30713
TES
-
Tibbor #3435 A CD galaxis oldaláról:
A Skyrim PC változata sajnos, a jelenleg rendelkezésre álló rendelési adatok alapján elkelt.
A játék normál, ajándék nélküli változatából a kiadó decemberre ígér utánpótlást,
illetve, ha lesz, aki nem veszi át az ő példányát, azt a honlapunkon keresztül meg lehet majd rendelni. -
#3434 Melyik gombbal lehet tárgyakat mozgatni? -
#3433 Látom már írták előttem. Sry! -
#3432 Steames játék telepítése DVD-ről: http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=1318656 -
radical #3431 Feltörték a Steamet. -
obe #3430 sräcok, meg senki nem kapott polo-s rendelest?..kiväncsi lennek miylen meretüek a polok, tuti egysegesen xl-es lesz, köver amerikai gyerekre meretezve -
Although #3429 Kösz! Próbáltam már, de most az amerikaira váltottam jobb lett mivel arrafelé alszanak nos az már jobb valamivel legalább stabil és nem ingázik. -
#3428 -
MrAndree #3427 Fent van az 576 honlapján leírva, de tessék, megkerestem helyetted. :)
Tartalom:
- The Elder Scrolls V Skyrim játékszoftver
- Skyrim térkép
- Igényes külső karton tok -
SaGa Jr #3426 Köszönöm. Ezt azért nem ártott volna valahol legalább közölni a programban (eddig ne futottam bele ilyen jellegű segítő szándékú leírásba sajnos). -
Tibbor #3425 Biztos a szörnyek miatt...:) -
Mester #3424 Sziasztok
Még egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban; Az 576os példány sima dvd tokos vagy kartondobozos?
köszi -
MrAndree #3423 Állítsd át a download régiót másikra és talán felgyorsul. -
myers90 #3422 Hosszan nyomd az E-t egy tárgyon, és akkor nem elrakod, hanem megfogod. -
bega82 #3421 Szerintem is az 576 kilobyte boltokban van rá esély. Én az allee-ban veszem meg délután, tegnap azt mondták, hogy még van. Mondjuk nekem felírta a nevemet ott a srác, hogy tuti legyen, lehet, hogy ma nap közben azért mennek majd sokan, nem tudom. -
Although #3420 Mindenképp érdemes akár ezt a steames cd verziót is beszerezni mert az utolsó 5% amit a netről szed mindenképp az is egy fél óra vagy több míg lejön. És szerintem ez napokig így fog maradni. Eddig sem rajongtam ezért a steames rendszerért de most teljes csődöt mondott. 50-200 kb/sec között ingázik :D De nullára is sokszor leszalad. Miközben warez szerverek 1Mbit /secel mennek. Nem tudom mit gondolt a steames társaság ezt jó előre lehetet tudni hogy invázió lesz. Az ember fizet a játékért és fél napot vagy egész napot is várhat míg lejön. Lehet ez csak engem zavar. Még jó hogy gondoltam rá és inkább fizettem egy dvd-ért. Jó lett volna ha sima setupos verzió de ez van. Ez is jobb mint amit a letöltő rendszer produkál. -
#3419 Meghozta a Postás gyerek :D
Igényes,szép tok, és nagyon jól eltalált térkép! Nagyon jól néz ki, hátránya viszont, hogy oltári büdös :D -
SaGa Jr #3418 Videón én is láttam az imént, engem inkább az érdekelne mivel lehet kivitelezni? -
mike01010101 #3417 Videóban láttam hogy van ilyen. -
Atilorn #3416 Nem igaz! Mindenkinek megjött már csak nekem nem? -
SaGa Jr #3415 Van ebben a játékban olyan jellegű grab opció (tehát megfogsz valamilyen tárgyat, testet és hurcibálod, arrébb teszed, hasonlók) mint ami az Oblivion-ban volt? Miként lehet előcsalni (billentyű kiosztásnál nem találtam ilyet de gondolom lennie kell valami hasonlónak. -
Although #3414 Az Europarkban elég sok van még ha jól tudom. -
Mester #3413 Sziasztok
Abban esetleg tudnátok segíteni, hogy hol lehet még beszerezni a játékot?
Mert megnéztem pár helyen és ott már elfogyott sajnos.
köszi -
mike01010101 #3412 Megérkezett a cucc! Visszaolvasva latom nem zökkenőmentes a telepítés, ráadásul jelenleg csak egy limitalt telenor-os stick-em van a net-re úgyhogy nem baj, hogy leszedtem a warez-t is. Vagy igy vagy úgy de ma este játszani fogok! -
Ettől zseniális ez a játék, hogy az óriások is el tudnak bújni -
Fela #3410 Nekem is így csinálja most hogy az autorun-t kilőttem, dvd-n pedig indítottam a Setup.exet (gondolom alapból a steamservices.exe-t indítja) majd serial beírása a steambe és kész...installing from disc :-) -
#3409 "Egy óriást akartam így kinyirni de ilynekor megy és elbujik valahova."
Vazz, hová bújik egy óriás? :D -
Although #3408 Ok sorry mégegyszer. De szerintem az lenne a normális ha egy setupot a dvd-ről futtatok akkor nem kezd el tölteni a netről. Aztán gyorsan megnéztem a helyfoglalást és láttam rajta van a játék is. -
#3407 Csodálkoztam is, mert eddig minden dobozos Steames játékomnál rajta volt az install a lemezen. -
vzajcev #3406 :) -
Although #3405 Nekem úgy működött hogy leállítás job clikc(bal kezes egér) és delete content...utána click a setupra a cd és láss csoádt már látja a dvd-n lévő fájlokat. Vagy csak nem engedett automatikusan elindulni a dvd- mikor berakod hanem bezár és úgy setup. Ezt már nem fogom megtudni. -
Csokis #3404 How To Install Skyrim From Disk:
Log in to Steam and click on Library.
Right-click on the game, select Delete local content, and confirm.
Insert the first disc into your computer.
Close Steam (Steam > Exit).
Press Windows Key + R to open Run
In the Run window type: C:\Program Files\Steam\Steam.exe” -install E
Replace E: with the CD/DVD drive you are installing from if is not correct.
Replace C:\Program Files\Steam if your Steam installation is not in the default location.
Press OK. Steam will launch and ask you to sign in if you do not have your password saved. Your installation should continue from the disc. -
bega82 #3403 OK, rendben, akkor megpróbálok én is így eljárni. De akkor mégegyszer: tehát leállítom, amit elkezd tölteni. És utána uninstallálni kell valamit? Vagy csak törölni valami mappát? -
Although #3402 Nyugodtan vedd meg!! És igen valószínű neked is törölni kell majd az első installt mert automatikusan az internetről kezdi tölteni. De másodikra már nekem is a dvd-t használja.
Mindenesetre ha ez normálisan van felépítve ez a steam akkor nem tudom de ez nekem teljes abnormális felületnek tűnik. -
#3401 Csak az szamit, hogy sikerult megoldani, erre valo a forum. :) Jo jatekot! -
Although #3400 Oké sorry mindenkitől de lehet mondani béna vagyok de ilyen hülyén megoldani valamit na mindegy. -
Although #3399 Kösz!! nem mertem leállítani mert féltem hogy még ez a 9% is elveszik!!!!! -
Although #3398 Hát végignéztem steames menüt, a beállításokat, nos. Biztos én vagyok a béna mert nem látom értelmét miért lenne 8GB-és a dvd ha csak a netről megy na mindegy nektek biztos jobban megy majd. Mindenesetre furcsa nekem logikus az lenne ha jobb clikc a game name-ra és ott megjelenne több lehetőség beállítani a forrás helyet, ha már van olyan hogy a dvd-ről menjen. De csak egy nem steam opciót találtam eddig. Na mindegy. -
bega82 #3397 Én délután megveszem... hát kíváncsi leszek, mert az Although által leírtakra én sem nagyon vágytam... -
#3396 nekemis elkezdett valamit tölteni a steam, leállítottam. utána uninstalláltam a játékot (nem ment fel elötte semmi de uyge stem ben már ottvolt) és mikor újra elindítottama setupot akkor már normálisan dvd ről küldi (épp most)