30713
TES
-
#21119 hát köszi maree-nek akki megcsinálta a mod leírást nekem ilyen let a játék mondjunk a képnem a legjóbb -
MaRee #21118 Látszik, hogy qrva jól van optimalizálva a játék, nekem is hasonló gépem volt a mostani előtt, és ugyan ilyen szépen futott :) -
#21117 Pár kép tőlem, a szar gépemhez képest jól fut.(E7500, 4 giga ram és ati 4850 512mb):
-
#21116 Nem, az alap textúrák vannak benne csak kicsit belerajzolt paintel. A bethesdás HD textúra pack szebb. -
#21115 Nem használom ugyan, de most direkt belenéztem, a 2048x2048 és 1024x1024 textúrákat szerintem nem lehet átbaszásnak nevezni az alap 512x512 helyett... Ja, és megcsinálta az összeset, csak a letöltésnél van Part1 és Part2 is. -
#21114 Első is csak 3 armort adott ki eddig=/ De mind1 jó az alap is, most egész szépen a páncélok Official HD textúra packal. -
#21113 A második átbaszás de az első jónak tűnik köszönöm=) -
#21112 Mondjuk ezek?:
Hvergelmirs Armor Retexture - HAR
HD High Resolution Armors - Armature ad Alta Risoluzione -
#21111 Valaki tud olyan modot ami a játékban alapból benne levő páncélokat/ruhákat textúrázza újra?(a bannerben lévő Immersive Armors mod csupán új páncélokat ad a játékhoz) -
#21110 Kb. ekkora a méretkorlát.Küldesz képet és én berakom. -
#21109 nem, de most már jó.
képet hova/miként? valamint kizárólag 50x94 játszik (mint ami most van), vagy nagyobb a választék felbontások között? -
#21108 Kizárólag span-ek elé rakni a logót dettó nem jó, inkább .maskwindow elé. -
#21107 "és le lehet nyitni a "válasz xy üzenetére" részt is"
Neked sem volt jó eddig ez a része?Most működik?
Persze,hogy lehet.Bármilyen képet be lehet tenni,ezt elfelejtettem leírni. -
#21106 Így már megy a válasz funkció.
visibility: hidden-t esetleg nyomj rá. :)
Egyéb dolgok amik inkompatibilisek az nem vészes, dizájn csak, használható marad. Azon a téren inkább a kiegen kéne módosítani, na majd lehet készítek egy pull requestet. :) -
#21105 és le lehet nyitni a "válasz xy üzenetére" részt is
nagyon jól néz ki a design szvsz. egy kérdés: van lehetőség ehelyett a kétlábúnak saját képet használnia? -
#21104 Elvileg kiszedtem,ellenőrizd majd le légyszíves! -
Although #21103 Használtam a Skyrealismet én is, jó de ez a winter nekem sokkal jobban bejön, az árnyékok olyan mintha kicserélték , és ez végre. És végreaz smaa-t is láttom rendesen működésbe. a most ép az immersive patrolt tesztelem valaki betette és most megnézem mit tud jónak tűnik. -
#21102 Most nálam is skyrealism fut, de én is módosítottam piciket, na meg annyi jön Skyrimhez preset mint a nyavaja, lehet próbálgatni őket. :)
ui.: A módosított topic sajna nem 100% kompatibilis az sg chrome/opera/ff kieggel. :/ Amiből igazából az zavaró, hogy a válasz gombra azt hiszi a kieg, hogy nincs bejelentkezve az ember. Szerintem azért, mert a "Bejelentkezve: ..." szöveg hiányzik, lehet csak eltüntetni kéne css-ben, nem kiszedni DOM-ból ennyit megoldana. -
#21101 -
#21100 enbseries.ini-ben lehet be és kikapcsolni a különböző effekteket, ha csak a detailed shadows és sunrays van bekapcsolva akkor minimális az fps esés, viszont a dof-tól sokkal szebb lesz.(az picit már viszi le az fpst is, ha meg a többit is bekapcsolod pl. ambient occlusion akkor már nagyon le tud esni az fps) -
#21099 Köszönöm! -
#21098 Innen töltsd le az enbseries_skyrim_v0119.zip fájlt. Ebben lesz két mappa, a 'wrapper'-ből kell a d3d9.dll-t bemásolni a Skyrim főkönyvtárba. Az összes többi szükséges fájl a modban van, csak ezt a dll-t az ENB készítője nem engedi feltenni máshová a saját oldalán kívül. -
#21097 És ez,hogy is működik pontosan?Ha jól értelmeztem kell hozzá a ENB Series amit be kell másolni a főkönyvtárba,aztán elindítani? -
#21096 Én ezt használom, egyszerűen szép és jól is fut.(nekem csak dof,detailed shadows meg sunshaft van bekapcsolva) -
MaRee #21095 Hú, ez aztán igazi darkos feelinget kölcsönöz a játéknak, mindjárt ki is próbálom :)
Egyébként nagyon baba lett az új fórum skin! -
Although #21094 Volt egy kis időm és leteszteltem egy eNB. Ez szerintem ATI kártyához nagyon jó. Annyi kell hogy kikapcsolod a hardveres anizotropot és bekapcsolod az smm-et. Pont nekem is úgy néz ki mint a képeken.
Ha valaki ATI kártyás.
Winterheart
Ráadásul ez téli feelinget hoz szerintem. -
#21093 Már találtam bannerben lévő mod listában:) -
#21092 Tudnátok nekem olyan modot ajánlani ami a páncélokat/ruhákat teszi széppé?(pl. textúrával) -
#21091 Én se értem, mi köze lenne, de most kikapcsoltam a dizájnt és láttam az új hozzászólásokról az értesítést... Na mindegy, mert tényleg nyöszörög az SG, simán lehet attól is.
ON: tud-e valaki olyan modot, hogy az első sárkány megölése után (Whiterun, Watchtower) még ne jöjjenek a sárkányok? Meg akarnám venni a whiteruni házat, de sárkányokat még nem akarok.
Kerestem Nexuson, kerestem google-val, de nem találtam ilyet -
#21090 Köszi,gyorsan le is kapom:) -
steweee #21089 sztem ez mehetne kiemelten a modokhoz :
http://skyrim.nexusmods.com/mods/27560/ -
#21088 Semmi,de érdekes,neked ez a problémád,a házigazdának pedig nem működik a válasz opció.Pár napja haldoklik az SG,szerintem inkább ahhoz van köze.Bár én mondtam,hogy ha ennyire gázos,akkor mehet vissza a régi dizájn. -
#21087 A dizájn jó, nekem tetszik!
Viszont a váltás óta mintha nem frissülne a 'Kedvenceim'-ben, ha nem nézek ide direkt, nem láttam volna az új hozzászólásokat. Lehet a kinézetnek köze ehhez? -
#21086 Igen ilyesmire gondoltam, köszönöm szépen. Ez egyenlőre csak sárkány támadásoknál működik, vámpírokhoz is fog csinálni a készítője. -
Zozo0122 #21085 Talán ez jó lesz, bár szerintem ebben csak a sárkányok elől menekülnek el.
http://skyrim.nexusmods.com/mods/23906# -
#21084 Szeretnék segítséget kérni. Keresek egy olyan modot ami megváltoztatja a város/falu viselkedését, ahelyett hogy rátámadnak a sárkányra vagy vámpírra inkább agyba főbe menekülnek a helyszínről. -
Tom6 #21083 Valaki help pls. Letöltötem egy olyan módot hogy bengali clan estate amikor beszélek a karakterrel nem ad semilyen küldetést pedig elvileg kéne hogy megtudjam veni a villást valaki játszott már vele?
-
#21082 Kicsit világosabb lett. -
#21081 *ilyen negatív kontrasztos-t akartam írni -
#21080 nem rossz de egy fokkal lehetne szerintem világosabb. nagyon fárasztó a szemnek ilyen kontrasztos cuccot olvasni