30713
TES
-
#28698 Dawnguard, Hearthfire és Dragonborn. -
#28697 az már jó ár tényleg:)
3 vagy 4 csgo kulcsért vettem annó
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.06.13. 12:36:23 -
#28696 A legendary kiadas legutobb 1700 Ft volt (5 euro). Ennel komolyabb leertekelesre nem erdemes szamitani, 2000 HUF koruli osszegert mar megeri. -
#28695 3 kiegészítője van ha jól emlékszem
És most talán kap is a játék egy kicsivel komolyabb figyelmet és leértékelést is.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.06.13. 12:31:25 -
#28694 Mennyi DLC van kb? Én még anno dobozosan vettem, Steamen is megvan, de ha nem sok akkor nyári vásár alatt beszerzem, hogy legyen ingyé' remastered. -
#28693 húú ez jó hír:)Gondolom nem 1-2 gigás lesz:) -
#28692 Akiknek megvannak a dlc-k, vagy már a Legendary Edition-t vette, annak ingyér jön patchben a javított kiadás.
Tweet
-
#28691 Helló!
Az RND miatt vissza kellene vennem a timescale-t,de nem tudom meddig stabil. Most 10-en van. Szabad még csökkenteni? -
#28690 Bárhol ki lehet adni, de zárt térben (a zárt terek is mind külön cellák) azért működik jobban, mert az aktuálison kívül az összeset frissíti. úgyhogy ha kilépsz, akkor már a kültér is frissített lesz (elvileg, wiki leírás alapján, de soha nem próbáltam ezt a parancsot, nem volt rá szükség).
Mod is bezavarhat, mert azokban sok a script, de azt kiszűrni, hogy éppen melyik a ludas, nem egyszerű. Magyarításra nem gyanakodnék, végignyomtam vele a játékot DLC-kkel együtt, és nem volt gond.
Ha annyira kell, általános cuccot konzolból is odaadhatsz magadnak (uespwiki), küldetéstárgyat inkább ne. -
borosz #28689 Köszönöm a gyors segítséget.
Már régen túl vagyok a három héten, ráadásul már vagy harmadszorra kezdek neki. Trükköztem már sok mindennel.
Lehet hogy a sárkányfix kiegészítő vagy a magyarítás zavarja. Nem tudom. Már egyszer régebben végigvittem a játékot és akkor nem tapasztaltam ezt a hibát. Ez a konzol parancs viszont érdekes. Ki fogom próbálni köszönöm. Csak zárt térben működhet vagy a szabad ég alatt is?
Viszont hogy ne csak panaszkodni haljatok ajánlom figyelmetekbe a Project Flintlock Rifle - Sequel to Musket Modot.
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/26653/?
Fekete lőporos muskétákat, karabélyokat, mordályokat lehet kovácsolni.
Rengeteg féle lőszert lehet készíteni hozzájuk. A mérgezett vagy a mágikus tulajdonságúak mellet megtalálható a "klasszikus" puskagránát is amit a a XVIII-XIX. században használatos gránátlövő mordályhoz hasonlító fegyverből lehet kilőni.
Lehet lóhátról is használni. A töltése a játékban található számszeríjat utánozza.
Én egy muskétát csináltam amivel ha meglőttem egy óriást leseggel tőle :) -
#28688 Hát elvileg nem. Legalábbis nem vettem észre meg a játék sem szólt. -
#28687 Nekem az alapjátékban az nem tetszett hogy hiába vannak tele a bányák temetők kancsókkal ládákkal igencsak ritka hogy legyen is bennük valami értelmes dolog moddal meg még nem próbáltam.Azóta meg hogy csak notim van nem is játszottam vele:(Pedig igen csak kedvem volna hozzá -
#28686 Nem fájl tehet róla, hanem script, azt nehezen javítod.
Vártál eleget? Tényleg elég sokára frissül (én játékbeli 3 hétről tudok). De van rá konzolparancs, "pcb".
(Purge cell buffer) Érdemes beltérben kiadni. Minden cella frissül újralátogatásnál. -
#28685 30 játékbeli nap után elméletben újrafrissül abban az esetben ha nem abban a szektorban vagy, bár egyszer én is jártam úgy holdkőérc bányával hogy nem termelődött újra. -
borosz #28684 Üdv!
Nem tud esetleg valaki valamilyen megoldást cellafrissítés hibára?
A növények, tárgyak, érclelőhelyek nem jelennek meg miután begyűjtöttem őket soha többé.
Nem tudom melyik file felelős ezért lehet hogy kimondottan azt kellene valahogyan javítanom. -
#28683 Nem vagy vámpír véletlenül ? ha jól emlékszem engem akkor kergettek meg csak -
#28682 Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy a Riften-i őrök miért támadnak meg automatikusan?
köszi -
sztar007 #28681 Oké töröltem a régebbi mentéseimet, beállításaimat így elindult. -
sztar007 #28680 Na igen, leszedtem a Journeyt, feltettem, indítanám az SMC.exe-ével mert youtube-on azzal inditják. De semmi, összeömlik a játék, nem múködik ez se normálisan. Egy normális ENB-t, grafikai modot még nem találtam ami normálisan működne. Miért ilyen problémás mindegyik?! -
#28679 Én azt használom. :)
Nagyon állat az a csomag. -
#28678 Ha pakkot használsz, és kikapcsolod, kiveszel egy mod-ot, 1; ha bármi más hivatkozik rá, akkor összeomolhat a játék, (Fagyások, kilépések, előbb-utóbb tönkremenő mentések) 2; új játékot kell kezdened.
Én annak a kikapcsolását nem javaslom. Viszont, (nem tudom, a pakkban van-e) de érdemes alternatív kezdést választani, ahol van házad. Így nem lesz gond az alvással. (ha nincsen, akkor ajánlom a Kull mod pakkot, abban mind a kettő benne van. És bár jó nehéz, de annyit hozzátesz, hogy érdemes azzal játszani, ráadásul, magyar nyelvű, teljesen. Lejjebb linkelve van. -
#28677 Az evés,ivás & alvás-t az iNeed mod csinálja. -
sztar007 #28676 Valaki segítene mit kell kitörölnöm a The Jouneyből hogy kiszedjem a no fast travelt meg hogy ne kelljen ennem, innom aludnom mindig? -
borosz #28675 én is csak valami you tube videón láttam a "lónak a füleit" mint régen az Oblivionban. Nagyobb baj az viszont hogy cseppet bugos vagy mi a bánat nálam ez a mod de megpróbálok javítani rajta valahogyan. -
Andule #28674 Gyorsan atfutva nem ír semmit róla szal sztem nem kavar bele az alapba ezügyben. Viszont nem emlékszem lehet fps-ben lovagolni -
Andule #28673 Alapból F12 a steam-nek a keplopoja.
Másikra passz, mit ír a mod descreption? -
sztar007 #28672 Most szeretném elkezdni megint a játékot, de nem alap grafikán. Viszont a modokat sose tudtam úgy beállítani hogy jól müködjenek egymás mellett valami hiba mindig volt benne. Kérdésem ha leszedem az the Journeyt az menni fog-e normálisan illetve ha valamelyk mod nem tetszik ki kapcsolhatom-e? Tartalmazza az alapjátékot a kiegészítőkkel vagy csak mod?
Utoljára szerkesztette: sztar007, 2016.06.03. 16:38:13 -
borosz #28671 Tisztelt játékos kollégák!
Az Immersive Horses modnál hogyan lehet beállítani azt hogy belső nézetben is lehessen lovagolni akár hajdanán az OBLIVIONBAN?
Képeket hogyan lehet csinálni a Skyrim játékról?
-
#28670 -
#28669 Már megvan,de köszönöm a segítséget! A zöld gombot nem vettem észre. Már fent vagyok. Újra. -
#28668 Kepet tudsz loni rola, hogy mirol is van szo? Az sokat segitene. -
#28667 És tényleg! Volt alul egy zöld gomb! Kislányos zavaromban nem is vettem észre,annyira be akartam lépni! Köszönöm! -
#28666 Nem tudom mi lehet a baj..... -
#28665 A szöveg alján volt egy zöld gomb nem tudom már milyen szöveggel arra kattantam és beengedett nem kellett reggelnem
Nem lehet hogy régen jártál fent és jegelte a fiókodat mert én régen voltam fent. -
#28664 Nem hiszem. Újra lehetett regelni. Kért új emailt,jelszót is. Kaptam egy emialt is abiben volt 2 kód. Bemásoltam ahova kérte és azt írta hogy minden rendben. Viszont sehogy sem enged belépni. -
#28663 Nalam mind a Skyrim mind a Fallout nexus aloldalak mennek rendben, a fooldallal egyutt. Nem lehet, hogy a szolgaltaod miatt kerultel te fekete listara, es ilyenkor egy captchat dob a rendszer, hogy tenyleg te vagy az, nem valami robot/script arrol a hostrol/iprol? -
#28662 Valaki tudja hogy mi történt a Nexus-al? Belépek és kiad egy teljes oldal szöveget. Hiába a google fordító,nem igazán értek semmit a hackeren kívül. Sem kilépni,sem regisztrálni,semmit sem enged. Mit lehet ilyenkor csinálni? -
#28661 Az a rész eléggé zavaros nekem is. (Gondolom, aki telepítgetett már ENB-ket, annak nem az)
Én az első ENB telepítést-törlést megcsináltam, az enblocal.ini miatt, a másodikat ahogy áll hagytam ki. És így is működik. Jó nálam (talán Win10 miatt) kilépked, vagy el sem indul... Viszont ha megy, akkor meg nincsen gond...
Azt tanácsolom, azt a lépést hagyd ki, De utána folytasd a videó szerint. Megéri nagyon. Egész más Skyrimet kapsz cserébe. -
TomStorm #28660 Nincs esetleg valami egyszerüen telepíthető Mod pack? -
TomStorm #28659 Nem tudtam összehozni.Még az ingame rész elött ahol "törli vagy sem" a file-okat ott elakadtam.Nem is értem mit csinál annál a résznél.
Biztos aki modder vagy van tapasztalata annak sima ügy.Én először próbálkoztam meg lehet utoljára is:))