30713
TES
-
#20939 köszi a segítséget megnézem -
Skyrim #20938 Az lehet ha van két mod az egyiket felülírom a másikkal,de mindkető ki van pipálva akkor azt jelenti hogy még érvénybe van az ami amit felülírtam a másikkal,és ez okozhatja azt hogy a modok ütik egymást és kidob a játék ? -
MaRee #20937 A vámpíros az egy ismert bug, nekem is előjött egyszer. El kell teleportálnod onnan vagy simán kifutnod a kastélyból, majd vissza menni. Ez után már nem lesznek hostile-ok az NPC-k.
A modos dologra nem tudom hogy mi lehet a válasz. Esetleg próbáld meg uninstallálni a modot, aztán újra felrakni. Ha így sem jó akkor végül azt is meg lehet próbálni, hogy minden más modot kilősz, csak azt hagyod bent aktívnak, ha esetleg mégis akadna valamivel. Vagy utolsó ötletként a mod oldalán a discussion részben kérdezd meg, biztos volt már másnak is ilyen problémája. -
#20936 Főleg harc közben/után annak mennyi nyoma maradjon a környezeten. Ha az tetszik, hogy igen akkor kapcsold be. Ha az érintetlen környezet jön jobban be, akkor ne.
Egyébként minden ilyennek legjobb módja hogy kipróbálod: bekapcsolod ultrára, megnézed mennyire tetszik, és mennyire fogja a gépedet. Ha tetszik, akkor bekapcsolva hagyod, de ha közben fogja is a gépet, akkor kisebbre veszed. Ha egyáltalán nem tetszik, akkor teljesen kikapcsolod. -
#20935 nem használom de nem jelenik meg pedig a módfelrakó progival tetem fel.
most meg valami nagyon nem jó dawngard q -nál mikor vámpírt választom akkor a első átváltozás után rám jönnek a vámpírok mikor kiküld a lord első feladattal -
Skyrim #20934 És tesz valamit a játék élményhez megéri bekapcsolni ? -
#20933 Nem befolyásolja a textúrát, csak a darabszámot (a 'Quantity' mennyiséget jelent). -
Skyrim #20932 És ez ha ultrán van akkor csak nagyon sok van belőle vagy a textura is jól néz ki ? Megéri bekapcsolni ? -
#20931 Mennyi odakenődött vér, tűznyom, jégdarabok maradjon a falakon, padlón (mint háborús játékoknál az ottmaradó lövésnyomok). -
Skyrim #20930 A játék beállításánál van egy olyan menüpont hogy matrica mennyiség.Az mit jelent ? -
steweee #20929 van olyan mod, amivel a loading screens-t meg tudom állítani, hogy csak kattintásra menjen tovább ?
kellene erre megoldás az oblivionban is... -
#20928 iPresentInterval=1, így sem jó, ugyan az, egy caveben vagyok éppen 70+ fps és ugyan úgy csinálja, read only a skyrimprefs.ini. -
#20927 Kicsit kiegészítettem a FAQ-t (kedvencek menü, térkép). -
#20923 Nekem nincs fent semmi graf tuning egyedül csak a rendes hivatalos ENBSeries van fent azt csokolom ! -
#20922 Vsync a gameprefsiniben DISPLAY kornyeken:
iPresentInterval=0 vagy 1 (ki be)
Az mouse acc szinten iniben, CONTROLS-nal
bMouseAcceleration=1 vagy 0 (be ki) -
#20921 Mouse smoothing/acceleration beállítást hol?:D skyrimben meg tudtommal nincs vsync, ezért kell fps limiter. most találtam egy megoldást, textura szűrőt launcherben ki kellett kapcsolni és CCC-ben erőltetni, most teszelgetem..
valahogy nem tudok megbarátkozni immersive environment és FXAA injectorral. ENB-k nagyrésze disney-feeling, viszont alap skyrimet nagyon fakónak tartom, valakinek valami ötlete, hogy mit próbálhatnék még ki? -
#20920 Illetve vsynchet erdemes megnezni, hogy ha mondjuk nem ingame opciobol lovod ki, hanem control panelbol. Ha akkor is, akkor nem az okozza. -
#20919 Input lagtol esetleg? Mouse smoothing/acceleration beallitas hogy van? -
#20918 Mind 3 link AV, csak egy leíráshoz link, meg 2 direkt link letöltéshez.
AA alapból off, az megeszi FPSem nagyon, de nem akadás a bajom, hanem "screen tearing", amit elvileg vsync kezelne, ha lenne. -
MaRee #20917 Anti Aliasinget próbáld meg levenni teljesen és nézd meg úgy, nekem attól akad nagyon. A modok pedig szuperek, főleg az Automatic Variants! -
#20916 ja sry a triplázásér, még annyi, hogy mod nélkül is csinálja -
#20915 Valaki nem tudja, hogy mi a francér laggol a game 50 fps el is? kajak mintha vmi mmo-t tolnék és laggolnék. Írták sok helyen hogy vsync, szedtem le ENB-t vanilla effektekkel, bekapcsoltam benne limitert 30-ra, úgy ahogy jó, de rettenet nagy különbség van már 30 és 40 fps közt is, érezni, hogy lassú. nem tudja valaki ez mitől jöhetett elő? régebben ilyen nem volt, driver op rendszer ugyan az -
#20914 Szerintem faszaRandom texturázza lényeket. Bellyaches Animals AV Package aztán a patch -
#20912 uj kari van de nincs ot lehet a cloak mod kavar be vagy a dawengard? -
MaRee #20911 Ha a SkyRe-t is használod, olvasd el a fenti Mod ismertetők menüben az Immersive Armors-al kapcsolatos részt, épp az imént frissítettem a leírását. Ha nem használod és még sincsenek ott, akkor esetleg próbáld meg egy új karakterrel, hogy neki ott vannak-e.
Egyébként a Mod ismertetőkhöz beraktam még az Immersive Patrols, Immersive Enviroment, Skyrim Monster Mod és a Realistic animals and predators modok leírását. Ha valaki talál még esetleg jókat, az ide linkeljbe be, és ha tényleg jó, berakom az ismertetők közé. -
#20910 Ott kell lennie pedig, meg kulon menut is kapott. -
#20909 tudna valaki segíteni? leszedtem
Immersive Armors módot de craftingnál nem találom pedig azt írja ott kéne lenni,mi lehet a baj npc módot is leszedtem -
#20908 Oké, akkor viszont nem tudom miről van szó
Engem ez zavart, arra ez megoldás. -
#20907 Ismerem, es hasznalom is folyamatosan, de ez csak egy tipusu hibat korrigal. Az arnyekok hibaja ennel melyebbrol ered, es arra nincs megoldas egyelore. -
#20906 Parancsolj, szerintem neked pont ez kell: Shadow Striping Fix
Ez javítja azt a hibát, ami pl. a whiteruni házban látható az edényen, hogy "csíkos" az árnyék (de hogy hogyan, azt nem tudom, technikai részletekben nem vagyok otthon). Legalábbis engem ez zavart. (Most valamiért 'hidden', de Workshopról is lekapható, ugyanezen a néven van fönt) -
#20905 Szelmalom harc ez az arnyekokkal, anno majdnem ket honapig probaltuk tobbed magammal megfejteni, miert ennyire szar es darabos egyes objektumok altal letrehozott arnyekok. Se moddal, se ini tweakkel sem sikerult olyat produkalni, amelyet barmilyen mas jatek alapbol kepes. Ultra fokozaton egesz jok az arnyekok mar, foleg ha 4096-os beallitasokkal, viszont igy is maradt par olyan globalis fenyforras, amelyre ez sem hat, es tovabbra is belerondit az osszkepbe.
Ha talalsz ra jo megoldast, es nem csak az outdoor karakter arnyekok, hanem az indoor flame objektumok arnyekai is elesek lesznek, szolj pls. -
#20904 Abszolút értékben 5, de ha százalékosan nézed, akkor ~10%. Ha mondjuk valakinek mediumon csak 25-30 fps-e van, akkor a -10% már pont a határ lehet szaggatás és nem szaggatás között.
Ettől függetlenül köszi, nyugodtan írd bele a FAQ-ba is, mert akinek jobb gépe van, az tényleg szebb árnyékokat kap.
-
#20903 Na jó csúnya is lett, 5000 talán még elfogadható, de közel sem nevezném szépnek. Szóval vagy szép közeli árnyékok vannak, vagy távoli (is) csúnyák.
Valaki egy FPS limitert tudna ajánlani ami nem d3d9.dll-es? helyenként barlangokban 80 fps mellett is laggol mint a marha. Ati kártyám van az meg azthiszem ha belövöm 60en capeli, 30-40 körül szeretném belőni -
#20902 Hát nekem 5 FPS-t evett meg, most fogom megnézni fShadowDistance=8000.0000-el, mert eddig 2500.0000 volt. -
#20901 Persze, mert az árnyékok felbontása a 4x lett. Szebbek így, de csodálkoznék ha nem kérné meg az árát -fps formájában.
Kyl: köszi, ha tudok okosságot, beleírom. -
steweee #20900 óóóóó ! köszönjük !!! -
#20899 A GYIK, valamint a Skyrim mod ismertetők mostantól Google Docs formájában elérhetőek, ezáltal BÁRKI szabadon szerkesztheti őket.
Arra kérek mindenkit, aki hozzáír vagy módosítja valamilyen formában a dokumentumokat, hogy a formátumot őrizze meg, valamint a bejegyzése után tüntesse fel a nevét (SG nick)! -
#20898 Működött a dolog, viszont medium-on is már akadtam, ami eddig Ultra beállítások mellett történt; eddig High-on ment simán. -
#20897 1. NMM-et elfelejted.
2. Letöltöd a fájlt innen. NEM 'Download with manager'. Hanem Downloads-Download manually.
3. A csomagolt zipben lévő fájlokat bemásolod a Skyrim főkönyvtárba (tehát ahol a TESV.exe is van). Ha bármire rákérdez, hogy felülírja-e, akkor IGEN-t nyomsz (mert akkor az vmelyik ENB-ből maradt ott).
4. Ezeknek kell ott lennie: d3d9.dll, Immersive Environment 1.4 - Readme.txt, injFX_Settings.h, shader.fx és egy 'injFX_Shaders' mappa.
Nem kell új játékot indítani, rögtön látnod kell a változást. A 'Pause' gombbal tudod ki és bekapcsolni az effektet, alapból be van kapcsolva. -
Skyrim #20896 Hagyuk inkább a ENB-t,és a FXAA-t a Immersive Environment pontosan hogy kell elindítani ?