30713
TES
-
steweee #21160 de talán ez még nem is a végleges verziója... -
#21159 Az oke, hogy olvastal rola, de meg is gyozodtel rola, hogy az a gond? Probaltad hd textura nelkul is, ugyanazt a savegamet ott folytatni?
Azert kerdem, mert volt ilyesmi nalam is, de nekem egy Whiterun melletti event kavart be, amelyet egy usermade mod rossz scriptje okozott, amely minden egyes alkalommal elindult, amikor kozel ertem a varoshoz. -
#21158 Én is optimalizáltam ezzel az Optimizer Texture programmal és a játék mindenhol jól megy bárhova eltudok menni fast Travelezni csak éppen WhiteRun-ba nem mert amint oda ér egyből kivág !
Pedig nekem is 4 GB memóriám van 1 GB-os Vga kártya szóval azzal nem lehet gond !
Leirnád hogy te pontosan melyik progival optimalizáltad a texturákat és hogyan ??
Mert én leszedtem egy progit Ordenador és csak beraktam neki a Texturákat és Start ennyi ! -
#21157 Nekem nem is omlik össze:D Mondjuk nekem optimizálva vannak programmal, szóval nem esznek annyi vramot. -
#21156 512MB gddr* kevés hd textúráknak szerintem, az már más, hogy nem kéne így se összeomlania. -
#21155 Nem pedig 4 giga ramom van és 512mb-os videókártyám. Ha ennyire rossz lenne a helyzet akkor biztos alapból szarul futna nálad a játék nem csak egy ctd jönne. -
#21154 Itt is sokan írták ezt.
Nekem gond nélkül megy, igaz van elég memóriám és videomemória is (8GB és 1GB, Win7 64bit) -
#21153 Nem tudja valaki mi a megoldás arra hogy a játék állandóan CTD-zik amint Whiterun közelébe érek ??
Olvastam hogy a HD Texture Lite 1.5 kavar be neki és ezzel nem csak én vagyok igy ahogy a neten olvastam !
Aki HD Texture Packot használ mit csinált hogy nem vágja ki CTD-vel az asztalra ?? -
bega82 #21152 Ja igen, bocsi, nem fogalmaztam egyértelműen, szóval xbox-os verzió kellene nekem. Csak ezt a microsoft pontos hülyeséget nem nagyon vágom, és azért érdekelne, hogy ezt boltban is meg lehet-e venni, vagy hogy megy ez? (Ajándéknak szánnám, nekem mindig csak PC-m volt. ) -
#21151 Ok mar most is beszerezhetik, ha jol tudom, konzolon nincs ilyen regiokorlatos forgalmazas f*szag, mint a pc eseteben. -
bega82 #21150 X360 esetén is? -
#21149 Egyelore csak az elso majd januarban, de idovel (jovore valamikor) a masodik lehetoseg is elni fog. -
bega82 #21148 Ezt a dragonborn dlc-t a nevéhez hűen csak letölteni lehet, vagy bemehetek egy boltba, és úgy is meg lehet venni? -
MaRee #21147 Ez mehetett volna inkább spoilerbe. Szerintem nagyon hangulatos a DLC, a sárkánylovaglást meg majd szerintem úgyis megcsinálja normálisan. valami szemfüles modder ha lehetséges. -
Csokis #21146 -
#21145 Vérmacivá nem lehet átváltozni(gondolom azért konzollal be lehetne rakni a spellt a játékosnak is, ahogy minden npc spelljét be lehet). Már annyira nem is várom=/ -
#21144 Jó szar nem lehet irányítani a sárkányt, magától repked körbe, fast travellel lehet mozogni, illetve ki lehet jelölni az ellenségeket és akkor megtámadja őket=/ Meg lehet varázsolni a hátáról. -
#21143 Na van már sárkánylovaglós videó valahol? -
#21142 Nézz szét az olyan modok között amiknél kötelező enni vagy éhenhalsz.(túlélő modok) Valamelyikben van evés/ivás animáció de nem emlékszek már a nevére. -
Tom6 #21141 Valaki nemtud olyan módot ahol látszik hogy a karakter eszik és iszik ? -
Although #21140 Ha valaki egy kis oblivion feelinget akar.
alchemy -
#21139 Jövőre jön PC-re...Mindegy úgysem lett volna időm rá a vizsgaidőszak miatt... -
#21138 High+pár modal jól fut. Mindent le akarok cserélni előbb utóbb, csak hát nincs pénz mindenre... Szóval a kérdés az, hogy először mit cseréljek le.(ami nagyobbat dobna a teljesítményen) -
Nos #21137 Nekem ezzel a 4850-el sikerült majdnem mindent ultrára raknom, szóval ha jobbat veszel nála, akkor valószínűleg nem lesz problémád, mindegy mit veszel.
Ha egyébként még high közelében sem futott szépen a gépeden, akkor lehet, hogy nem csak a videokártya volt kevés. -
#21136 Nem is árulnak már olyat:D -
#21135 Én videokártyára szavazok. A kártya memóriája is fontos, ne legyen kevesebb mint 1 GB. -
MaRee #21134 Áááááááá, nosztalgia!
Alig várom, hogy kipróbálhassam az új DLC-t :)
-
#21133 Az csak pletyka. -
#21132 Szerintetek Skyrimhez mit érné meg legközelebb vennem CPU/RAM/Lap vagy VGA? (mostani gépem E7500, 4gb ram és Ati 4850 512mb, amit meg vennék FX 4100 és 4 giga ram illetve Ati 7770 vagy GTX 650) -
#21131 Amúgy ez a "Textures Optimizer" nevű program rohadt jó, nem romlik a textúrák minősége, csak tömöríti, és a teljesítmény sokkal jobb. Ha csak simán felraktam volna a textúrákat akkor szaggatna a játék de így szép folyamatos. -
#21130 Köszi:) -
#21129 "So apparently the dlc is as big as the actual vanilla game, and we get a whopping 278 new items and "A Ton of quests". Hát erre kíváncsi leszek:D -
#21128 Az enb van fent amit linkeltem, azokkal a beállításokkal amit írtam, fent van a Skyrealism Grass amitől nagyon sok szép fű lesz mindenhol, pl a vérfarkasos képen látszik is hogy minden csupa fű. Nagyon nem szeretem amikor egy játék teljesen kopár, az olyan gagyi. Fent van még Skyrim 2k HD Lite változata, de textúra optimizálóval optimizálva, plusz a Bethesda féle hivatalos textúra pack optimizált változata, ezt raktam fel először és minden ezt írta felül. Ezen kívül csak pár játékmenetet befolyásoló mod van, például Requiem meg sok vérfarkas mod, valamint pár olyan amitől realisztikusabb lesz a harc. Nincs sok minden, több modhoz már jobb gép lenne, egyébként a játék alap Highon van, élsímítás nélkül.(de ha 2x-esre vagy max 4xesre kapcsolom akkor picit szebb és nem fut rosszabbul) Ultrán kb 3 fpsel kevesebb minden, így legalább mindig szép folyamatos, ritkán lassul be, nagy harcban is jól fut(ha lespawnolok sok őrt mondjuk), nem tökéletes de bőven játszható. -
Although #21127 Végül is igazat mondott a Bethesda nem mennyiségileg, területileg de tartalmilag fogja bővíteni az alapjátékot. Ha jól vettem ki ez homlokegyenes ellentétes út vagy legalábbis benne lesz a lehetősége ha tartják magukat a legalább két változat van elvéhez.. Amellett területileg is elég nagy. Nem lehet mondani hogy a srácok nem dolgoznak meg a pénzükért, az is valami. Ha meg végre hozzák az obli párbeszédeinek szintjét akkor már elégedett is leszek ezzel a dlc-vel. -
Although #21126 Dragonborn
Tartalom méretre ez bőven elég egy dlc-hez. Gondolom a minőség az hasonló lesz a dawnguardhoz. Bár lehet kicsit jobb lesz. nem lenne nehéz. -
#21125 mivan itt kijött az új lcd? -
Egy kisebb mod ami nagyon hangulatos : The Ysmir.
(persze ha bejön a Gyűrűk Ura) -
#21123 Páncél témában én ezt ajánlom figyelmetekbe : aMidianBorn Book of Silence -
#21122 Tényleg szépek.Csak az ENB van neked fenn? -
#21121 3.nekifutás
bocs