30713
TES
-
#3595 Az Allee-ban lévő 576 Kb üzletben még van 4 darab a PCs verzióból (10 rongyba kerül és egy térképet adnak mellé pluszban). -
MaRee #3594 Miért ne kéne gyűrűket használni? Nekem vannak resistes ékszereim. -
#3593 Aszongya, Validating Steam Cache Files, és áll...
B*sszák meg, tényleg -
#3592 akit érdekel:
Skyrim, the long-awaited sequel to Oblivion, has finally been released. I've prepared an HD YouTube Video which demonstrates basic gameplay at maximum settings. I'm also writing a tweak guide for the game, as it has a range of in-game settings and a large number of .ini variables which can be tweaked. For now, the most important tweak has to do with the fact that VSync is automatically on and can't be disabled from within the game. This not only reduces FPS, it also introduces mouse lag. To disable VSync in Skyrim, add iPresentInterval=0 to the bottom of the [Display] section of the Skyrim.ini file in the \Users\[Username]\My Documents\My Games\Skyrim directory.
a lényeg a vége: a vsync alapból be van kapcsolva, ami mause lagot okoz. az ini fileban a [Display] legutolsó sorába ne kell tenni:
iPresentInterval=0
és elmúlik a lag -
Although #3591 Próbáljátok váltani a régiót a letöltéshez. Rengeteg van valamelyik csak működni fog. -
#3590 Ez a xxx*x*x* Steam... Nem tudom felinstallálni basszus... GRRRAAAARR
-
Although #3589 Nos. Csodálatos. Egyszerűen tényleg él ez a világ.
Viszont sok szempontból nagyon egyszerű lett sajna. Már gyűrűket sem kell használni. Tényleg lecsupaszították csontig. De iszonyat mennyiségű modból merítettek, szóval legalább annyit hozzáraktak mint amit elvettek ha nem többet. Megjelenés előtt az év játéka címre 100%-ig biztos voltam, hogy ez fogja kapni. De lehet az év rpgje címet is vinni fogja. Kicsit sajnálom a lengyel srácokat ha nem ők kapják. Bár nálam még nagyon egy szinten van a kettő. Nem tudnám melyikre szavaznék. Mondjuk az elején vagyok még ennek. Nagyjából fél óra alatt mindenre magától rájön az ember használat szempontjából. Remekül felépítették a segítő rendszert. Tényleg látszik szerencsétlen konzolosoknak készült sorvezetővel.
De lesz mit buherálni a modereknek. :) -
drholmes #3588 Megprobáltam újratenni, de nekem egy ideje úgy tűnik a steam halott. Csak próbál updatelni, de 0 bytes download. -
Santata #3587 Így értem, miért erősebbek ennyivel. Kösz. -
Richardix #3586 Minden ellenfélnek meg van szabva a szintlimitje (pl 15-20) ezekhez mérten mindig a te szintedhez fognak igazodni. Ha 10-es szinten futsz pl össze vele akk 15-ös lesz, ha 18-as szinten akkor 18, ha 25-ös szinten akkor 20-as. -
Avpfan #3585 Skyrim utánpótlás-előjegyzés
Azoknak akik lemaradtak. -
Santata #3584 Itt is velünk erősödnek az ellenfelek? Csak azért mert 10-s vagyok, de alig sebzem az ellenfeleket. Eddig simán ment, mostmár alig sebzem őket. Expert nehézségen nem volt eddig semmi gond, de most már mindenütt kemények. -
#3583 Ugy emlékszem nem lesz aréna viszont lesz kocsmai bunyó. -
#3582 Nem tudom, miért vagytok oda?
Röpke 3 és fél óra alatt fel lehet telepíteni, és ez alatt az idő alatt
készen is áll a játékra. A beállítások, majd 'egyszercsak játszhatsz.
Ennyi ideig még nem raktam, csak windowst, de azt fullosra! :) -
whisper #3581 Köszi a válaszokat -
Nos #3580 a kérdőjel vessző -
Nos #3579 NEM CSAK AZ A SPOILER? HA VÁLASZOLSZ, HANEM SOKSZOR A KÉRDÉS IS.
NE LŐJÜNK MÁR OLYAN KÉRDÉSEKET SPOILER NÉLKÜL? AMIBEN MÁR EGY TÖRTÉNET FELE BENNE VAN!!! -
#3578 Tudja valaki hogy van e olyan város amelyikben van arena? Oblivionbam is fun volt végigverni a bajnokokat. :D -
KondorKhan #3577 Kellene egy kis segítség. Mágusnak tanulok Winterholdban. Az első feladat során elmegyünk egy dungeonbe, melyet Saarthal Excavation-nek neveznek. Ez Winterholdt-l egy kicsit délre van. Az a feladatom, hogy szerezzek meg 4 varász ereklyét, az első rögtön egy ajtón van rajta, elveszem, majd majd mikor felrakom magamnak az ahtó elkezd "reagálni", majd az egyik tanár azt mondja, hogy próbáljak varázsolni valamit az ajtóra, na ekkor lefagy a játék....másnak is így volt??? -
#3576 Pontosan. De a vegen lesz egy 250-300mb-s patch, azt muszaj lesz leszedned. -
#3575 Igen. -
whisper #3574 Szóval akkor a félre értés elkerülése miatt! Elkezdem telepíteni és mikor steamezne akkor megszakítom unistall és újra elkezdem akkor már csak dvd-ről rakja? -
#3573 #3396 -
Richardix #3572 nekem tökéletesen működik, a hiba nálad van... -
whisper #3571 Azt én is tudnám értékelni ha nem kellene steamelgetnem! Már venném is meg -
#3570 Az a vicc, hogy olyan merteku roham lett egy singleplayer jatekert, hogy az minden varakozast felulmult. A futar srac regi ismeros (munkaban is veluk szallitunk), azt mondta, hogy ennyi jatekot egy napon utoljara a WoW kiegjeinek premierjen vitt ki hazhoz/irodaba/munkahelyre, reggel 8, es meg mindig fordult egyet 16-kor. Es ez csak Debrecen es csak az egyik eloszto.
Egyik esetben a gimnaziumba vitt ki 5 peldanyt, azt hitte tanarok rendeltek, erre kiderult, az egyik osztalybol voltak a tanulok, akik "lefizettek" a helyi gondnokot, hogy vegye at a csomagot, ha esetleg ora alatt jonne a futar :) -
MrAndree #3569 Ha DVD-d van akkor arról tesz fel. Legalábbis nekem DVDről tette. -
#3568 Nektek működik az inventory-ból a tárgyak eldobása? Nyomogatom az R-et meg klikkelgetek is rá, de csak nem tűnnek el a cuccok. Éppen egy dungeon közepén vagyok és csak totyogok a túlsúlytól. -
#3567 Valahogy meg lehet kerülni a Steames installt? Dobozos verzióm van, és rohadtul nem akarok órákat várni, hogy leszedje. Ott van a francos DVD-n az egész, mi a francért nem onnan installálja? Validáltam már a Steam-en, akkor mindek ez a francos mizéria???? -
temes69 #3566 sziasztok!
A blake falls barrow küldiben a 3körajtónál tudja valaki, hogy mi a kombináció? priviben küldje már el valaki. előre is köszi! -
#3565 Végre hazaértem, kaptam pólót igaz ilyen gyerek M méret volt már csak de a lényeg, hogy indul az install... -
whisper #3564 Igen, de 2.8 gigabájtra van feltöltve és cseszhetem hogy 7 megás sebességű,hogyha 5-6-7 gigát tölt le és 2.8-nál lefogy az egység és nem szeretnék csak azért 25 fontokat fizetni ,hogy leszedjen 7 gigákat mert annyi 25 font 7 giga adatforgalom! érted akkor ha 29 font a downloados verzió és létezik picit drágább dvd verzió ami nem tölt akkor inkább azt veszem meg! -
#3563 Pedig nem egyedi jelenség, én emlékszem amikor nem tudtam Dragon Age origins-et első körben megvenni, mert későn próbáltam előrendelni. -
Richardix #3562 Egyébként egy kérdés a játékkal kapcsolatban: A különböző bányák, barlangok, meg egyéb helyek ugyanúgy "respawnolnak", mint az Oblivionban? -
Richardix #3561 Gondolom rendeltek, csak még nem érkezett meg... -
#3560 Nem fogyott el, hanem előrendelték a készletet. Ez az amit nem értek, hogy miért nem rendeltek akkor többet? -
#3559 De most szórakoznak? Azért annyira nem jó ez a game, hogy ennyire elfogyjon, nem értem a nagy hűhót körülötte, azt meg főleg, hogyha látták az előrendelést, miért nem rendeltek többet.
Magyarország én így szeretlek! -
#3558 Van neted, mert itt írsz a fórumra nem? -
Avpfan #3557 Sajnos én is lekéstem .
Meg kell várnunk a következő szállítmányt..
(engem a warez verzió nem érdekel..) -
meteoreső #3556 a CD galaxisban már valóban elfogyott.
Még a weblapról is levették...