30713
TES
  • Calver
    látom nem érted a finom célzást

sima közelharcosként vért fogsz hugyozni sárkányöléssel, mivel meg kell várnod mire leszállnak, addig max a töködet vakargathatod - és persze szeretnek leszállni jó messze tőled, aztán mire nagy nehézen odafutsz, gúnyos pofákat vágva felreppenni

szóval három verzió van: vagy lenyeled, h pikkelyes kisgenyó repkedve rajtad röhög, vagy megtanulsz destruction spelleket (nem ajánlott), vagy szerzel egy rohadt íjat, és röptibe megcakkozod. nem kellenek hozzá perkek, elég hatékonyak tudnak lenni anélkül is, bár a célzás nehezebb (de közel sem lehetetlen).

summázva: "pure melee" szép ötlet, de egy olyan játékban, ahol 10 percenként udvarolni kezd neked egy nagyra nőtt szárnyas patkány, én nem erőltetném, csak jéghideg zuhany alatt, magzatpózban halk zokogás lesz a vége.
  • MaRee
    Milyen fegyvered van?
  • kastil
    közelharcosként, awesome vagy, komolyan :D majd mindjárt bowra trainelek és huzom fel a szintem 20ra vele, hogy aztán egy szaros sword/block perket ne tudjak kitenni, hogyne, mégjobb lenne a helyzetem közelharcosként... még egy random banditát se tudnék lebaszni :D.

amugy gondolom azért akarom közelharcosként ölni, mert pure meele vagyok spell és ranged nélkül. á de kifelejtetted a craft pwoerlevelinget amugy
  • Calver
    megfogod Faendal-t, megcsinálod a küldetését, aztán aszondod neki, h irgum-burgum, te most 50-es archery-re ingyen fel fogsz trainelni.
    aztán megfogod Aela-t, nekik is megcsinálod a küldijeiket, és vele felnyomatod magad 75-ig.
    közben megmarkolod az elérhető legjobb íjat, és nyomsz rá egy olyan kraftos enchantos, amit tudsz, 100-as enchant körül ez megközelítőleg egy rakétavetővé fogja változtatni. esetleg enchantolsz pár páncéldarabot is, h +íj sebzést adjon.

és... így a legegyszerűbb sárkányokat elkenni közelharcosként. tényleg.
  • cataflam02
    A nagy mod csomagra gondoltam amit Cat linkelt :D
    Ott van-e valami sorrend stb ?
  • McHaals
    enb független tőle
  • cataflam02
    Még egy olyan kérdésem lenne, hogy betöltési sorrend ?
  • McHaals
    enb kell hozzá főleg, meg jó textúrák
  • cataflam02
    Király vagy! Kösz
  • Fehercsoki
    Ha jól fogy a Dragonborn akkor biztosan lesz még, ha nem akkor meg adnak ki GOTY-t.
  • genndy
    Egyáltalán nem biztos, nem szóltak egy szót sem arról, hogy hány DLC-t is akarnak kiadni.
    Én is valószínűnek tartom, hogy a Dragonborn lesz az utolsó (nagyobb), de GOTY biztos hogy majd csak a legutolsó DLC után fog jönni (tehát a Dragonborn után is simán jöhet még valami kisebb, olyan Herthfire-szerű). Ha tippelnem kellene: GOTY: 2013 július.
  • steweee
    köszi

am ez is be lehetne szúrni a bannerba :

http://deadendthrills.com/?cat=314
  • Fehercsoki
    Szerintem a Dragonborn DLC után valamikor, már elmúlt 1 éves, bármikor jöhet.
  • steweee
    mikor jön ki olyan kiadása, ami együtt tartalmazza az összes eddig megjelent kiegészítőt ? én már csak akkor akarom megvenni és nekikezdeni...
  • SzirmosSzisza
    http://www.asot.es/2001/09/skyrim-mods.html ?
  • Tarafan
    Ismer valaki olyan módosítást, ami karaktermozgás fizikáját módosítja úgy, hogy a lendületmegmaradást beleteszi?
  • cataflam02
    Milyen modokkal tudok ilyen grafot kihozni ? :O

Album
  • MaRee
    A páncél maga az Immersive Armos, a medve mancsos köpeny pedig a Winter is Coming nevű modból van.

Genndy:

Kösz a tippet, és a képek is nagyon jók, tiszta mozi :D Én is ki fogok próbálni mindjárt egy ENB-t, csak nem tudom mennyire fogja bírni a gépezet.
  • genndy
    Alapjátékban nincs benne, semmelyik patch nem tartalmazza, az egy Steamről ingyenesen leszedhető, hivatalos modcsomag (két .bsa és a hozzájuk tartozó .esp-k).
  • drop
    melyik javitás tartalmaza alapbol a hd packot vagy nem kell már feltenni külön?
  • genndy
    Tökéletes egy igazi északi harcos-vadásznak.
    (egy jótanács: képhez érdemes a "tm" konzolparancsot használni, mert kikapcsolja a HUDot, és így eltűnik pl. az iránytű)

Erről jut eszembe: ha valaki szép Skyrim képeket akar nézegetni, háttérnek használni: lesse meg ezt az oldalt.
    Kicsit talán meseszerűek az ENB miatt, de nagyon jók, én pikk-pakk lekaptam az összeset.

kastil: nem, sárkányoknál nincs, vagy legalábbis jóval magasabb szinten vannak mindig, mint te. Megoldás: nem támadod meg (nem minden sárkány pályázik rád, sok olyan van hogy ha nem provokálod, elmegy), viszel kísérőt, becsalod egy város/tábor közelébe, hogy segítsenek az őrök/óriások/mammutok, vagy végső esetben visszaveszed a nehézséget.

'Immersive armors'-ból lesz az egyik szerintem.
  • kastil
    Milyen armor modot használsz?
  • kastil
    Valaki elmondaná, hogy hogyan öljek meg master nehézségen egy elcseszett sárkányt meeleként? Sima Dragon, nem vagyok csak 8-as, na de ne basszatok már, elvileg lvlscaling van nem? Agyfasz, hogy ilyen röhejesen kicsiket csapok.
  • MaRee
    No nem lett túl művészi, de majd keresek valami szép helyet :D

• genndy
    Mentés:
    Waldora (Nord hölgyemény): http://skyrim.nexusmods.com/mods/551
    Ez volt az alap, szerintem nagyon jó arcot csinált neki. Én csak a sminket meg a festést változtattam.

Arc:
    No More Blocky Faces : http://skyrim.nexusmods.com/mods/30
    The Eyes Of Beauty - Skin Texture (a szemek maguk nem tetszettek) : http://skyrim.nexusmods.com/mods/13722
    Viszont a szemöldököket töröltem.

Haj:
    AOF Believable Hair -Female and Male- : http://skyrim.nexusmods.com/mods/4307
    (van olyan is hogy ApachiiSkyHair : http://skyrim.nexusmods.com/mods/10168 de ezt éppen nem tettem fel, úgyis legtöbbször sisak lesz rajta)

Test:
    DIMONIZED UNP female body + SFW bikinis for Main body : http://skyrim.nexusmods.com/mods/6709
    UNP Female Armors : http://skyrim.nexusmods.com/mods/7305
  • wesker24
    Milyen modokat használsz amivel ilyen jó karaktert tudtál csinálni ?
  • genndy
    Képet!
  • genndy
    Ha eredeti akkor nem, a Steam mindig a legfrissebb veriót tölti le.
    Ha warez, akkor nem, a legutolsó tartalmaz mindent, méretéből látszik.
  • genndy
    Adj priviben egy e-mail címet, elküldöm neked.
    De amúgy én is ebben a pillanatban szedtem le Steamről, simán lejött úgyhogy próbáld meg még egyszer.
  • MaRee
    Nekem volt már mindenféle karakterem, a legújabb most egy barbár - vadász karakter, master nehézségen asszem. Kizárólag olyan páncélt használok, amit én gyártottam le(ezért rohangálok 11-es szinten is még fur armorban ), csak light armor, csak íj(számszeríjat OP-nak tartom) és egykezes fegyverek pajzs nélkül, nincs fast travelezés, nincs wait, mágiát csak végső esetben és csak scroll-ról felolvasva használok. Eddig még nem igazán köteleztem el magam semerre, csak random városokban csináltam bandita vadászós küldiket, de a companions van tervbe véve, majd később egy kis vámpír vadászat. A főszál egyelőre nem érdekel. Következő karakterem hardcore lesz, tehát nincs visszatöltés, ha meghalok, ott vége
  • drop
    újrateszem a játékot újból le kell szednem mind a 11 javítást?
  • McHaals
    valakinek nincs meg az iskariot-féle whistle mod? nem tudom leszedni steamről :)
  • kastil
    Skyrim Blog -> Groups -> Character Building Sok build van, ha valakit érdekelne, nekem jó iránymutató volt, most egy pure warriort tesztelek, skyrim redone PERK plugin nélkül (szerintem rettenet a heavy weapon része) monster mod és egyéb okossággal, most kellett felmennem High Hrothgarra, elég érdekes enemykbe ötlöttem, volt amit vagy 8x visszatöltöttem. Kicsit szopatós a moddal szerintem, de legalább nem easymod
  • genndy
    Ilyenek jöhetnek, ezeket én is szívesen olvasgatom!
    Az én most kezdett karakterem: Waldora Sajnos sokat még nem haladtam, de majd igyekszem, és adok helyzetjelentést. Minden küldit meg akarok majd csinálni vele, egyelőre csatabárdot lóbálva harcosként kezd. Van még egy korábbi is, egy Khajit, majd róla is írok néhány szót.
    Képet legegyszerűbben úgy tudsz berakni, hogy van saját galériád. Töltsd fel oda, és linkeld be.
  • McHaals
    Két napja ENB-ket tesztelek, asszem megtaláltam a nekem valót... BLEAK/UNBLEAK

Ezek a BLEAK verzióval készültek.
  • Zozo0122 #20944
    Na,gondoltam írok 1 kicsit a régi karakteremről mostmár:)Hamarosan úgyis előveszem szerintem és kipróbálom vele a Dawnguardot is.(Nem a vámpír oldalon,megmaradok vérfarkasnak).
    A neve Dragnuk (direkt rejtett utalás a dragonra, de azért orkos név:D) 54. szintre jutott a végére a Companions vezére, Sárkányszülött, Whiterun thane-je, ezenkívül ha jól emlékszem még elvállalta Markarth thane-ségét is ahol jelenleg él boldog nyugalomban kb. január óta.Ezenkívül tipikus ork, nagydarab és erős, húst zabál hússal és mellé még általában desszertnek elfogyaszt 1-2 medvét is.Konfliktusait szokásos ork módszerrel rendezi, 10-ből 11 esetben holtan esik össze aki belé köt és egy 2 méteres csatabárd áll ki a homlokából. Orkhoz képest meglepően művelt, gyűjti a könyveket és mindenféle ereklyét.Az asztrológia nem érdekli, de a 2 hold (Masser és Secunda) kihozza belőle az állatot szó szerint.Ilyenkor a gyerekeket ijesztgeti az utcán,de ha nincs játékos kedvében akkor felfal 1-2 banditát.Kemény kis Sárkányorkvérfarkas ez a tag.:D:D:D
    Képet sajnos nem enged feltölteni...csak 20kb-ot van vmi ötletetek hogyan tudnék mégis berakni róla?

Akinek van kedve írhatnátok milyen karit csináltatok + 1-2 kép:) Engem pl érdekel miféle elvetemült sárkányszülöttek rohangálnak égkoszorúban:D
  • steweee
    igen, nagyon köszönjük !
  • Tarafan
    Van egy progi, a Boss, azzal tudod ellenőrizni, hogy van-e valamilyen ütközés a modjaid közt.
    Itt találsz leírást róla, meg linket a letöltéséhez:
    http://skyrim.nexusmods.com/mods/6
    Feltelepíted és mikor a mod loaderedbe beteszel egy új modot, bezárod a mod loadert, elindítod a Boss-t és az leellenőrzi a mod loaderben lévőket, mutatja ha baj van.

http://www.youtube.com/watch?v=t6MxLBcSgkc <- ezt nézd meg, itt mindent elmond.(ha nem tudnál annyira angolul akkor is ki lehet következtetni miről zagyvál)

Igaziból 3 progi kell ehhez az egész modoláshoz, egy amivel betöltöd(nexus mod manager), egy amivel ellenőrzöd(boss) és egy scriptek feldolgozására szolgáló progi(Skyrim Script Extender). Ez utóbbi nem minden modhoz kell.
    Bocs, ha nagyon alap dolgokat írok le, de lehet valakinek hasznos. :)

• Skyrim
    Köszönöm
  • wesker24
    Igen ha két eltérő mod van fennt de ugyanazt a célt szolgálja akkor bizony azok ütik egymást és kidob a játék amint betöltöd a mentett állást !

Ekkor az egyík modot el kell távolitanod/törölnöd hogy a másik mod jó legyen !