30713
TES
-
#20891 Remélem nem baszom el makrózást.., ha esetleg mégis ne töröld Kly, javíttatom.
Esetleg ez is mehetne GYIK-ba:
Bizonyára észrevettétek, hogy Skyrimben az árnyékok rettenetesen néznek ki még ultrán is.
Egy gyors fix:
Shadow Qualityt médiumra állítod, belépsz játékba, mented, kilépsz.
Ezutan skyrimprefs.init megnyitod majd kikeresed ezt a 3 sort:
iShadowMapResolutionSecondary
iShadowMapResolutionPrimary
iShadowMapResolution
és átírod mindegyiket erre:
iShadowMapResolutionSecondary=4096
iShadowMapResolutionPrimary=4096
iShadowMapResolution=4096
Eredmény:
Ultra grafoval: 55FPS
Medium grafo átírt skyrimprefs.ini: 50 FPS:
-
#20888 nem kell. enb-t elvileg csak be kell másolni, de ha mindenféle FXAA meg immersive meg ENB-t egymásra másolsz baszhatod, mert jóformán ugyan azokat a fájlokat használják (FXAA és enb legalábbis részben). de találtam egyéb modot is ami fpst növel(ne) és d3d9.dllt használ ezért a enbseries.iniben proxyt be kellett állítani hogy menjen mind2. kicsit am akár el is olvashatod a modok readmejét :) -
MaRee #20885 Most töltöm, érdekesnek tűnik. A Warzones nekem se jött be annyira, itt külön tetszik ez a vérfarkasos dolog meg ilyesmik. -
#20884 Ezek a Total Teljes Overhaulok !
Deadly Dragons (Dawnguard DLC Required)
Halálos Enemy-kké változtatja a sárkányokat
SkyRE
Ezalapjaiban változtatja meg az egész játékot (Perk System Combat Enemy AI Encounter Zones stb..)
Skyrim Monster Mod
Ez egy Monster Overhaul mod ami sokkal brutálisabbá és erösebbé teszi a szörnyeket valamint az egész szörnygárdát lecseréli -
#20883 Vagy FXAA-t vagy Immersive-t használj. Egyébként már 50x el lett mondva, hogy hogy installálj modot, ez szinte mindegyiknél megfelel, ritka az, aminél nem. Skyrim nexusról töltsd le a Nexus Mod Managert, ezután SZINTE MINDEN modnál ott van, hogy Download With Manager.
Kurva egyszerű, erre rákattintassz, program automatikusan leszedi, neked meg már csak ki kell jelölnöd a NMM-en belül, rákattintani arra a puzzle iconra baloldalt, ami JOBBRA nyilat ábrázol és élvezed a modot, de ha nem megy az FXAA pedig rendesen telepítetted a (ESETENKÉNT VÁLTOZIK) C/programfiles/Skyrim mappába, akkor nálad valami más baj van, szedj le friss drivert, vagy vegyél új VGA-t, bár ha skyrim elindul akkor ezzel nagy gond nem lehet.
Viszont én most újratettem Skyrimet, mert sok volt az akadás modok közt, meg hiába futott a game 50 FPS-en, olyan volt mintha akadna, játékpatchnek megfelelő SKSE volt felrakva, mégis volt pár script ami fagyott.
Eddig FXAA-t használtam, most Immersive Envit rakom fel, bár kb ugyan az a kettő. 1 gigás videokarim van 4 giga rammal, eddig mégis kivágott a 2k texturákkal, csak liteot bírta, most kiprobalom ujra a nagy felbontásúakat.
Tudnátok ajánlani valami modot, ami total overhaul, viszont nem rak be survival dolgokat? Én nem akarok prémbe öltözni, hogy ne haljak le:D Szal jó lenne valami ami kicsit megdobja a néha már lapos játékmenetet. -
Skyrim #20881 A FXAA már az asztalon van,és a játékban nyomom a PAUSE gombot de nem történik semmi.Mi lehet a baj ? -
steweee #20879 sztem ez mehetne a gyik-be
http://skyrimgems.com/ -
#20878 Csak ránéztem tegnap, de én nem észleltem különbséget, lehet hogy conflictol valami más moddal? :/ -
#20877 Ezt próbálta már valaki? elég érdekesnek tűnik, talán nem olyan észnélküliség mint a warzones. Később majd kipróbálom aztán írok, ha érdekel valakit. -
#20876 #20864 -
MaRee #20875 Hát ez az Immersive Enviroment nagyon szuper!!! Sokkal jobban néz ki a játék, realisztikusabb az egész. Újabb kedvenc :)
Közben kipróbáltam egy új modot
SkyTEST - Realistic Animals and Predators
Ez realisztikus "táplálékláncot" állít be a játékban és az állatok viselkedését + számát módosítja. Tehát pl. a farkasok falkában fognak járni, a szarvasok csordában, és a ragadozók vadászni fognak a növényevőkre, mint a valóságban (meg néha ránk is), a medvék téli álmot alszanak, fiatalabb állatok követik a szüleiket, stb. Sokkal több állattal találkozni így, úgyhogy az Immersive Armors modhoz főleg ajánlott, mert a craftolható dolgokhoz kell alapanyag bőven, meg hangulatos is az erdőben vagy a pusztán sneakelve szarvasra vadászni :) -
Skyrim #20874 Tudsz ajánlani valami ENB-t amiket ismersz vagy jónak tartasz kiprobálnám öket hátha menne.Léci néhány jól jőnne ha linkelnél.A többi is olyan amit kézzel kell beilleszteni a Skyrim mapájába ? Előre is köszönöm. -
steweee #20873 ez is jó :
http://skyrim.nexusmods.com/mods/4429 -
MaRee #20872 Ezt is említettem lent, csak pont ehez nem írtam semmit, mert túl komplex. De tényleg alap mod a játékhoz, nagyon jó. -
#20871 Ez pont a SkyRe, amivel wesker szenvedett (de ahogy olvasom már megvan a megoldás), illetve Although is istenítette. -
steweee #20870 ez is nagyon jónak tűnik :
http://skyrim.nexusmods.com/mods/9286
-
MaRee #20869 Bocsánat, kimaradt a link.
http://skyrim.nexusmods.com/mods/21269#content
Így már tuti megy együtt az Immersive Armors és a SkyRe. -
MaRee #20868 A mod oldalán van egy ilyen:
SkyRe Patch:
Make sure your load order looks like this:
hothtrooper44_ArmorCompilation.esp
SkyRe_Main.esp
SkyRe_hothtrooper44_ArmorCompilation.esp -
#20867 Imaginator is egész jó. -
#20866 Szerintem lehet vele szép dolgokat csinálni!
-
#20865 Egyébként milyen a videókártyád? -
#20864 Nesze Ez installol, játékban PAUSE billentyűvel kapcsolod ki-be. Én ezt használom, játék közben is lehet configolni sliderekkel, szerintem van olyan jó mint ENB-k, csak hiányzik a Depth of field belőle. ENB vel nem kompatibilis. -
steweee #20863 ez is egy mod összefoglaló docx fájlban,csak úgy nem tudom hogy kell, nevezzétek át a kiterjesztést
-
#20862 Csak másik ENB-t tudnék, de ha az első se ment, akkor szerintem a többi sem fog. Úgyhogy sajna nem. -
Skyrim #20861 Tudsz ajánlani valami ehez hasonlót ? -
steweee #20860 is-is. én is ki fogom próbálni, majd ha megveszem végre a fullos skyrimet és jáccani fogok vele. még nincs is meg.
viszont addig is folyamatosan nézegetem a topicot meg a nexust, és látom hová fejlődött megjelenése óta. istenkirály lett.
azért linkelek, meg még párat ismét bedobok, mert sztem egyszerűbb javasolni néhány igazán jót amit majd más kipróbál addig is, meg letesztel.
csak jókat linkelek, némi kommentel -
#20859 Sajnos nem tudom, ezek szerint nálad valami nem jó, nem szereti a gépedet. Akkor viszont töröld a bemásolt fájlokat (a d3d9.dll-t mindenképp). -
Skyrim #20858 Ugy tettem ahogy javasóltad,de amikor be probálom tölteni a mentést az egész képernyő fekete fehér csikokal lesz tele.Ez van amikor új játékot probálok kezdeni.Mit csináljak ? -
#20856 Hát semmiképpen ne NMM-el telepítsd, mert rossz helyre teszi a fájlokat, és úgy nem fog menni. A 'Downloads'-on belül a 'Classic'-ot töltsd le kézzel (download manually) és a Skyrim főkönyvtárba másold be őket (véletlenül se a /Data-ba, mert az NMM oda tenné). -
Skyrim #20854 A A Realistic Hope ENB The photorealistic ENB modhoz mi csináljak hogy ugy nézzen ki mint a képein ? -
#20853 bár azt a -20 fpst nagyon nem éri meg az én gépemen -
#20852 ezt csak be kell másolni és magától bekapcsol játéindításnál, én még pipálni sem pipáltam -
Skyrim #20851 http://skyrim.nexusmods.com/mods/9936 ezt hogy kell aktíválni azon kívül hogy kipipálom ? -
#20850 ez tényleg tökéletes, köszi.
ez még elég fasza szerintem, és nulla fps drop. -
#20848 Na ez az Immersive Environment jónak tűnik, köszi! -
#20847 Szerintem pont az adja a hangulatot hogy fakó. Az összes tiritarka mod szar(ENB-k is). Bocs a magvas véleményt. -
#20846 #20828 képeim Cinematic Lighting ENB-vel készültek. Ez is már 0.19 ENB-t használ. Tessék link.
Viszont ha a fakóság zavar, akkor ezt ajánlom (játék közben én is ezt használom, az ENB csak a szép képekhez kell): Immersive Environment
Ez nem fps-zabáló, mert FXAA-t használ, de nem is annyira színes mint az ENB. Viszont élesebb, mert van benne sharpening effekt. -
#20845 bocs enbdev.com akart lenni ! -
#20844 enbdev.org ott rámész hogy Downloads és legalul ott van hogy TES Skyrim letöltöd bemásolod és már inditod is ennyi ! -
#20843 Én felraktam az Immersive Armor mod-ot ami kb 20 frankó armor-t ad a játékhoz de igen ám ahhoz hogy az Armort használni tudjuk ahhoz az Advanced Armor perk szükséges de ha meg felrakjuk a SkyRe Overhaul mod-ot azmeg teljesen átvariálja a perk rendszert !
Akkor kérdem én hogyan tudom használni az Új Armorokat az új perk rendszerben ?