The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
És idõvel egyre több mindenre lesz most már értelmes mod.
Hosszú hétvégén megint felraktam az obliviont és több helyet foglal az install mappája, mint a skyrim-é<#idiota>
Ryder62
Jah, és az árnyékok eszméletlen rondák maxon is. Ez fura. Recések és néha ugrálnak is, vagy szimplán csíkozódnak függõleges felületen. Nexuson már láttam hogy erre is van mod ami rendbe teszi ezt.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ryder62
Szóval akkor azt mondjátok hogy teljesen felesleges az utolsó 30 szint mert már nincs értelme fejlõdni. A karakter félisten, minden küldi addigra teljesíthetõ (kivéve az ismétlõdõk) nincs kihívás stb.

Lehetséges hogy a késõbbi dlc-kkel már lesz értelme kimaxolni. Remélem jó szaftos dlc-k jönnek ami új területeket adnak, nehezebb ellenfeleket stb. Igazság szerint a Fallout 3 megoldása tetszett. Az egyik dlc új terület mellett 3 új bitangerõs enemyt is tartalmazott amik megtalálhatóak voltak az alapjáték térképén.

Most lvl 26 vagyok de néha kicsit elunom a játékot mikor mászkálni kell a mapon, mert sokáig nem találkozok ellenséggel, max farkasok jönnek de azokra már csak ránézek és halottak. Vannak olyan részek mint pl Winterhold meletti hegység északi része ami kihalt és alig van ellen ott.

Terveztem hogy felhúzom maxra a karit de lehet hogy majd akkor ütemezem majd be ha már kijött az összes dlc.

Amúgy nagyon jó játék lett, bethesda minõség, bár azért vannak dolgok, hiányosságok még.
Skyrim nexus nagy barát lesz úgy érzem. Vannak már nagyon jó modok.
Igazából a Fallout 3-ra alig tettem modot, max ilyen UI vagy térkép és ikon modokat. A New Vegas sztem katasztrófa megsem tudom számolni hány modot tettem föl. A legtöbb mod amit feltettem valami hiányosságott pótolt vagy szimplán élethûvé, szebbé tett valamit. Egyszóval szinte kötelezõek modok tucatjai hogy játszható legyen a játék. (igaz ezt nem a bethesda készítette, csak felügyelte. A skyrim miatt került a new vegas az obsidianhoz) A Skyrim az F3-hoz áll közelebb, mert alapban nagyszerû, egyedül a több ellenfelet (csak kint a szabadban) és egy felhasználó barátabb interface-t hiányolok. A többi mod már csak hab lesz a tortán.

Én voltam az egyik kimaxoló-mániákus akire gondolsz 😊 Én az elsõ karimmal azt hiszem 75ig jutottam. De már abszolút nem tudtam magammal mit kezdeni, rohadt unalmas volt, azt hiszem az összes guildet megcsináltam amit a játékmenet engedett (ezt arra írom mert nem emléxek h volt e olyan h az egyikhez beállás letiltotta e volna a másikat, már rég játszottam). Azóta indítottam új karaktert de már hamar beleuntam, nem is jutottam sokáig, elment a kedvem tõle. És hát igen azt kell mondjam h rohadt nehéz volt már 50tõl is fejlõdni, de azért ott még lehetett, inkább 60-tól volt rémálom úgy emléxek. Rendesen szenvedtem vele, kihívás már régen nem volt, a korlátokat már csak magamnak állítottam fel azzal h gyengébb cuccokkal mentem az ellennek. De amit írtál is h már csak lótifuti, ismétlõdõ, végtelenített küldetések voltak kizárólag szinte. Biztos volt ami kimaradt meg ilyenek, de már nem találtam több értelmeset, úgyh teljesen elveszett az ereje, abbahagytam.
Mostanában jár az agyam h megint lenne kedvem tolni, egy két komolyabb moddal ami azóta kijött. Csak most max payne 3, diablo 3, meg a modern warfare solo play lanba teljesen leköt általában 😄
Fantusz
Hetekkel (hónapokkal) ezelõtt volt néhány fóumozó, akik azzal a céllal játszottak, hogy kimaxolják a karakterüket...
Valamiért jó ideje nem jelentkeztek, úgyhogy nem tudom hol tartanak.
Matematikailag megoldható a kimaxolás, de 50-es szint körül már félisten státuszban mozog a karakter, nem sok kihívás van a kalandozásban, lassú a fejlõdés üteme, 30 skill fejlõdés egy szintlépés, amit már olyan képességekbõl kell összehozni, ami nem feltétlenül egyszerû.
Négy különbözõ karakterrel kalandoztam Skyrimben, nem is állt szándékomban egy karakterrel mindent játszani, nálam kb a 45-ös szint volt az a határ, ami fölött már nem igazán volt érdekes az adott karakter.
Kihívás még itt-ott lett volna a játékban, de amikor céhvezetõként a beosztottak adnak lóti-futi melót már nem tetszett, guildmasterként meg semmi kedvem nem volt elmenni egy másik céhbe csicskának (ahova ráadásul nem is illik a karakter), olyankor inkább indítottam egy más beállítottságú fazont.

Íme egy kis videó a kiáltások szakszerû használatáról <#idiota>
A mod itt található.

Ryder62
Thx.

A mikro laggot nem igazán értem, semmi modot nem használok, stabil 60 fps, ráadásul más játéknál nem jelentkezik ilyen.

Mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom, 50 órám van benne és úgy fut mint egy álom. Se fagyás se CTD.

Pedig egy fallout new vegas után már mindenre felkészültem. Az vagy átlagosan óránként 1-szer minimum megadta magát és csontra fagyott.

Valakinek sikerült már elérnie a max szintet? (Asszem 81) <#rolleyes>

Viszont kerültek bele a menüsorba új dolgok is. Mindenesetre kevésbbé tudtam türközni vele mint a régiekkel. Mindegy nekem mert nem vagyok modder 😊 És lusta is vagyok megtanulni már ennek a használatát. Legalábbis a komplex használatát. 😊

Kipróbáltam már a TES-t és kicsit más mint a fallouté vagy az oblié. nekem nem jött be annyira mondjuk kíváncsiságból a fajok mesh és textura részét próbálgattam és nincs hozzáférésed mindenhez illetve alapvetõen eltérõ a dolog. Tehát manuálisan. Amit esetleg még megoldhattak volna az a különbözõ human fajok szétválasztása. így eltérõ texturát lehetett volna adni a nordnak meg az imperialnak pl. Nem tudom hogy lehet ezt majd megoldani mert ez egy zártabb rendszernek tûnik nekem.

OFF

mikro lagg nálam NFS Shiftnél szokott lenni, olyasmi mintha lassított felvételben menne a játék, akadozik de közben mégis megvan a 60-70 FPS
Még azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=9494 linkrõl letöltött warzones modot elég a data könyvtárba bemásolni, vagy van némi csavar is a dologban?😄
Sziasztok! Hallott már valamelyikõtök a tower defense modrol, esetleg valaki próbálta már? Akinek van tapasztalata megmondaná, mennyire befolyásolhatja a mod, a küldetéseket? http://www.gamestar.hu/hogyan-lesz-a-skyrim-tower-defense-jatek.html
Nem teljesen. Nálam ez a elõfordult a lagg. Unistaláltam, és újra telepítettem, de nem oldódott meg, következõ tekepítés elõtt teljesen töröltem a mappa megmaradt tartalmát. Ezután újra töltöttem az összes nexus mod manager és steam modomat, és aktiváltam, ekkor csak az utolsó mentésemnél jött elõ a probléma. a következtetésem: volt fennt egy manuálisan bemásol mod, ami galibát okozott az utolsó mentésemben. Azt töröltem és folytattam egy korábbi mentésemet. Azóta minden Hawaii.<#hawaii>

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Fehercsoki
Mikro lagg: kevés lehet a vga memóriád, ha túl sok textúra modot pakolok bele nekem is elõ jön.

PiszkosFred
- sok, hozzavetoleg 130
- teljesen
- E3-on lesz rola info, de az elso honapban csak xboxra jon ki, es csak utana kapjuk mi meg pc-n.
- Hazassag
- Sok belole random generalodik
- Igen
- Nem tudom mi az a mikro lag, de smoke/rain lag van a jatekban, igaz ritkan jott nekem elo, de sajnos fullra tolva minden grafikai opciot elojott.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

<#worship>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ryder62
Hali

Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:

- Összesen hány dungeon található a játékban?
- Mennyire modolható a Skyrim? Gondolok itt arra hogy vajon készülhet-e hozzá olyan mod ami plusz területet ad? Mivel állítólag Morrowind és Oblivion egy része benne van csak nincs ott semmi. Vagy az csak LOD és a modderek nem tudják kihasználni azt a terület?
- DLC-rõl mikor jön infó?
- Hogy lehet házasodni?
- Ezek a Misc questek újra generálódnak vagy azok is elfogynak egy idõ után?
- Egyszerre több guildnak is lehetek a tagja?
- És talán az egyik legfontosabb, majdnem elfelejtettem: A gépem elegendõ, maxon fut mégis mikro laggom van. Van valami megoldás rá? Néha már elég idegesítõ.

Hrisskar
keresd meg a SkyrimPrefs.ini fájl-t a dokumentumon\my games\skyrim mappában (ajánlom hogy csinálj róla biztonsági másolatot), nyisd meg és keresd a bEnableFileSelection -t és a 0 -t írd át 1 -re, mentsed a változatatásokat és elvileg a következõ indításkor aktívnak kell lennie a gombnak.

Miért nem mûködik a Nexus Mod Manager? Kivannak választva a modok meg minden, de hiába nyomok a launch skyrimra, a játékon belül semmi nincs. Ha a launcherböl akarom a modokat bepipálni, eleve szürke a data files gomb és rá se tudok nyomni, pedig jó mappába vannak behúzgálva. Legújabb patch van felrakva.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Carmang
A hátrafelé nyilazás a magyarok kiváltsága! szerepelnek magyarok a játékban?
Ennyi... 😄

PiszkosFred
Extra "Spear" fegyvereken kivul masrol nem tudni, majd az E3-on hamarosan kiderul, de ha ott sem, akkor max amikor a konzolosok kezhet kapjak, meglatjuk mit kaptunk.

Looooser
mi lesz a DawnGuardban?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

b-type
elõtte resetelted? ..mielõtt pause-ra kapcsoltad volna?
A Frostfall jó, gondolkoztam is rajta..lehet ki is próbálom, de végül is elvagyok az alappal, nagyon jól viselkedik, sok mindent néz és számol.
Megszoktam....kemping cuccom meg már volt.
Az elõzõ verzió-ban próbálgattam mindenféléket, aztán a végén instabil lett, és feltettem újra, meglepõdtem hogy milyen jó teljesen alapon is 😄
..és ide már csak a kipróbált moddokat raktam fel.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lostprophet
Skyrim 1.6-os béta patch elérhetõ Steamen és végre van(!) lóhátról íj és közelharci fegyverhasználat!!!!
Changelog:
NEW FEATURES
•Mounted Combat – Skyrim now allows you to do melee and ranged combat while riding a horse

BUG FIXES
•General stability and memory optimizations
•General AI pathfinding optimizations and bug fixes
•Optimizations and crash fixes for data leaks
•Fixed rare crash with lighting
•Fixed crashes related to loading and saving games
•Fixed crash with summoned creatures/NPCs
•Fixed rare issue where saves would be corrupted
•Improved logic for when ranged kill cams are played
•Fixed issue with ranged kill cams while killing a dragon
•Fixed rare issue with certain ranged kill cams not playing properly
•Fixed issue with nirnroot lighting not properly cleaning up
•Fixed issue where bow damage was being calculated incorrectly
•Fixed rare problem with werewolf kill moves would not finish animating properly
•In “The Break of Dawn” fixed rare issue where Meridia’s Beacon would disappear from player’s inventory
•Fixed occasional issue where followers would disappear after player pays off a bounty after committing a crime
•Fixed issue where certain creatures and NPCs would fail to respawn properly
•Fixed rare issue with dialogue subtitles not displaying properly
•Fixed issue with water appearing blurry when loading a saved game after creating a save underwater
•Fixed issue where map cursor would occasionally disappear after closing a message box with Kinect enabled (Xbox 360)
•Fixed rare issue with shouts only performing the first level and not other unlocked levels with Kinect enabled (Xbox 360)
•Fixed issue where the shout buttons would stop working properly if users mashed LB and RB during cooldown with Kinect enabled (Xbox 360)

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

PiszkosFred
Semmi mas extra, max a tarsak utkereset meg jobban finomitottak, bar mostansag mar igy sem akadtak be annyira.

Na végre megtaláltam!!! A "sleeping tree sap" nevû poti okozta a problémát. Hosszas keresgélés, és különféle próbálgatások után a következõ verzió mûködött végül:

Consoleban:
"player.getavinfo health"

Ez megmutatta az aktuális értékeket.

Current Value: 307.66 Computed Base: 240.00
Modifiers: Temp: 0.00 Perm: 67.66 Damage: 0.00

Tehát 240-nek kellett volna lennie az életemnek, ehelyett 308 volt, azaz 68-al több, mint kellene.

Ezután "player.forceav health 240" , és ez szépen visszaállította, és most már újra fehéren mutatja.
SzirmosSzisza
Új patchban van valami lóharcon kívül ami szembetûnõ ? Felraktam, de nem tudtam hátrafelé lõni, szóval ki is léptem 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Calver
hmmm.
tényleg rég játszottam.
a Bethesda-sok meg akkor rég voltak kémia órán <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Nektek is volt már ilyen bug, hogy egy ideiglenes hatás véglegesen megmarad? Megittam valami löttyöt, már nem tom mi a neve, mert csak az az 1 volt, ami 45 mp-re növelte 100-al az életemet. És utána úgy maradt... és most 16-os szinten 300 körüli az életem... amitõl brutál erõs vagyok, de hát ez így olyan szar! :S
Ehhez képest a játékban van quicksilver ingot, az elven cuccok elkészítéséhezez használatos.

A hypotermia helyett a Frostfallt ajánlanám. Jobb, ráadásul még táborozó kellékek is vannak benne. A TRO tényleg jobb, mint a IMP. Az túlságosan komplikált, ráadásul a negatív hatásai még a skill lecsökkentõ hatását, még vissza se tudtam fordítani, teljesen kiakadt. A mod eltávolítása után a lockpick és speech skillek továbbra is csökkentve vannak.(még jó, hogy Nord harcosom van) A TRO-nál is elõfordult galiba, hogy az éhség/szomjúság/fáradság negatív hatásai nem tûntek el evés/ivás/alvás után. De a powers menu alatt a configurationnnal pause-val kikapcsolod, ekkor eltûnnek a negatív hatások, majd a resume-al bekapcsolod, és mindem megy tovább rendesen. Az IMP-nél, ha kikapcsoltam, nem állította vissza a skilljeimet.

Na, akkor csak jól emlékeztem én. 😞 Kár érte.
Az ilyen külsõ kicserélését még sosem próbáltam, de lehet nem volna rossz egy próbát tenni vele.
Calver
uesp aszondja, hogy:
"Two silver weapons are available in the game (Silver Swords and Silver Greatswords), which do extra damage to undead, including werewolves and vampires. These silver weapons cannot be forged by the player, and cannot even be tempered. The only way to obtain them is by looting Silver Hand members and lairs."

bájdövéj kicserélheted ám a fegyverek/páncélok külsejét. gondolom Creation Kit-tel is bele lehet piszkálni, de akár nif fájlokat (meshek) is kicsomagolhatsz, és cserélgethetsz - kiadáskor én így cseréltem ki Daedric páncél külsejét Nightingale-ére.

ebben sajnos már nem tudok segíteni, jó ideje nincs fent nálam Skyrim, de valaki majd biztos elmondja, hogyan.

😄DD Na, de Calver, akkor te is úgy emlékszel, hogy lehet azokat is "felturbózni"?

(Az a bajom ezzel a Skírimmel, hogy nekem pont a legerõsebb fegyverek nem tetszenek külsõre... mind az egykezes, mind a kétkezesekbõl, a deadric sem igazán, a másik ágról a glass sem. Nekem pont az iron meg a steel tetszik legjobban, amik ugye gyengébbek, bár a skyforge steel az azért elég jó. Meg ezek a silver kardok tetszenek még nagyon!)
Calver
quicksilver ingot érdekes lenne, tekintve h a quicksilver az... nos, higany.

wesker24
Asszem igen az kell van sima silver ingot is meg quicksilver ingot is ha van silver Ore-od akkor abból csinálhatsz Silver illetve Quicksilver Ingotot is !
Biztos? Mert én úgy emlékszem, hogy nekem nem sikerült korábbi karakterrel sem. És mi kell hozzá, quicksilver ingot?
wesker24
Dehogynem lehet kovácsolni a silver fegyókat csak a Blacksmithre kell rágyurni asszem van olyan perk hogy Advanced Blacksmith vagy mi ha az megvan akkor mát tudsz Silver-t is kovácsolni !
A silver fegyókat nem lehet sehogysem kovácsolni? :S Pedig olyan jól néznek ki...
Az Imp féle eléggé részletes. Figyelembe veszi a különféle ételek különféle tápértékét, tulajdonságait (mennyi fehérje, mennyire tömi meg a hasad stb), idõ kell, míg az ételt feldolgozza a szervezeted (üríteni nem kell szerencsére). Azt is be lehet állítani, hogy az élelmiszerek megromoljanak egy idõ után.

Nekem az a gondom vele, hogy igazából nincs benne kihívás, mivel akárhová lépsz mindenhol kajahegyek állnak, szóval nem okoz problémát az élelmiszer megszerzése. Ebbõl a szempontból TRO: Basic Needs szerintem jobb, mert ebben a dungeonokban meg egyéb ilyen helyeken csak romlott kaját lehet találni, frisset pedig venni kell, vagy pedig farmokról szedni. A gyengéje, hogy Imp'-hez képest itt eléggé elnagyolt az ennivalók tulajdonsága, dehát ez van. :>

b-type
Kinek mi a tapasztalata a 'realisztikusabb moddokkal'?
A hypothermia-t használom, és most a
darwins nihtmare és a imps more complex needs közt filózok...helyesebben ez utóbbit feltettem most, de csak késõbb tudom kipróbálni.
Nagyon nem akarom túlbonyolítani az életet ezért kérdem.
Eddig teljesen vállalhatóan kempingezve élek egy lóval <#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Akkor valami bug volt nekem. Az whiterun-i sárkányölés után lehetett nem sokkat, szóval szerintem még 10-es szint alatt voltam. Néztem is nagyot. Egy csapással lenyomott. De mivel folytatni akartam a companion küldisort, bekapcsoltam a god modot<#banplz>Szerintem vagy egy óráig csapkodtam.<#idiota>

JethroHUN
Lesz lovas harc az 1.6-os patchben.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fantusz
Hányas szintû voltál ott?
Az ellenfeleket a karaktered szintjéhez mérten kapod, alacsony szinten nem szokás centurio vadászatra küldeni, általában valamilyen banditát kell leverni a belépõ küldetésben.
A következõ feladat lehet kemény dió, amikor Farkassal együtt kell aprítani a Silver Hand csapatot - sokan vannak, nem is gyengék, ráadásul Farkas idõnként "elõzékenyen" rád bízza õket, csendesen személi, hogyan harcolsz.

Engem jól megszivatott a companion céh. Amint megérkeztem Whiterunba, azonnal beléptem. Elsõ küldetésem, erre Farkas elküldött egy barlangba, ahol rögtön kaptam egy törp centúriót. Néztem is nagyot, hogy ez meg mi a f@sz?<#ijedt>Elején szívtam, mert nyomtam fel a kovácsolást, és a páncél perkek teljesen kimaradtak. Azóta viszont rendesen szétcsapom az ellent a 41-es szintû Nordommal.

Fantusz
Faendal fel tudja neked húzni 50ig az íjászatot ingyér (vissza veheted tõle a kifizetett összeget), csakhogy rajtad az nem igen segít, sõt a harci helyzeteden még ront is - õ a lövészeknek egy hatalmas segítség a kezdéshez, a többi kasztnál már lényegesen kisebb a jelentõsége.

Aela the Huntress egy nõ, sokkal képzettebb, mint Faendal, õ hosszútávon is maradhat kisérõ, Feandal már 20as szint fölött gyengécske.
A Companions küldetésekhez erõsödj még, ott igen komoly közelharcok lesznek, de egy harcosnak azt a küldetéssort ajánlott minél hamarabb megcsinálni, márcsak az ingyenes oktatások lehetõsége miatt is

A súlynak nem sok szerepe van, csak a cipekedés miatt, úgyhogy egyértelmûen damage... lenne, de mivel túl könnyû a játék egy idõ után, ezért nekem már inkább a fegyver kinézete. 😊 Pl csináltam egy Gannicus dual wieldes karaktert korábban, természetesen 2 karddal ment, holott a fejszékkel meg buzogányokkal nagyobbat lehet sebezni. És mivel nem tetszett a deadric kard kinézete (római korba képzeltem magamat 😄 ), ezért skyforge steel sworddal nyomultam, így jóval kisebb volt a sebzés. De hát 80-as enchant elérése után még azokkal is simán elértem egyenként 200 körüli sebzést. 😉
Köszönöm szépen a segítséget, akkor nem aggódok. Eddig csak az egykezesem fejlõdött de 40 sincs még. ( én se vagyok még 5ös se). Akkor nincs más hátra, mint elõre 😊 Egyébként egy íjász állt hozzám az elsõ kis településen, whiterum elõtt. Tényleg utolsó kérdésem már csak annyi lesz, hogy van valami bevált dolog arra, hogy 1kezesbõl inkább könyebb kell vagy a dmg a fõ szempont?
Fantusz
Az ellenfelek némileg a szintedhez igazodnak, de náluk a skillfejlõdés célirányos, s neked ez kellene, hogy a célod legyen (erre is próbáltam utalni az elõbb)
A játék elején különösen veszélyes enchantokkal, alkímiával, kovácsolással lépekedni a szinteket, miközben a harci képességed semmit nem fejlõdött.
Íjászok kellemes helyzetben vannak, nekik Feandel ingyér felhúzza a skillt 50-ig, s még 10es szinten sinccsenek, van egy erõs, bárki ellen használható képességük.
Harcosoknak a trénelés bizony pénzbe kerül (egykezes: Whiterun - Emren), de neki ez a fegyverismeret a túlélés kulcsa.
AS másik a páncél megerõsítése és a sok HP lesz, de a kovácsolással szerintem érdemes várni, az ráér 15-ös szint körülig, addig az egykezest kell nyomni.

Késõbb erõsebb leszel, csak az a kérdés, hogy mikor következik ez be, ha kezdetben valamivel félrehúztad a karakteredet jónéhány szenvedõs szint következhet, ha kezdetektõl a fegyverismeretet, és annak a perkjeit fejlesztetted, nagy gondjaid nem lehetnek.
Amennyiben úgy érzed, hogy nehéz a játék, keress egy erõs kisérõt.
Lydia birka módon tud viselkedni, figyelni kell rá, de nem egy gyenge segéderõ.

Dualos karakternek hátránya, hogy nem tud védekezni, viszont hatékonyan tud kaszabolni - valamit-valamiért, ez játékosfüggõ, kinek melyik irányzat szimpatikus.
A block is csak a perkjeivel hatékony, az tehát nem megoldás, hogy felveszel egy pajzsot, kellenek a perkek is.
A "daráláshoz" a Dual fllury, dual savagery perk ad segítséget.

Az elején nehéz csak, de pajzsossal, meg minden karakterrel ez lenne, a skillek még kicsik, perkek is alig vannak, a stamina is hamar elfogy stb. stb.
Késõbb ez egyértelmûen megváltozik, sõt! Amikor 40-es szint környékén egy ilyen kétfegyveres (bal-jobb klikkes) power attack-al gyakorlatilag kinyírsz egy giantet, meg mondjuk 2 ilyennek egy sárkányt, akkor meg is fogod unni... 😄