküldenek pár példányt (főleg ilyen hosszú játéknál, bele kell ölni egy kis időt :D)
  • deniro2
    És így örül a borítójának? Hm, szerencsés ember, nem kell sok a boldogságához...
  • LeWyTy
    így jutott hozzá
  • Magiszter
    Uh. Ez kicsit fájdalmas. Vannak még fanatikus őröltek a világban. Bár hogyan jutott hozzá a Skyrim-hez az más kérdés :\
  • SzirmosSzisza
    Where is your god now ? :D

• sanyiiiii
    Nyilván kihagytam egy nemet, tehát azt akartam írni lényegében hogy valószínűleg ha akarod tudod majd úgy használni a rendszert mint a morrowindben csak vagy önfegyelmet kell tanúsítanod vagy modot kell használnod hozzá, de a lehetőség meg lesz :)
  • Atilorn
    Megnyugodhatsz. Mi ezt 10-dik végigjátszásra sem leszünk képesek megcsinálni. Normál játéknál, a főszál minimum 30 óra lesz.
  • deniro2
    Nyugi, a Morrowinden 4 perc 19 másodperc alatt végigrohantak, ehhez képest ez a több, mint 2 óra egész combos...:)
    Morro speedrun
  • ratgab
    Oblivion se volt hosszú ha végigrohantál rajta, ha jól tudom Morrowind is végigvihető hamar ha csak a főszálra koncentráltál.
  • PiszkosFred
    Sajnos igen. A kezdes utan van egy kapcsolo, azt ha aktivalod, azonnal le is olted a fogonoszt, es indul az uninstall.
  • DarkSector
    Most olvastam csak ez igaz?????

".....de minket jobban megdöbbentett a Bethesda által bejelentett speedrun eredmény, amely szerint a The Elder Scrolls V: Skyrim teljes játékmenetét az egyik tesztelő 2 óra és 16 perc alatt futotta végig. Nyilván nem állt meg közben gyönyörködni a tájban, de ezt akkor is nehéz bedolgozni a valóságérzetünkbe."
  • ratgab
    Wulfgar-od lehetett Oblivionban is, mint ahogy a Cattie Brie (biztos ezt is rosszul írtam....) is.
  • ratgab
    Biztos úgy van. Sötét elf-ül csak olvasni tudok...
  • deniro2
    A dual sword hiányzott, az igaz. Most majd ez is meg lesz:)
    Bár az már elvan döntve, hogy az első karakterem Wulfgar lesz:)
  • Solid Snake
    Drizzt Do'Urden
  • benőmenő
    Végül is az obli is erre a generációra jött, tehát x360, meg ps3 konzolokra jelent meg és "csak" akkora volt, mint amilyen, ezért a skyrim is pont a nagyobb textúrák miatt lehet 1-2 Gb-al nagyobb. Viszont PC-n az obli mappám telepítés nélkül van 11Gb :D
  • ratgab
    Nekem Oblivionban volt egy Drizzt-em. De ott ugye még nem lehetett 2 1 kezes fegyverrel nyomulni, csak moddal.
  • ratgab
    Úgy van!
  • deniro2
    A Morrowindet én olyannyira Drizzttel nyomtam végig elsőre, hogy így is hívták a karakteremet:)
  • MrStokes
    avagy a la Artemis Entreri... :D
  • ratgab
    Szigorúan Nord harcos, közelharcos fegyverekre (páncélzat vagy a legtáposabb, vagy valami light) szakosodva, azon belül is egy brutál nagy baltával vagy harci kalapáccsal felszerelve!

Második karakter egy elf/sötételf 2 db 1 kezes karddal (light páncélzatban), vagy 1 kard+ rövidkard vagy valami késsel felszerelve (á la Drizzt D'ourden hátha valakinek mond valamit a név).
  • ratgab
    Kb. semmit nem tudni a játékról (grafikailag ott lesz, ezt már korábban lehetett látni mindenhol, szóval az alacsony felbontás teóriád máris bukott).

Egyáltalán nem néztelek hülyének, csak megállapítottam, hogy oblivionban volt tartalom, volt grafika, volt hatalmas terület, volt epikus zene 4,3 gb-on. Akkor Skyrimben miért ne lehetne ugyanezt kivitelezni 6 gb-on (tehát 1,7 gb-vel több helyigénnyel).

Ha támadásnak vetted, akkor bocsánatot kérek. Egyáltalán nem annak szántam.

Még egy dolog: Előre ne temessük már a játékot, főleg annak figyelembevételével, hogy semmit nem tudunk róla az alapfeature-ökön kívül. A játékméret ilyen szempontból még mindig azt mondom, hogy nem mérvadó. (Persze szigorúan no Offense módban mondom mindezt félreértések elkerülése végett).
  • PTW
    alap! én is kivettem a 11-et és az utána lévő hétfőt. ez a legkevesebb amikor az ember ennyi ideje vár egy játékot.
  • Nos
    Biztos beteg vagyok, de én kivettem egy hét szabadságot 20-ától :)

Nálam a nord kétkezes dühöngő, vagy az északi vadász lesz a nyerő. Szerintem ezek nagyon illenek ebbe a környezetbe.
  • mousee
    loool :D

Röhögni fogsz, most közöltem vele hogy ha kijön a játék, akkor pár hétre kettőnk közt mindennek vége (persze poénosan), erre közölte hogy nem para, ő meg ZH-k tömkelegét fogja épp írni, és barátok közül is sok szülinapos van arrafelé.

Issue solved :D
  • Árnyvadász
    Menjen vissza az anyjáékhoz. 1 hónap nem a világ. Nektek is jót tesz ennyi szünet.
  • mousee
    Próbáltam, nem tetszik neki :( (:D)

Ellenben viszont szereti a dragon age originst.... hmm....
  • Atilorn
    Persze csak akkor, ha nem ugyan azon a gépen menne a kettő, mert akkor az katasztrófa.