30713
TES
-
#28658 Az utóbbi időben viszonylag ritkán járok fel SG-re, így örülök, hogy te rendszeresen olvasod a topikot és beavatkozol, ha szükséges. -
#28657 Megtörtént! Bár halkan jegyzem meg,van hg(?) is.
Legyetek szívesek a továbbiakban a topik témájánál maradni és ahogy tigeroo mondta,ne etessétek!
Köszönöm! -
#28656 Szerintem már lepattant. -
#28655 ne etessétek már a trollt. megkérek egy modit hogy törölje az utcsó pár hsz-t... röhej -
#28640 Ezek egyeni ertekek, egyeni dontesek, egyeni megitelesek es felfogasok, nincs ezzel baj, tiszteletben kell tartani. De nem vagyok abban biztos, hogy ezekrol a gondolatokrol itt, nekunk, itt, a topikban tudnunk kellene. -
bega82 #28633 Köszi srácok a segítséget. Azt üzeni, hogy a Farkas és a Vilkas is megadta a Purity-t, és miután mind a kettőt megtisztította, utána ő is meg tudott tisztulni. -
#28632 Hoppácska : Kull modpack 2!
-
#28631 Nem tudom megunni a Skyrimet, tényleg mindig ad valami új jópofa, izgalmas dolgot.
Most, hogy mágus karakterrel próbálkozom (soha életemben nem voltam ilyen típusú játékos), durvább meg nehezebb ,de annál szórakoztatóbb. :D -
#28630 Igen, bocsanat, arra gondoltam, a mezei vampirsagra ertelemszeruen immunis.
Kigyogyulas macerasabb vampirsagbol, oke, de ha bug van konzolon, akkor muszaj elore nem kalkulalt keruloutakat tenni :), leven nincs console command es egyeb hasznos joszag, mint PC-n. Bar szerintem ha kigyogyitja a masik ket emlitett tarsat is, az is megoldja majd a dolgot, legalabbis netes utanaolvasgatva ugy fest, sok embernek segitett. -
#28629 Vérfarkas nem válhat vámpírrá, immúnis minden betegségre, fertőzésre, amire te gondolsz az a vámpír lorddá válás lehetősége.
Megoldható, ha fönt van a DLC, bár, ha vérfarkas nem szeret lenni, az élőholt lét sem biztos, hogy szórakoztatóbb, s a vámpírságból kigyógyulni macerásabb, mint a démontól megszabadulni -
#28628 Ha jol emlekszem, akkor barmelyiket is valasztod, a masikbol (ha rendelkezel a "betegseggel") kigyogyit a folyamat mind a ket oldalon. (tenyleg regen volt :))
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.05.08. 21:27:02 -
#28627 Nem úgy van, hogy nem tud vámpírrá válni, ha már vérfarkas? De rég volt már... -
bega82 #28626 Értem, köszi. Megpróbáljuk akkor valamelyiket. -
#28625 Csinaljon tovabbra is radiant kveszteket a Compnak, amig a masik is (Farkas vagy Vilkas, amelyik kimaradt) fel nem ajanlja a Purity kuldetest, es csak utana fog tudni o maga is kigyogyulni.
Vagy legyen vampir, az "kigyogyitja" a lycanthropybol :) -
bega82 #28624 Sziasztok!
Asszony beleütközött most egy bugba, ami idegesíti. Companions tagként ugyebár vérfarkas lett, és az utolsó küldinél csak 1 boszi fejet dobott a tűzbe, hogy Kodlak lelkét felszabadítsa vagy mi. Utána próbálgatta a werewolf létet, de most ki akarna gyógyulni belőle, csakhogy nem tud! Visszamegy a tűzhöz, van nála másik boszi fej, de nem lehet aktiválni a cuccost. Ilyennel találkoztatok már? Mi lehet a megoldás erre? (Xbox-on tolja, úgyhogy a console command nem játszik) -
sznek1975 #28623 Sziasztok érdekelne jhogy mi a külömbség a 2 között Better Leveling 4.0 - PerMa Better Leveling 4.0 - SkyRe
100 felett -
borosz #28622 Akkor jó béna vagyok...
Ha lesz időm szétnézek megint a Nexuson.
Köszönöm! -
#28621 Nagyon, de nagyon rosszul latod. Votl szo anno a fizetos modok bevezeteserol, a Valve es a Bethesda elcseszett otlete volt, de akkora pofont kaptak a kozossegtol, hogy par nap utan ugy fujtak le a tervet, mint meg senki sosem a tortenelemben. A nexus sosem volt fizetos, nem is lesz az, maximum tamogatni tudod a modok keszitoit es a nexus csapatat, de ez teljesen opcionalis. Amiota az eszem tudmo, onnan szedek modokat megannyi jatekhoz, de meg egyszer sem kellett fizetnem erte.
Valamit nagyon felreertettel :) De a lenyeg, hogy megvan a mod, jo jatekot es szorakozast hozza. -
#28620 Nem, alapvetően nem kell semmiért sem fizetni nexuson.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van prémium előfizetés, amivel gyorsabb (kevésbé terhelt) szerverek elérhetőek. Ja meg esetleg kérhetnek a modderek adományt.
De egyik sem kötelező jellegű. -
borosz #28619 Köszönöm a segítséget. Letöltöttem a fegyvereket.
Nexus azért van kizárva mert én úgy látom hogy ott szinte minden pénzért van.
Ami persze jogos mert ha már valaki vette a fáradságát és tudását és csinált valami
remek modot akkor illő honorálni valamivel de...
...de én zsellér vagyok a nyomorult fizetésem meg kell a számlákra meg kenyérre....
A páncél kiegészítőről is jó lenne valami letölthető jól működő verzió.
-
#28618 Nexus mod managerrel elég jó pedig bűvészkedni :) -
#28617 Immersive Weapons - Magávalragadó fegyverek honosítás (Ignussen) -
#28616 Mar csak azert is, mert a gigas armor modot alig egy hete szedtem le (manualis verziojat), es jott full savszellel. -
#28615 Csak kíváncsiságból, de nexus miért van kizárva? -
borosz #28614 Tudna e esetleg valamelyik játékos kolléga megadni nekem egy olyan linket ahonnan jó minőségben le tudom tölteni a Immersive Weapons - Armor modokat. Nexus kizárva.
Segítségetek előre is köszönöm. -
borosz #28613 Azért gondoltam a páncélzat kiegészítőre mert nem mindegy hogy milyen módon másolom be a Data mappába. Teljesen kicsomagolva kell bemásolni különben nem látja a játék. Kipróbálom úgy majd ha ráérek hogy kikapcsolom ezeket egy időre hátha lesz valami változás. -
#28612 Erősen kétlem hogy annak a modnak lenne hozzá köze. Valami másiknak persze lehet. -
borosz #28611 Sem a növények nem hajtanak ki újra, sem pedig az érclelőhelyeket nem lehet használni többször. A boltok pultján-polcán összegyűjtött alapanyagok sem jelennek meg egy idő után. 25 szinten vagyok, régen ilyen gondom nem volt. Ez valami nyomorult bug lehet de még nem jöttem rá az ellenszerére. Lehet hogy az Immersive Weapons - Armor modok kavarnak be. Ezek nélkül pedig nem olyan érdekes a játék. Kódokat meg a fene sem fog használni. -
#28610 LOL, a The Journey modpackkel nekem inkább az a gondom, hogy a közel végtelen mennyiségű hozzávalót hogy cipeljem.
Állandó küszködés az inventoryval, most meg még olyan helyre is keverededtem, ahol sehogy sem bírok ágyat találni, pedig már dög fáradt vagyok, még kevesebbet tudok cepelni. Nem lesz ennek jó vége...
DB -
#28609 Asszem 3 játékbeli hét a cella frissítés, kivárod. Vásárolj alkimista árusoknál, minden városban van legalább egy. Mentés-megütés-visszatöltés és már respawnolt is az árujuk. Van konzol, uespwikiről kinézed a kódot és odaadod magadnak. -
borosz #28608 Sziasztok!
Egyszer már végig vittem a játékot és akkor nem volt vele különösebb gond. Most nosztalgiázás céljából újra elkezdtem ugyanazokkal a beállításokkal de van egy kis szépséghibája. A természetben leszedett növények nem hajtanak ki újra, pedig én sűrűn dobálok az üstbe kígyót, békát, emberkoponyákat... csak néha teszem azt egy pár marék hegyi virág is elkelletne a löttyhöz. Erre nincsen valami ellenszer?
Nem sok modot használok meg régen is ezek voltak használatban.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
SovereignXY7 #28607 Feltettem a race menu modot. Szedtem le nem egy presetet de... mikor betöltöm hát... másodpercig nem hasonlít arra ami a képen van. 10 próbáltam bőrszín más lesz meg lesz tetoválás és ennyi. Minimális változás a fejen. Mi lehet a gond? -
SovereignXY7 #28606 Kösztök! Tényleg :D Rég volt nah :D -
#28605 Fuss, es akkor latod a zoldet is :) -
#28604 Ez mindig is így volt. Csak akkor látszik a csík ha változik. -
SovereignXY7 #28603 Napot emberek!
Egy kérdés. Most tettem fel megint hosszú idő óta a játékot. Legendary Edition. Semmi mod nincs feltéve és nincs hud. Vagyis hp, mana meg a zöld :) Mana látszott amikor varázsoltam feltűnt, hp mikor ütöttek de ennyi... Ez vmi új feature vagy...? -
#28602 cikasz #28543 -
SaGa #28601 A legjobb mod kezelő ehhez a játék szériához (meg a fallout 3-akhoz; a 4-hez még nincs rendesen átírva) a mod organizer. Modokat a nexusról tudsz leszedni.
Az ekhós szekér, vagy inkább cirkuszos kocsi...
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.03.30. 17:46:27 -
Anonymusxx #28600 " nagyon élénken él bennem ennyi esztendő után is a kínlódás emléke, és a tehetetlenség érzete."
Szerintem nem ártana megnézetned magad egy orvosnál, ha egy ekkora dolog traumát okoz...
-
basho #28599 Igen! Köszönöm - ilyesmire gondoltam. Valóban hátráltatna a sok cipekedés. Jobban szeretném a megszerzett cuccokat lerakni egy biztonságos, saját helyre, ahogy a TES.IV-ben a hordozható szoba /csúfnevén - hordozható lyuk.../ esetében. Érdekelne az ekhós szekér, vagy bármi más,ami ebben segíthet. Hol lehet letölteni? Egyébként még mindig nem tettem föl a játékot, mert nagyon élénken él bennem ennyi esztendő után is a kínlódás emléke, és a tehetetlenség érzete.
Ugye ehhez is kell valamiféle módkezelő?
Hol lehet letölteni?
Milyen beépülőket javasoltok?
És persze gondolom a beépülők betöltési sorrendje is számít. Erről semmit nem tudok.
Köszönöm Nektek, ha érdemben és segítőkészen válaszoltok!
A grafikával megbékültem. A kunyhókkal is.
Hanem az a folyami kavics...
Utoljára szerkesztette: basho, 2016.03.30. 14:09:18