30713
TES
-
#3315 Hát, SystemRequirements szerint el fog pattogni, szóval délután már rohanok is a boltokba :D -
Tibbor #3314 Ok, semmi baj.Legközelebb inkább azon vitázzunk, mire szórjuk a skillpontjainkat, jó? -
vzajcev #3313 Szívesen írok majd egy kis "esszét" de az a baj ma dolgozom :(
tegnap csak a kari megalkotására+tutorial részre futotta. -
Nagydög #3312 A tisztelet, nem keverendo a feherkesztyus finomkodassal. Azt inkabb lakajoktol vard el, de most szolok, ok sem oszintek feltetlenul.
Amugy meg mar most latszik, hogy a Skyrimnek ezer baja van,es ezt aligha bun felroni neki. Az is latszik, hogy jo, vagy eppen nagyon jo jatek. Ezt sem bun elmondani. -
visa81 #3311 na, ez így már azért elég jól néz ki... -
bega82 #3310 Király! Lehet én is egy íjászt indítok majd elsőnek. De jól meg van csinálva az íjászkodás? Van szerepe annak, hogy mennyire feszítjük meg az íjat? A célzás pontosságában van szerepe, hogy milyen fajt választunk? -
#3309 Bocsánat, elszaladt velem a ló. Udvariatlan voltam, ezért elnézést kérek.
De attól függetlenül mindenkinek megvan a joga arra, hogy leírja a véleményét a játékról, ha rossz ha jó.Függetlenül attól, hogy áldozott rá pénzt - mert megteheti - vagy lewarezolta az egészet, ezzel bűncselekményt elkövetve.
-
vzajcev #3308 Pont ez a jó benne,igazi sittes fejű -
mike01010101 #3307 Én ha az Oblivion grafikáját kapnám meg új sztorival az is elég lenne mert a többi rész annyira jó, de az látszik hogy a hirekkel ellentétben nincs új engine, hanem a régit "tupirozták fel", fejlesztették tovább. -
bega82 #3306 Nekem ilyen gép volt, és már az Arcania is nagyon szarul futott (bár tény, az iszonyat optimalizálatlan). Az a gond, hogy a HD 4570 nem lenne rossz kari még ma sem... de a HD 4570 mobility az már más tészta!
Én is ezen parázok amúgy, mert szintén laptopon fogom kipróbálni, és szarintem nálam is a GPU lesz a gyenge láncszem. -
Tibbor #3305 Tudod, ez egy fórum(ahogy Te fogalmaztad), és egy fórumban elvárható lenne egy bizonyos stílus, melyet úgy látom, nem kifejezetten Te képviselsz.A szólásszabadságnak semmi köze az általam leírtakhoz.Én az indokolatlan, öncélú fikázást nem kedvelem.És azt sem, ha személyeskedsz velem.Valószínűleg háromszor annyi idős vagyok, mint Te, én mégis megadom Neked azt a tiszteletet, hogy nem nem kérdezem meg, eltűrnéd-e ha sza.rba nyomnák a fejedet? -
#3304 Lehet még kissé korai a kérdés, de modderek mikor állnak munkába, ami a karakter,fegyvermodellek kinézetét illeti? Én speciel dark elffel szeretnék feszülni, de az játékban,akárhogy is próbálkozok, olyan, mintha egy élőhalottat irányítanék. :D -
#3303 Gondolkozom rajta hogy megveszem, de nemtudom hogy futna a gépemen.
Asus K50AB laptopom van, 2GB ram, AtiHD4570 videókártya. Valaki akinek hasonló configja van mondhatna tapaasztalatot.
Grafika nem nagyon érdekel, ha kell 320x240-ben játszom D: -
#3302 Elmondtuk mar millioszor. Csupan 2 hetet kell kibirni, es kikopik minden ember, aki csak azert toltotte le mert megjelent, es fogalma sem volt rola, mit tolt. Nincs ezzel gond, turelem es megoldodik magatol a szitu. -
Wlanseraf #3301 A grafról.. nem rossz és igen nagyon szép shotokat lehet készíteni.
Nade ha megmozdul:P hát nekem a grafhoz hozzá tartozik az animáció is.. az viszont siralmas még mindig. -
#3300 Igen, nekem kifejezetten ez a rész tetszett:
"meg hogy rossz menürendszer(na bumm, nem a menürendszerrel fogunk harcolni, majd hozzászokunk)"
Szóval ha a fejedet szarba nyomják semmi gond, na bumm....majd megszokod :P -
#3299 Ezt nagyon jól megfogalmaztad. Respect. -
vzajcev #3298 Igen én,egy sötét lelkű elf sunyimanót. Nyilazás,bicskázás,lipi-lopi,gyilok ezerrel. Csak ajánlani tudom :) -
#3297 Kb. -
Atilorn #3296 Jól mondod! -
mike01010101 #3295 Ma délben a kezemben lesz a játék, de letöltöttem torrentről is mert nem bizok a netes regisztrációban,a steamben (ez egyebként steam-es?) és a magyar net szolgáltatókban viszont ma este játszani akarom. Szóval jó ha van virágbolt verzió. Soha nem felejtsd el hogy mi abszurdisztánban élünk. -
#3294 Hallottál már a szólásszabadságról ? :P
Tudod...ez egy fórum ;) Negatív és pozitív véleményekkel egyaránt. Ha csak pozitív dolgokat lehetne írni, akkor nem Fórum lenne, hanem seggnyaló Site... -
Tibbor #3293 Elkeserítő, hogy újabban szinte minden játék topikjában ugyanaz a forgatókönyv:
A megjelenés előtt pár nappal mindenki a játékról áradozik, hogy már nem bírja tovább, meg hogy szétveri a csomagküldő szolgálatot, ha a release napján 00:01-kor nem kézbesítik ki neki és hogy tuti mekkora királyság lesz ez a program, mert az összes videót látta már róla.
Aztán amint tölthető a virágbolti verzió, megjelennek a vérszomjas trollok és elkezdik fikázni a játékot.Hogy ez konzolport(előre borítékolható volt a dolog, hisz konzolra már kijött), meg hogy rossz menürendszer(na bumm, nem a menürendszerrel fogunk harcolni, majd hozzászokunk) és a grafika nem is olyan szuper.Ugyanakkor mások meg olyan screenshotokat szúrnak be, hogy a főhős szinte lelép a monitorról...
Magyarán, a szokásos türelmetlenkedők, akik - mondjuk ki - ingyen és bérmentve jutottak egy baromi költséges szellemi termékhez, elkezdenek fanyalogni. Érdemes rákeresni a hanganyag készítésével kapcsolatos videóra, hogy lássuk, csupán abba mennyi pénzt és energiát feccölhettek.Legtöbbször olyasmik miatt trollkodnak, amiket - ha eredeti lenne a programjuk - a Kézikönyvből pillanatok alatt megtudhatnának.Sokszor kiderül, hogy az illető még a tutoriálnak is felfogható angol szövegeket sem érti, a billentyűkiosztást el se olvassa, a quest leírásokat skippeli, de azért neki(!) a játék szar.
Summa-summarum: ha már úgy alakult, hogy ilyen vagy olyan okból virágbolti verzióval játszunk, legalább azt a minimális tisztelet adjuk meg a készítőknek, hogy ne ócsároljuk a munkájukat.Különösen akkor ne, ha nem érdemli meg. -
#3292 Párszor már le lett írva: nem lehet K-Európában steamen megvásárolni. -
Neton #3291 Úgy, mint Fallout 3-ban. :D -
Neton #3290 Hogy lehet az inventory tárgyakat 3D-ben megnézni Pc-n? Elég sok dungeonnak a megoldása, h a quest itemet meg kell nézni alaposan. Addig eljutottam, h kiválasztom és megnyomom a "C"-t. De onnan? -
bega82 #3289 Íjászat milyen? Valaki indított "Legolas-karaktert"? -
#3288 ugyan ez nekem is
2011.11.10 - 19:02 IRSZ & Súly rögzítése, beérkezés
Erősen várós! El merjek futni boltba? :D -
#3287 Kb. 5 perccel azután rendeltem, hogy le lehetett adni cdg-ben a rendeléseket. Nekem is minden megjött eddig.
Más: hogy kell lockpickelni? Tök más a rendszer mint oblivionban és ki kéne nyitnom egy ajtót, de már alig maradt pickem. -
#3286 Szerintem megkapod. Az en csomagom ide jon Debrecenbe a vadkeletre, emiatt mar tegnap atadta a CDG a GLS-nek, hogy idoben leerjen a helyi log.kozpontba. Eddig millio plusz egy csomagot rendeltem toluk, mindig megjott minden a premier napjan. Bar legtobbszor idoben elorendeltem, biztos ami biztos. -
#3285 VLC is fent van :) -
#3284 szóval próbáld meg leszedni a k-lite-ot, ami amúgy is egy szar szvsz. inkább használd a VLC media player, az mindent lejátszik, még egy kör pókert is, és nem kell hozzá kodek pakk. -
#3283 Még mindig nincs Skyrim a Steam-en, ez normális ? :D -
#3282 field of view, szóval hogy milyen széles képet látsz magad előtt. nyilván ha nagyobb, több minden fér bele a látómezőbe, ugyanakkor ez vissza is fogja a gépet, hiszen több mindent kell kirajzolnia a monitorra. ha valakinek erős a gépe, akkor nyugodtan lehet szélesíteni. -
#3281 Nekem csak ennyi van: 2011.11.10 - 19:02 IRSZ & Súly rögzítése, beérkezés, nem is kapom akkor meg ma? -
#3280 mi az a fov? -
#3279 Hát nekem a k-lite kodek pakk van fent, a morrowindot rendesen viszi kis laptopomon, (Oblivion nekem kimaradt sajnos, de majd valamikor)
Amúgy tényleg nem lehet bírni. PS3-am is van és most fordult elő először ténylegesen a bőség zavara. Uncharted 3, Batman Arkham City (ha szerencsém van már ma, ha nem akkor hétfőn Assassin'S Creed Rev.) Aztán persze Skyrim, La Noir. Az őszi ösztöndíjam meg el is fogyott :-) -
vzajcev #3278 Akinek kicsi a FOV. mérete
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!To change fov hit the ~ button and type setcamerafov ##
## is your preference
It can also be done via a config file if that is your preference:
Go to your My Documents -> My Games -> Skyrim -> skyrim
Create a backup of the skyrim.ini file
Open the file, then scroll down to where it says [General]
At the bottom of this section, add fdefaultfov=XX (where XX is the FOV value you want to change to)
Save, exit, and play
-
#3277 nem lehet bírni ezt a dömpinget :D -
#3276 az oblivionnál voltak problémák ilyen szirszar kodek-pakkokkal, lehet hogy itt is? van a gépeden ilyesmi?