30713
TES
  • bega82
    Azta!!! Ez qrva jó!
  • Magnum PI
    Hihetetlen. Az 1. játék amiben nem lehet megszopatni az ellent azzal, hogy fölmászol valahova ahova ő nem tud és onnan lövöd. Egy óriást akartam így kinyirni de ilynekor megy és elbujik valahova. ZSENIÁLIS! Eddig nagyon tetszik a game (kivéve a menü)
  • wedge31
    Majd ha lesz még valaki itt aki eredetibe megvette kiderül, hogy te bénázol vagy ez ilyen.
  • Although
    Ha valaki tud segíteni hogy tudom a setupot ráírányítania dvd-n lévő fájlokra nagyon megköszönném.
  • cikasz
    Szerintem meg abbahagyhatnád végre a nyavajgást!
  • Although
    *nem a lemezen
  • Although
    Életbe nem láttam még egy ilyen szart mint ez a steam..Ott van a dvd gondolom a játék és az istenek nem találok olyan lehetőséget hogy onnan telepítse. Nekiáll automatikusan letölteni. Az a baj hogy a setup a lemezen lévő fájlokat használja. Vagy béna vagyok nem tudom de ez nonszensz.
  • kill3r21
    Fontos! Az új patch javitja a menü gondokat, spell equip, tárgyak inventoryvan lévő mozgatása, és immál az egész menüt lehet egérrel is csinálni....
    Köszi Bethesda :)
  • wedge31
    Kiváncsi leszek, hogy ez csak egyedi eset vagy általános, én sajnos csak délután jutok a játékhoz / remélem egy jó méretü pólóval együtt /
  • kill3r21
    srácok, nem értem, hogy aki nem tud az inventoryban forgatni dolgokat az miértnem?
    jobb egér gomb katt és nyomvatarta rajta az itemen és egérrel forgatod :)
  • Although
    Próbáltam de csak a steamen keresztül indul el. Sajna. Fél óra és 8%-nál vagyok. Nos meglátom.
  • Although
    A fallout new vegas is ilyen...van 3 Steames játék.. sajna,....nem szeretem ezt a könyvtárstruktúrát. Az elején rengeteget szívtam míg müködni kezdet a Fallout script editor...Külön patcheket gyártottak hozzá mert az istennek sem akart menni a steames verzióval. Jó mára megoldották de a sok nyűg megmaradt emlékbe.
  • Fehercsoki
    Phoenixet szedd le, azzal tudod telepíteni a sid fileokat, úgy nem kell a steam, de ezt már inkább az off topicban.
  • cikasz
    Köszönöm
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én azt hittem, hogy a falon lévők a lényeg :)
  • Mersant
    ha van 8Gb a DVD-n, akkor nezd meg mi van rajta. en is DVD-n vettem 1 steames gamet, automatikusan elkezdte letolteni, mikor betettem a DVD-t. leallitottam a letoltest, es DVD-rol se perc alatt feltelepitettem. lehet itt is csak ennyi
  • wedge31
    Lehet, hogy magát a steam platformot tölti / ha ez az első steames játékod / mert a játéknak rajta kell lenni a dvd-én.
  • Although
    De mirté nem lehet rendes telepítőt adni mint az Oblivionhoz miért kell ebbe a hülye steames rendszerbe beletenni amitől a modok sem mindig mennek jól?
  • Fehercsoki
    Mi a bajod a steammel? Ha nem tetszik crackeled és kész, én is úgy csinálom.
  • Sir Quno Jedi
    Gondolom pecselgeti?
  • Although
    Most vettem meg...És gondoltam feltelepítem gyorsan azt megyek folytatom a munkát. De épp tölt 200 kb/sec körül...úgyhogy valószínű este 6-re meglesz. Csak így sajnálom a pénzt a dvd-ért. ....De lehet neked van igazad....Van 8Gb tartalom a dvd-n. Nem értem akkor mit tölt az internetről?
  • wedge31
    Ez nekem új van vagy 5-6 steames játékom és sose kelett letölteni a gamet hanem a dvd-röl települt a játék...
  • Pretorian
    Oblivion nem volt Steam-es.

Dawn of War 2 pl.
  • Although
    Direkt ezért akartam dvd-est hogy ezt ne szívjam meg... erre meg. lehet nem Magyarországról kellett volna megvennem. De direkt megkérdeztem ezen a forumon hogy nem steames ugye..na mindegy..Inkább meg kellett volna rendelni az amazonon..az anfgol változat az talán setupos...Amin CZ-ENG embléma van azt ne vegyétek meg!!!!!!!!!!!!!!
  • watto
    Inventoryba keresd med azt a kulcsot és ott látni fogod a felületén hogy miylen sorrendben vannak a jelek. Azthiszem medve szitakötő bagoly, de már nem emlékszem. A lényeg hogy inventorybna megkeresed és uigye képernyő jobb oldalán meg fog jelenni, rázoomolsz és ott lesz rajta a sorrend.
  • Although
    Tudod mit jelent amikor steames telepítőt kapsz? Nos ez ugyanaz ahogy kiadták a Fallout NV. Csak pár resource fájl van a dvd.....nincs rajta a játék ugyanaz mintha közvetlenül a steamről vennéd meg..Most nagyon utálom a Bethesdát ezért. Több millió ember tölt most a Steamról és ez valszeg napokig így lesz. Gyakorlatilag vagy egész nap töltöd és akkor kb 1-2 nap alatt lent van vagy leszeded warez szerveről amit én ismerek mindig 980kb/secel megy.
  • cikasz
    Én még nem vettem meg eredetiben mert pénzügyileg gáz van , de amint kicsit olcsóbb lesz és netalántán lesz magyaritás megveszem tuti :)

Játszik már vele valaki? Eljutottam addig, hogy ki kellene nyitni a folyosó végén egy kőajtót amin három szimbólum van. A falakon én úgy értelmezem, hogy szitakötö-medve-bagoly a sorrend aztán bedugom a kesztyüt, de nem nyilik. Tudja valaki mit rontok el?
  • kill3r21
    az új játékok 70%a steames....nagy dolog....
  • Nos
    gondolom már mindenki tudja egyébként használni az 1-8 gyorskulcsokat
    ha nem:
    1. amit gyorskulcsnak akarsz tedd be a favoritesbe
    2. lépj ki normál nézetbe és nyomj Q-t
    3. balra lent megjelennek a kedvencek
    4. ott jelölj ki valami és arra nyomj egy számot
    5. kész
  • wedge31
    Steames játékokhoz nem kell a dvd betenni.
  • Laza
    Miért, nem telepíti fel a lemezről? Onnan szokták az ilyen játékok is, nem letöltve.
  • kill3r21
    3hete kb, de én nem is figyeltem ezt a póló nyaklánc dolgot, és nem is kaptam, csak a játékot....térképet kaptam, gondolom az alapbol bennevan :)
  • visa81
    ezt nézted?
  • Although
    A dvd steames :((((((((((((
  • Although
    Miért nem lehet rendes telepítőt használni!!!! Ennyire szemét legyen valaki most legalább 200b/sec holnapig lehet várni majd miíg felrakja a 5Gb-ot...
  • kill3r21
    Türelem!
    Kedves Although, hogy jutottál erre?
  • Laza
    Az lényegtelen milyen formában van fent a gépen ... a doboz, a lemez és a kézikönyv a lényeg :D
    A Steamen vett játékokhoz az nem jár ...
  • radical
    Tegnap este megnéztem, csak annyit kérdeztem magamban 1 órányi játék után: MI A SZENT SZAR EZ A KONZOLOS FOS?

Nem lehet beállítani az egér sebességét, konzolosan fordul, menüje egy konzolos ratyiság a grafikája meg maxra téve kb. Oblivion részletességű. Mocskos nagy csalódás, pedig imádtam a sorozatot. Ugyanúgy elbacták mint a Dragon Age sorozatot a sok gyagya egységsugarú konzolpisti miatt. ;-((((
  • Nos
    lewarezoltam este, megvettem ma reggel
    kicsit túl van terhelve a Steam
    nem akarok szentfazekat játszani, mert nem vagyok az, de nem bántam meg
    a térkép anyaga nagyon jó mkinőségű, bár nem részletes
    ha játszok ott lesz előttem kiterítve :)
  • Fehercsoki
    Mikor rendelted meg és milyen kiadást?(póló/nyaklánc?)
  • Although
    ROHADJON MEG A BETHESDA!!!!