30713
TES
-
xido #3675 ilyen kis kurzorral jelöli mindig a célt a "feje" fölött..jelen esetben kövesd a manust van szerintem.. -
#3674 szégyen - nem szégyen - meg kell kérdeznem - hogy a fenébe jutok ki a kezdő helyszínről? - letölteném a patch-et is, de azt sem találom... basszus - csak a kezdetektől játszom az Oblivionnal... segítsen már valaki -
Spookyz #3673 Na es azt hol tanulhatom meg?
Amugy van itt valaki aki konzolon jatszik ? -
#3672 Én ugyan nem próbáltam mert nincs lovam, de van healing hand varázslat amivel MÁSOKAT lehet gyógyítani (és nem csak magadat, mint az alapvari). -
Hunor1 #3671 köszi a válaszokat! segítettek nekem. -
#3670 Tudtommal csak a környezeted hozzád való viszonyulása változik.
Én wood elffel kezdtem, egy kisfiú rögtön az elején ironizál, hogy eltűnt valamije, és mióta a városba érkeztem, egyfeszt tűnnek el a dolgok (pedig még neki se kezdtem : D), pár embert pedig a külseje ijeszt meg (ami nem csoda , félelmetesen rasnyára sikerültek az elfek ebben a játékban, de majd a modderek, ha beindulnak.. már most rengeteg dolgot dobtak fel skyrimnexusra.) -
Spookyz #3669 Tul sokat vertek ,meg löttek a lovamat es santitva megy, es nem tud sprintelni. Nemtudom hogy oblivionba hugy muködött, mert nemsokat toltam vele, de itt nem tudja valaki hogy tudom meggyogyitani ? -
Csokis #3668 Ehh. Nyomjátok meg a Ctrl + PrintScreen gombot játék közben! Dupla gyors lesz. Mi ez? Valami időgyorsítás?! -
#3667 Nekem akkor szerencsém volt, mert kapásból a DVD-ről szedte a jóságot. -
Richardix #3666 a TES sose a szerteágazó fővonaláról volt híres, valszeg minden ugyanolyan marad a főküldetések terén. -
Hunor1 #3665 Nord nemzet béli hőssel kezdtem. Az lenne a kérdésem hogy ha más fajú hőst indítok egy új játékban akkor a missziók is változnak a karakter jellegéhez idomulva , vagy ugyan azt a qwest line-t vihetem végig csak? /főszálra gondolok/ -
#3664 Aham... így már értem! Erre voltam kíváncsi, köszönöm a felvilágosítást! -
Richardix #3663 Ezen felül a karakter is 10 képességszintenként lép egy szintet. Mondjuk az, hogy a képességek szintje ÖNMAGÁBAN hordoz-e valamilyen fejlődést, azt nem tudom. -
#3662 Ez nem karakter szintlépés, hanem képesség szint. Ez arra jó, hogy osztogathasd a skill pontokat, mert ha megnézed, teszem azt block 25 vagy és szeretnél megtanulni egy új skill-t, hogy 10%-al még hatékonyabban blokkolj, akkor azt nem fogja engedni, mert ehhez 30as block szint kell. Most csak mondtam vmi számokat, de az elve ez. -
#3661 Persze ez így jó is, meg tényleg reális. Amit gyakorol az ember azt tudja amit nem... abba béna
Akkor legyen egy konkrét.
Nehéz páncél...
20-ról 21-re lépek benne...
Mit jelent? Mit ad? Hatékonyabb vagyok védekezésbe? Vagy kell a szintlépés a jobb páncélok használatához? Egykezesnél is oké szintet lépek, de mit takar ez pontosan? Nagyobb sebzés, pontosság? Vagy kell a jobb fegyverekhez majd? -
#3660 Német volt amúgy... Érdekes. Aztán egy hollandon lecsorgott 20 perc alatt. -
MaRee #3659 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nullát lenyomod, ajtóra katt, és beírod hogy unlock. Ki fogja írni hogy unlocked door, így ki fog nyílni az ajtó. Ha nem nyílik elsőre akkor próbálj az ajtón máshova kattintgatni. De nem csalni máshol, mert ez ugye cheatnek számít -
MaRee #3658 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha nem változol át, tehát nem válsz a circle tagjává, akkor nem tudsz több küldetést felvenni a Companiönöknél. Később lesz quest a visszaváltozásra, de egyébként semmilyen hátránnyal nem jár a vérfarkasság, akkor változol át amikor akarsz, nem fog magától. -
#3657 Próbáltam visszatölteni az ajtó előtti mentést de úgy se jó. -
#3656 "Ahogy használom az egykezes fegyvereket, vagy nyitogatom a zárakat folyamatossan szintet lépek benne... ez mire jó? márt mint az ilyen "konkrét" szintlépés... (nem a karakter lép szintet, csak adott területen lesz jobb) de ha sok könyvet olvasok azokból is tanul, fejlődik."
Mire jó? Ha sokat írsz jobb kézzel azt jelenti azt hogy ballal is fogsz tudni! A fejlődés az szerintem így jó! -
#3655 Elakadtam , valszeg valami bug.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt járok, az a baj hogyha leduméálom vele hogy ki küldött és mi a "jelszó" azt írja quest hogy beszéljek vele, elméletileg kinyitotta az ajtót de nem tudok bemenni mert nem nyílik és már azt a szhart se mhúzza el hogy megkérdezzem mi van :P
-
#3654 Ennél már irtak egy sokkal egyszerübb megoldást is. -
#3653 Én egyelőre csak barangolok, sorra fedezem fel a helyszíneket. Aprítom a banditákat.
Ahogy használom az egykezes fegyvereket, vagy nyitogatom a zárakat folyamatossan szintet lépek benne... ez mire jó? márt mint az ilyen "konkrét" szintlépés... (nem a karakter lép szintet, csak adott területen lesz jobb) de ha sok könyvet olvasok azokból is tanul, fejlődik.
Rengeteg, vagy 100 könyvet találtam 2 óra alatt... hát sok sikert kívánok a játék lefordításához. Remélem egyszer majd sikerrel járnak! Nem kis munka lesz! -
#3652 Akinek dvd-s verziója van és nem akar várni, hogy steam letöltse annak itt a megoldás:
- belépsz a steam-be majd a a játékra jobb egérgomb és Delete local content majd kilépsz a steam-ből
- Start menü - futtatás
- beírod idézőjelekkel együtt: "C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -install E:
az elérési utat módosítsd úgy ahova feltelepítetted a steam-et, E: pedig legyen a dvd meghajtód amibe a játék van -
bega82 #3651 Na szóval ez a hangerő dolog nálatok nem nagyon jelentkezik? Vagy csak nem olyan zavaró? -
bega82 #3650 Tényleg? Esküszöm nem emlékszem... De tuti, hogy nem lehetett esc-el? Na mindegy, ha így is volt, annyira régen volt, hogy ha zavart is, már elfelejtettem. Meg hát nyilvám megszokom majd itt is idővel. -
#3649 Gombkiosztás nincs? mert akkor arra a gombra teszed amire akarod. -
#3648 Informatív kérdésem lenne a farkasemberes küldetéshez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a Companion-os tag mondja, hogy erősen ajánlott átváltozni, feltétlenül szükséges? Mert annyira nem akarok, de ha utána jól jövedelmező küldetések vannak akkor meggondolandó. Másik: tudja már valaki a módját hogyan lehet visszaváltozni, ha esetleg megunnám? -
Richardix #3647 Oblivionban is tabbal zártad be a karakterlapot, ott nem zavart? :D -
#3646 Köszönöm. -
bega82 #3645 Jaja TAB lett az általános ESC ebben a játékban... hogy miért, azt nem nagyon vágom, elég nehezen szokom meg! -
#3644 TAB -
#3643 Kérdésem lenne, ha valakit lootolok akkor hogyan tudok kijönni belőle? eddig csak úgy ment hogy nyomtam egy R-t ugye de akkor elszedi az összes cuccát. :D -
Santata #3642 Lehet hülye kérdés, a dagger a swordhöz tartozik a one-handed-ek közt? Mármint hat rá a sword perk a daggerre is? -
#3641 Eddig ez a játék engem megvett kilóra. Nagyon szép garfika, napszakváltások, hangok, zenék és most sajnálom szegény Bethesdát, hogy szapulják az UI miatt páran, mert ez az UI tökéletes! Lehet hogy warezosok szapulják őket miatta, akik patch nélkül vagy rossz patchel játszanak. :) Még a map is tökély. -
Mozes #3640 Köszi, ez hasznos volt :) -
MaRee #3639 16-os vagyok most, wood elf assassin szerűség, főleg íjjal nyomom, elég durván lehet vele zúzni. -
#3638 Köszi, te hányas szintű vagy?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MEgcsináltam magamnak a Dwarf armor-setet, úgy nézek ki benne mint 1 spacemarine :D -
MaRee #3637 Nem, max üzenetben, ide már túl nagy spoiler lenne. Azért adok némi útmutatást:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A The Companions nevű guild adja ehez a küldetést, ők azok akik Whiterun előtt(az első város, nem a falu ahol a favágóval beszéltél!) az óriást gyilkolták. A székházuk Whiterunban van a kastély vagy micsoda mellett, a vízesésnél. Pajzsok vannak rajta körberakva, és valami J betűs neve van.
Közben megtaláltam a vámpírokat is, hozzájuk viszonylag könnyű csatlakozni :D
Akinek gondja van a companion vagy tolvaj céhes küldikkel, az írjon nyugodtan, a nagyrészüket kipörgettem már. -
#3636 Fuu, leírnád nekem hogy lehetek vérfarkas?