The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont, ha ellenség van a közelben, nem kell újra idézgetni a lényt-fegyvert szépen kúszik fel a skill, ha aktív valamelyik idézésed.
Powertrénelni a soultrap varázslattal lehet a conjurationt, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá.
Ebben az az érdekes, hogy nem kell élõ ellenség hozzá, elegendõ egy hullára castolni a soultrap spell-t, és iszonyat gyorsan húzza a skillt.
Arra szerintem nem érdemes rámenni, hogy 100as conjurationig powertréneld a karaktered, de ha úgy érzed, hogy gyenge a karid, néhány perc alatt ki lehet kupálni az idézés erõsítésével, megszerzel egy szükséges perket, vagy erõsebb lény idézés lehetõségét, a többi aktív játékból is meglesz.
Rengeteg olyan helyzet volt, amikor az idézett karddal, summonnal csak a közelébe értünk valami "haragosunknak", s a conjuration már ugrott is feljebb.
A taktika annyi volt, hogy egyik kézben az idézett fegyver (kard), másikon készenlétben a summon, és ha gáz volt, egy pillanat alatt ledobtam magam elé az oblivionlakót, ami így pajzsként is funkcionált.
Necromanciával nem foglalkoztam, de az sem lehet rossz, bár, ha jól értelmeztem, ott van jelentõsége, kit-mit "éleszt" az idézõ.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ezzel együtt is, törekedni az idézett lényeket magasabb szintûekre cserélni.
A flame atronach novice szintû summon, alacsony szinten kellemes segéd, mert ekkor még igen erõs, de késõbb már könnyen leverik.
A conjuration az egyik leggyorsabban-legkönnyebben fejleszthetõ képesség, már akár 20-as szint elõtt lehet dremora lordokat idézni, s onnantól gyakorlatilag bárki ellen harcolhatsz (pontosabban a summonok harcolnak, neked azért taktikázni kell, nem elsõvonalas tankot játszani)
Winterholdban Phinis Gastortól lehet megvásárolni az idézés-könyveket, de ezek skillhez kötötten jelennek meg nála.
kb. 40-es conjuration skill fölött már megvásárolható a conjure frost atronach, valamikor 60 fölött jelenik meg nála a storm atronach, és a dremora lord idézõ könyv (persze ezekhez elegendõ mana is kell)
Ez a két utóbbi summon legmagasabb szinten is versenyképes, a Thrallokkal nem is érdemes foglalkozni.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Az ellenséges lények többsége a szintedhez igazodik, de a harci tudásuk is szinthez igazodik, nem a te harci képességeidhez.
Sokan lépnek abba a csapdába, hogy elkezdik húzni a kovácsolást, enchantot, esetleg kevésbé fontos mágikus skiellekkel lépnek jónéhány szintet, és rácsodálkoznak, hogy egy pofontól padlót fog a karakterük.
A játék elején nagyon gyorsan lehet lépni a szinteket, mindössze 5 skillnövelés szükséges hozzá.
Nem szabad kisértésbe esni, ilyenkor a fontos harci képességeket kell fejleszteni.
Íjászoknak könnyû a dolguk Feandel feltornázza a skillt 50-ig, úgy, hogy a faluból sem kell kilépni, a többi kasztnak már "akciózni" kell.
10-es szintre ajánlott az elsõdleges harci, és védelmi képességet legalább 50-ig feltornázni, és megfellõen perkelni - aztán jöhet a kovácsolás, enchant.
lvl 40 felett már masteren sem sok kihívás van a játékban ha jól építetted fel a karaktert, és jól ki is tudod játszani.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
The difficulties in that case are clamped, which means that if you enter a 10-20 dungeon with level 5, all enemies will be set to level 10, and if you enter it with level 25, all enemies will be set to 20."
Csak picit olvasnod kellett volna.
A companion questeket hányas szinttõl érdemes elkezdeni?
Hosszabban...
valaki itt azt irta hogy az eredeti 3-4 gb-os grafikai csomagnál (pár hete adták ki utolag), van szebb is ami letölthetö...esetleg ha valaki linkelne a letöltését megköszönnem
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Persze nyilván sok mindent töröltek a skyrimba ettõl függetlenül ez egy mankó ha elképzelek valami karaktert mivel ezt a TES világhoz készítették, talán a necro hiányzik belõle. 😊 És ebbe a mindentudó nord nincs benne 😊
Van amit jól megoldottak pl a Dark Brotherhood más jelegét jól magyarázzák a karakterek aki tud egy kicsit angolul az megérti miért ilyen. De ez a black soul ez sima konzolos megoldás.
Megidéz egy kardot és ha 10 secen belül megölsz valakit akkor csapdába ejti a lelkét és ugye az NPC-k Black Soul Gemet adnak !
Vagy ott van az Azura Star csillaga amit ha a darkosabb módszer szerint csinálsz akkor megkapod a Black Start !
A skyrim wiki szerint van black gem a skyrimba is.
Black Soul Gem készítési lehetõséggel nem találkoztam.
Más: nem tudom feltûnt e valakinek normál fegyverrel is lehet ghostot irtani, ez szerintem egy bug van ami javítja? Vagy az unofficial javítja? Most tettem fel a mágus karakter elõtt tehát nem tudom. A másik ami bugnak tûnik ha menet közben használom a alteration páncélt nem növekszik a skill amíg ellenfél nem jön a látótérben, akkor akár kettõt is ugrik. Van valami ami ezt a bugot javítja? Bár általánosan is úgy tûnik a skillek ellenfél közelében ugranak.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ati Radeon HD550
Intel Celeron E3400 2.60Ghz
3.43 Gb RAM
A furcsa az hogy a játék engedi hogy tejesen felvigyem a grafikát és ilyenkor is az van,hogy nem akad folyamatosan.Egyszerûen néha megakad a kép és pár pillanatig megmerevedik a kép.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
http://www.bethblog.com/
Skyrimnak van uninstall-ja? Mert a mappáján belül nem találtam, illetve a vezérlõpultban sem jelenik meg az uninstall. (win7 64 bit)
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers