TES
-
Valóban, ne kezdjünk hülyeségekről vitatkozni... Lehet önkényes szabályrendszerben gondolkodni, csak éppen nincs sok értelme. Vagy esetleg tényleg úgy gondolod, hogy aki 1,5 évente új gépet vesz ("gépvásárlás"), az nem költ semennyit pc-re, aki pedig 5 év alatt alkatrészenként upgradel az igen?
Egyébként, egyetlen félmondatomon megy rágódás, miszerint évi százezres gépfejlesztés kell egy csúcs pc-hez. Azóta leírtam, hogy nem kell szó szerint venni az összeget, mert konkrétan fogalmam sincs róla, hogy mennyi ráfordítás szükséges ehhez, mert soha nem volt top pc-m. 3-4 évente fejlesztettem gépet, kb. 80-100k-ért, de nem is sűrűn játszottam maxon új játékokkal... Mostanában nem tudom mi a helyzet, mert az elmúlt 2 évben csak a Gothic 4 volt új játék a gépemen, nem is futott rendesen.
5 hónapja vettem egy boxot, mert sem a Skyrimet, sem a Witcher 2-t nem szerettem volna kihagyni, de 40k-ból tuti nem úsztam volna meg a gépfejlesztést, így hagytam a gépet a fenébe.
Egyébként, mivel alig játszom, baromira hidegen hagy a játékok közötti árkülönbség, főleg, hogy, ha némileg utána megy az ember akkor pár hónapos box játékokat tud szerezni külföldről, a haza pc-s árak alatt. Nem hiszem, hogy pl. az Angliából 3k-ért házhozszállított Assassin's creed 2-n sokat buktam volna...