30713
TES
-
#3355 Én Szegeden várom a futárt, de még semmi:) -
Although #3354 Kár megvenni a boltba csak egy szar steames telepítő. Direkt kérdeztem na mindegy. -
#3353 1 győr melleti faluba :) -
#3352 Valszeg ha leperkáltam a pénzt, jobban bosszant ha szar ... vagy elnézőbb vagyok ... ki tudja :D -
#3351 nemtudnak átverni sok embert....bár ez a bets-re nem igaz, mert azért törekednek a minöségre...
Azért annyit hozzátennék, aki lewarezolja, annak max a 10%a veszi meg, a maradék 90ből 50nek tetszik de nem veszi meg....
az a 10%os warezos aki megveszi az meg sztem amugyis tervezte.... -
#3350 Várd meg míg megjelenik :D -
#3349 Melyik városba hozta neked a futár? -
#3348 Az a baj, hogy kevés az idő, és sok az egyébként (számomra) jó játék ... szóval ez esetben nem maradok le semmiről. Általában manapság már kerülöm azokat a játékokat, amik nem fognak meg már az elején. Öregszem :) -
#3347 nyilván, más a véleménye annak aki leperkált érte 10 ropit, mint annak aki leharcolta netről....más a megközelités, de ez mindenbe igyvan.... -
Wlanseraf #3346 És így bele gondolva a készítők szemszögéből nézve ezért probléma a warez.. mert meg tudom nézni hogy milyen a minősége a cuccnak:D
Mert az a jó vásárló aki egyből rohan és megveszi!!!! de mivel én megnézem nem tetszik és nem veszem meg:D az az igazi problémájuk:) -
bega82 #3345 Akkor viszont okosítsatok egy kicsit, mert én még sosem találkoztam eleddig ezzel a Steam-mel. Mi ez tulajdonképpen? Mire jó? Megveszem délután a játékot, és akkor nekem is lesz ilyen Steam? Vagy ezt külön telepítenem kell majd? -
#3344 Én az eredeti Oblivionra simán rátettem 2006-ban a noDVD cracket, és rohadtul nem érdekelt hogy ki mit gondol erről. Nem fogom állandóan a DVD-t amortizálni. Úgy érzem ha már megveszem a játékot, ennyi bőven belefér. -
#3343 "Csak a sztori legyen jó, Oblivion sztorija nekem nem igazán tetszett."
Nos, Én a beleölt 200+ órából kb minimálisat foglalkoztam a sztorival :)
Mondjuk eleve nekem az kvára nem tetszett és unalmas volt, hogy buzi kapukat kell bezárogatni. Eleve utáltam a kapuk mögött lévő területeket. Így amikor odaértem a főküldiben, hogy most minden városban zárogassam be a kapukat, akkor kb az 5. után meguntam :)
Végül odáig vittem, amikor egy nagy csapattal kell a sok megnyíló kaputól védeni a várost ... de ez is valamikor idén volt :) -
#3342 Én például, nem birtam kivárni....de ha nevezhetjük ezt annak, respectből megvettem.... -
Wlanseraf #3341 Persze.. de a másik fele hogyha írok egy véleményt akkor leugatnak mert hogy warez és meg sem jelent:D
Na de bazz mi köze a véleményemhez annak hogy warez?:D
Én megnézem ha jó a cucc megveszem ha nem nem.. -
#3340 szerintem az eredetiseknek is le lehet szedni a patchet, vagy a steam leszedi stbstb, nekem is itt az eredeti, de most nemfogok telepitgetni hanem játszok mert éjjel meló :) -
#3339 Pedig a Rage nagyon jó (először nekem sem tetszett). A véga az kuka persze. -
#3338 A steam magátol frissiti a játékot a legujabb patchel. -
#3337 Én pl az ilyen oldalát nem feltétlen ítélem el, mert Én is le szoktam kapni ezt-azt, amiről nem vagyok meggyőződve, hogy tényleg megéri a pénzét. Pl legutóbb a RAGE-t próbáltam ki így, és nagyon jól tettem, mert 10Ft-ot nem adnék érte. És meg is volt róla a véleményem. Úgy, ahogy a Ferrariról is, pedig azt még ki sem próbáltam :D
De attól még ez lopás ... és laposan a fűben kúszva kellene csinálni, és nem mellet döngetve (tiszt.kiv.).
Én mellesleg attól mászok a falra, mikor valaki azzal jön, hogy nem telik rá ....... ok, elhiszem, de mivel nem jár alanyi jogon, mint a (koszos) levegő, ezért ugyanúgy el kellene mennie mellette, mint minden más előtt. Nem kötelező vele játszani, senki sem kényszeríti rá. Ha mégis megteszi, tegye azt kussban! Gondolom bélszínt meg kaviárt sem lop minden nap ... -
#3336 Mikor a hegyre kell felmenni és nézem a havazást, a hóátfúvást az valami fantasztikusan hangulatos és szép. Akár csak az éjszakai égbolt...stb. Szerintem nagyon jó a grafikája ebben a tekintetben. Amit megnézék: Frostbite 2 Engine-el ugyanezt :D -
bega82 #3335 Tényleg, az ilyen patchek nem rakhatók fel annak, akinek eredetibe van meg? Vagy ez hogy működik? Tulajdonképpen pont az veszi fel a szopóálarcot, aki kifizette a játékot?
Meg az eredetit csak úgy lehet játszani, hogy berakjuk a DVD-t? -
#3334 Jelentem, a patch javította a menüben lévő, egér vagy billentyű gondod, mostmár mindenre reagál az egér kattintás, a favoritesből is könnyedén lehet equipelni a dolgkat jobb és balkézbe, menni fog, wait nél pedig egérrel is müködik a dolog....
1 nagy hiba minusz -
shootaboy #3333 Biztos sokan vannak, akiket érzékenyebben érint, hogy ez most egy olyan Elder Scrolls, amelyik nem a jövő számítógépeire készült, mint anno az Oblivion. Én úgy vagyok vele, hogy szeretem ha művészileg szépen van kivitelezve egy játék, de ehhez nyilván nincs szükség a legmodernebb technológiákra. Az Obliviont a megjelenés napján hozták nekem is a CD-Galaxisból anno, és az éppen abban a hónapban 230000 forintért összerakott vadonat új konfigom csak a medium-high beállításokhoz volt elég közepes felbontáson, de kb. leszartam, mert még úgy is volt annyira részletes hogy ne zavarjon igazán, plusz azért művészileg egészen rendben volt.
A Skyrim grafikája viszont kifejezetten tetszik. Pont azért, mert nekem sokkal jobban bejön ez a szürkés-koszos fakó nordic színvilág, mint az emberfej nagyságú piros gombás narancssárga fejű npc-s Oblivion színvilága.
Nincsenek tűéles textúrák, sem hihetetlenül látványos effektek, vagy komoly fizika. Mégis van egy olyan textúrája az egésznek, hogy csak annyi jön ki a számon a tájakon végignézve hogy "vaz ez tiszta Solstheim, otthon vagyok". Ezt így a videók alapján mondom, még nem játszottam a játékkal.
Amúgy meg a nord faj a kedvencem, Morrowind-ben is Soltstheim-en töltöttem el a legtöbb időt, nagyon bejött a kis sziget, construction set-ben is sokat okosítgattam a szigetet.
Szóval a setting is ütni fog nálam, az biztos. Csak a sztori legyen jó, Oblivion sztorija nekem nem igazán tetszett. -
#3332 a virágboltihoz van új patch, ahogy nézem a fileokat, jeavitja a menüt is :) -
#3331 Én PickPack-al kértem az újságoshoz (otthonról 2 perc), reggel fél 9 óta ott van, majd hazafelé felkapom :) -
#3330 nem kaptam pólót, uhhogy erről nem tudok nyilatkozni -
#3329 Pólós volt? Tudja már valaki milyen a póló amit adnak (méret, minőség)? :) -
#3328 +1. Hasonló időpontokkal.
De nem szólok mert le leszünk hurrogva hogy itt nyavajgunk. :p -
#3327 CD galaxis, most hozta a futár bácsi, ittvan...:) -
Atilorn #3326 Jó, de nem kell kipróbálnod, hogy tudd, marha jó kocsi. -
bega82 #3325 Na, az tök jó, akkor megnyugodtam, ezek szerint ezt nem Gothic féle optimalizálással készítették! (Már most szólok, a vihart megelőzően, hogy nem akarok "flémvórt" indítani holmi TES-Gothic összehasonlítós mókázással, az megtalálható elég sok egyéb topicban, itt kihagyhatjuk! )
Akkor a mobility HD 6650-el tuti nem lesz gond ezek szerint. -
Tibbor #3324 Állítottam ez ellenkezőjét?Nem.Egyetértek a véleményeddel. -
#3323 Ferrari-t nem engednek vásárolni amíg nem mentél körbe a tesztpályán és nem tanultad meg a duplakuplungolást, mert kinyírhatod magad:)
Tehát igen. -
vzajcev #3322 Az ember már csak ilyen,gyarló és esendő. Természetes ha kifizet valamit akkor szeretné megkapni a jogos ellenértékét. Aztán erről véleményt formálni,akár jó akár nem. Ahányan vagyunk annyi féle vélemény lehet,ezért van a fórum lehet ütköztetni. Persze lehetőleg úri ember módjára. Peace. /ez csak a JÁTÉK :)/ -
bega82 #3321 OK, köszi. Na majd meglátom, csak teljen már el ez a kib*$/@"¤tt munkaidő!!! -
Atilorn #3320 Neked komolyan kellene egy tesztvezetés, mielőtt Ferrarit veszel? -
#3319 Nekem hasonló configgal,csak ati 3470es kártyával(igen,notebook,régi) low/mediumon fut,egész szép,simán játszható. -
#3318 Nekem az előbb frissítette:
2011.11.11 - 07:22 Kézbesítésre átvéve
Kicsit lassú a rendszerük, de jön a csomag:) -
Wlanseraf #3317 :))milyen bűncselekményt? Magyarországon?
Pl. én nem warezolnám le ha lenne megjelenés előtt demó!!! de bármily érdekes nincs... jaj mert sok munka stb. stb. biztos ezért? vagy vegyem meg látatlanul a játékot?
Remélem autót is így veszel hogy katalogust nézhetsz róla meg autós újságok azt írják róla hogy milyen jó.. de nem ülhetsz bele próbálhatod ki:D
Csak példa volt az autó:) de TV-t is bemész a médiamarktba és megnézheted a kikapcsolt TV-t:)) majd otthon megnézed:D
Sarkítok sarkítok:) de arra próbálok rá világítani hogy van egy ilyen oldala is a wareznak:) -
Atilorn #3316 Lassabban lehet felhúzni, de nagyot sebez. Mindenképpen teljesen fel kell húzni, mert különben lepattan. A célzás pontosságban nincs szerepe, de mondjuk, ha erdei elffel indítasz, magasabb íjászkodással indulsz.