30713
TES
-
#3515 A vegen mindekeppen tolt 250-300mb-t, azt nem tudod elkerulni. -
#3514 Valószínűleg igen. -
bega82 #3513 Na mondjuk még mindig nem értem! Most már ugyebár kiírta, hogy elkezdi installálni a lemezről, ment is végig szépen a kis sáv, pörgette rendesen vagy negyed óráig. Utána viszont, amikor kiírta, hogy készen van, akkor megnyitotta a library-t, és ott azt mutatja, hogy 1 item downloading, és 95%... magyarul még mindig nincs kész!
Én meg türelmetlen voltam mondom neki "play", de erre jött a kis ablak, hogy updating TES V. ready to play in approximately 26 minutes stb.
Akkor most az van, hogy feltelepült, és tölti le a peccset? -
Atilorn #3512 MEGJÖTT! Már azt hittem, kimaradok a mókából. -
#3511 *
-
#3510 Erzsike amint kiért a fényre, első dolga volt leölni egy nyulat jó barbár módjára.
-
bega82 #3509 Nekem az nem működött. Viszont a sima install-t újra és újra próbálgatva most így 5. nekifutásra nem írta ki, hogy leterjelt a steam, és már települ... -
sandros #3508 #3404 hsz-be van a megoldas. -
sandros #3507 Ok, visszalolvasva meg van a megoldas. Koszi! -
DrokOne #3506 Sehogy... 1 orat probalgattam kulonbozo modszerekkel ugy mint:
http://www.thenexusforums.com/index.php?/topic/452910-installing-skyrim-from-the-dvd/
Steam validation timeout a hiba sztem... rohadt hackerek meg passt se lehet valtoztatni Steam haldoklik atm... -
#3505 köszönöm, remélem azért valakinek sikerült megértenie a kérdést :) -
bega82 #3504 Na basszus... én se tudom felrakni! :S
Elindul a setup exe, mondom neki, hogy akkor install, de kiírja, hogy a steam most leterhelt, próbálkozzak később!!! -
#3503 Hagyjad mar ha az o fejere tennenek egy vodrot o is csak ugy alldogalna.
Sot lehet ha furnanak egy lukat a szajahoz, akkor ... :D
Birom hogy valaki meg akarja magyarazni a megmagyarazhatatlant. -
sandros #3502 Hogyan lehet dvd-rol felinstallalni? Mert folyton a steamrol akarja letolteni es az kb meg 16 ora. Eredeti a jatek.
Koszi! -
#3501 prt scr -
#3500 Másnál is van olyan, hogy ütne a karakterrel és nem csap? Mintha nem érzékelné. Meg, miért csak 10fényforrásból egynek a fénye vet árnyékot? olyan illúzióromboló... -
#3499 van screenshot gyorsbill? -
Avpfan #3498 Ja, amúgy ez tényleg nagy baj... teljesen tönkre b@ssza a játékélményt.. így, jóformán játszhatatlan..
Annyira bírom ezeket az embereket akik minden kis szir-sz@r hibába belekötnek... mindenbe.. ahelyett, hogy beleélnék/beleásnák magukat a játék univerzumába..Márpedig a játék jó, a Metacritic 96-ot zúzott rá a játékosok meg 9.2-őt.. úgy hogy veled (nem veled, azzal aki fikázza) van a baj. :))
És persze van az a lehetőség is, hogy:
Ha nem tetszik, akkor menjél aztán játsszál a pöcsöddel. -
#3497 Ja, remek. Én vagyok a hülye. Nem azok, akik ezt a baromságot benne hagyták. Ráadásul egyszerű, mint a tök, simán gamebreaking is lehet.
De persze inkább hülyézzétek le azt, aki megemlíti, hogy talán ezt így nem kellene... -
Benevolens #3496 igen, de ha mögé mész, miért nem fordul utánad, és miért hagyja, hogy hozzá érj. Egyébként az egésznek az a baja, hogy a tárgyakat nem megfogod, hanem repülnek -
Avpfan #3495 Jaj, de hülye vagy te kölyök...
Szerinted bárki is gondolt rá a fejlesztők közül, hogy egy-két user vödröket fog húzni az npc-k fejére és úgy fognak lopni ???
Igenis, jól oldották meg a fejlesztők, hogy az npc-k nem a "testükkel", hanem csak a szemükkel látnak.
Rendben van, hogy hülye vagy... nincs ezzel probléma, de legalább ne reklámozd.. -
#3494 Írtam én, hogy bug? Nem. -
#3493 Ja, de 1. Te nem arról beszéltél, hogy mit tennél ha vödröt tenne valaki a fejedre és 2. ilyent még sehol sem láttam és ez királyság. Ez nem bug, hanem exploit. Ne használd, ha nem akarod. -
#3492 Előre látom az új release notes-ot.
1.2 - The Buckethead patch. -
Benevolens #3491 már nem azért, de ez eddig a legjobb, amit a játékból láttam -
#3490 Nem. De talán nem is állnék ott mozdulatlanul, mintha mise történt volna :D -
Atilorn #3489 Miért? Ha a fejedre raknak egy vödröt, akkor te átlátsz rajta? -
#3488 Miért Te látsz fejeden vödörrel? :) -
Árnyvadász #3487 Inkább szúrj be youtube videókat, ahhoz legalább "értesz"...
-
#3486 Az kicsit más.
De ez a fejére rakod vödröt és nem lát egy hatalmas baromság. -
vzajcev #3485 Pár megoldás
How do I fix the crash to desktop?
1. Go to Start -> Control Panel -> Sound
2. In the Playback tab, right click on Speakers (or whatever has a green tick next to it), then click Properties
3. In the advanced tab on this new window, select 24 bit, 44100Hz (Studio Quality) in the drop down menu
How do I fix some sound issues, such as hearing static during NPC dialogue?
1. Go to Start -> Control Panel -> Sound
2. In the Playback tab, right click on Speakers (or whatever has a green tick next to it), then click Properties
3. In the advanced tab on this new window, select 24 bit, 44100Hz (Studio Quality) in the drop down menu
How do I disable the smooth mouse settings?
1. Go to your Steam Directory -> steamapps -> common -> skyrim -> Skyrim
2. Create a backup of the SkyrimPrefs.ini file
3. Open the file, then scroll down to where it says [Controls] and find bMouseAcceleration=1
4. Change to bMouseAcceleration=0
5. Save, exit, and play
How do I fix the vsync ("laggy mouse") problem?
1. Go to your Steam Directory -> steamapps -> common -> skyrim -> Skyrim
2. Create a backup of the SkyrimPrefs.ini file
3. Open the file, then scroll down to where it says [Display]
4. Add to the bottom of the section iPresentInterval=0
5. Save, exit, and play
How do I change the FOV?
1. Go to your My Documents -> My Games -> Skyrim -> skyrim
2. Create a backup of the skyrim.ini file
3. Open the file, then scroll down to where it says [General]
4. At the bottom of this section, add fdefaultfov=XX (where XX is the FOV value you want to change to)
5. Save, exit, and play
.ini Variables
The SkyrimPrefs.ini is located in Documents\My Games\Skyrim. Make a backup as usual.
Interesting variables are as follows, in order of appearance in the .ini and showing their default settings.
bDoDepthOfField=1
bTreesReceiveShadows=0
bDrawLandShadows=0
bShowFloatingQuestMarkers=1
bShowQuestMarkers=1
bShowCompass=1
bMouseAcceleration=1
fAutosaveEveryXMins=15.0000
FOV adjustment (For those who don't like fiddling with .ini files)
Changing the FOV via the in-game console carries over between reloads and sessions.
Default FOV (I'm guessing around 60-70)
80 degrees
90 degrees
100 degrees. -
#3484 Arra is kell volna hogy ha a kémény tetejére teszem az üstöt vagy vödört akkor a bent lévő npc-k meghalnak szénmonoxidmérgezésben? -
#3483 Nem.
De kellett volna. -
#3482 -
#3481 meg persze érett játékos módjára akár azt is csinálhatod, HOGY EZT NEM CSINÁLOD. -
#3480 Most szerinted komolyan gondolt valamelyik fejlesztő arra, hogy vödröt fognak pakolni az emberek fejére? -
#3479 Ugye eddig a TES-nél és Fallout-nál az volt a panasz tárgya, hogy a szomszéd faluból rohantak az őrök, ha loptál, mert meghallottak stb. Na msot átestek a ló túlsó oldalára, ennek ellenére azonban ez az exploit nagyon jól szemlélteti, hogy van valamiféle line of sight :) -
#3478 VÓTMÁ
Amúgy elég szomorú, hogy ilyen benne van. EZ mód. -
morzsi555 #3477 Bethesda did it again.
-
#3476 Lehet direkt akar az asszony igy megszabadulni tole :)