30713
TES
-
Zozo0122 #22754 Teljesen életképes a maxra fejlesztett vérfarkas:)
Minden perkjét kifejlesztettem vérfarkas totemekből pedig azt aktiváltam amivel magam mellé idézhetek még 2 farkast, de egy perknek köszönhetően ebből + 2 vérfarkas idézés lett. Ráadásul most Solstheimen találkoztam valakivel aki vérfarkas gyűrűket árul és ezek között van olyan ami átváltozott formában életet regenerál. Meg egyébként is átváltozok odaszaladok az ellenhez és teli erőből beleverek (nyomva tartom a gombot) és hatalmasat repül és mire feltápászkodik a 2 idézett farkasom szét is tépi:DDD Az a legszebb amikor:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Solstheimen összefutok vérmedvékkel(werebear). Ezek hármasával vadásznak és azonnal támadnak. Na ekkor én is átváltozok + idézem a falkát és mehet a marcangolás:) -
#22753 Én most 80-ason tolom a Dawnguardot, és kipróbáltam a vérfarkast.
Sok gyenge ellenfél ellen nagyon jó, mert sokat lehet ölni és rögtön enni. Ha viszont megszorítanak, és nem tud regenerálódni, akkor cumi, mert potit, kiáltást vagy varázslatot nem lehet így használni. Meg visszaváltozás után újra végig kell járni a barlangot ha kell a loot, mert a vérfarkas csak ajtót nyitni tud :)
Viszont az animációk marha jók, főleg a kivégzéseknél meg marcangolásnál -
#22752 Max. elérhető szint továbbra is 81.
A vámpír lord és a wewrwolf perkek nem befolyásolják a szintlépést.
Ezeket a képességeket csak átváltozott formában lehet erősíteni, s értelemszerűen hasznunkra is csak ekkor lehet.
Nincs tapasztalatom abban, hogy magas (+50) szinten mennyire életképesek a karakterek átváltozott formában - a vámpír lord sokkal erősebbnek tűnik, sokkal hasznosabb perkeket kapott, mint a vérfarkas. -
#22751 Főszálba nem számít a vámpírság, úgy is végig tudod csinálni.
Ha csak simán sárkányölő akarsz lenni, az is megy. Csak éjszaka öld őket inkább.
Egy pár mellékkülditől lehet hogy elesel (de lehet hogy azt is csak akkor ha fönt van az Unoff. Patch) -
csoki89 #22750 Ez csak most jut eszembe, de mostmár a kiegekkel együtt - ugye plusz küldik, perkek, képességek - meddig lehet fejlődni? Alaphangon 81 azt tudom -
#22749 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Részletesebben: A Dawnguard DLC a vérfarkasoknak is lehetőséget kínál, hogy perkekkel erősödjenek, ehhez werewolf formában zabálni kell a hullákból - ez evések számával növelhetők a kiosztható pontok. A visszafordíthatatlan döntés helyszíne a Volkihar kastély, amikor először lép be oda a hősünk. Lord Horkan ajánlatát elfogadva, vámpír lordként, a klán tagjai leszünk, a mellékküldetések "törvényesen gonoszak" pl. ölj meg egy fontos városlakót úgy, hogy a Dawnguardot keverd gyanúba. Rusnya férewg a vámpírlord alak, de hasznos képességeket kap. Horkan ajánlatát elutasítva, a Dawnguard küldetéssor végeztével, Serana bármikor vámpírlorddá tud változtatni, ha erre megkérjük, bár ebben a lépésben szerepjáték szempontból sokkal kevesebb a logika, inkább csak a lehetőség, ami említést érdemel. A vérfarkasokat érintő módosítás még, hogy amennyiben a werewolf formát vámpírlordra cseréljük, de az mégsem nyeri el a tetszésünket, Aelát egyetlen alkalommal megkérhetjük, hogy változtasson ismét vérfarkassá -
#22748 Spoiler nelkul: Hozni kell donteseket a Dawnguard kuldetesei soran, amelyek utik egymast es visszafordithatatlan, de ezek nem zarjak ki a lehetoseget, hogy vampir lord legyel. Csak a megszerzese mas. -
#22747 Köszi!
És ez kizár gondolom néhány questből, de vámpírként is lehetek sárkányölő? -
#22746 Dawnguard kell hozza, es azzal is csak akkor kapod meg, ha Volkihar ver csorgedezik benned, es nem egy mezei sanguinare "fertozeses" vampirsag. -
#22745 Írta itt vki, hogy létezik vámpír perk fa is. Ehhez külön mod kell (pl. Royal Bloodlines), vagy a Dawnguard dlc hozza magával, ha "úgy" döntesz?
-
#22744 Nem tehetek róla, hogy a CoT tud érdekes időjárást produkálni ...
... amikor a zöld az zöld, az égnek meg ég színe van. -
#22743 szép bár nekem ezek a saturation és hue már már fantasy kategoria, Skyrim világa pláne a téli ennél sokkal hidegebb szinekkel a szép, de hát izlések és pofonok. -
Conqvistador #22742 Az igen akkor én a 110modommal elbújhatok mögötted rendesen :D
Nagyon szép összefoglaló. Én az NMM et használom eddig nem volt baj vele :D -
Zozo0122 #22741 Még 1 érdekesség:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az óriás nirnrootok szigete:
-
#22740 Na ilyenek a színek és a fények. A fraps végre lementette tisztességesen ...
-
#22739 Korrekt. :) -
Zozo0122 #22738 Nos az általam belinkelt képhez akit érdekel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez ugyanabban a kriptában készült amit a Morrowindben is kifoszthattunk, de ott csak az első termet itt viszont tovább mehetünk. De kell az ősi északi csákány hozzá amivel át tudjuk ütni a stalhrimet. Gyldenhul Barrow Solstheimen a Skaal faluból keletre lévő kis szigeten. Az összes arany felvehető méghozzá úgy, hogy rányomsz az aranykupacra és felveszi az egész kupacot. Minden kupacban kb 100 arany van:) De csak óvatosan az arannyal...átkozott:) Szép kis balhé kerekedik ki belőle ha hozzáértek próbáljátok ki:P Jó kis csata -
#22737 Ja, azt láttam hogy csak textúra, csak reméltem hogy valamennyi azért be is gyűjthető belőle. -
#22736 Hat van kis apro, de a tobbi az textura es disz. Ha penz lenne, koszonheto a skyrim fizikajanak (lasd sajat hazba lerakott itemek), ahogy belepsz, az osszes aranytaller elrepulne a szelrozsa minden iranyaba, foleg, ahogy egymashoz ernenek es ervenyesulne a Havok motor par "fuggvenye" :) -
#22735 És a pénzből fel is lehet valamennyit szedni, vagy csak úgy dísznek van? -
#22734 Dragonborn DLC-ben elerheto valami G.... Barrowban, illetve ott is talalhato egy hasonlo terem. -
#22733 Nem is tudtam, hogy az ESt is megvette a Disney? Dagobert hol van? :D
Ez hol van? -
#22732 ... lőttem is párat:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#22731 Egy biztos. Ennek a játéknak a tájtextúrázása már majdnem Valley Benchmark-i magasságokba emelkedtek (talán, még meg is előzték azt).
Tudnék itt is ilyen képeket lőni, ha nem szebbeket ...
-
#22730 Spoilerben jöhet, hogy hol van ez :) -
Zozo0122 #22729 Juhúúúú!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#22728 Értem. Köszi a tippeket! -
#22727 Egymasra hatnak az iBlurDeferredShadowMask ertekevel.
iShadowMapResolutionPrimary/Secondary - viheted fel egeszen 8192-ig is akar, az arnyekok szelenek minoseget allitja be. Minel magasabb, annal simabb az arnyekok szele (nem lepcsosek, mint altalaban).
Viszont ha a defshedomaskot is allitottad, ami alapbol elmossa az arnyekok eleit, akkor erdemes osszehangolni, mert csak feleslegesen eszi az eroforrasokat. -
#22726 Mit érdemes még állítani (azon a bizonyoson kívül :D), ha a látványra menne rá az ember?
Ezt pl. érdemes átírtni magasabba?
iShadowMapResolutionSecondary=1024
iShadowMapResolutionPrimary=2048
Pl. 4096x2160ba? -
#22725 Minel kisebb, annal elesebb az arnyek, ha jol emlekszem. Viszont az elbarmolt arnyek rendszernek koszonhetoen szebb (nalam legalabbis), ha 6-ra allitva inkabb mosodott az arnyekok szele, mint sem tuleles es "noise"-zal teli.
Shadowdistance a megjelenitett arnyekok tavolsaga, az geptol fugg, hogy mekkora teruleten/tavolsagban levo objektumokon akarsz latni arnyekokat. Neked nagy ertek kell, ha maximum LoD latvanyt akarsz kihozni, ahogy korabban kerdezted. -
#22724 Plusz a iBlurDeferredShadowMask=4 nálam most 5ön volt (alapból 3), mert ezt kéri az ENB. 6ot ajánlott unreal, de a többségnél 5 van. Itt mi a helyzet? 5 köztes megoldás a még szép, de nem csúnya között, vagy a 4 a "tuti"? -
#22723 Az fShadowDistance=4000.0000 nálam most 8000.0000. Érdemes visszább venni? -
#22722 Két hét teszt eredménye. Semmi extra. Mindenki beteg a családban, én is, volt időm két pelenkacsere és legóépítés között erre is. -
#22721 Mellékesen elárulod az "erőműved" paramétereit? Csak úgy a kíváncsiság kedvéért. -
#22720 Nem gyenge, gratz!
Ezt te mar lassan foallasban csinalod, nem? ;D -
#22719 fShadowBiasScale=0.2500 - ettol picit jobb lesz a shadow, az Ultra alapbol 0.15, de az is szornyu. Sajnos a Skyrim egyik nagy hibaja az outdoor shadoja.
fShadowDistance=4000.0000
iBlurDeferredShadowMask=4 (bar a 6 szepit rajta, viszont homalyositja a szeleket, izles kerdese)
iShadowMapResolution=8192 (ingame csak 4096ig engedi, ezert adj neki 8192-t manualisan, ha birja ageped)
-
#22718 4096x2160?
iShadowMapResolutionSecondary=1024
iShadowMapResolutionPrimary=2048
v.
iShadowMapResolution=4096
Hogy végtelen látszódjon a táj, ott mit érdemes még átírni? -
#22717 Project ENB/COT opció/Realistic opció/SweetFX opció + RCRN látszódna működés közben, ha tényleg minden rajta lenne a képeken. Nem tudtam még FULLOS shotot csinálni. Nem jövök rá, hogy miért. Valójában sokkal sötétebbek a képek, sokkal élettel telibbek ... :(
-
#22716 Jah igen! DoF-ot is útálom alapból, azt is kikapcsolom mindenhol. Milyen már ez az "állsz" egy helyben és körbe homályos, csak a "középpont" éles. Mi vagy Te? Keszeg? Halszemoptika? Vagy mi? Engem irritál.
De ez a mozgás közbeni elmosódás? Az is fergeteges gusztustalan.
Dehát.... Kinek a papné, kinek a paplan. ;) Nekem nem tetszik.
De brutál lett, meg pár kép is. A fény effektek! :O Árnyékot átírtad ini-ben? Ha már "erőműved" van ésszerű 4096-ra tenni. És felhúzni max-ra. -
#22715 Szépen összeraktad, grat!
bajgunar : amire te gondolsz, az szerintem a DoF (Depth of Field), amikor a közeli tárgyak élesek, a távoliak meg homályosak. A blur a mozgás közbeni mosódás. Am én se szeretem se a DoF-ot, se a blurt. Képeknél viszont jól tud kinézni (főleg karakterportréknál).