30713
TES
  • whisper
    Meg egy kérdés. Most nem értem nem tudom megvenni mert nincs hozzá netem. most akkro menyjek el vegyek egy Xboxot és vegyem meg Xbox-ra és oda nem kell net vagy ps3-hoz? PC-hez miért kötelező a net?
  • meteoreső
    Megvette valaki az 50 ezres verziót ???
    Annyiból már aranyból is csinálhatnának bele arany pénzt :D
    Az volt az első hogy csináltam egy szőke elf csajt és levetkőztettem :D
    Aki már játssza nem tudja hogy lehet e áttenni a fireballt jobb kézbe?
    mert a varázslatokat csak balból engedi.
    én meg a balba pajzsot tennék.
    valamiért az alvással is problémáim vannak nem alszik hiába nyomom az okét.
    Nagyon nagyon nehéz volt megszokni ezt a billentyűkiosztást főleg a TAB escapet. valahogy életidegem.
    A grafikában én kicsit csalódtam az elején olyan darabos
    Risenbe használták ezt a fogalmat "mintha fából fejszével faragták volna ki"
    de a patak fele már kezd jobb lenni...
  • enlightened
    Srácok itt mindenki előrendelte a gamet? Vagy honnan szereztétek meg? Minden boltban elhajtottak, hogy elfogyott.
  • whisper
    http://www.game.co.uk/

vagy

http://www.direct2drive.co.uk

esetleg inen tudod megvenni a második az csk cd keyt vásárolhatsz!
  • whisper
    De most aki tényleg olyan helyen lakik ahol nem oldható meg a a unlimtied net és ilyen adat limites netem van az nyelhet nagyokat? (nem ezt írtam elöszőr 8) ) . vagy akinek nincsen nete az fel se tudja rakni?
  • Fantusz
    Zártörés kb a Fallout3 szisztéma szerint működik, egyszerűbb, mint az Oblivionban volt.
    A menü rendszer és az inventory viszont egyenlőre engem idegesít, meg kell szokni.
  • enlightened
    Mind1 több lesz a warezoló:S
  • enlightened
    Nem tudja valaki honnan tudnám legálisan a játékot beszerezni? 576 és cdGalaxis közölte, hogy mindet előrendelték nincs szabad darabjuk. (hogy miért nem rendeltek többet, arra nem tudtak választ adni). Steamen nem engedi megvenni, mert Magyarországon 18+ miatt nem veheted meg semmiképpen? Marad a torrent? Pedig szeretném tényleg megvenni, de ha belekényszerítenek a torrentbe.
  • Avpfan
    Skyrim

Enyhén aláz a Skyrim!
  • PiszkosFred
    A bolti verzio felmegy siman letoltes nelkul. (ha eddig nem volt fenn steam kliens, azt le kell s edni 1.5mb, valamint az updatel picit - par mb szinten). Ezutan jon a peccs, 1.1, az kb 250-300mb. Azt mar mindenkeppen steamrol szeded. Utana mar csak jatszol.

Ha gond van a DVD-rol valo telepitessel, akkor ITT a link segitsegkent, valamint reggel ota a topik hozzaszolasainak 50%-a errol szol, sok jo tanacs erkezett ra, erdemes visszaolvasni.
  • ratgab
    Ebben az a vicces, ha boltban megveszed, akkor se tudják ellenőrizni az életkorod. Pedig ugyanúgy steambe kell regisztrálni a bolti játékot is. Vicc ez az egész!
  • Tovi
    Otlet az nincs, hacsak nem a gepedbol szall fel a fust..... :-)
  • enlightened
    Nem valami szar region lock van a játékon. 18+ stb. hülyeség miatt, nem vállalják nem veheted itt meg, mert nem tudják ellenőrizni az életkorod. Enyhén érdekesnek tartom, hogy ennyire nem kell a pénz a cégnek.
  • drholmes
    A füst persze csak kép, s nem a gépemből száll fel. :)
  • drholmes
    Most vettem meg, telepítem, update felmegy, jatek indul, s a betöltő képernyőnél kiírja, hogy Bethesda, vmi füst száll fel, s kilep. Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?
  • nr1ranger
    A steam szerintem még kicsit küszködik az adatbázisuk feltörése miatt.
  • enlightened
    Szeretnék a hozzáértőktől egy egyszerű kérdést kérdezni.

A játék elvileg steames mindenhol ezt olvastam, akkor, hogy a ***-ba nem lehet megvenni steamen? Hiába írom be kiírja, hogy az én régiómban nem elérhető. Nem értem mi rossz van abban ha valaki Magyarországon akarja megvásárolni a játékot steamen keresztül bankkártyával. Ilyet még egyik steames játéknál sem láttam. Aki le akar warezolja, az nem a steamen fogja megvásárolni, akkor miért nem lehet megvenni?
  • whisper
    Mennyi az amit letölt? Mert nekem iylen 7 gigára van feltöltve a mobil netem sajna ahol vagyok nincs unlimited és akkor nem tudom megvenni,ha tölteni is kell mert gyorsnak gyors csak adatlimites! Van olyan verzió aminél nem tölt le?
  • Piszkos  Fred
    Le van írva, de az nem működik. Mikor elkezdené a telepítést, kiírja hogy túlterhelt a steam.
  • benőmenő
    A játék legelejéről lesz szó, szal ez alapján olvassátok:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ami marhára tetszett, az a szekéres rész, ahol úgy jönnek a feliratok, mint vmi 70-es 80-as évekbeli fantasy filmben. Eszméletlen hangulatos!
  • Nos
    A DVD-én rajta vannak a fájlok, ettől nekem még a steamről kezdte letölteni.
  • bega82
    Na köszi mindenkinek. Végre sikerült. Elindult. Most megyek tolni picit! :D
  • skymannn
    srácok, a high-res textura pack mikor jön ki? valakinek van vmi infója róla?
  • whisper
    Sziasztok. segítség kellene! Nem válaszoltak pedig írtam nekik elvelet és amit nem tudok ,hogy ez a verzió letöltéses vagy DVD-s? ????

Mertlista
    Itt a listában az van írva ,hogy "The Elder Scrolls V: Skyrim (PC Games and Downloads)" Szóval nekem DVD-s kellene és ha ez DVD mert a képen az van írva akkor megveszem ,de a ha cd key veszek csak s letöltéses akkro nem! Írtam nekik ,de nem válaszoltak eddig! Hátha valaki kint él mint Én és vett innen és tud-e tanácsot adni ebben!
  • Mozes
    Lehet én vagyok a hülye, de bassza meg van cseh nyelv, magyar miért nem fért már bele. Lassan a román és a szlovák is előbb lesz alap mint a magyar.
  • Mozes
    Nekem is 5-re sikerült CD-ről az Install, mindig azt dobta ki, hogy "Connection Time out to Steam server, try later". Ilyenkor mindig előről kell kezdeni az alábbi módszer szerint. http://www.thenexusforums.com/index.php?/topic/452910-installing-skyrim-from-the-dvd/
    Egyszer csak elkapta a fonalat és húzza is már a CD-ről
  • Laza
    Csak egy kicsit olvass vissza ;)
    Le van írva a megoldás :)
  • Laza
    Jaj, Obliban a pöckölgetős zárnyitás néha felidegesített ... viszont abszolute nem kellett hozzá karakter skillt pazarolni, kizárólag a kézügyességen és a reflexen múlott ... na meg azon, hogy ha egy pöcök gyorsan jött vissza, akkor utána 99%-ban lassú szekvencia következett ... kiszámítható volt :)
  • Fpocok
    Ja. Ugyanaz, mint FO3-ban.
  • Piszkos  Fred
    Imádom. Megjött a játék, felraknám, erre a szerverek túlterheltségére hivatkozva mindig leáll a telepítés. Most megpróbáltam megint, erre elkezdte leszedni a teljes játékot a netről, miközben azt írja, hogy updateli, a játék pedig fent van, holott nincs, sőt, éppen most tölti :D
    DVD-ről nem is lehetne ezt felrakni?:D Itt baszom a rezet már egy fél órája.
  • Tatyla
    még csak az elején járok de már imádom ezt a játékot,kicsit ez a tálentfaizé még nem világos nekem csak, amúgy a lockpick meg egyszerű mozgatod az egeret mellé nyomod az A-t eddig egy darabot törtem el...
  • Richardix
    elindítani meg Steamen lehet, megnyitod a Steamet és a Library(Könyvtár) résznél vannak a telepített játékok. Vagy lehet készíteni parancsikont az asztalra is, általában erre rá is szokott kérdezni a telepítésnél.
  • Richardix
    A steam Apps a Steam telepítési helyén van, minden játékot oda telepít, ahova a Steam is telepítve van.
  • bega82
    És az mit jelent konkrétan? Hogy nem is a vinyómon van, hanem valami virtuális tárhelyen? Én még sose használtam ezt a steamet, abszout nem vágom.
    Meg akkor most hogy kell elindítani a játékot?
  • Laza
    Az ment szvsz a Steam appok közé.
  • bega82
    Hát most már megőrülök... végre letöltötte, amit akart, directX-el is szarakodott vagy 10 percet. Most amikor meg elindítottam, akkor megint előjött egy ablak, hogy updating steam! De mintha nem csinálna semmit, nem megy a kis csík sehova!!! Most mi a tököm van! Ja, és amúgy a játék hova települt? Mert arra nem kérdezett rá!
  • Laza
    Még mindig nincs senki, aki átvett már pólós ajándékot, és tud róla mondani valami jót? :)
  • Nos
    Először nekem is azt írta a Steam, hogy túlterhelt. Valami 4-5 órát írogatott egy óra töltés után. Kiléptem, visszaléptem és már csak 40 percet írt. Fél óra alatt le is jött :)

És minden hibája ellenére (mert azért van amit minimum meg kell szokni) nagyon hangulatos.

Nekem az év játéka . . .
  • deniro2
    Na, nekem is itt a játék. Belepillantottam, jó lesz ez.
    Valaki tolja esetleg boxon? Az lenne a kérdésem hozzá, hogy indításkor kellene valamit letöltenie a játéknak, mert nekem nem húzott le semmit, hanem simán indult...
  • bega82
    Köszi... akkor nem csesztem el semmit!
    Már csak annyi a dolgom, hogy üljek a kis tűkön...