30713
TES
-
MirandaBrill #28598 Sziasztok! Nagy gondom, hogy a játék állandóan ledob, legfőként Whiterun és környékén. Már vagy 10x átnéztem a modokat, és egyszerűen nem találom mi okozhatja a problémát. Instákban, városokban, kocsmákban nincs gond, csak a nyílt terepen. -
#28597 Várós az angol változat. -
#28596 Ezt most értenem kéne? :) -
Vincentcloud #28595 Ja hát én azt csak letöltöttem, meg valami 400 giga feltöltésnél járok, még nem mertem belevágni -
#28594 Igen, a The Journey-vel nyomom.
10-es szintű vagyok, eddig teljesen stabil. Enbseries nélkül stabil 60 FPS ráadásul (ha bekapcsolom akkor 25-30 körül mozog, még úgy is OK, pedig nincs erőgépem).
DB -
Alexzel #28593 Valószinűleg a The Journey-vel, ami 400+ modot tartalmaz és a torrentes letöltés maga 33G kitömörítés nélkül.
Van olyan aki játszott a Requiem-mel és a 'The journey'-vel is?
Érdekelne hogy melyikkel élvezetesebb a játék. -
Vincentcloud #28592 Milyen giga moddal? -
#28591 Félelmetesen jó a játék a giga moddal... most egy picit volt időm a 4 nap alatt, felmentem 10-es szintig, persze a térkép töredékét sem jártam még be.
Így, hogy nincs automatikus health regenerálódás, egész más taktika kell. Alkímizálok agyba-főbe, mondjuk most még jó gagyi potion-öket, de muszáj. Nagyon jók viszont a kötszerek, mindenhonnan kipucolom az összes lnen wrap-et. Csak ne lennének ilyen dög nehezek...
A minap volt egy flash - bekeveredtem valami boszorkánybarlangba, ahol a Fury osztályú főellenséget eléggé meggizzadva (robbanó túzgolyókat hajigált elég pontosan), és az összes health potionből kifogyva, féldöglötten sikerült levernem. Már akartam is visszatölteni (mivel alvóhely nem volt az egész barlangban), amikor mit lootoltam? Egy health visszatöltő varázs tome-ot!
Komolyan mondom, közel 30 éves számítógépes szerepjáték-történelmem alatt sem sok mindennek örültem még így :)
Pedig már azt hittem, én nem szeretem a kihívással teli játékot, kiöregedtem belőlük stb... de mennyivel más mégis így sikereket elérni!
DB -
Although #28590 Megvan a german megjelenés dátuma.
-
SaGa #28589 Amire gondolt, az a bárhonnan elérhető lerakat, hogy ne kelljen a cuccait hazacipelni. Erre a Skyrimben is van többféle megoldás az egyik egy ekhós szekér, amivel városról városra lehet hajtani, ott letelepíteni. Van benne konyha, kovácsműhely, enchanter oltár, próbababa, fegyvervitrinek, hálóhely. A lovakat hátaslónak is lehet használni. Amikor az adott telepüéásről továbbállsz, szépen felpakolod a cuccokat a szekérre, befogod a pacikat és elhajtasz.
A mod neve nem ugrik be, de a nexuson fent van.
A megidézhető láda az Oblivionban az egyik mágia mod része volt. Ott se tetszett, túl nagy előny a játékosnak, pláne ha nem mágus karakter. -
basho #28588 Köszönöm, de nem ismerem, és nem tudom, miről van szó. És nem hiszem, hogy megoldja a túlterheltség problémáját... -
basho #28587 Köszönöm! Ez nagyon bonyolultnak látszik... -
Although #28586 WB :)
A heartfire az ami komplett házat ad ha azzal beéred de nem megidézhető :) -
#28585 Üdv!
Ezeket olvasgasd:
Skyrim GYIK
Skyrim Modok Honosításának Központja -
basho #28584 Sziasztok! Hosszú évek után mégiscsak felébredt bennem a kíváncsiság újra elkezdeni ezt a játékot. Természetesen nem bocsájtottam meg az oltárnak csúfolt folyami kavicsot, és az egyéb problémákat. Igaz, akkoriban még nem voltak meg a neten a Skyrim kiegészítői. A játékom eredeti. Skyrim Legendary Edition. Emlékeim szerint magyarosítás is van rajta vagy mellette. Vagy nem ártana, ha inkább letölteném hozzá a magyarítást? Szeretném föltelepíteni a játékot, de ezúttal a beépülőkel együtt! De máris akadt pár problémám: a TES.IV-hez hasonló megidézhető szobát nem találtam a Skyrim beépülői között. Márpedig enélkül nem fogom elkezdeni, mert nem érdemes. Nem ismerem a Skyrim-ben a betöltési sörrendet. A TESIV-hez használt OMM itt nem használható. Mi van helyette, hol találom, és hogyan kell használni? Erről kérdezek:
https://www.morrohun.hu/skyrim/skyrimpluginok.php
Előre is köszönöm a segítséget! -
#28583 enchanttal az a baj, hogy azt fel tudod húzni szépen az elején, amikor még tudsz venni rengeteg kicsit és értéktelen soul stone-t, majd abból enchantolni olcsó cuccokra, de később... szívás lesz. -
robi3 #28582 Nincs. one handban 1 kivétellel az összes kardra vonatkozó megvan, armornál az összes értelmes, ott is csak az uccsó hiányzik... még, blockot nem tudom fejből, szerintem az a legnagyobb baj, hogy a kézművesem le van maradva, ezért a sebzésem chillrenddel 47 pfff XD az armoromat is csak most kezdtem el smith-el nyomatni mert az összértéke kb 300-350 -
#28581 Nem raktál fel valami nehezítő modot?
36-os szinten már szinte félisten státuszban kellene lenned az alapjátékban(DLC-kben vannak komolyabb ellenfelek)
Ehhez mondjuk hozzá tartozik, hogy az enchant az egyik legerősebb "kézműves" mesterség, 100-as enchanttal durva dolgokat lehet kreálni, pl. +160% sebzést, de a skillek csak a perkekkel lesznek erősek, megfelelő perkek nélkül 100-as one handdal is lehet gyenge a sebzés, vagy magas heavy armor skillel gyenge védelem -
robi3 #28580 hy!
srácok vmit elcsesztem, 36-os szintü vagyok, heavy armoros harcos, de kb 25-ös szint óta szinte bármi le tud csapni, fejlesztve van az one handed a block meg a heavy armor illetve egy ideje csinálom a smithinget, mert ugye igazából csak a gear lehet szar nem? Enchantot érdemes még mellé venni? Vagy lesz még egyáltalán annyi pontom? mert ott tartok, hogy alduin-t nem tudom elverni mert a múmiák szétszednek, miraak-ot nem tudom lecsapni mert a csicskái szintén lecsapnak, vámpir lord mivoltomból adódik, hogy tüzet látok akkor vége a világnak, de sztem a sebzésem is ló...z, majd holnap mellékelek egy statot. -
Alice Sabbat #28579 Az összes Mod össze variációját és nem variációját kipróbáltam, van valakinek ötlete, hogy valamivel meg lehet e oldani, a 70 fps 5 percig utána visszaesés 23 ra és stagnálás problémáját? nekem nincsn több ötletem :(((( -
robi3 #28578 2 követő lehet egyszerre? vagy ez vmi bug, ugye Serana az állandó majd egy küldetés folyamán csatlakozott hozzám Erandur és azóta probléma mentes jön mindegyik, jó a beszédpanel stb, illetve harcolnak is. Viszont mindenhol bugot, glitchet vagy modot magyaráznak. -
#28577 Nem tudsz semmit csinálni, tök mindegy kit hagysz ott, ha elindul a random küldi akkor elindul. Akármelyik követő lehet steward, Serena éppen nem. -
#28576 A vadonban épült házak egyik idegesítő hozadéka, hogy oda hazatéréskor rendszeresen meglepik fogadnak.
Farkasok, óriás, banditák, de még sárkány is várhat rád a küszöb előtt.
Nem kivétel a portyázó vámpírok csapata sem, ha jól rémlik a vámpírok el is rabolhatják az asszonyt (küldetés).
Felépítettem a házakat, megcsodáltam, vannak ötletes kreálmányok, de nekem élhetetlen volt hangulatilag mind
a három, bármelyik városi kuckó jobb.
Vannak NPC-k, akiket fel lehet kérni, legyen steward, housecarl, sőt lovaskocsit is rendelhetsz a házak elé, de nálam a lényegen nem változtatott, semmi értelmét nem láttam kiköltözni a vadonba, távol a kereskedőktől, távol mindentől.
Serena hasznos követő, képzett necromanta, és nem halhat meg, nem kell állandóan figyelni rá, de nem lehet "családtag", a házadat másokkal kell benépesítened. -
robi3 #28575 Háj! Segítséget kérnék, építettem házat, beköltözött az asszony, de már előtte találkoztam egy óriással, utána néztem a dolognak és nem szeretném hogy elrabolják, de már panaszkodik hogy esténként hangokat hall, na most hogyan tudnám megvédeni? A housecarlom halott (Lídia volt) jelenleg serena a követőm, de ha lehet is akkor sem hagynám otthon. Valamit láttam housecarlokkal meg stewardokkal lehet csinálni de nem vágom. -
#28574 Igen ez tényleg sokkoló:) de az általad említett mód még elviselhető:)
Gyűjtögetem az infókat ki mit próbálgat
Azt ha lesz egy normális vasam ami elviseli ezt a játékot nekilátok újra.Régi asztali gépemen elfutott de ott is gondok voltak már a csoportos összeverekedéseknél
Az ilyet még én se szeretem ha lehet úgy módolni hogy beleférjen a korba akkor az oké.Nem szeretek más játékstílust belevinni. -
#28573 Alapesetben én szeretem ezeket a szexi női karakter modokat, de ez már túlzás, pl a temptress race mod még ízléses, szerintem ez már durva, és az északi "vikinges" életérzést elrontja már számomra. -
#28572 Ez milyen jatek? DOA + FC1? + WoW? :D -
MirandaBrill #28571 Úgy borzalom, ahogy van !
-
#28570 :) ezt muszáj:)
-
#28569 Minek mod. Konzolba:
tmm 1,0,0 -
#28568 Ahh talaltam egy text filet ami megmutatja az osszeset :)
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/60850/?tab=1&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fskyrim%2Fajax%2Fmoddescription%2F%3Fid%3D60850%26preview%3D&pUp=1 -
#28567 Sziasztok!
Mondjatok olyan terkep modot, amin szerepelnek az osszes kulteruleten elerheto varosok, falvak, oltarok, hazak, kovek, minden.
Nem talalok mukodot. -
#28566 Hagyd a modokat, csak az ENB legyen fönt.
Én skyrimprefs.ini-be semmit nem írtam bele ENB miatt. -
csokolade89 #28565 Kezd kicsit unalmas lenni. Az értelmes ENB-ket próbálgattam a mai nap folyamán és hát elvertem rá fölöslegesen pár órát. Mindegyiknél CTD vagy csak simán nem mennek az effektek. Pedig a játék mindig észleli h jelen van, mert kiírja róla a sarokba a dolgokat, sőt, shift+entert is enged, most a real vision-nél konkrétan, de ha rányomok egy betöltésre már ki is vágott. Loot nem jelez semmi bajt, nexusba sincs semmi piros. Így akkor hogy lehet megtalálni a hiba okát? -
csokolade89 #28564 Nem tudok rájönni, sehogy sem bírom működésre. Valami rémlik, hogy anno előfordult hogy valami plusz sort kellett beírni a skyrimprefs.inibe... Erről valami esetleg? -
#28563 Shift+F12 szerintem az alap ki-be kapcsolója. Akkor nézz bele Shift+Enterrel a menüjébe, hátha a abból kiderül valami. Nekem leginkább úgy tűnik kimaradt valami (fájl, shadercsomag, mittomén). -
csokolade89 #28562 Jogos, nem részleteztem. Magára az ENB-re értettem hogy nem működik. Amikor elindul a játék akkor kiírja a bal felsőbe hogy érzékeli az ENB-t, játék közben mégsem aktiválódnak az effektek. F12 kapcsolgatással sem megy. dll a helyén -
#28561 takarits a rendszermeghajton, mert a swap file tul meretes lesz es nincs eleg hely neki. Csak tipp -
Alice Sabbat #28560 Sziasztok. Olyan problémával találkoztam hogy az Skyrim.ini és modok segítségével( nem sok mod van fent) optimalizált (fps) Skyrim , friss indítás után fut gond nélkül 70-100 Fps-el nagyon szép simán, aztán x idő elteltével ( 5 perc) ugyan azokon a területeken vissza esik 10-20 ra, és csak újraindítással lehet alaphelyzetbe állítani. Ha esetleg valaki találkozott hasonló problémával és megoldotta, hogy sikerült? -
#28559 d3d9.dll-t kifelejtetted.
Kicsit amúgy specifikálhatnád mi "nem működik". Az ENB? Az egész játék? Kifagy, nem működik, kivág, laggol?
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.02.11. 14:56:51