The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=JblXIFWLxFg
<#vigyor5>#vigyor5>
Az obli neke néha szaggat, simán szarul van optimalizálva (de pl a diablo2 is tud szaggatni). Nézz szét a modok között, ottl esz vmi hiba.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ha más játékkal nincs problémád csak a Skyrim-el, akkor valami olyasmi lesz a megoldás amit már írtam. Érdemes végigcsinálni, hidd el.
Az én fele akkora konfigomon full hd-ben, teljesen fullra húzva is repül a játék, szénné modolva.
A distant object detail volt egyedül high-ra állítva ultra helyett, az összes többi opció vagy ultra volt, illetve ahol a high volt a legmagasabb minõség, ott az. FXAA is be volt kapcsolva. Object detail fade nem volt bepipálva, és az összes fade csúszka fullra volt tolva. Tehát lényegében szinte maximális beállításokkal futtattam a játékot. Volt még fent egy rakás mod nekem is, a HD 2K is többek között, szóval nem lehetetlen amit ír. Tény hogy a Crysis 2-höz köze nincs a témának, de
egy olyan konfigon amit leírt valóban elfut szinte maximális beállításokkal a játék, alacsonyabb felbontásokon, modokkal megtuningolva is.
Szerintem vagy fent van egy olyan texture pack ami megzabálja a vga-t, vagy egy olyan mod ami a meshes mappába piszkált bele, vagy valamilyen post-processingbe belebuzeráló modot tettél fel.
Uninstall/reinstall/patchelés driverfrissítés a szokásos eljárás.
* http://www.moddb.com/mods/morrowind-total-war
Viszont indítottam egy harcos khajiitot, és így a companion-ök elsõ küldijében léptem 3 szintet <#alien>#alien>
Persze sokan közülük sosem játszottak igazi szerepjátékkal.
Aki viszont igen, az úgyis érti mirõl beszélek. 😊
De a lényeget elkaptad, a választás az. Illetve a választás szabadsága, nem a döntés szabadsága. CRPG-ben csak dönteni lehet, választani nem.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ez talán érdekel majd valakit.
Ez a steam workshop tényleg nem rossz.
A választási lehetõségek, és a döntések következményei is véges számúak.
Klaszzikus kocka/papír rpg-nél beszélhetünk csak ilyesmirõl szeritem.
És nyilván el lehet elvárni jobbat is és sajna én is láttam a Beth HD pack egy HD4870-es kártyával már nem ment el jól. Tehát valószínû tényleg a hardver fejlesztés támogatása van mögötte...De az is lehet hogy a HD pack már normálon is jobb mint az alap highon.
Egyébként tök igazad van az alapjáték/dlc dologra vonatkozóan, és abban is hogy ez szándékosan van így.
Emlékezzünk csak vissza a Shivering Isles-re vagy pl. a Fallout 3 utolsó 3 dlc-jére. Thalmornak én is örülnék, illetve lehetne itt sok apróbb játékmenetbeli változás is eszközölni, amelyek alapjaiban változtatnák meg a játékélményt, ahogy történt ez pl. a Mass Effect 3-ban is. Az ME3 ugye annyiban különbözik a második résztõl, hogy van benne egy teljesen új melee system, komolyabbak a fegyver modolási lehetõségek és átdolgozták a teljes erõforrás managementet, és alig érdekel valakit hogy csont úgy néz ki mint a 2.
Az Oblivion és a Skyrim között viszont nincs ekkora különbség a játékmenetet nézve, és a sztori sem akkora durranás hogy elvigye a hátán a játékot. Mindettõl eltekintve azért még mûködik a régi recept, szeretem a játékot, és az eladásokat látva nem csak én vagyok így ezzel.
És még akkor is nehezen találtam meg, de az igencsak komolytól fényévekre volt a változás.
A hd 2k mint írtam olyan minõségbeli javulást hoz, ami tényleg azonnal szemet szúr az embernek, mindössze 400 megabájt méretben (lite).
Ez meg valószínûleg az a textúra pakk, ami alapból benne lett volna a játékban, csak a Bethesda valamilyen komolyabb tömörítési eljárással összezsugorította, azért lett relatíve kis méretû az alapjáték.
Ergo a textúrák felbontása csak minimálisan javul ettõl a cucctól, viszont +3 giga hely az kell neki.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Az viszont igaz, hogy az altalad is emlitett HD2K boven eleg, en is hanyagoltam a HRTP-t egy par oras teszt utan.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
3 giga, semmilyen látható különbség nincs a vanilla és a hd textúrák között, és megzabálja a gépemet.
A HD 2K bezzeg faszául néz ki, és semmilyen framedropot nem produkál, és a lite verzió csak 400 mega.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék