The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Érdekel az is, hogy pl. a hangjuk mennyire számított Nektek?
Vagy már túlságosan beleélem magam?
:-)
Azutan barmikor eleg elohivni Q-vel a kedvencek menut, es beleklikkelni a kivant szamu mezobe az ablak aljan es nyomni egy R-t a gyors atoltozeshez. Ja, a mezokhoz ikon is rendelheto, de fejbol nem emlekszek ra erre melyik gomb valo. De segitsegkeppen mindent ir a program.
( így már nyugodtabb vagyok, hogy Te is azt mondod, hogy ez egy gyilkos szerelem.... )
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
( értek én a hallgatásból, de abban bíztam, hogy esetleg csak nem olvasta Genndy a problémámat... <#smile>#smile> )
Aborg, ezt a szett dolgot én nem ismertem, vagy csak átfutottam felette. Rá is kukkantok most...
A Skyrim sajnos nem korokre osztott, de igy is allandoan meg kell szakitani a jatekot hogy belephessek a kellektarba, megkenjem mereggel az egyetlen betarazott nyilvesszot, igyak valami fozetet, gyogyitalt, mannaitalt stb, ugyhogy egy parharc alatt egy csomo alkalommal kell megszakitani a "valosideju" harcot. Nalam ez a harcrendszer a jatek Achilles-ina.
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2015.06.15. 16:39:03
Lepakolni nem túl biztonságos. A ládák tartalma időnként frissül és olyankor elveszhet ami benne van. A saját házadban lerakott cuccok nem tűnnek el, de máshol igen.
Vannak modok, amikkel saját tárolókat (hátizsák, tarisznya, láda) tudsz készíteni és azokba pakolgatni, ezek nem tűnnek el. Jó lehet még a Frostfall mod, abban tudsz saját táborhelyet csinálni, ahová szintén biztonságosan pakolászhatsz...
Cserébe meg lehet fagyni, éhen lehet halni, egy fejsze nélkül ki se menj a terepre, mert kell a favágáshoz, stb...
De azért imádom ezt a játékot! <#email>#email>
Egyébként Riftenben kell a Mara papjainak megcsinálni egy küldetéssort, és utána ajánlják fel megvételre Mara amulettjét, amit viselve lehetőséget kapsz új párbeszéd opciókra a lehetséges jelöltekkel - férfivel és nővel egyaránt.
A jelöltek listája.
Más: A 100 órát látom rendesen kitöltötted! <#eljen>#eljen>
Én 130-nál járok, de vagyok 42-es, pedig esténként még alszok is...
A kiegészítőhöz még nem nyúltam, így nem tudok sajnos segíteni ebben a szigetes témában. Javaslom pakolj le valahová, ahol gyakran megfordulsz, és bízz abban, hogy nem tűnnek el a cuccaid... <#awink>#awink>
Most nekem is akadt egy kis gondom: elvitettem magam Solsthein szigetere, talaltam csomo jo cuccot, igy tul vagyok terhelve. Eladni nem nagyon van kinek, nehanyat meg szivesen hazavinnek a gyujtemenyembe. De nem tudok hazamenni: ha megkerem a hajost, azt mondja szivesen elvisz, 250 aranyert. Kifizetem, erre kozli hogy indulunk is, elsotetedik a kep, de mire visszajon a kep meg mindig a szigeten vagyok. Az aranyaim persze levonva, a hajos meg ugy viselkedik mint ha mi sem tortent volna, ujra felajanlja az utat, 250 aranyert.
A helyzet az, hogy első látásra beleszerettem Muiri-be, és szeretnék vele összeházasodni. Csakhogy, előtte meg kellene csinálnom egy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És megnéztem az összes lehetséges hölgyet a wikin, de még mindig érte vagyok oda! <#szeret>#szeret> Olyan helyes a tetoválása, mellette breton is ( nem szeretem a magas lányokat ), és a hangja is kedves. Ráadásul, még főzni is tud! ( alkimista boltban tanonc... <#buck>#buck> )
Ötlet?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Még mindig nagyszerű ez a játék! Most támadott meg két nekromanta, akiket arra buzdított valaki, hogy öljenek meg! És mindez azért, mert megcsináltam egy küldetést...
Bár nem vagyok otthon a játékok terén, de szerintem a Bethesda ezzel a játékkal ismét olyat alkotott, ami nem csak egy a játékok közül, hanem az akkori játékok között maga az A JÁTÉK!
Bocsi az ömlengésért, de muszáj egy kicsit rajonganom érte, és ezt ki is kell adnom magamból...<#buck>#buck> Illetve fontos megjegyeznem, mielőtt bárki vitába szállna ezzel az előbbi kijelentésemmel, ez szigorúan magánvélemény, hogy egy kedves és önzetlen pécsi harcost idézzek.
Bár még nem néztem meg a wikin, hogy miért, de azt tudtátok, hogy a csucsorból sokkal erősebb mérget lehet kapni, ha bármelyik másik méreganyaggal keverem? Tudjátok esetleg, hogy van ennek valami oka a játék világában? Mert nem ritkább mint a nirn gyökér. Vagyis, majdnem olyan ritka.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Utoljára szerkesztette: Salako, 2015.06.04. 17:48:04
Indulás közben kiírta, hogy betöltötte az skse-t?
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2015.06.04. 17:11:33
Utoljára szerkesztette: Salako, 2015.06.04. 14:17:58
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2015.05.12. 09:41:03
A nyílvesszők plusz sebzését nem tudom, hogyan számolja a játék, mert szerintem arra mindig ugyanannyi sebzést ír.
Én ilyennel nem találkoztam. Talán, ha közben csinálsz valami olyat, ami kizáró ok a küldi felvételére. Pl. az egyik céhnél megölsz valaki, és kicsapnak, akkor tőlük értelemszerűen nem vehetsz fel küldiket.
Battletag: coolpet#2467
A varázslatoknál speciel nem változik velük a sebzés, de csökken a manaigény, ami nem elhanyagolható előny.
Meg úgy egyáltalán, értelemszerűen minden skill hatékonyabb, ha magasabb szintű. Fegyveres skillekkel pl. nagyobbat ütsz. De keress rá netes forrásokra, sok helyen le vannak ezek írva.
Akkor jol ertem? Teljesen mindegy hogy peldaul ijaszatban 20-as vagyok vagy 80-as? (Marmint persze ha nem osztanak perk-pontokat az ijaszatba).
Meg egy mas jellegu kerdesem lenne... khm... az eszaknyugaton levo varazsloiskola melletti kocsmaban...
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2015.05.10. 18:52:59
Olvass játékon belüli Helpet, mert így rengeteg kérdésed lesz.
Ha nagyobb spellt akarsz akkor talalnod/venned kell egy olyan tomot, pl fireball.
A tuz agon ezek vannak:
flames, firebolt, fire rune, fireball, incinerate, es ezen kibul meg vedo tuzvarazslatok is.
Itt talalhatsz roluk infot: Destruction
Battletag: coolpet#2467
Meg a szintekrol szeretnek kerdezni: peldaul a destrukcio kepesseg 20-as szinten van, es egy tuzlabda varazslatnal azt irja hogy a talalat mondjuk 8 szebzest okoz. Ez a 8-as ertek a destrukcios szint novekedesevel emelkedni fog? Vagy fixen 8 marad, es a megemelesehez kell talalnom egy erosebb tuzlabda-varazskonyvet?
http://garasu-re.gportal.hu/ Garasu;Re anime részleg meghívó: https://discord.gg/UySaEz5 Garasu;Re játékfordítói részleg meghívó: https://discord.gg/jcyu6qA