30713
TES
  • Although
    Nos nézőpont kérdése nekem inkább az attribok fogna hiányozni mivel mindet törölték, nem lesz gyorsaság-beli különbség, se szerencse se állóképesség se erő. De ettől még működni fog. Max az amitől a frász kerülgetett korábban a nagy sebességgel rád rontó nálad sokkal gyorsabb ellenfelek eltűnnek, vele az elképesztő, esélytelen menekülés mikor egy szintben sokkal erősebb és gyorsabb ellenfél eredt utánad. Különösen a TIE moddal volt ez izgalmas. Persze ettől könnyen szívrohamot lehetett kapni. Szóval hidd el ez egyszerűbb lesz. :) Ha nincs gyorsaság akkor nagyon különbségek sem lesznek a fajok között. A perkekért meg én mondjuk nem vagyok oda. A Fallout new vegasba is sokszor az az érzésem túl könnyű lesz velük a játék. Meglátjuk a Skyrim hogy fogja adni őket. De mivel ez elsősorban koncepcióban konzolra készül nincsenek illúzióim. Ettől persze jó játék lesz még.
  • PTW
    Végülis igaz, mert a standing stone-okat vehetjük annak. Mondjuk az megint más kérdés, hogy ezek annyit tesznek, hogy gyorsabban fejlődsz a kiválasztott "jegyben", míg a csillagjegyeknél ugye permanens plusz tulajdonságot kaptál. Ez a standing stone-os cucc nekem egyébként nagyon hacknslash érzés, remélem majd csinál valaki egy ötletes modot a lecserélésükre.
  • koschwarz
    majd kiderül.
  • sanyiiiii
    Csillagjegy választás van, csak más formában.
  • Atilorn
    Panorámába vették fel, hogy jobban megcsodálhassuk? Nem tudom. De akkor is in-game.
  • koschwarz
    akkor miért nem olyan méretű az a kép is, mint a többi?
  • Atilorn
    Tuti in-game. Azért látszik rajta. Különben sem raknának concept artot az in-game képek közé.
  • Atilorn
    Szerintem az sem visszaesés. Nekem jobban tetszik ez a perkes rendszer. Eltöröltek 2 képességet(megjegyzem szerintem nem voltak olyan fontosak, hogy rinyáljunk érte) nincs csillagjegy választás és kasztválasztás. Utóbbi szerintem, pont előre lépés, mivel úgy fejődsz ahogy akarsz.
  • Nos
    UFF, ezek nagyon szép képek. Éljen a PC :)
    Ez már nekem is tökéletesen megfelel :) :) :)

Csak még 23 nap . . .

Addig lenyomom a BG2-t kiegészítőstől.
  • koschwarz
    az első kép tuti concept art.
  • koschwarz
    jól néz ki az ork faj, az oblivionban az ork és a gyíkok voltak azok, amivel soha nem volt karakterem, mert annyira nem néztek ki jól.
  • Pretorian
    Remélem lesznek, és azt is, hogy a Morrowindhez hasonlóan már alacsonyabb szinteken is hozzá lehet majd jutni 1-2 ilyen tárgyhoz. Pl. amikor Morrowind elején a balmorai őrtoronyban a Sword of White Woe-t simán le lehetett lopni a szekrény tetejéről, az nagy rajság volt.
  • Teppik Amon

Jézusom de szép :o
    még 4 hét...csak kibírjuk valahogy. Aztán...
    idevágó videó
  • Although
    Azért nem minden szempontból a karakterfejlesztés az egyszerűbb lesz sokkal. de tény ezenkívül minden másba valószínű jobb lesz. Remélhetőleg.
  • Although
    Hát szerintem ez az év játéka lesz ha az rpg-t nem is biztos hogy hozni fogja. De egyszerűen a képek azt mondják ember én már majdnem élek :)
  • Palinko
    köszi, sajna ennyire részletesen nem emlékszem már. sőt szinte alig a sztorikra :(
  • ratgab
    Nálam az utolsó kép a nyerő, végre normális kivégzés lesz, ha valakit orvul megtámadsz! Azért a 3. kép a hegyvidékről se gyenge, utolsó előttin meg az az élőhalott... No comment! Gyönyörű lesz! A gépigény miatt én is aggódom egyébként.

Úgy néz ki végre nem csak baltával faragott arcok lesznek!
  • obe
    igen, az jogos, nagy mászkálás tényleg nincs, de ami van az meseszép:)

PTW:
    még a durva vasak is alig egy witcher 2 / skyrim grafikai szintű játékok 1920 x 1080 -as futtatását teljes képernyős 16 x élsmimítással, emlékezzünk, ki tudta az oblit megjelenéskor mindent maxra tolva futtatni?...én is azon szoktam spórolni:)..nem teljsen kikapcsolva, de kb 4x vagy 8x értékre állítva, ezen a képen kb szinten 4x - 8x érték lehet, tehát nem zavaró, screenshot-on jobban észrevehető
  • Atilorn
    Szép is. Arra gondoltam, hogy hatalmas bejárható területtel is lehet gyönyörű játékot csinálni. A Witcher 2 nem éppen a nagy egybe kezelt területével villogott.
  • PTW
    pont az bizonyítaná (részben), hogy PC-s screen, hogy nincs aliasing jelenség, mivel anti-aliasing konzolokon csak bizonyos játékoknál van, míg PCn bármikor kapcsolható
  • obe
    nono...withcer 2-t nem kell félteni, az maga a vizuális gyönyör, a legkisebb szégyellnivalója sincs grafikailag/sem..peace:)
  • obe
    szerintem ezek pc-s képek, az ork-al hadakozós képen a "kardrece" tipikus pc jelenség...ha összehasonlítod a oár hónapja linkelt képekkel, egyértelmű, látványos a különbsgég, ez már döfi..24 nappal a megjelenés előtt az első pc-s screenshot-ok :)..de nem baj, szeretek mindent magam felfedezni, kerülöm a túl sok infót a játékról (diablo 3 ilyen, túl sok info jött ki róla)
  • PiszkosFred
    Hat "Umbra" szemelye folyamatosan valtozik, ahogy a kard uj gazdat talal maganak, igy sanszos, hogy 200 ev alatt Skyrimben is felbukkan a kard es gazadja, vagy az aktualis Umbra kezeben. Tobbi max emlites vagy utalas szintjen.
  • Atilorn
    De legalább, olyan terjedelmes a játék, hogy a magyarítás befejezésekor is aktívan játszani fogunk vele.
  • PTW
    kb 60.000 sor szoveg/dialogus van a jatekban. sajnos szerintem meg azzal is jobban jarsz ha elkezdesz nyelvet csiszolni. ez a mennyiseg a forditocsapatnak is minimum egy ev de inkabb tobb
  • Atilorn
    Sajnos nem, de a Morrohun csapata le fogja fordítani, ami viszont hónapokig fog tartani.
  • LeWyTy
    Lesz hozzá magyar felirat?
  • Atilorn
    Igaz, sorry. Inkább majd előszeretettel gyilkolni fogom őket. Annak örülnék, ha a trollból is lehetne húst szerezni. Úgy főznék majd egy jó kis trollpörköltet.
  • Atilorn
    Tényleg jól néznek ki. Az Obliban, inkább zöld vaddisznónak néztek ki.
  • Palinko
    Lehet tudni valamit a visszatérő tárgyakról?
    pl az Umbra, ha jól tudom már a morrowindben benne volt, viszont az Oblivionban biztos, máig emlékszem hogy szaladtam a legközelebbi városba hogy az őrök leszedjék rólam az azonos nevű tulajdonosát :D Aztán vígan forgattam még meg nem ért a cserére.
  • PTW
    dont feed the troll
  • benőmenő
    Áhh nem fogom kibírni és orkkal kellesz tolnom
    Egyszerűen hihetetlen milyen brutál arcuk van az összes eddigi képen
  • Atilorn
    Remélem 3-at akartál írni!
  • grebber
    Szerintem igen azon belül is ps2-es a kinézet alapján!
  • Atilorn
    Kíváncsi lennék, hogy ezek is konzolos képek-e?
  • Atilorn
    Első reakció: AZT A K*RVA! Nesze neked Witcher 2.
  • kill3r21
    a betegek....:D
  • Ryder62
    És ezt mondták rondának lol
  • PTW
    az első valami egészen elképesztő...
  • PTW
    Na kicsit vissza a lényeghez, új screneek: