The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehet sajnos. Pakolhatsz igazából sok helyre, egy ideig meg is lesznek a cuccaid, de utána valószínúleg eltûnnek. Amíg nem volt házam, én is gondolkodtam hogy hova lehetne cuccolni. Most a Whiterun-i házban lévõ ládámban saccra olyan 300000 aranyat érõ cucc van.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A jég varázslatot hogy lehet megtanulni? Tûzzel játszani már nem móka <#idiota>#idiota>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Erre van valami bugfix??
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Nekem egyébként az a bajom, hogy iszonyat halk az egész, max szoftveres hangerõn. Minden más játéknál lejjebb kell vennem a hangot, kivéve itt...
Volt régen egy mmo, most hirtelen rohadtul nem akar beugrani a neve, még a WoW-korszak elõtt jelent meg, és elég népszerû volt. A lényeg az, hogy épületeket lehett felhúzni benne, és az épületek összes alkotóelemét a játékosok bányászták/öntötték/kovácsolták/égették az utolsó tégláig, illetve volt benne egy sziget (a játéktér egy része), amelyhez csak úgy lehetett eljutni, ha a játékosok közös erõvel, kemény melóval kiásták az oda vezetõ alagutat. Nem ugrik be a címe pedig nagyon itt van a nyelven.
A lényeg az, hogy szerintem aki ilyesmire vágyik, az játsszon valamilyen mmo-t. Egy offline rpg-ben eléggé behatároltak az effajta lehetõségek.
Van amiben ez a mûfaj erõs, van amiben az mmo. Amirõl te beszélsz azt szerintem mmo-játékokban találod meg. Az offline rpg játékokból hiányzik a komolyabb gazdaság is, éppen ezért válik az általad emlegetett játékstílus egy idõ után egysíkúvá, unalmassá. Vannak játékosok mmo-kban, akik számára csak craftolásból, enchantolásból/vadászatból/halászatból/kereskedésbõl áll a játék, mert az ott létezõ gazdaság miatt képesek kijátszani ilyen módon is a karakterüket.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Nálam az egész játék az a világ az elején és semmi más.
nincs sztori, nincs semmi.
Nem megyek mert nem merek felfogásban, persze mester nehézségen.
amint lehet megvetem a lábam egy nagyobb településen, elviszek mindent ami nem büntethetõ, eladom és megveszem a páncélomat amiben megkeresem a rákot a TES leghasznosabb élõlényét. Amikor a páncél és a pajzs blokkolásom megfelelõ kb akkor indul a játék. 😊
Persze nincs semmi kivetnivaló egy tolvajban sem, akkor lopnék is úgy még egyszerûbb.
Vannak nagyszerû moddok amivel gazdagabbá lehet tenni a világot, és a felszerelést, több és változatosabb élõvilág (sosem elég a madarakból és a rovarokból).
Az egyszerû polgári élet játéka, bár kézenfekvõ, de annyira lelassítaná a játékot korrekt kereskedelem hiányában, hogy bukna.
Talán ha lehetséges lenne barátságot és szövetséget kötni akkor a jobb ár/érték kereskedés miatt jobban mûködne.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Néhány skillet sikeresen elcsesztek, jelentéktelenné tettek, s az alkímia az egyik "áldozat".
Hiányzik a játékból a békés, polgári élet játszásának lehetõsége - az alkímia legfeljebb oda illene jelen formájában.
Szerintem az egy hibás szemlélet, hogy úgy próbáljuiknehezíteni a játékot, hogy lehetõleg minél haszontalanabb képességeket fejlesztünk- milyen karakter az ilyen, miféle szerepet formál vele a játékos?
Alchemy, Speech, Restoration hármasból lehetne nevelni egy Herbalistát, de van értelme?

a Forbidden Legend küldi mekkora genyó küldi, azt hittem berosálok a dungi végén...
melyik a legjobb házilag készíthetõ HP-poti?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=24148732
Szerintem jónak tûnik...
Eh, újrakezdek egy lord of ultimát inkább:-)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Én is konkrétan szívatom magam az elcseszettnél elcseszettebb buildekkel, de így baromi feelinges a játék. Ûbertáp karakterek jók a véristvánoknak, akik csak végig akarják püfölni a játékot, és a fõszál után dobják is a kukába. Bezzeg mi HC gémerek az elcseszett buildjeinkkel több száz órát képesek vagyunk beletolni ebbe a játékba mert....mert szórakoztató 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"The trees move. Do you not see it?"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
szeretnék kérni egy kjis segitséget a modolásokal kapcsolatosan.
Skyrim nexus mod meneger (NMM) mel szoktam modolni de néhány mod nem mûködik és az ottani fórum teljesen angol :\ igy nem nagyon tudok ki igazodni ha uj "fajt" (race) akarok be rakni nem müködik a mod. Elsõ sorban ez a modot akrom berakni "Witcher Ultimate Experiance"
(http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=9198 ) elvileg semmi különöset nem kell vele csinálni, csak bemásolni datába v. NMM bemásolja nem irja sehol hogy kell még valami mégsem müködik- race menuben nincs -
egyébként ugy tünik semmi + nem tudok berakni csak valamit lecserélni (ruhát egy másik ruhára de teljesen uj ruhát nem tudok berakni )
elõre is köszönöm a segitséget...
havalaki használja vagy tudja mi a megoldás kérem SEGITSEN 😊
elõre is köszöntem
Nem fogok powertraineléssel foglalkozni. ez lesz a fontossági sorrend: illusion desstruction alteration. Az utóbbinak egyelõre nem sok értelmét látom. Tesztelgettem úgy, hogy áttettem novice-ra a nehézséget és megtámadtam egy brenton kereskedõt 0 és 120 armorral ami reális 10-es szint körül: elõbb 40-50, utóbb 50-60 késszúrással ölt meg. vagyis 3 perkkel annyit értem el, hogy masteren nem három, hanem négy harapás vagyok egy egyes szintû farkasnak.
De mégegyszer mondom, én nem masteren játszottam, úgy tényleg nem lehet egyszerû egy ilyen karakterrel, meg hát a sárkányok ellen sem a legszerencsésebb... 😄
Az elsõ karakterem volt alteration-destruction-illusion irányban fejlesztve, s kiderült, hogy gyakorlatilag nem járható ez az út.
Annyi (perk)pont a világon nincs, amennyire szükségünk lenne.
Az illusiont totál maxolni kell végig, ráadásul úgy, hogy szinthez igazítva a legerõsebb varázslatokat tudjuk használni, s a destruction-alteratin is perk igényes, ráadásul szinte lehetetlen egyensúlyt tartani, valamelyik mágiaismeret gyenge lesz, s ezzel a karakter is ellehetetlenül.
Itt most a játszva fejlõdésre utaltam, powertrenelve talán megoldható, és egy erõs pure mágus lehet a hõsünk, de azzal nem kisérleteztem.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
destruction/alteration/illusion/alchemy szigorúan armor és fegyverek nélkül
Még csak 11. szinten tartok, de alapjában más az egész játék így, az illusion fear/fury spellekre épül, ahol lehet. Ahol nem, ott szinte lehetetlen. Nagyon mókás, hogy egy olyan dungeonban, ahol egy sima melee/archer karakterrel simán mentem elõre, itt gondolkodni kell 😊
Nyilván a fõszálat ki kell hagyni így, de valószínûleg pár szint múlva egyébként is elakadok, akkor majd viszek egy kisérõt 😊
Ez volt már? Jól megvan csinálva, stílusos nagyon.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Imádkozom, hogy többet ilyen ne legyen... XD