The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lydia népszerûségének fõleg az lehet az oka, hogy viszonylag hamar, és könnyen lehet a kisérõ, és alapvetõen nem is gyenge hõs.
Karakterfüggõ is, hogy melyik kisérõ van igazán hasznára a hõsünknek, illetve egyeltalán ildomos-e segéddel mászkálni.
Tolvaj, bérgyilkos mellett elég hülyén néz ki egy "felügyelõ", de akit ez nem zavar, nyugodtan alkalmazza.
Sok a variációs lehetõség, többségükkel nem is foglalkoztam, Aela the Huntress volt a leginkább szimpatikus, soha nem volt útban, a harcos mögött lemaradva követett (íjász).
Mjoll the Lion soha nem volt segéderõ nálam, de állítólag õ sem rossz választás, fõleg egy bugnak köszönhetõen, ami halhatatlanná tette.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ha esetleg megunod, hogy folyton meghal egy keményebb csatában, pedig te túlélnéd, akkor az Essential Followers-t ajánlom.
Riverwoodban már lehet követõket szerezni, de Sven (bárd) szintje max 20-as, Faendal (tolvaj-íjász) max 25-ös lehet.
A többi "mezei" követõ is 25-30 maximált szinttel rendelkezik.
Ezek az NPC-k kezdetben lehetnek igen erõsek (pl. Uthger the Unbroken), késõbb érezhetõen gyengébbek, kevésbé strapabírók lesznek a harcokban.
Érdemes 50-es limitû követõt választani (house carl-ok, "farkas testvérek", de van néhány "kívülálló" is)
Skyrim Followers
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"sajnos", de persze nem, sõt remek, hogy mikor kijövök egy városból, vagy épp odaérek egyhez, sasolok mindenfelé, tele a gatya, mikor bõdül fel egy sárkány (bár így mage level 13-al már pofánverem a sárkányt appertience nehézségen 😊...szóval nem bántam meg hogy leadtam a sárkánykövet( persze véletlenül már nálam volt ), így én sokkal jobban bele tudom élni magam a játékba, frenetkikus az élmény, órákra bele tudok süllyedni😊
annyi egyébként a mellékküldetésem mint a szemét, pedig 3 várost, pár dungeon-t, cavern-t, és pár fortress-t pucoltam ki, csak skyrim keleti csücskét fedezgetem fel, így is hatalmas a felfedezésére váró világ...
Flora: pedig órákat vagyok képes egy kereskedõnél,vagy saját invertorimban, ez a csomominta elkerülte a figyelmem, köszi <#eljen>#eljen>
Skyrim quest-ek csomómintái (Knotwork, a lap alján)
A sárkányok csak azt követõen kezdenek rajzani, ha Farengarnak visszaviszed a sárkánykövet (Bleak Falls Barrow)
Végülis az nem gond, ha a sárkányok megjelennek, úgy lesz sárkánylélek a kiáltások aktiválásához, de ha nem szeretne sárkányok között kalandozni a játékos, egyszerûen nem kell elmennni Bleak Falls Barrow-ba.
A fõküldetés további feladatai is sárkányokkal kapcsolatosak, nem tudnám most mindet felsorolni, de a lényeg, hogy egymásra épülõ feladatsor, amíg az aktuálisat nem csinálod meg a fõküldetés áll.
Mellékküldetésekben is lehet találni sárkányokkal kapcsolatosakat, mint pl. a Dragon Cultist, vagy a maszkok összegyûjtése (bár utóbbi nem is küldetés, csak kalandorkodás eredménye)
Amire érdemes figyelni: a hírek szerint a guildos küldetések között néhány hajlamos a bebugosodásra, ha a fõküldetés végigjátszása után próbálod megcsinálni.
Nem vagyok híve a mindent-játszó karaktereknek, általában a karakterhez passzoló guildban kezdtem a küldetéseket csinálni, minden céhbe nem léptem be, és volt, amikor a fõküldetést lényegében el sem kezdtem, a polgárháború meg soha nem érdekelt
Lehetsz minden céhben tag, ha neked úgy tetszik, a Skyrim a végtelenített küldetésekkel "kijátszhatatlan".
viszont jobban jársz, ha hanyagolod sárkánycsontot - nehézpáncélok közül Daedric jobb, és egyel kevesebb pont kell hozzá. plusz nem néz ki annyira retardáltan sem.
"The trees move. Do you not see it?"
es sräcok, nem szeretnem hamar kivegzeni a jätekot, leirnätok nekem melyik küldetest ne csinäljam, vagyishogy csak kesöbb, elöbb a mellekküldiket szeretnem, abbol meg van mär most kismillio..
köszi
Minimum 6 pontot kell tenned a speech-re, hogy elérd a master trader-t (döntsd el, hogy megéri-e)
Vagyis nem "questbõl" kerültél oda.
Egy Hags End nevû helyen vagyok.Elvileg a trónszék mögötti falon kellene lennie egy kapcsolónak,mi a relytekajtót nyitja.Néztem videóban is,de nálam nincs ott semmi csak az üres fal.Ez bug vagy én csinálok valamit rosszul?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
és ha craftolni támad kedvetek
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ott megszabadulhatsz a farkasember formától örökre (feltéve, ha nem csak egyetlen boszorkányfejet vittél magaddal)
Amit viszont én sem tudok, hogy a társakat hogyen lehet kigyógyítani a kórból? - erre egyszerûen nem volt opció több végigjátszás alkalmával sem.
A hivatalos leírásban olvastam, hogy Farkas és Vilkas hajlandó levetni a farkasbõrt, Aela viszont mindenképpen "farkaslány" marad - nálam maradt mind a három farkas, mert semmiféle opció nem volt a gyógyításukra.
A vérfarkas forma mellesleg nem annyira rossz, a rested bónusz hiánya nem egy nagy büntetés, a 100% resist disease hasznos módosító, különösen, ha vámpírvadász a karid, akinek nem áll szándékában élõholttá válni.
meg van egy másik mod is amivel a kovács mûhelyekben szét lehet szedni a kész tárgyakat....
Nexusosdi nélkül hogy lehet megszerezni ezt a kettõt??? 😊😊😊😊