30713
TES
  • watto
    Inventoryba keresd meg az itemet és lesz 1 recharge gomb , asszem t de nem biztos. Kell hozzá soulshard vagy mi :P
  • MaRee
    Na végre rájöttem, hogy kell vérfarkassá alakulni.. :D Nem egy nagy durranás amúgy. Viszont végre belefutottam egy igazán kemény ellenfélbe, négy szint óta nem tudom megölni, pedig már kifejezetten ellene való fegyverem van.

Ja, egyébként ha valakinek gondja lenne a farkassá alakulással, vagy egyéb másik powerrel(raciallal), akkor így kell használni:

Magic menüben a powereknél kiválasztod(klikk rá, vagy akár a kedvencek közé is be lehet rakni az F betűvel, később Q betűvel hívható elő), aztán megállsz és hosszan nyomod a Z betűt(vagy Y-t, ha a z nem lenne jó).
  • Laza
    Egyébként Én M-es pólót kaptam, talán még éppen jó rám (L-es a méretem). A minősége nem egy nagy durranás. Majd holnap kicsit jobban megvizsgálom.
  • Laza
    Érdekes, hogy most kezdtem el telepíteni a játékot, a lemezen lévő setup.exe-vel, és Nekem kapásból a lemezről nyomja, nem letölteni akarja.
  • Richardix
    Nos, oblivionban a soul gemekkel lehetett újratölteni az enchantokat, gondolom itt is ez a helyzet.
  • yesname #3630
    Na látjátok, nem is olyan hülyék a konzolosok. Erre sem jöttetek rá :)
  • csocso14
    Fel szerettem volna telepíteni a játékot, de 122 giga szabad hely nem elég neki. EZT írta ki valaki esetleg tudja a megoldást?
  • Tatyla
    ez engem is érdekelne mert van egy staffom de újratölteni még nem tudtam :(
  • Santata
    Ha enchantolok egy itemet és fogy belőle a charge, idővel újratöltődik vagy újra kell tölteni? Ha igen, hogy.
  • Fehercsoki
    Az miért lehet, hogy nem látom a flame spell effektjét? Konkrétan ég a kezem, ég az amit eltalálok(npck), de ha csak a levegőbe lövöm el, akkor semmiféle tűz nincs, a sárkány tüzét sem látom.
  • Prince23
    Lefogadom hogy magyar letöltés régiót használsz :S
  • deniro2
    Én sem.
  • Fpocok
    STEAM, SETTINGS, DOWNLOAD + CLOUD részen.
  • Prince23
    Nem spoileres videó, sztorihoz nincs köze: amolyan tájbemutató jellegű videó

• Fpocok
    Nekem nincs a spoilerben SEMMI.
  • Voltan
    Na, DVDről felment a game nagy nehezen, most az updatet szedi 6 kb/sec-kel :(

Valahogy lehet szervert váltani, vagy ilyesmi?
  • Fpocok
    Nem látok egy képet sem.
  • benőmenő
    nyisd meg a spoilert és jobb klikk url másolása és új lapon beilleszted. Ha nem megy próbáld másik böngészővel
  • Tatyla
    van az...
  • Fpocok
    Nincs ott semmi
  • Although
    ok megvan.
  • Tatyla
    Pár kép tőlem:

• Although
    Igen meglepően stabil és hibamentes. :)
  • Although
    Nos nekem ilyen nincs gondolom ez a HD4xxx kártyáknál még nem műk.ik. :)
  • ratgab
    Viszont szomorúan tapasztalom, hogy itthon már nem tudok venni eredeti példányt (576-ból meg nem fogok!!!!!), így addig marad a teszt (Font meg most igen drága ahhoz, hogy kintről rendeljek).
  • Richardix
    Valaki nem tud válaszolni az én kérdésemre? :S
    Respawnolnak a dungeonok vagy sem?
  • ratgab
    Tesztelgetem a beállításokat és meglepődve tapasztalom, hogy high-on minden csúszkát maxra véve tükörsimán fut és még a videókártya se melegszik annyira, mint gondoltam. Jah és gyönyörű szép a játék!!!!!

Hatalmas + pont Bethesda, le a kalappal!!! Megtanultak optimalizálni.
  • yesname #3608
    Ja én már teljesen átbuheráltam az ini-t, pcinyként jobban néz ki (árnyékok főleg).
  • bega82
    Nekem is jelentkezett az, amit már valaki írt korábban, hogy a játék nagyon halk még max hangerőn is. Sokkal halkabb, mint bármi más a gépen.
  • yesname #3606
    3D Application Settings és itt majdnem legalul az OpenGL felett van, hogy Anti-Aliasing Mode. Ennek a csúszkáját vidd fel max qualittyre (annál írja ki alatta, hogy Super-sample AA).
  • vk90
    De, annyira jó :)
    Én a Battlefield 3 körüli hűhót nem értettem.
  • Although
    Ja ja az adept az elég gyenge szint megtanulni használni jó volt de feljebb kell venni..mondjuk nem gondoltam hogy a legerősebb jó csak :) Ciki a DA2-nél még a hard is jó volt már :) Mindegy a moderek mindent helyre tesznek ebből a világ legjobb rpg-jét fogják kihozni 1 éven belül. :)
  • Although
    Hm milyen ati catalyst használsz nekem ilyen nincs vagy z már 5x-es kártyákhoz van?
  • yesname #3602
    Én a legnehezebb fokozaton kezdtem, mert az javasolták és igazuk volt. Így azért nem annyira hack and slash ;)
  • Although
    Csak kicsit furcsa hogy már nem kell pakolni dolgokat a karira annyira. De jó így is. :) Valahogy furcsa kicsit nekem még ez pont mint a DA2 a DA:O után. Bár itt könnyebb mert tény, ahogy topic társak is említették, az Obli is egy konzol port volt már. És az újdonságok nagy száma az azért bőven kárpótol a kivett dolgokért. :)
  • Jabar
    A Command Animal nevű racialt hogy kell használni?
  • wedge31
    Detto.
  • yesname #3598
    Nem értem miért szidják az UI-t, nekem minden pont egérrel simán választható, görgethető stb. De ha akarom billekkel is. Semmi gond vele. Még :)
  • PiszkosFred
    A szokasos console + "showracemenu" parancs tovabbra is mukodik, aki esetleg menet kozben akar "fodraszhoz vagy sminkeshez" menni.
  • yesname #3596
    Ha valakinek villognak a textúrák/flickering van, akkor a megoldás (ATI-nál legalább is), hogy a Catalys CC-ben az Antialias Mode-ot át kell állítani Super Samplingra (ami mellesleg sokkal jobb minőséget is ad).