30713
TES
  • Although
    Ha más nem amit azért szoktam olvasni magyarul mindig az a császári könyvtár a morrhun oldalán :) Úgyhogy én kedvelem ezt a társaságot :)
  • Although
    Mondjuk az ilyet nem fordítom le magamnak. Mert nincs értelme. De ezek az emberek elképesztő munkát tesznek bele angolul kicsit se értő honfitársaink, azon részének, akit érdekel a szöveg megismerhesse. Így spec egy rossz szót nem szólók semmire.
  • Fehercsoki
    Sehogy=)
  • Although
    Te hogy fordítanád ? :)
  • Fehercsoki
    Első szó elolvasása után elfogott a hányinger:S "Égkoszorú":S
  • Although
    Biztos van akit érdekel.
    Skyrim magyarítás
  • Fehercsoki
    Az nem egy mod, kb 100 mod volt fent neki amitől olyan szép lett a játék, de még az ő high end gépén is játszhatatlan volt.
  • Skyrim
    A Skyrim Mods by Unreal modot honnan lehet letőlteni ?
  • obe
    srácok

ha volt már bocs, eleg a link is...

level 27, 1-2 texturajavito mod + realistics ragdoll mod van csak fenn..tegnap ota bárhol szeretnek menteni kiugrik a játekbol, már ugyis csinálja, ha 1 orát aludni akarok...se sima mentés, se quicksave nem megy...a waking nightmare küldetesnel bukkant fel, jelenleg is ott tartok

köszönöm
  • PiszkosFred
    De mint opcio, lehetne benne. Aztan aki akarja, hasznalja, aki nem, az nem. Mert hiaba keszul hozza ilyen mod, azok csak kezdetleges valamik, tuzolto jelleggel, nem komplett rendszerek.
  • Fehercsoki
    Pontosan. Bár nem tudni pontosan mi az amiért perelik őket, de valószínű, hogy ennek is köze van hozzá.
  • Fehercsoki
    Szerintem nem lenne unalmas, csak kellene egy új harcrendszer is.
  • Molnibalage
    Jól értem, Tolkien örökösei seggbe akarnak rúgni valakit, aki azt hiszi, hogy meggátolhatja a modot? Rulez.
  • Molnibalage
    Baromi unalmas lenne, a Skyrim azért nem egy surviovor szimulátor.
  • Fehercsoki
    Persze még lehet hogy elkészül, most Tolkien örökösei perelték Warner-t mert túl sokat zsidóskodtak a jogaikkal.
  • Fehercsoki
    Beszúrni nem akartam mert ahhoz nagy kép. Itt azért már lehetett volna barangolni és "túlélni", főleg rendesen be is lett volna népesítve középfölde teremtményeivel.
    Kép.
  • Fehercsoki
    Amúgy annyira szerintem nem is hatalmas. MERP készítő elvileg 7x ekkora helyen valósították volna meg középföldét, és szerintem még az sem nagy.
  • Fehercsoki
    Pedig realisztikusabb lenne ha minden nagy és üres lenne, nekem jobban tetszene, csak akkor alapból bele kéne azt rakni hogy enni és inni kell valamint akár halálra is lehessen fagyni, és akkor mindig lenne mit csinálni, lehetne nyulakra vadászni, fát gyűjteni stb. Most sajnos nincs meg az elveszettség érzése.
  • wesker24
    Ahogy elnézem ez a Requiem mod nem kompatibilis a Skyrim Monster Mod-al igy nekem ez kimarad maradunk a SkyRe-nél !
  • PiszkosFred
    "HATLAMAS a terület, bár kicsit üres is néha."

Engem pont, hogy ez "zavar". Mar az Oblivionban sem tetszett, es itt sem, hogy lenyegeben egyik dungeon bejaratabol latszik a masik, lenyegeben fel perc setaval egy ujabb olyan dungeon, kripta vagy erod kozelebe ersz, amit fel kell fedezni/erdemes felfedezni. Tul "suru" a videk ebbol a szempontbol, "kopsz egyet, es harom helyszint is beterit".

Alfoldi ember leven, sose tudtam teljesen elfogadni ezt a jatekban talalhato szituaciot, egyszeruen zavart. Persze, erteni ertem, hiszen ki az isten gyalogolni ingame 10 percet is egy totalis ures uton, videken, erdoben mikozben semmi de semmi sem tortenik, nem jon szembe senki, nem esik utba egy Altar, egy banya, stb, illetve technikailag sem lenne egyszeru. De igy meg, szamomra hiaba hatalmas a jatekter, tul suru es furcsa ez a tobzodas a "random" helyszineket illetoen.
  • MaRee
    Ezért érdemes felrakni a rengeteg hangulat javító modot, sokkal élőbbé teszi a világot, a területek közt való bandukolás kevésbé lesz üres és unalmas.
  • Molnibalage
    A baj az, hogy kinek van erre ideje? Az alapjátékba tettem bele vagy 160 órát úgy, hogy egy tisztességes végigjátszás volt, meg egy éppenhogy elkezdés. A MOD tovább nyújt a játékon...

Az első végigjátszás során csak elmentem Dawnstarba, hogy lássam hogyan néz ki. Falkerath meg az északi nagyvárosba csak mutatóa jártam, ahogy a lázadók várában is. HATLAMAS a terület, bár kicsit üres is néha.
  • Although
    Teljesen más irány egyik a level-t és a perkeket úgy alakítja lehetőleg valamennyire rámenjen arra hogy a szintek és a fejlődés hasonlítson valamire ráadásul a dungeonok is eszerint változnak a másik meg extrém kihívássá változtatja a játékot de más úton. Szerintem nem passzolnak.
  • MaRee
    Nem fog menni vele, de Altough köszi a tippet, a napokban ezt is letesztelem és berakom a mod listába leírássla együtt.
  • Although
    :) Hát nem tudom olvasd el a leírást de mindkettő átalakítja a perket meg a harcrendszert elvileg rákérdeztem tud együtt menni, de nem tudom van e értelme.
  • Molnibalage
    Ez hogyan korrlelál a Skyre-vel? Mellé? Helyette? Vele?
  • Although
    Nos ha előveszem a gamet akkor nem tudok lemondani a skyre perk rendszeréről :) A gond az nagyon sok támadást kap a gyerek azért mert kevés mod fut vele. Hiába írjuk páran ki nem szarja le..sajna próbál alkalmazkodni és sokmindent kitörölt már de még mindig az über atom perk rendszer :) Meg engem nem zavar ha a harcrendszer kicsit hac and slah csak legyen min gondolkodni benne az lapaaból ez hiányzott sajna. Amúgy szerintem a morrowind is kicsit hack and slash volt már. De jópofa hogy van egy ilyen mod mint ez a Requiem. :)
  • Fehercsoki
    Én ezt használom, és szerintem nagyon jó, egyedül a fast travelt hiányolom(bár ez nem akkora gond), de majd a gagyi sárkányok ezt is megoldják köv. DLC-ben...
  • Although
    Requiem
    Ha nem ismernéd.
  • Although
    Egyébként lehet számodra megfelelő lenne az old school rpg mod ami egy kicsit átalakítja a játékot a régi stílushoz közelebb állóra az ellenfelek is fixálva lesznek meg egyebek. Nekem is nagy kedvenc a skyre de ez elég komoly mozgást igényel még sőt többet mint a bethesda gyengus alapverziója.
    Szóval az eddigi közös kérdez felelek alapján azt gondolom részedről megér egy próbát az említett mod. Egyszer majd én is kipróbálom. :)
  • Molnibalage
    Majd megpróbálom visszakeresni, én is havonta, ha egyszer járok erre. Készülök az "egyszer talán lesz időm" játszani helyzetre.
  • MaRee
    Ööö megtennéd, hogy belinkeled a hozzászólást légyszi? Melózok és csak sunyiban tudok válaszolgatni

A Skyrim Redone-hoz pedig mint a mod oldalán írják, a legfrissebb verzióhoz kell a Dawnguard(és új karaktert is kell csinálni hozzá, de mindent leírnak).
  • Molnibalage
    A Skyre modhoz kell kieg?
  • Molnibalage
    A modlistában levő modok mellé hogyan megy az, amit nem túl rég linkelt valaki, a Steam Workshopon feltűmő "mini helyszínek" és questek?
  • MaRee
    A modok menüben mindent megtalálsz, amit én kezdőként neked mindenképp ajánlok, az a SkyRe, SkyUI, és az Unofficial patchek. A többi felsorolt mod ezeken kívül inkább "csak" hangulat javító mod, de mindenképp ajánlom azokat is, rengeteget tesznek hozzá a játékhoz.
  • Fehercsoki
    Nézd meg a Catalyst Control Panelt, hogy nincs-e valami elállítva, állítsd vissza gyárira. Töröld a játék ini fileait és hagyd hogy a játék magától generáljon neked, és utána ne állíts a grafon.(C:\Felhasználónév\Documents\My Games\Skyrim, de ne az egész mappát töröld mert a mentések is itt vannak, csak a 2 ini filet, és egyéb fileokat amit modok készítettek, csak a save mappát hagyd meg)
  • csoki89
    A vinyó biztos h nem, mert minden más játék simán megy. Még a Metro is, minden maxon, FullHD-be, pedig az pont a magas felbontást nem szereti.
    Azt nem értem mire gondolsz azzal h dupla videókártyás rendszer. Egy darab 7970-esem van a gépbe. A winchester egyébként 7200-as. A v-syncet megnézem, köszi
  • Andriska86
    Kapcsold be a V-syncet.
    A Skyrim nem szereti a dupla videokártyás rendszereket, az is lehet a baja.
    Vagy lassú a vinyód.
  • Skyrim
    Skyrim Mods by Unreal van Nexus-ba,vagy ha nem akkor honnan lehet letőlteni ?
  • csoki89
    Konkrétan meg-megakad egy pillanatra, szóval amit utoljára írtál. Nem annyira zavaró, csak idegesítő h minden kifogástalaunl szalad, ezt meg nem tudom élvezni mert ilyen gyökeres problémák vannak. Régebben írtak olyat h az ati miatt. De frissítés meg minden után maradt a szaggatás. Amit írtál majd kipróbálom, csak most öcsém farcryozik. Remélem bejön. És akkor mehetünk tovább :)

Itt egy videó ami tetszik, ez az elmosódás effektus nagyon bejön. Az áltlad linkelt videóban a környezet grafikája inkább a kiemelkedő, ebben a páncél, meg az árnyékok, valami brutális. http://www.youtube.com/watch?v=IGMl5Dlbj6U