The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudtommal MINDEN buff stackel, szóval 125% magicka regenre jön ki.
egyedül annyi van, h pár dolognak van limitje: resistek nem mehetnek 80-85% fölé, nem tudom pontos értéket.
"The trees move. Do you not see it?"
Limit más területen van, pl. a magic resistance és a páncél (physical resistance) esetében. Mindkettõ max. 80%-os, hiába van többed. Páncélzatnál a 80%-ot az 567-es armor rating éri el, tehát hiába van 1000 armorod, az ugyanolyan, mintha 567 lenne.
Akkor máshogy: ha van egy cuccom mondjuk Magicka Regen 50%-kal, meg egy másik Magicka Regen 75%-kal, akkor most 75% a hatás, vagy 125% ?
És ugyan ez mondjuk Desctruction Spalls Cost 10% / 50% less?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jaja!
Számomra a GT8800 volt nagyon jó vétel, sok évvel ezelõtt, amikor a komplett gépet is megrendeltem netrõl a kártyával együtt. (Máig ugyanez a gépem van, a kártyát kivéve.) Sokáig mûködött, anno 20 ezerért vettem mint a középkategória csúcsát és mikor kb. két éve elromlott, még akkor is közepesnek-jónak számított. Az elromlásra találtam félig-meddig gyógyírt, jelesül a megsütést (szó szerint), ezzel mûködött egy újabb hónapig, újabb sütés, újabb 3 hét, aztán a tizedik "javítás" után már lusta voltam hetente cseszekedni vele, kiszedni-szétszedni-megsütni-összeszerelni-visszarakni 😄
Nyugi én is nagyot néztem 😊 mert nem gondoltam volna hogy egy 35.000 forintos procival (E7600 C2D és amúgy 3MB cache van benne nem 4 😊 ) egy szinten lesz ez a 20.000 forintos kis proci... 😊
Szerintem ár/teljesítményben nagyon jó vétel volt karácsonykor
Az elírással kapcsolatban én kérek elnézést, azt hittem, véletlenül írtál 7600-at 6700 helyett, de most nézem, hogy nem <#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor3>#vigyor3>
Mondjuk teljesítménytesztek szerint kb az E7600-as C2D szintjén van (3.06GHz-es 4MB cache-es) az új gyártástechnológia miatt de ki tudja na 😊
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Alapbeállításokkal játszom amit a launcher belõtt neki, 16xAF-el és AA nélkül
\"Egy gy?r? mind fölött\"
a víz lesz a baj elsõ körben
x:/y/The Elder Srolls V: SKYRIM/SKYRIM mappában van egy SkyrimPrefs.ini fájl mielõtt szerkesztenéd csinálj róla biztonsági másolatot. majd nyisd meg jegyzet tömbbel
ebben keresd meg az
iWaterReflectHeight
iWaterReflectWidth
az értéket írd át 128-128 ra
----
az egér görgetés:
bMouseAcceleration=1 állítsd át 0-ra
----
a
iPresentInterval=0 (ha már van ilyen sorod akkor az értéket írd át 0-ra)
----
bTreesReceiveShadows=0 <-- legyen nulla az érték, ez kapcsolja ki a fákon levõ árnyékot erre nincs szükség, úgyse ezt figyeled mikor egy frost troll elõl menekülsz 😄
----
bForceHighDetailReflections=1 <--- az érték legyen 0 ezzel a hd tükrözõdéseket tiltod
---
Nekem az lenne a problémám ,hogy a játék néha el kezd akadni,fõképp mikor szabad területen vagyok,pedig szerintem megfelelek a gépigénynek.Ez miért van?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"Egy gy?r? mind fölött\"
This bug is fixed by version 1.5 of the Official Skyrim Patch.

Mi ez, KFC reklám? <#nevetes1>#nevetes1>
Még valami? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
<#eplus2>#eplus2>
Létezik egy magyar népmesei sárkány kép.
Létezik egy angol dragon kép.
Létezik még ezenkívül rengeteg más sárkány kép. Kínai pl, megint tökmás.
De ami a legfontosabb számunkra, hogy mindezektõl "függetlenül" létezik egy tamrieli kép is a sárkányokról, ami teljesen jogosult és valós Tamriel világán belül.
(A linken a legfelsõ kép inkább egy sokfejû sárkányt ábrázol.)
http://www.hotdog.hu/mistycworld/misztikus-allatok/lernei-hidra
Más különbségek is vannak:
http://sarkanyok858.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=857329
http://digital-art-gallery.com/picture/1723
http://members.fortunecity.com/aespaar/dragon-pictures-07.html
http://members.fortunecity.com/aespaar/
bár én itt kevés csökevényes mellsõ lábú sárkányt láttam, viszont több fejûbõl többet is 😊 (dragon-hydra hibrid ? 😊
Wyvern
Sárkány
...és Süsü, a sárkány-evolúció csúcsa! 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
bennem mindig az élt, hogy a wyvern-ek azok "lesser dragonok", melyek bár termetileg lehetnek akár nagyok is, sárkányméretûek, de csak fizikai erejükre és fizikai képességeikre hagyatkoznak "életük" során, míg az igazi sárkányok mágikus teremtmények, melyek "fajuktól függõen" emberré változni, beszélni, varázsolni is képesek, nem kicsit, nagyon...
természetesen itt magához a játékhoz szabták sztem a "sárkányokat", de azért lenne mit finomhangolni rajta, pláne ennyi idõ meg rajongói mod után
az én fantáziámban kissé hiányos, hogy nincsenek zöld sárkányok, vagy vmi ilyesmi, ami mérget vagy savat fúj, illetve feltûnõ hogy "elektromos" sárkányok sincsenek. remélem vmi mod ezt késõbb javítja