The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fémet hol lehet bányászni?
biztos százszor volt már a kérdes, elég a link is...:hogy vethetem le a farkasemberséget ?...mármint hogy örökre ?...ha egyáltalán lehet...ha jol látom soha nem kapok igy alvás után bonuszt, valamint az eletcsikom is rövidebb, mielött az lettem volna, mintha több életem lett volna
köszi
\"Egy gy?r? mind fölött\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy érdekelne spoiler és egyéb részletek nélkül,hogy van e olyan küldetés amiben mintegy nosztalgia gyanánt eljutunk Oblivionba?Mert ha rajtam múlt volna én biztos beteszek egy ilyet,esetleg egy Cyrodili kiruccanást.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Hol tudom felvenni a Mehrunes Dagon küldetést?Ugyanis rábukkantam az oltárra,de kulcs kell.
A Companionsnál viszont elszálltak az ágyam mellett lévõ szekrénybe pakolt cókmókok (igaz ott nem is tették egyértelmûvé, melyik az én ágyikóm).
Thieves Guildnál nem pakoltam ládákba, azt nem tudom, ott mennyire lenne biztonságos, D.B. ámokfutós gyilkosságait nem igazán csináltam, náluk sem pakoltam ki a hátizsákot.
Úgy tûnik, mintha értékes valami lenne, de igazán nincs jelentõsége.
100-as smithing képesség kell a felhasználásához, no és természetesen a perkek - ez mondjuk megoldható.
A gond annyi, hogy a heavy armorból a deadric jobb, mint a dragon (kovácsolás ugye harcoshoz illó képesség), könnyûpáncélból elvileg valóban a dragon a legerõsebb, de egy settenkedõnek fölösleges a kovácsolásra gyúrni.
A lopakodós-lesbõl támadós karakterek többnyire a Thieves Guild, Dark Broterhood tagjaként igen jó könnyûpáncélokat kapnak, amelyeknél nem a védelem mértéke, hanem, a beléjük enchantolt bónuszok lesznek igazán hasznosak (Thieves Guild Armor, Nightingale Armor+Blade+Bow, Dark Broterhood Armor) - nem lesz szükségük a sárkánypáncélra.
esteleg ahol mát guild tag vagyok, leszorhatnám az ágyra..hmmm
2 sárkány öltem meg eddig, mind2ben volt dragon bone + dragon scale..ezeket eladhatom vagy kelleni fog valamire ?
köszi
Azért írtam, hogy tudatosan, mert lesz egy pár még, amit nem tudsz kontrollálni, de fejlõdik: az armor, lockpick, speech, és gyorsítják a szintlépést.
10-es szinttõl gyúrhatsz az armorra is.
Egykezes pajzsos karakternek legjobb a redguard (+10 one hand, +5 block), de jó az imperial, ork is, sajnos a nord eléggé elcseszett bónuszokat kapott, de nem reménytelen eset.
Javaslom, hogy kb. 15-ös szintig ne kezdd a kovácsolást húzni, mert gyorsan léped meg a szinteket, és a harci képességeid gyengék maradnak, márpedig ezek a legfontosabb képességek.
One handed, block, heavy armor...
Kezdéskor válaszd a Warrior követ, gyorsabban fejlõdnek a harci képességek, aztán majd késõbb úgyis lecseréled .
Lehetõleg hülyeségekkel ne eröltesd a szintlépést (mágia), viszont gyengébb ellenfél ellen szórakozhatsz picit (nem csapod le azonnal, hanem edzel vele, használod a pajzsot - persze ez csak egy apróság)
Az anyagi lehetõségeid meghatározhatják a trénelést - Whiterunban Emren 50-es szintig felhúzza neked az one hand képességet, ha van elegendõ aranyad.
Egy settenkedõ, tolvaj-bérgyilkos habozás nélkül vissza is lopja a kifizetett összeget, aminek az lesz a következménye, hogy a pickpocket tudománya az egekbe ugrik, s ez egy harcosnál nem kívánatos.
Becsületes kalandorként kifoszthatod a dungeonokat, s a lootból összegyûjtött pénz mehet a trénelésre.
Perkeknél az one hand az elsõ, block a második... 50-es one hand elérése után lehet kovácsolni, enchantolni, addigra már megfelelõ alapod lesz a harcokhoz.
A blockot se becsüld alá, nagyon hatékony perkek vannak ott (idõlassítás, nyílveszzõ elleni védelem, mágia elleni védelem)
A mágia elleni védelem kulcskérdés, ahhoz 50es bolck a követelmény, de ha megvan a perk, mágusoktól sem kell rettegned.
A játékban szerepet kap a taktika is, nagyon sok olyan helyzet adódik, ahol sokszoros a túlerõ - ki kell okoskodni, hogy lehetõleg csak 1-2 ellenfél ellen harcolj, ne minden rosszarcú egyszerre zúduljon a nyakadba.
Fõküldetést nem kötelezõ elkezdeni, ha kezdetben nem szeretnél sárkányokkal viaskodni, ne menj el a sárkánykõért.
Csak ne ess abba a hibába, hogy egyszerre nagyon sok skillt akarsz fejleszteni. Mivel a szintlépéssel szintezõdik az ellen, ezért az elején érdemes fokuszálni arra, amikkel megálod a helyed a világban.
Szóval neked egykezes, blokk, vagy light, vagy nehéz vért és smithing.
Ha jól csinálod, akkor master fokozaton sem lehet gáz.
Tudnátok tanácsot adni hogy haladjak a küldikkel szintekkel perkekkel hogy élvezhetõ maradjon a játék?Ilyen kardos pajzsos kicsit gyógyítós fickót tervezek.
A sok kérdést az indokolja hogy ez az elsõ Elder Scrolls játékom.
Elõre is köszi!

-------
a többieknek thy akkor kimaradok a polgárháborúból, és mint vándor fogom róni az utakat......
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Köszönöm a segítséget!
Megyek is,mert vár rám a játék! 😛
Sziasztok!
Megcsináltam és a grafika helyrejött szép lett,jók a fények karakterek stb..
Viszont csak egy kis ablakba a bal felsõ sarokba nyílik így meg és nem is engedi teljesbe rakni 😄
1. adminisztrator modban inditod e?
2. ha igen, akkor nevezd at a gameprefs.ini es a skyrim.ini fileokat (steam mappaban es a dokumentumok/mygames/skyrim stb-ban is, fontos, hog ymindket helyen torolve legyenek/elerhetetlenek legyenek az atnevezesnek koszonhetoen), es ugy inditsd el a jatekot. Ekkor ujra legeneralja neked ezeket a beallitasokat tartalmazo .ini-ket, es akkor mukodni fog talan.
Ha igy sem, akkor passzolom egyelore.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Legközelebb nem csinálom meg egyik szálat sem, kimaradok a polgárháborúból.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Valaki tud segíteni nekem?
Olyan gondom van,hogy feltettem a játékot minden jól megy kivéve,hogy nem tudok hozzáférni a grafikai beállításokhoz -.-
Options menü szürke nem tudok rákattolni,alapból pedig nagyon csúnyák a beállítások...
Gépemnek pedig szerintem vinni kéne minimum közepes beállításokat.
AMD X2 7750
4 Gb Ram
Ati 4670 1Gb VGA
Van valami ötletetek miért nem tudok állítani rajt?
Köszi!
mindkét csapat idióták gyülekezete, és sajnos nincs olyan lehetõséged, h eltörlöd mindkettõjüket a föld színérõl. pedig de szép is lenne...
"The trees move. Do you not see it?"
-------------
tényleg melyikkel járok jobban Stormcloack vagy Imperial...
-------------
olvastam hogy a konzol használattól bebugosodnak a küldik, néha beragadok a textúrába ilyenkor 0->tcm->0->W->0->tcm->0 ettõl mennyire buggosodhat be?
-------------
most megyek pihenni hajnal 2-ig 3szint lépés volt csak abból hogy a smitinget felhúztam 12-rõl 60-ra
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem tudom mi lehet ez után még jó.... van még ez után
[merlinw.org]
Szóval van kihívás, bár a fejlesztést nem terveztem meg rendesen.
Semmi extra nincs a fõküldetés végén - megcsináltál egy feladatsort, semmi több.
A lehetséges játékidõnek a fõküldetés csupán a töredéke, viszont az is igaz, hogy a készítõk szándéka szerint nem szükséges egy-egy karakterrel minden küldetéssort végigcsinálni, a játékosra bízzák, miféle szerepet játszik.
A második legkönnyebb fokozaton toltam végig a fõszálat (meg a Winterholdot), és be is fejeztem 16os szinten. Azért így mert kb heti 2 órát tudok játszani, nehezebb fokozaton valószínûleg hamarabb eluntam volna.
Az a kérdésem, hogy lesz -e még kihívás Dragonslayer quest után, vagy csak akkor ha nehezebbre veszem a fokozatot?
A skillek igazi erõsségét a perkek adják, és ha valahol a perk kevés, hiányos, ott a 100 skill nem sokat ér.
Erre legjobb példa az illusion, a demoralizáló varázslatai csak fullra perkelten hatékonyak (plusz ide kellenek a mester szintû spellek).
Az idézés 60-as skill fölött is gyorsan fejlõdik, a gond csak annyi, hogy 30-as szint fölött már csak a dermora lord, és a storm atronach érvényesül a harcokban, s ezekhez is kell a megfelelõ perk (másrészt szinte fölöslegessé teszik a destructiont).
A dremora lord idézés elérése a kulcs, a hogyan rád van bízva - dremorával a többi skill csak idõ kérdése.
A Conjurationt (meg még csomó mindent) a szerepjátékos beleélés miatt akarom kihúzni. Mert milyen az már, hogy én vagyok az Arch-Mage (meg a Dragonborn, ugye), és csak egy nyomorék Destruction-nal szaladgálok a világban 😄