30713
TES
  • Fpocok
    Szegény. Még nem tudja mit tett :DD
  • Fehercsoki
    Na igen csak abban benne van az is, hogy lehet hogy szombaton érkezik meg.
  • paj01
    Nah eddig jol viselkedett a jatek, most meg 20-30 percenkent random kicrashel desktopra mindefele hibauzenet nelkul.Patch fenntvan audio beallitast is probaltam de nem segít. Hivatalos forumon is panaszkodnak ilyesmire. Másnál előfordul ilyen?
  • Laza
    Én ezért kérem inkább PickPack pontra :)
    Oda eddig nekem mindig reggelre megjött ... legalábbis itt BP-n. Gondolom az újságokkal hozzák :)
  • MaRee
    Na végül megcsináltam megint a purityt, utána már oké. Ha valaki találkozik a buggal, csinálja meg még egyszer, utána már lehet a következő munkát kérni, nem fogja a rescue küldit még egyszer beadni.
  • Fehercsoki
    CD galaxis.
  • MaRee
    Ha az 1.1re gondolsz, akkor igen.
  • PiszkosFred
    peccs fennvan?
  • Atilorn
    Nem vagy egyedül. Honnan rendelted?
  • KaszaN
    Én már többet is találtam, úgy 1 óra játék alatt, vagy annyi sem, némeik elég játék élmény rontó.
  • MaRee
    Na meg is találtam az első bugot :S A Companionoknél a Purity questet kétszer adja, nem lehet további munkákat kérni... Kurva jó :(
  • Santata
    Ki lehet kapcsolni, hogy sose mutassa a questek markerét? Mert engem idegesít, hogy mutatja hova "kell" menni. Kikapcsolom az adott questnél, de a következő fázisnál/új questnél újra ki kell kapcsolni.
  • KaszaN
    De ez mekkora már! xD Ki fosztok egy egész kastélyt, viszek pár vödröt, mindenkinek a fejére teszek egyet és csá. xD
  • watto
    OMG , ki az aki ilyenekre rájön?:D
  • heady
    Megjött :)

• bega82
    Azta milyen barátnőm van... még 40 percig dolgozom, de pont ott járt az allee-ban, és átvette nekem! Így még jobb!
  • TDantes
    Belenéztem, jó játék lesz ez de.

Az miért van, hogy szinte minden RPG-ben, a kardok, fegyverek csak rá vannak ragasztva a karakterre? Nincs kardhüvely, amiből előhúzná a pallost, nem csak a csupasz penge fityeg a hátán.

Nem tudom, de ez nekem igen illúzióromboló, de már ugyanígy zavart az Oblivion-ban is.
  • Fehercsoki
    Nekem még mindig nem hozták, utálok a futárra várni-.-
  • Fpocok
    Jobb félni, mint megijedni.
  • kill3r21
    Jó szal Spoiler, kivan ennyire kiakadva? én folyamatosan olvasom a topikot de nem élményrombolást nem találtam.....
    :)
  • gwalker
    Although:"Amin CZ-ENG embléma van azt ne vegyétek meg!"

Én ma reggel vásároltam meg a CZ-ENG emblémás Skyrimet. Simán feltelepült DVDről. A steamről mindössze 300 megát töltött le. Although szerintem valami rosszul csináltál.
  • kill3r21
    biztos hgy scriptelt, mivel éppen kapaszkodik a hegyoldalon és lecsúszik....:D
  • Atilorn
    Igen. Több helyen olvastam, hogy mindenkit megszivat az a troll. Lehet, hogy scriptelt?
  • kill3r21
    megtaláltam köszi, félután egy troll kicsinált és nem mentettem, nah majd....

köszi :)
  • MaRee
    Ha valaki most már nem mondja el, hogy kell átalakulni vérfarkassá mert nem jövök rá hiába van meg a spell, nem tudom mit csinálok :D
  • Benevolens
    a képek alapján nagyon marcona fejek vannak benne. Túl öregek :S
  • yesname #3449
    A faxomba, erősen gondolkoztam hogy leszarom az egészet és warezzal fogok nyomulni és sosem veszem meg, mert megérdemli most kivételesen a Bethesda, de csak elrakattam egyet 576-ban. Azt mondták alig van már pár darab. Szóval kapkodjátok a mankóitokat és ellenőrizzétek, hogy valóban hozni fogják az előrendelést?
  • Atilorn
    A hegy jobb oldalán, a tóparti faluból.
  • xido
    azóta vagy megoldottad vagy megválaszolták..a legelső katonák kifosztásánál valamit nem találtam el jól és az E gombot lenyomva csak levitálni kezdett a hulla és mozoghattam vele:)
  • Molnibalage
    Megalol.
  • kill3r21
    én értem, de honnan induljak mejil városból?
  • Atilorn
    A lépcsőket kell követni.
  • MrDevil
    Aki már játszik vele, attól kérdezném lehet ultra quality-t állítani a texturánál ?
  • kill3r21
    Srácok, valaki help...
    hogy jutok fel a hegytetőre? honnan induljak? már egy órája probálkozom
  • Atilorn
    Én is a Platinumshopnál rendeltem meg. Még nem jött meg, és azt mondták szerdán, hogy képeslapot már nem tudnak adni hozzá, ami érdekes, mert már egy hónapja megrendeltem.
  • yesname #3440
    Jó kérdés, de még értesíteni is "elfelejtettek" róla. Szóval PLATINUMSHOP-ot nem ajánlom senkinek sem!!!! Olyan kamu dumákkal jöttek, hogy Ők is tegnap tudták meg, hgoy nem lesz elég. Érdekes, más boltok tudták mennyit rendeltek és csak annyit engedtek előrendelni. Nevetséges egy üzlet ez a platinumkopp.
  • bega82
    "...előrendeltem, de vlaahogy mégsem jutott."

De hát ez hogy???
  • yesname #3438
    Na most kapja be a Platinumshop és a Bethesda is. Előző azért, mert előrendeltem, de vlaahogy mégsem jutott. Utóbbi meg azért, mert nem szállítanak elget PC-re? Aztán csodálkoznak, ha valaki aki meg akarta venni, jól leszarja őket ezekután és warezzal fogja nyomni. Ennyi. Köszönöm!
  • mike01010101
    Ritka az ilyen, de ez a játék megérdemli.

Jó lenne ha lehetne benne lovaskocsit vezetni. Régi ziccer amit minden rpg kihagyott eddig.
  • Tibbor