30713
TES
-
ratgab #2144 Ez így van. A baj ott van, hogy sok játékos be is kajálja ezt az "indokot". -
#2143 ez az óriás egyébként miért néma? :D nem jön ki hang a torkán amikor fenyít.... -
#2142 Ezt a kiadók is nagyon jól tudják, csak ürügyként használják fel. -
ratgab #2141 Ha egy játék jó, akkor azt feltörhetik 2 héttel megjelenés előtt is, azt a játékot bizony meg fogják venni! Ha a Skyrim jó lesz, akkor magas lesz az eladott példányok száma.
Aki lewarezolja, tetszik neki és nem veszi meg az meg amúgy sem vette volna meg. Pont ezért a warezolok kihagyott vásárlásaival meg nem is érdemes számolni. -
#2140 A kis boltok leszarják a megjelenési dátumot. Sőt, ha korábban kiadják, akkor még vevőket is tudnak szerezni, mert ugye az elmondja haverjának stb stb -
#2139 XBOX-hoz nem kell ugye és már olvastam 1-2 embernél, hogy nem akarta flashelni a gépét, de emiatt mégis megteszi. Szóval így 10 nappal megejelenés előtt elég nagy bukta Bethesdának :(
Azt nem értem, hogy a francba kerülhetnek ki így a programok a végektől. -
#2137 nembírom már......
-
#2136 The latest “behind the wall” Skyrim trailer
-
MaRee #2135 Na ezt meg hogy? :D :D:D -
Nos #2134 Bármennyire is várom a Skyrimet, de nagyon sajnálnám, ha a megjelenés előtt valaki kihozna egy működő törést.
Remélem nem lesz. -
Although #2133 Igen ezeken a dolgokon mindig csodálkoztam anno morrowindnél hogy fért rá egy CD-re az oblivionnál hogy fér bele mindez ehy dvd-be :) -
#2132 Igaz, én például a múlt héten jöttem rá, hogy van unikornis az obliba, pedig beleöltem 100+ órát már. -
ratgab #2131 Pedig Bethesda játékonál nem árt elolvasni! Nem azt mondom, hogy azonnal állj neki, de 1 év múlva érdemes megnézegetni, hogy mit hagyott ki az ember.
Nekem pár hete hívták fel a figyelmemet egy olyan dologra, melyet a Fallout 3-ban alapból nem vettem észre. -
#2130 APA KEZDŐDIK!
[spoiler] The Elder Scrolls V Skyrim XBOX360 XGD3-P2P -
Nos #2129 Egyébként mi a véleményetek a 655 oldalas Guideról???
Szerintem elsőre mindenképp e nélkül érdemes nekimenni a történetnek, hisz csak egyszer lehet igazán "külföldi" egy világban az ember. Kár elrontani ezt a lehetőséget. De később lehet megveszem, mert önmagában is nagyon szépnek néz ki. Nálam ezt a játék fogja meghatározni.
De a quest-leírásokat talán soha nem fogom elolvasni :) -
Although #2128 Elbeszélünk egymás mellett nekem ez a grafika 100%-ig tökéletes. És nem írtam hogy nem számít. De a belső része és a mélység jobban érdekel. Ha valaki egy ilyen játéknál a grafikát rakja előre az lehet hogy nem rpg-vel kellene játsszon erre céloztam csak. Ha valakinek ez kevés azt már tényleg furcsállom. :)Ez szinte megszólal olyan szépen kidolgozott. De mivel a belső rész érdekel ezért játszottam inkább rpg-kel és nem Crysissel vagy mivel. -
Nos #2127 Nem akarok ujabb vitat nyitni, de miert gondolod, hogy aki nagyszeru grafikat akar, az nem akar melyseget. A Skyrimtol elvarom mind a kettot. Az fps-t pont nem szeretem. Pl a Rage a Fallothoz kepest szerintem is gagyi. De mar valahol leirtam, hogy szerintem egy rpg nem csak a quest utan szaladgalasbol, meg a karaktertapolasbol all, hanem abbol is, hogy racsodalkozol a vilagra, elmelazol a tajon, elnezegeted, ahogy az emberek vegzik a mindennapjaikat, orulok, ha egy idegen arcan meg akar fintort is latok, ha olyat mondok, ami nem tetszik neki, orulok, ha talaltam egy szep ruhat, targyat. Nekem nagyon sokat szamit a kultura, a hely muveszet megjelenese. Ebbe pl a Dragon Agekben sok energiat raktak. A kepek alapjan itt is nagyon szep es egyedi epiteszetet es disziteseket lathatunk. Egy alkimistaval meg lehetvismerkedni a szepen kidolgozott novenyekkel, egy vadasszal megvizsgalod a lenyeket. Ezt teszed a vilagban is. Es orulok neki, hogy a mai grafika ezt mar lehetove teszi. Ne mond nekem, hogy ez nem ad legalabb annyit a szerepjatekhoz, mint az, hogy szintlepesnel mire raksz, vagy rakhatsz pontot. Szerintem egy kepileg kelloen kidolgozott vilagban te is ra fogsz erezni ezekre az ertekekre. Es nem montam, hogy amrol te beszelsz az nem fontos. Csak azt, hogy a mai grafika megnyit egy ujabb dimenziot, amitol hiheto lesz a vilag es en nem kivanok lemondani rola. Ne vedd magadra, ezt nem kotekedesnek irtam, csak nem birtam megalni, hogy ne reagaljak, mert szerintem abban amit irtal nincs teljesen igazad. -
#2126 összekeversz valakivel -
Atilorn #2125 Erre az a megoldás, hogy: DONT FEED THE TROLL! -
ratgab #2124 Vegyétek már észre, hogy lolSl trollkodik! Mindenhol ezt csinálja. Csak azért szól be, hogy felhúzzon! Feltünési viszketegségben szenved.
Legjobb megoldás ellene, ha tudomást se vesztek róla. -
Although #2123 Ez tényleg nagyon kevés cégek egyike aki univerzumot készít és ilyen nem is van nagyon más ha a Dragon Age meg a Witcher-t világát nem számítjuk de az más jelegű. Egyszerűen nagyon kevés jön. Jó lenne ha mások is csinálnának ilyet. -
Although #2122 Szerintem ehhez mindig kell egy kis beleélő képesség aki a látványra hajaz főleg az ne akarjon még ilyen light rpgvel se játszani mert nem nekik készül.Persze nyilván lesni fogják majd a különböző modokat amik simma fpsé gyúrják akárcsak a Fallout New vegasnál is, ez van. Szerintem fenomenális lesz azok ellenére amit felsoroltam hogy túlzottan leegyszerűsítik. De majd lehet modolni. -
Although #2121 Szomorú lenne nyilván ez konzolos piacnak készül de legalább a grafikát tunningolják fel. de meglátjuk -
#2120 szerintem azokra lehet ez inkább jellemző akik úgy várnak meg úgy rendeltek elő egy játékot, hogy egy másodperc pc gameplayt nem láttak még belőle, googlen annyi hír létezik a pc verzióról hogy ugyanúgy fog kinézni a konzolos is mint az.. hát remek :) -
#2119 Nagyon igaz az összes Bethesda játéknak finoman szólva is közepes szintü a storyja viszont a sandbox és mellékszál részek ellenben nagyon jók szoktak lenni. -
#2118 Valaki nem nézni szeretné a játékot, hanem játszani és inkább vár. -
Nos #2117 En azt nem ertem, hogy mi baj egyaltalan ezzel a videoval??? Marmint mi benne a rossz? -
bgabor #2116 Akkor ha te úgy érzed hogy egy tízperces videó alapján meg tudod ítélni ezt a játékot, akkor biztosan nem haragszol azért sem, ha mi pedig téged ezen egyetlen mondatod alapján ítélünk meg.
Te egy ostoba idióta vagy. -
#2115 nem nézem meg, de nagy a kísértés... -
ratgab #2114 ő mindenhol trollkodik, nem kell foglalkozni vele. -
MaRee #2113 És ezt te megállapítottad egy tízperces videóból. Ez kb olyan, mint az Obliviont megítélni a börtönből kiszökős csatornában bóklászós első 20percből, vagy a Morrowindet a partraszállás + Seyda Neenben futkározásból.
Én is megnéztem, nem tudom most mit várnak egyébként a játék első pár percéből, ami az irányítást, karakter generálást, inventory kezelést mutatja be, meg stb. Én már nagyon várom, nem is nagyon érdekel a főszál, az Oblivionban sem csináltam meg, pedig kb 3 évet toltam vele. Először megcsinálom a céhes küldetéseket :) -
#2112 Helyesbitek. Aki ismeri a jatek vilagat, az elozo reszeket, es elo/megrendelte mar, vagy meg akarja venni, ergo legalisan, az tudja mire szamit, mire teszi felre a penzet, es azt, ez a 20 perces video - nem tudom milyen, nem neztem - nem fogja eltantoritani ettola tervetol.
Aki csak erdeklodik a jatek irant, nem ismeri a vilagot es a korabbi reszekkel sem jatszott fel oranal tobbet, de latta a sykrim kepeit, es olvasta a cikkeket, az lehet meg fogja gondolni magat, es megsem tolti le a torrentboltobol. Bar ketlem, hogy az interaktiv karakter generalas - ami elegge kreativ kis prologus szokott lenni - ennyire szar lenne. Sot, kizartnak tartom, latatlanul is :) -
Atilorn #2111 És igen, én megnéztem. Sajnálom, türelmetlen ember vagyok, ám számomra cseppet sem fog levenni az élményből. A kezdés alapján csak arra lehet rájönni(persze eszt eddig is tudtuk), hogy eszméletlenül jó játék lesz. -
Atilorn #2110 Csak ilyen nem létezik, mivel olyanra nem lehet rájönni, ami nem igaz. -
#2109 Szerintem meg, aki pár perc bevezető alapján eldönti, hogy nem lehet jó a játék, az jobb is, ha kihagyja... -
#2108 Az lehetetlen. -
#2107 viszont van aki megnézi és utána már nem bont semmit mert rájön hogy csak hype volt és annyira nem nagy szám ez a game.. -
ratgab #2106 Agreed! -
#2105 Aki ezt megnézi, az egy szép nagy hegyes tőrt szúr a játék kibontása, telepítése és indítása utáni első fél órába... na még 10 nap és 16 és fél óra.... -
ratgab #2104 No comment. Nem voltam még magamnál...