30713
TES
-
whisper #3555 Meg egy kérdés. Most nem értem nem tudom megvenni mert nincs hozzá netem. most akkro menyjek el vegyek egy Xboxot és vegyem meg Xbox-ra és oda nem kell net vagy ps3-hoz? PC-hez miért kötelező a net? -
meteoreső #3554 Megvette valaki az 50 ezres verziót ???
Annyiból már aranyból is csinálhatnának bele arany pénzt :D
Az volt az első hogy csináltam egy szőke elf csajt és levetkőztettem :D
Aki már játssza nem tudja hogy lehet e áttenni a fireballt jobb kézbe?
mert a varázslatokat csak balból engedi.
én meg a balba pajzsot tennék.
valamiért az alvással is problémáim vannak nem alszik hiába nyomom az okét.
Nagyon nagyon nehéz volt megszokni ezt a billentyűkiosztást főleg a TAB escapet. valahogy életidegem.
A grafikában én kicsit csalódtam az elején olyan darabos
Risenbe használták ezt a fogalmat "mintha fából fejszével faragták volna ki"
de a patak fele már kezd jobb lenni...
-
#3553 Srácok itt mindenki előrendelte a gamet? Vagy honnan szereztétek meg? Minden boltban elhajtottak, hogy elfogyott. -
whisper #3552 http://www.game.co.uk/
vagy
http://www.direct2drive.co.uk
esetleg inen tudod megvenni a második az csk cd keyt vásárolhatsz! -
whisper #3551 De most aki tényleg olyan helyen lakik ahol nem oldható meg a a unlimtied net és ilyen adat limites netem van az nyelhet nagyokat? (nem ezt írtam elöszőr 8) ) . vagy akinek nincsen nete az fel se tudja rakni? -
#3550 Zártörés kb a Fallout3 szisztéma szerint működik, egyszerűbb, mint az Oblivionban volt.
A menü rendszer és az inventory viszont egyenlőre engem idegesít, meg kell szokni. -
#3549 Mind1 több lesz a warezoló:S -
#3548 Nem tudja valaki honnan tudnám legálisan a játékot beszerezni? 576 és cdGalaxis közölte, hogy mindet előrendelték nincs szabad darabjuk. (hogy miért nem rendeltek többet, arra nem tudtak választ adni). Steamen nem engedi megvenni, mert Magyarországon 18+ miatt nem veheted meg semmiképpen? Marad a torrent? Pedig szeretném tényleg megvenni, de ha belekényszerítenek a torrentbe. -
Avpfan #3547 Skyrim
Enyhén aláz a Skyrim! -
#3546 A bolti verzio felmegy siman letoltes nelkul. (ha eddig nem volt fenn steam kliens, azt le kell s edni 1.5mb, valamint az updatel picit - par mb szinten). Ezutan jon a peccs, 1.1, az kb 250-300mb. Azt mar mindenkeppen steamrol szeded. Utana mar csak jatszol.
Ha gond van a DVD-rol valo telepitessel, akkor ITT a link segitsegkent, valamint reggel ota a topik hozzaszolasainak 50%-a errol szol, sok jo tanacs erkezett ra, erdemes visszaolvasni. -
ratgab #3545 Ebben az a vicces, ha boltban megveszed, akkor se tudják ellenőrizni az életkorod. Pedig ugyanúgy steambe kell regisztrálni a bolti játékot is. Vicc ez az egész! -
Tovi #3544 Otlet az nincs, hacsak nem a gepedbol szall fel a fust..... :-) -
#3543 Nem valami szar region lock van a játékon. 18+ stb. hülyeség miatt, nem vállalják nem veheted itt meg, mert nem tudják ellenőrizni az életkorod. Enyhén érdekesnek tartom, hogy ennyire nem kell a pénz a cégnek. -
drholmes #3542 A füst persze csak kép, s nem a gépemből száll fel. :) -
drholmes #3541 Most vettem meg, telepítem, update felmegy, jatek indul, s a betöltő képernyőnél kiírja, hogy Bethesda, vmi füst száll fel, s kilep. Van valakinek ötlete, mi lehet a gond? -
#3540 A steam szerintem még kicsit küszködik az adatbázisuk feltörése miatt. -
#3539 Szeretnék a hozzáértőktől egy egyszerű kérdést kérdezni.
A játék elvileg steames mindenhol ezt olvastam, akkor, hogy a ***-ba nem lehet megvenni steamen? Hiába írom be kiírja, hogy az én régiómban nem elérhető. Nem értem mi rossz van abban ha valaki Magyarországon akarja megvásárolni a játékot steamen keresztül bankkártyával. Ilyet még egyik steames játéknál sem láttam. Aki le akar warezolja, az nem a steamen fogja megvásárolni, akkor miért nem lehet megvenni? -
whisper #3538 Mennyi az amit letölt? Mert nekem iylen 7 gigára van feltöltve a mobil netem sajna ahol vagyok nincs unlimited és akkor nem tudom megvenni,ha tölteni is kell mert gyorsnak gyors csak adatlimites! Van olyan verzió aminél nem tölt le? -
#3537 Le van írva, de az nem működik. Mikor elkezdené a telepítést, kiírja hogy túlterhelt a steam. -
#3536 A játék legelejéről lesz szó, szal ez alapján olvassátok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami marhára tetszett, az a szekéres rész, ahol úgy jönnek a feliratok, mint vmi 70-es 80-as évekbeli fantasy filmben. Eszméletlen hangulatos! -
Nos #3535 A DVD-én rajta vannak a fájlok, ettől nekem még a steamről kezdte letölteni. -
bega82 #3534 Na köszi mindenkinek. Végre sikerült. Elindult. Most megyek tolni picit! :D -
#3533 srácok, a high-res textura pack mikor jön ki? valakinek van vmi infója róla? -
whisper #3532 Sziasztok. segítség kellene! Nem válaszoltak pedig írtam nekik elvelet és amit nem tudok ,hogy ez a verzió letöltéses vagy DVD-s? ????
Mertlista
Itt a listában az van írva ,hogy "The Elder Scrolls V: Skyrim (PC Games and Downloads)" Szóval nekem DVD-s kellene és ha ez DVD mert a képen az van írva akkor megveszem ,de a ha cd key veszek csak s letöltéses akkro nem! Írtam nekik ,de nem válaszoltak eddig! Hátha valaki kint él mint Én és vett innen és tud-e tanácsot adni ebben! -
Mozes #3531 Lehet én vagyok a hülye, de bassza meg van cseh nyelv, magyar miért nem fért már bele. Lassan a román és a szlovák is előbb lesz alap mint a magyar. -
Mozes #3530 Nekem is 5-re sikerült CD-ről az Install, mindig azt dobta ki, hogy "Connection Time out to Steam server, try later". Ilyenkor mindig előről kell kezdeni az alábbi módszer szerint. http://www.thenexusforums.com/index.php?/topic/452910-installing-skyrim-from-the-dvd/
Egyszer csak elkapta a fonalat és húzza is már a CD-ről -
#3529 Csak egy kicsit olvass vissza ;)
Le van írva a megoldás :) -
#3528 Jaj, Obliban a pöckölgetős zárnyitás néha felidegesített ... viszont abszolute nem kellett hozzá karakter skillt pazarolni, kizárólag a kézügyességen és a reflexen múlott ... na meg azon, hogy ha egy pöcök gyorsan jött vissza, akkor utána 99%-ban lassú szekvencia következett ... kiszámítható volt :) -
#3527 Ja. Ugyanaz, mint FO3-ban. -
#3526 Imádom. Megjött a játék, felraknám, erre a szerverek túlterheltségére hivatkozva mindig leáll a telepítés. Most megpróbáltam megint, erre elkezdte leszedni a teljes játékot a netről, miközben azt írja, hogy updateli, a játék pedig fent van, holott nincs, sőt, éppen most tölti :D
DVD-ről nem is lehetne ezt felrakni?:D Itt baszom a rezet már egy fél órája. -
#3525 még csak az elején járok de már imádom ezt a játékot,kicsit ez a tálentfaizé még nem világos nekem csak, amúgy a lockpick meg egyszerű mozgatod az egeret mellé nyomod az A-t eddig egy darabot törtem el... -
Richardix #3524 elindítani meg Steamen lehet, megnyitod a Steamet és a Library(Könyvtár) résznél vannak a telepített játékok. Vagy lehet készíteni parancsikont az asztalra is, általában erre rá is szokott kérdezni a telepítésnél. -
Richardix #3523 A steam Apps a Steam telepítési helyén van, minden játékot oda telepít, ahova a Steam is telepítve van. -
bega82 #3522 És az mit jelent konkrétan? Hogy nem is a vinyómon van, hanem valami virtuális tárhelyen? Én még sose használtam ezt a steamet, abszout nem vágom.
Meg akkor most hogy kell elindítani a játékot? -
#3521 Az ment szvsz a Steam appok közé. -
bega82 #3520 Hát most már megőrülök... végre letöltötte, amit akart, directX-el is szarakodott vagy 10 percet. Most amikor meg elindítottam, akkor megint előjött egy ablak, hogy updating steam! De mintha nem csinálna semmit, nem megy a kis csík sehova!!! Most mi a tököm van! Ja, és amúgy a játék hova települt? Mert arra nem kérdezett rá! -
#3519 Még mindig nincs senki, aki átvett már pólós ajándékot, és tud róla mondani valami jót? :) -
Nos #3518 Először nekem is azt írta a Steam, hogy túlterhelt. Valami 4-5 órát írogatott egy óra töltés után. Kiléptem, visszaléptem és már csak 40 percet írt. Fél óra alatt le is jött :)
És minden hibája ellenére (mert azért van amit minimum meg kell szokni) nagyon hangulatos.
Nekem az év játéka . . . -
#3517 Na, nekem is itt a játék. Belepillantottam, jó lesz ez.
Valaki tolja esetleg boxon? Az lenne a kérdésem hozzá, hogy indításkor kellene valamit letöltenie a játéknak, mert nekem nem húzott le semmit, hanem simán indult... -
bega82 #3516 Köszi... akkor nem csesztem el semmit!
Már csak annyi a dolgom, hogy üljek a kis tűkön...