The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Azér az Oblivion a valaha készített egyik legerõsebb tartalom messze közel 1,5x-se minimum a Skyrimnak leszámítva talán az Elder scroll második részét"
ha megrohadok se tudom értelmezni, pedig érdekelne.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Már azt hittem buktam a karaktert de találtam rá megoldást 1 amcsi fórumon...csak 1 egyszerû modot kellett feltenni de akkoris...😞
Egyébként: szerintem az Oblivion egyetlen igazi hibája az az ellenfelek szintezõdése...nekem régen ez a 20as szinten üvegben rohangáló banditák nagyon nem jött be, sem a brutálerõs goblinok...meg hogy eltûnnek alacsonyabb szintû lények magasabb szinteken.Szóval azért az Oblivion rászorul néhány modra, de persze ettõl még nagyon jó játék.😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Skyrimben jobb es kifejezobb lett a karakterek arca, es tenyleg emberek neztek vissza ram, nem valami krumplira rajzolt ket szem, igy meg ez a kis arcos" negativum sem jelentkezett.
Minden mas tekintetben szamomra kivalo volt a mind a ket jatek, megkaptam a TES jatekok altal nyujtott szabadsagot es sandbox stilust, a tobbi (harc mechanizmusa, sztori melysege, jatek konnyusege, stb) mar nem erdekel.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ez alapjan az Oblivion eleve hibasan jelent meg, es a toltesi ido/fagyasok oka az egyik kritikus, fejlesztok altal eszre nem vett hiba, a targyak ID kezelese, es az X ora jatekido utan elojovo "flood", amely lehetetlenne tette a jatekot. Ahogy ezt javitottak a fejlesztok az 1.1 vagy 1.2-es peccsben, a jatek stabill lett - ha volt alatta megfelelo vas.
Skyrimban nem volt ilyen fejlesztoi baki, nem volt kritikus bug benne. (millio egyeb script es illesztesi igen, de ezek nem fagyasztottak a jatekot, maximum a jatekos idegeit borzoltak).
A Skyrim eseteben: a konzolok eroforrasa nem valtozott, viszont a PC-sek konfigja lecserelodott, es jelen allapotban a legtobb asztali pc jobb teljesitmenyre kepes, mint a jelenlegi xboxok es psek. Emiatt a Skyrim lenyegesen jobban futott a premier napjan az idokozben erosebbe valt PC-ken. A szokasos hulye hibak es bugok ugyanugy megvoltak, de a teljesitmeny miatt kevesebb volt a fagyas, CTD, stb.
Ahogy jon majd az uj konzol generacio, par even belul, megint kezdodik elolrol az egesz.
Amúgy elképzelni sem tudom az okát.
"The trees move. Do you not see it?"
Amit viszont nem lehet megmagyarázni az az optimalizálatlan bughalmaz amit kaptunk megjelenéskor! Félreértés ne essék nekem nagyon is bejön a játék csak az ilyen trehányságokat nem szeretem.Részemrõl lezárva.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Solstheim😄 Ez hiányzott már...plusz televan úgytûnik a sziget telvannikkal...valszeg ide vándoroltak a Vörös Hegy tombolása után ha jól következtetem ki a dolgokat😊 Rieklingek,sárkánylovaglás,morrowindes páncélok,lándzsák...JÓJÓJÓ!!!
Kiváncsi leszek megvan e még vajon a kincses barlang a szigettõl északkeletre...páran biztos emlékeztek rá a Bloodmoonból😊
Istenem, bárcsak élne! Mennyi témája lenne most... 😄
Mondjuk elég sok akkori poénja még mindig aktuális, pl. a "mi az, 30 kiló, és legel?" 😄DD
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem is áll, hetente-kéthetente ugrik 1%-ot. Tök jól haladnak/haladtok.
bár lehet, hogy ha kiadáskor is lett volna SweetFX, azért finomhangoltam volna én is egy picit a játékon <#fejvakaras>#fejvakaras>
kis finomhangolással pl a sötétszürke Dishonored-bõl is egy kellemes, színes játékot varázsolt - sajnos újabban (akármennyire is elcsépelten hangzik) "ez a divat", a fejlesztõk (nagy részük legalábbis) valamilyen ismeretlen okból félnek színeket használni.
Dragonborn DLC Trailer
Egyébként meg a videó alapján lesz benne bõven új content ráadásul a helyszín is teljesen új így még azt sem lehet mondani mint a Dawnguard esetében hogy az üres területekre bepakoltak valamit azt kész.
Azt meg végképp nem értem hogy honnan veszed hogy benne kellett volna lennie az alapjátékban. Szerintem ezt az elmúlt egy évben hegesztették össze így ha akarták volna se tudták volna berakni.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
\"Egy gy?r? mind fölött\"
->Tulajdonságok->Helyi fájlok->Játékfájlok épségének ellenõrzése
Ha valamiben hibát talál/hiányzik, akkor újra leszedi. Rövidebb mint az újratelepítés.
Vezérlõpultban a hang minõségénél 44,1 kHz van beállítva? Asszem annyi kellett neki, nagyobb értéknél pontosan így fagyott.