The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/ Tonemap settings /
'-----------------------------------------------------------*/
#define Gamma 1.20
#define Exposure -0.07
#define Saturation 0.04
#define Bleach 0.0
#define Defog 0.210 //How much of the color tint to remove
#define FogColor float3(0.00, 0.1, 0.1) //what color to remove - default is blue
/*-----------------------------------------------------------.
/ Vibrance settings /
'-----------------------------------------------------------*/
#define Vibrance 0.40 //Intelligently saturates (or desaturates if you use negative values) the pixels depending on their original saturation.
"The trees move. Do you not see it?"
SweetFX. ha kikapcsolsz mindent tonemap és vibrancy kivételével, semmit nem dob gépigényen, és saját magad finomhangolhatod mennyi extra színt akarsz, és "milyet".
"The trees move. Do you not see it?"
hogy sokat szepít, de nem fullos (nem is kell) és nincs gépigény növekedés miatta ellentétben sok másikkal
vkinek beugrik hogy melyik lehet ez ?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mai napig nem ertem, ilyeneket miert hagynak ki a jatekokbol. Sok sok eve volt egy Robinson Requiem nevu jatek, azota remenykedek, egyszer valahol visszakoszon egy olyan, aranylag realis "tulelo" rendszer.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azért se kell aggódj mert a Steam az bsa rendszert használ. Tehát nem könyvtárast hanem egy fájba van minden. Itt ne igen tud felülírni hacsak be nem teszed az skyrim.ini-ben az archive részhez. Szóval ennyi én spec csak quest modokat használok, de most a witcher 2 után kell egy kis szünet 😄
Végül tényleg az a lényeg ne 100 számra tedd fel a modokat. Attól nem lesz jobb játék 😊
Nem világos, hogy újratermelõdnek -e a csaták, nem világos, hogy szintigazított, -e, az sem, hogy emellé kell -e másik MOD, hogy mûködjön, stb.
Tényleg jó lenne már egy olyan sarok, ami részletesen leírja a MOD telepítést és alkalmazást, ahova az a modokat használók felrakják, hogy õk mit és hogy. Engem azt tart vissza, hogy nincs idõm sem kedvem fél napot szenvedni azzal, hogy valami mûködõt rakjak össze...
Megadod a mod-könyvtáradat, azt figyeli, szól hogy ha van a modból frissebb verzió (bár csak akkor ha már elõször is az oldalról az NMM-es letöltést választod), letölti, be lehet állítani a betöltési sorrendet is. És igen, a Nexus-oldallal rendelkezõ játékokat kezeli. Omod-és bsa-csomagolást nem tud.
Úgyhogy próbáld ki nyugodtan, nem fogsz benne csalódni.
Falloutokhoz a Fallout Mod Managert használom de láttam van valami új a nexus mod manager. Ezzel az összes játékhoz lehet modokat telepíteni (Skyrim, Falloutok...) aminek van külön nexus lapja, vagy hogy is van ez?
Én ilyeneket nem módosítottam, nekem tetszik a játékmenet, még 70-es szinten is élvezetes volt fejlõdni, egyszerûen váltottam másik stílusra (tûzladbás mágus, idézõs mágus, kard+pajzs, kétkezes, lopakodós-íjászkodós sorrendben), meg följebb tettem a nehézséget. Felfedeznivaló helyszín, küldetés még akkor is volt, van tartalom a játékban. Úgyhogy játékmenet-módosítókat nemigen tudok ajánlani, de tesnexuson biztos van.
Ha jól tudom nyolcvan akárhány szint van a játékban, de már 40-50 körül félistenek vagyunk így nincs értelme fölfejlõdni. Ezt már orvosolták moddal? Amik esetleg erõsebb ellenfeleket tesz be, vagy nehezíti a játékot (kevesebb hp)
Nem lassítanak nagyon, és tényleg szebbek lesznek. Tényleg, WATER is jó, nekem is fönt van.
Jó kedvem van, tessék egy pár link:
Silly Level of Detail - Potions and Poisons
WATER - Water And Terrain Enhancement Redux
Realistic Smoke and Embers
HD Soul Gems
Ugyanazt tudom írni, mint akkor: elõször az alapjátékot fordítják le, utána gondolom megcsinálják a DLC-ket is, mint az Oblivionnál.