30713
TES
-
bega82 #3395 Azta!!! Ez qrva jó! -
#3394 Hihetetlen. Az 1. játék amiben nem lehet megszopatni az ellent azzal, hogy fölmászol valahova ahova ő nem tud és onnan lövöd. Egy óriást akartam így kinyirni de ilynekor megy és elbujik valahova. ZSENIÁLIS! Eddig nagyon tetszik a game (kivéve a menü) -
#3393 Majd ha lesz még valaki itt aki eredetibe megvette kiderül, hogy te bénázol vagy ez ilyen. -
Although #3392 Ha valaki tud segíteni hogy tudom a setupot ráírányítania dvd-n lévő fájlokra nagyon megköszönném. -
#3391 Szerintem meg abbahagyhatnád végre a nyavajgást! -
Although #3390 *nem a lemezen -
Although #3389 Életbe nem láttam még egy ilyen szart mint ez a steam..Ott van a dvd gondolom a játék és az istenek nem találok olyan lehetőséget hogy onnan telepítse. Nekiáll automatikusan letölteni. Az a baj hogy a setup a lemezen lévő fájlokat használja. Vagy béna vagyok nem tudom de ez nonszensz. -
#3388 Fontos! Az új patch javitja a menü gondokat, spell equip, tárgyak inventoryvan lévő mozgatása, és immál az egész menüt lehet egérrel is csinálni....
Köszi Bethesda :) -
#3387 Kiváncsi leszek, hogy ez csak egyedi eset vagy általános, én sajnos csak délután jutok a játékhoz / remélem egy jó méretü pólóval együtt / -
#3386 srácok, nem értem, hogy aki nem tud az inventoryban forgatni dolgokat az miértnem?
jobb egér gomb katt és nyomvatarta rajta az itemen és egérrel forgatod :) -
Although #3385 Próbáltam de csak a steamen keresztül indul el. Sajna. Fél óra és 8%-nál vagyok. Nos meglátom. -
Although #3384 A fallout new vegas is ilyen...van 3 Steames játék.. sajna,....nem szeretem ezt a könyvtárstruktúrát. Az elején rengeteget szívtam míg müködni kezdet a Fallout script editor...Külön patcheket gyártottak hozzá mert az istennek sem akart menni a steames verzióval. Jó mára megoldották de a sok nyűg megmaradt emlékbe. -
#3383 Phoenixet szedd le, azzal tudod telepíteni a sid fileokat, úgy nem kell a steam, de ezt már inkább az off topicban. -
#3382 Köszönöm
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én azt hittem, hogy a falon lévők a lényeg :) -
#3381 ha van 8Gb a DVD-n, akkor nezd meg mi van rajta. en is DVD-n vettem 1 steames gamet, automatikusan elkezdte letolteni, mikor betettem a DVD-t. leallitottam a letoltest, es DVD-rol se perc alatt feltelepitettem. lehet itt is csak ennyi -
#3380 Lehet, hogy magát a steam platformot tölti / ha ez az első steames játékod / mert a játéknak rajta kell lenni a dvd-én. -
Although #3379 De mirté nem lehet rendes telepítőt adni mint az Oblivionhoz miért kell ebbe a hülye steames rendszerbe beletenni amitől a modok sem mindig mennek jól? -
#3378 Mi a bajod a steammel? Ha nem tetszik crackeled és kész, én is úgy csinálom. -
#3377 Gondolom pecselgeti? -
Although #3376 Most vettem meg...És gondoltam feltelepítem gyorsan azt megyek folytatom a munkát. De épp tölt 200 kb/sec körül...úgyhogy valószínű este 6-re meglesz. Csak így sajnálom a pénzt a dvd-ért. ....De lehet neked van igazad....Van 8Gb tartalom a dvd-n. Nem értem akkor mit tölt az internetről?
-
#3375 Ez nekem új van vagy 5-6 steames játékom és sose kelett letölteni a gamet hanem a dvd-röl települt a játék... -
#3374 Oblivion nem volt Steam-es.
Dawn of War 2 pl. -
Although #3373 Direkt ezért akartam dvd-est hogy ezt ne szívjam meg... erre meg. lehet nem Magyarországról kellett volna megvennem. De direkt megkérdeztem ezen a forumon hogy nem steames ugye..na mindegy..Inkább meg kellett volna rendelni az amazonon..az anfgol változat az talán setupos...Amin CZ-ENG embléma van azt ne vegyétek meg!!!!!!!!!!!!!! -
#3372 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Inventoryba keresd med azt a kulcsot és ott látni fogod a felületén hogy miylen sorrendben vannak a jelek. Azthiszem medve szitakötő bagoly, de már nem emlékszem. A lényeg hogy inventorybna megkeresed és uigye képernyő jobb oldalán meg fog jelenni, rázoomolsz és ott lesz rajta a sorrend. -
Although #3371 Tudod mit jelent amikor steames telepítőt kapsz? Nos ez ugyanaz ahogy kiadták a Fallout NV. Csak pár resource fájl van a dvd.....nincs rajta a játék ugyanaz mintha közvetlenül a steamről vennéd meg..Most nagyon utálom a Bethesdát ezért. Több millió ember tölt most a Steamról és ez valszeg napokig így lesz. Gyakorlatilag vagy egész nap töltöd és akkor kb 1-2 nap alatt lent van vagy leszeded warez szerveről amit én ismerek mindig 980kb/secel megy. -
#3370 Én még nem vettem meg eredetiben mert pénzügyileg gáz van , de amint kicsit olcsóbb lesz és netalántán lesz magyaritás megveszem tuti :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Játszik már vele valaki? Eljutottam addig, hogy ki kellene nyitni a folyosó végén egy kőajtót amin három szimbólum van. A falakon én úgy értelmezem, hogy szitakötö-medve-bagoly a sorrend aztán bedugom a kesztyüt, de nem nyilik. Tudja valaki mit rontok el? -
#3369 az új játékok 70%a steames....nagy dolog.... -
Nos #3368 gondolom már mindenki tudja egyébként használni az 1-8 gyorskulcsokat
ha nem:
1. amit gyorskulcsnak akarsz tedd be a favoritesbe
2. lépj ki normál nézetbe és nyomj Q-t
3. balra lent megjelennek a kedvencek
4. ott jelölj ki valami és arra nyomj egy számot
5. kész -
#3367 Steames játékokhoz nem kell a dvd betenni. -
#3366 Miért, nem telepíti fel a lemezről? Onnan szokták az ilyen játékok is, nem letöltve. -
#3365 3hete kb, de én nem is figyeltem ezt a póló nyaklánc dolgot, és nem is kaptam, csak a játékot....térképet kaptam, gondolom az alapbol bennevan :) -
visa81 #3364 ezt nézted? -
Although #3363 A dvd steames :(((((((((((( -
Although #3362 Miért nem lehet rendes telepítőt használni!!!! Ennyire szemét legyen valaki most legalább 200b/sec holnapig lehet várni majd miíg felrakja a 5Gb-ot... -
#3361 Türelem!
Kedves Although, hogy jutottál erre? -
#3360 Az lényegtelen milyen formában van fent a gépen ... a doboz, a lemez és a kézikönyv a lényeg :D
A Steamen vett játékokhoz az nem jár ... -
radical #3359 Tegnap este megnéztem, csak annyit kérdeztem magamban 1 órányi játék után: MI A SZENT SZAR EZ A KONZOLOS FOS?
Nem lehet beállítani az egér sebességét, konzolosan fordul, menüje egy konzolos ratyiság a grafikája meg maxra téve kb. Oblivion részletességű. Mocskos nagy csalódás, pedig imádtam a sorozatot. Ugyanúgy elbacták mint a Dragon Age sorozatot a sok gyagya egységsugarú konzolpisti miatt. ;-(((( -
Nos #3358 lewarezoltam este, megvettem ma reggel
kicsit túl van terhelve a Steam
nem akarok szentfazekat játszani, mert nem vagyok az, de nem bántam meg
a térkép anyaga nagyon jó mkinőségű, bár nem részletes
ha játszok ott lesz előttem kiterítve :) -
#3357 Mikor rendelted meg és milyen kiadást?(póló/nyaklánc?) -
Although #3356 ROHADJON MEG A BETHESDA!!!!