30713
TES
-
skandara #22634 Jól van, nem akartam lekezelő lenni, csak segítőkész :)
De lehet hogy másnak nem ártott a figyelmeztetés:) -
#22633 Ne haragudjatok már, de a kezdetek kezdetén nálatok is ilyen sötét a pasi szeme körül?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sima skyrim van fent, zéró moddal clean installal, az összes kieggel. -
Although #22632 Kieg: Ráadásul sok apróság van amire már a Bethesda se figyelt. Pl Javít olyat is hogy a Meridia questet vámpírként nem tudod felvenni mivel ugye Meridia utálja az élőhalottakat. Ami azért élmény szempontjából nem mindegy. Úgy játszol hogy érzed minden teljesen mindegy, minden ölhető mindennel vagy legalább részben visszakapsz valamit abból ami régen volt.
Frednek igaza van a világ más :) És ott a Kickstarter. De magam részéről továbbra is nyomom a supportot azoknak a moddereknek akik olyan játékot szeretnének a Skyrimból mint én :) Legalább ötletekkel ha máshogy nem :) Ha nem fogadjuk el azt hogy a normák is a béka seggére süllyedjenek akkor lesz jobb idő is :) Minden derűre ború jön de aztán újra lesz derűs nap is ismét :) És ez nem csak a játékban igaz :) -
Although #22631 Hát szerintem nem igazán van túl sok kompatibilis mod a Requiemmel. alapból más szisztéma, ha megfigyeled az Lv1-es karaktered 5-ös 10-es szintű statokkal kezd, ez nagyon unkompatibilis szinte mindennel. Még a quest modokkal is lehet gond az eltérő szintezés miatt. Persze futnak csak előjön olyan gond ami mással nem, mint nálad is. Pláne az is egyedi hogy végre újra eltérő a fajok felépítése. Van amelyik több manával kezd van ami több hpvel. Kicsit mutatja ez is hogy nem egyszerű emberke Xarrian. Gyakorlatilag a megmaradt három paraméter felhasználásával próbálta visszaadni amit a Morrowindbe de az obliba is a tulajdonságok adtak ki. Emellett ténylegesen bejön az erős is ahogy csökken a hp-d úgy fogy a szállítható cuccok száma is tehát arra is kell figyelj ne terheld magad agyon mielőtt akciózni mész. Beszéltem vele anno a attribos rendszer visszaállításáról is, mivel ezeket a dolgokat csak azzal lehet tökéletesen lefedni a faji jellemzőktől kezdve sok mindenig, de azt modta nincs energiája mindent megcsinálni. Most összeálltak Ogerbossal meglátjuk mi jön ki belőle :)
Mindenesetre nem akarok lemondani róla. Így legalább egyszer talán be tudom fejezni a Dawnguardot legalább ha mást nem is.
-
#22630 Jó kép, de te éppen melyik is vagy? -
#22629 SaGa elég régi motoros modolásban, úgyhogy alap dolgokkal tisztában van, nem fogja elrontani a mentését, ebben biztos lehetsz. :) -
#22628 Ha mar "emberi" reakciok, akkor itt egy tegnapi "neked annyi, es meg lelked is az enyem!" pillanat :)
A trollok a "gagyi" alapjatekban is regeneralodnak, a tuz sebzes kizarolagossag nincs, az igaz, de megfelelo "dps" nelkul meg most is szivatosak.
Nehez, de lassan el kell fogadni, hogy nem a Bethesda a hibas azert, mert a vilag folyamatosan butul, es lustul, az agyat senki sem hasznalja es meg csak nem is gondolkodik, mert a technika kinyalja a seggunket. Nezd meg miket tanultal 20-30 evvel ezelott az iskolaban, es azt hogy kertek szamon, es nezd meg most miket tanulnak es hogy kerik szamon. A vilag butul, a regebbi generacio gondolkodo gamerei eltunoben, ez van. Kimehetsz te a Nepstadionba es szidhatod a falabu valogatottat, amikor kikapnak maltatol, es istenitheted Puskast es "bezzeg Nyilasi, Detari"-zhatsz is, de attol a helyzet valtozatlan, nem az van, mint sok-sok eve. A vilag valtozik, nem jo iranyba, de ezt ne akard a Bethesda nyakaba varrni, ok, akarcsak minden mas fejleszo, csak igazodnak a mai vilaghoz. Ha regi oldschoolt akarsz, akkor ott a kickstart.
Viszont tovabbra is a TES jatekok szorakoztatoak, csak sajat magaddal b*szol ki azzal, hogy folyamatosan a hibakat keresed benne. Mert lehet filmet nezni ugy is, hogy popcornt zabalsz jobbodon az asszonnyal a moziban, de ugy is, hogy az elso sorban ulsz es jegyzetfuzetbe irsz minden apro bakit, logikai bukfencet, szineszi hibat, stb 100 percen at, majd probalod meggyozni a tobbi nezot, hogy ez szar, es gagyi... :) -
skandara #22627 Kezdj új karaktert akkor úgy ahogy jónak érzed, aztán meglátod hogy működik-e rendesen, csak arra vigyázz, hogy ha mentések között cserélgetsz modokat, akkor könnyen lehet, hogy a karaktered játszhatatlanná válik előbb-utóbb. Szóval azt tanácsolom, lődd be hogy jó, aztán ne változtass ha nem muszáj. mert lehet 60 óra múlva derül ki, hogy valamit sikerült elrontani az első 3 órában. -
SaGa #22626 BOSS megvolt.
Nem normális, mert 85-125 között kéne indulni, ez meg 55-tel kezd. Valami más összeakadás. Több féle mod is van fent, ami a tulajdonságokat piszkálja, ezek akadhatnak. Race menu, Classic birthsigns, caracter creation overhaul. Egyelőre ez utóbbi marad, a többit kiszedem... -
skandara #22625 Mindenképp megkukkantom majd a requiemet, skyreben be van kapcsolva encounteres dolog, ezért van olyan hogy egyik bandita full ebony armorban 3 ütésből fekszik, máshol meg furban, iron maceval, fél hpmat leüti egy másik:D
Játszottam még anno morrowinddel is, és igen, ahhoz képes a skyrim... hát kicsit egyszerűbb lett helyenként...
Azt pl mai napig, hiányolom skyrimből, hogy nem lehet köpenyt húzni a heavy armorra, vagy éppen ruhát alá.
A fix szintekkel nincs semmi bajom, Gothic 1-2-ben is volt futás, amikor kiderült, hogy én még bizony nagyon gyenge vagyok valahova, aztán később annyival jobb volt lepofozni őket.D De az, hogy nem népesülnek be újra a helyek, az pl a radiant questeknek nem kavar be? -
skandara #22624 egyrészt: BOSS <- szedd le nexusról, rendbe teszi a load ordert.
Másrészt, ha nem oldódik meg a probléma: konzolba beírod: player.modav carryweight 300 (ez elvileg véglegesen átállítja) de ha a requimnél ez normális, akkor így jártál:D (bags and pouches nevű moddal tudsz táskákat csinálni amik javítják a teherbírást, Frostfallal lehet hátizsákot csinálni ami +50 carryweight, elvileg a requiemben is lehet a lóra pakolni dolgokat mount,dismount és tádá, elvileg :)) -
#22623 Emberi reakciók:
-
SaGa #22622 A requiemet tettem föl, meg még vagy 60-70 olyat, ami a fejlesztő szerint kompatibilis vele. Feltettem az alternativ startot is, de van egy piciny gondom, aminek a megoldása talán a modsorrend cseréje, vagy valamelyik mod kikapcsolása: a requime erőteljesen csökkenti a karakter teherbírását. Annyira, hogy kezdő vadászként az alapfelszerelés, 6tüzifa és egy szarvasbőr full terhelés (redguard a karakter). Próbáltam a Steed birhtsign-nal (classic bithsigns mod)javítani a dolgon, de 100 helyett csak 10 egységgel növeli a teherbírást, így nagyon játszhatatlan lesz... -
Although #22621 A dark elf ancestor az a skyreba egy nord páncélos dark elfharcost és egy mágust idéz meg egyszer ha a hp-d 50% alá esik. Ennek semmi köze az ancestor fogalmához. szerintem. Más ami ennyire húzós lenne nincs. A másik a forsworn vékony alkatú nép mely főleg két egykezest vagy spelleket használ a main skyre csomagba beépített egy változást amit ki se tudsz venni és szinte minden második forsworn kétkezes fegyvert kap ami elég nehéz is :) Igazából mikor szóltam neki és feltettem a wiki oldalt, akkor annyit írt vissza na és ,nincs ott hogy nem lehet. Mondjuk nem is számítottam másra. Ő egy akció játékos aki emelet egy zseni is. De nem igazán érdekli mi miért olyan amilyen :) Ettől füüggetlenül ha alap TES rendszerrel akarsz játszani ami nem rémesen unalmas mint a Bethesda hülye gyerekekre szabott rendszerre akkor csak a skyre van :) -
Although #22620 Kieg: Ami miatt a requiem érdekes lehet az a kontraszt. Az út ami a morrowindtől a skyrimig vezetett. Gyakorlatilag láthatod mennyi minden eltűnt a morrowind óta. A trollok életregenerációja és csak tűz alapú sebzése, a saját hp nem regenerálódik, Más ellenfelek akik immúnisak a electric alapú spellekre például satöbbi satöbbi. Igazából elég éles kontrasztot ad. Ezt a skyre se adja, mivel ő csak az alapból hozta ki a maxot. Bár lehet figyeli ezt a modot és majd átvesz belőle. Persze ezen felül ez még többet is tud mint a morrowind tudott :) Hiszen a srác jelezte is a régi kedvencek alapján dolgozott. De azt hiszem lehetőség szerint maximálisan vigyázva rá hogy lore-friendly legyen. -
Although #22619 Ha mindent felteszel akkor működik igazán, főleg az encourters részt, mivel ez folyamatosan változtatja az ellenfelek erejét. A Skyre alapvetően az "együttfejlődős rendszert" használja. Amit a skyrim is. Tökéletes perk rendszer ami mellette szól. Vannak a térkép határokon erősebbek is de nem találkozol nagyon velük.
Pont ezért tudod az elején könnyedén legyőzni a sárkányos quest bossát. Idővel ez már sokkal nehezebbé válik ha full skyret használod, mivel pláne azzal a résszel együtt mely az új perk rendszert az ellenfeleidhez is hozzáadja. De az encourters a lényeg. Nekem 6 menetem volt kb összesen vele abból háromszor újra kellett kezdenem mert egyszerűn reménytelené vált a folytatás.
A requiem kicsit más. Itt pl. a banditák mindig egy szinthatáron belül mozognak viszont jelen van a lv30 is
ami elől elfutni se tudsz.. Az egész szint függő lett. Eredetileg megjelenés előtt volt ilyen terv ebbe az irányba megy a skyrim a roleplayerek kérésének megfelelően. De végül nem így lett. Érthető ezt a rendszert lényegesen kevesebb ember tudja tolerálni mint a másik verziót. És a területet is kisebbnek érzed indulásként. Mondjuk emberünk ügyesen kombinált azért a zóna területen nem jelenik meg vészesen a magas szint mint a Fallout NV-be volt. És az erősebb dungenok egy részének közelébe se jutsz idő előtt :) ennek a fő hátránya az ha eléred a lv40,50-es szintet akkor nem fejlődik tovább a világ de ez egy normális rpben még ha offline is, elfogadható hiszen addigra végére értél a karid történetének. :) És kezdhetsz egy másikat. -
Although #22618 Legjobb ha magad próbálod ki! Lehet neked fel se fog tűnni vagy nem fog zavarni ahogy skandarát sem zavarja :) -
#22617 Windows újratelepítést javaslok. Egyszerűen, ha új alaplap kerül bele, az esetek nagy részében megkeveri a dolgokat. Ha nem akarsz szopni és elcseszni a hétvégéd, akkor rakj fel egy tiszta windowst és nyomjad a Skyrimet. Ha más a gond, úgyis előjön, viszont nem cseszed el a hétvégéd és rögtön kiderül a hiba, amint hétfőn azonnal tudsz javítani.
idegesség:hétvége elqurás arány közül lehet választani, és lehet, hogy még hétfőn is a 'Még mindig nem értem mi a gond? Lehet, hogy ez: ...?" kérdések fognak felmerülni. :) -
skandara #22616 Én is saját megítélés szerint lore friendly dolgokat használok amúgy, de nekem ezek szerint magasabb az ingerküszöböm mint Although-nak :) Amúgy a SKyre most már különböző modulokra van osztva, és nem muszáj mindet használni, én például a fajokat nem módosítottam vele. Nekem inkább az kezd a bajom lenni, hogy nem elég nehéz. Pedig nem mondhatni hogy imba buildet raktam össze, kb 10 ágon osztottam szét a pontjaimat, ráadásul nem is a legjobb fegyvereket használom, és masteren játszom. (DE skyreben is előre meghatározott szintje van sok helynek, és elképzelhető, hogy lesz még durva hely, de a sárkányok a deadly dragons miatt továbbra is durvák) -
Zozo0122 #22615 Leírnád részletesebben mikben változtatott a Skyre készítője a lore-on? Gondoltam rá, hogy valamikor indítok vele 1 új karit de az olyan modokat amik figyelmen kívül hagyják a lore-t inkább fel sem teszem. -
Although #22614 Persze az is lehet ügyességi játékos vagy úgymond és akkor mindegy, így viszont neked a requiem durva lesz legalábbis lv20-ig biztos, mivel sok helyen sok szinttel magasabb ellenfelek vannak ahol az ügyesség nem fog segíteni :) -
Although #22613 Ha minden elemét felteszed a skyrenak akkor lv100-ig működik :) -
Although #22612 Nem nagy dolgok, de nekem zavarók, pl módosította a forswornt nekik alapból one-handle volt rakott két kezest pedig a leírás az fent van, be is tettem neki ,de nem érdekelte. Volt még pár apró de az uninstall akkor jött amikor megláttam mit csinált a dark elf ancestor címén :) -
skandara #22611 SkyRe-vel kezdtem már egy karaktert, nem rossz, de lehet következő karakterhez megnézem a requiemet, most lvl 60-on vagyok, és sárkányokon kívül nem igazán tud meglepni semmi:D de azok is csak a deadly dragons miatt. De néha belefutok olyan banditákba akik iron mace-val leütik a fél Hp-m:D A karakterem eléggé hibrid, heavy armor, 1 handed, alteration, restoration, egy kis archery (crossbow csak) durva smithing:D Kicsit ilyen vigilant of standarr szerűség lett. Masteren játszom, összességében azért élvezhető eléggé:) AZért jó érzés, hogy az elején full iron armort gyártottam magamnak 2 hét favágás után, majd amikor elindultam virágot szedni, az első mudcrab visszakergetett riverwoodba, ehhez képest, most már a sárkányokon kívül kevés dolog rémiszt meg :D
A Lore-t meg ezek szerint nem ismerem annyira, hogy zavarjon, hogy átírták, mert eddig nem igazán tűnt fel :) -
Although #22610 Egész jópofa effekt amikor rádcsap egy lighting spell és össze vissza görnyedsz. A Fickó gyakorlatilag az indulásnál az erődben, a leomlásnál való megroggyanás effektet használta fel, egész ügyes, egy igazi csodabogár :) -
Although #22609 Ez elég "régimódi" és sokan nem szeretik :) Nekem tetszik a régen csak számokban megjelenő effektek itt vizuálisan is megjelennek. Amit a gyengus alapból ki lehetett hozni azt kihozta. Jobb mint a Morrowind :D Na persze ez csak vicc a történet meg a karakterek a játékba sose lesznek jók de ez egy megoldás.
A másik az a Skyre persze ami szép lassan lesz nehezebb és nehezebb. Ha rosszul kapcsolod a perkeket nagyjából lehet előröl kezdeni :) Mind a kettőnek vannak előnyei. Ha nem vagy "allergiás" a lore értelmetlen átírására akkor lehet a Skyre a jobb választás sok embernek. -
#22608 igazad van, másodlagos VGA slotra gondoltam én is, nem tudom h lett belőle sima x1 (bár sok lapon ha jól tévedek x1 is volt sebességileg) -
Zozo0122 #22607 Haver rakta össze. Beírtam abba a topicba is amit linkeltél. Köszönöm mindkettőtöknek, ha van valami ötletetek még akkor ott írjatok:) Egyébként drivert nem kaptam az alaplaphoz használtan vettem. Honnan tölthetnék le? Utánanéztem google-ben de egyiket sem mertem leszedni amit találtam mert sokféle volt és ez már nekem bonyolult dolog. Tudtok nekem linkelni a másik topicba? :) -
#22606 Off: Olyan van, hogy PCI-E x16-os slot x8, vagy x4 sebességen fut, maga az x1-es slot áll a legtávolabb az x16-ostól, egész rövidke a slot nyílás. Lényeg, hogy az elsődleges VGA-t mindig az elsődleges PCI-E x16 slotba kell rakni. -
#22605 itt érdeklődj egynek
azon túl... te raktad össze a cuccot? rendszeridő visszaállása arra utal, h vagy szarul van berakva az elem, vagy lemerült, videokártyát meg csekkold h jó slotban van-e, mivel ilyen lapokon van PCI-e 16x meg 1x is, majdnem ugyanúgy néznek ki, de a sebességben van köztük csöppnyi különbség. (bár ha egyszer normálisan ment, valószínűleg nem ez a gáz) -
#22604 Én alaplapcsere esetén bizony teljes rendszer újratelepítést javaslok... De legalábbis a drivereket tedd újra (ha ugyanazok kellenek az új alaplaphoz, mint a régihez, akkor is).
Az tuti, hogy ez nem a játék problémája. További teendőkért inkább már a hardver-topikban kérdezősködj. -
Zozo0122 #22603 Van egy kis hardverproblémám írok mostmár ide is hátha tud segíteni valaki. Új alaplap probléma aki tud ilyesmiben segíteni írjon privit vagy valami előre is köszönöm szépen! Tegnap este még tökéletesen ment a Skyrim ma már nem.Totál nem értek ehhez a témához de valaki csak vágja...A következő a gond:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Volt a gépben egy Asus P5KPL AM EPU alaplap és tönkrement. Tegnap vettem egy újat ami egy Asus P5KPL AM rev 2.-es. Eléggé hasonló a 2 de ez kicsit jobb. Na mióta ez van benn gondok vannak. Például néha viszsaállítja a rendszeridőt 2002-es időre és hasonlók. Ezenkívül a hang recseg zenében és játékban is amíg ki nem húzom hátul a gépből a kábelt és vissza nem teszem mert ekkor egyből jó lesz. Ezt minden újraindításnál meg kell ismétlenem:( A játékok pedig szaggatnak és játszhatatlanok. Nem csak a Skyrim de minden más is pedig mostanáig szaggatás nélkül ment minden sőt tegnap este is. Már vagy 15x indítottam újra a gépet és 1 alkalom volt amikor rendesen szaggatás nélkül tudtam volna játszani a Skyrimmel de fogalmam sincs miért.Alaplap drivert és hasonlókat nem frissítettünk mert elvileg nem is kell, win 7 64-es van fenn.Tudtok segíteni mi lehet itt a gond? Nemtudom, hogy bármiféle driver gond e mert tegnap tökéletesen ment minden. De azért a hangkábelt ki kellett húzni és a rendszeridőt beállítani...Remélem érthető ahogy leírtam mert nem igazán értek ehhez. -
skandara #22602 Eddig nem is láttam ezt a modot, ha lesz következő végigjátszásom akkor, egy argonian vagy khajiit számkivetett karaktert akarok kezdeni, aki a dark brotherhoodnál talál majd menedékre, és eléggé fogékony lesz a mágiára, de a collegeből valszeg kirakják majd, mert hajlamos az erőszakra, és lehet leégeti majd valamelyik kolléga arcáról a bőrt egy tűzlabdával, és ez rendszerint eltanácsolással jár. Eddig ezek a tervek :D
Majd megnézem melyiknek a mágiarendszere szimpatikusabb, a vanilla az nem tetszett... -
skandara #22601 Hello SaGa! :)
Ajánlok pár modot, meg tudod nézni őket a skyrim-nexus oldalon, ha beírod őket a keresőbe, ha vadászt akarsz kezdeni, akkor van pár ötletem ami javíthat a játékélményen, ha Skyre, skyUI és a Frostfall tervben van, feltételezem SKSE-t telepítettél már, ez több általam javasolt modhoz is szükséges
Climates of Tamriel, sok új időjárás " típust" épít be a játékba, az éjszakák is sötétebbek, nézd meg a képeket, aztán meglátod tetszik-e.
Footprints, a hóban lábnyomokat hagynak az élőlények.
Wet and Cold: kicsit "érezhetőbbé" teszi a hideget, látni a párát a hideg területeken lélegzetvételkor, az npc-k esőben, vagy ha hideg van kapucnit húznak a fejükre, és ha tehetik fedél alá vonulnak, ha felnézel esőbe, néha egy pillanatra elvakít egy esőcsepp ami a szemedre esik :)
Immersive armors: ebben van egy jó kis hunter armor, ha tetszik telepítsd:) (skyre compatibilty patch is ajánlott, különben nagyon gyenge lesz az armor rating)
Realistic Needs and Diseases: szükségletek :) Nincs túlbonyolítva, de hangulatos.
Cloaks of Skyrim / Winter is Coming : Mind a kettő mod köpenyeket ad a játékhoz, amik védenek a hideg és az eső ellen (frostfall esetében :D) , jól is néznek ki szerintem.
Immersive HUD - eltűnteti az iránytűt, célkeresztet, hp/magicka/stamina csíkot csak akkor jönnek elő ha kellenek, az iránytű az "X" lenyomásával előugrik.
Pumping Iron: a harci skillek használatával erősödik a karakter izomzata, a legvékonyabbról előbb-utóbb eljuthatsz terminátor méretig. (ajánlott a karaker kezdésétől használni, és azt a legvékonyabb bodyval indítani, különben nincs sok értelme:))
Végezetül, pediiig: Alternate start - Live another Life -Ha még nem kezdted el a karaktert, akkor ezt mindenképp ajánlom: szimplán annyit csinál, hogy nem kell Helgennél kezdened, hanem kiválaszthatod, hol és milyen körülmények között akarsz kezdeni, van sokféle opció, ha vadászgatni akarsz nyugiban, akkor nem biztos, hogy kell ez az egész sárkányos dolog neked :D (persze ettől még el lehet kezdeni a főstoryt, csak el kell menni Helgenbe, és ott be lehet indítani a cselekményt) -
Skyrim #22600 Hogy kell az NMM-hez hozzá csatolni,a játékot,vagy kicserélni de ugy hogy a Skyrim megmaradjon a modokkal együtt ? -
Although #22599 Persze story alapú változások is vannak így. Mivel lv20 de lehet lv30 alatt képtelenség megölni a sárkányos questet fedező boss-t így a sárkányos storyrész is helyre billen lv6on már esélyed nincs a sárkányokat kihozni. És sok apróság, azt mondják egészen egyedi élmény a thief oldal játszása ezzel a móddal. Nyilván vannak alapból fontos változások már nem lehet folower a kezdő falu legkevesebb íjásza és így már ez a cheat is a múlté.
Az interesting npcvel együtt meg már a régi Morrowind feeling egy kicsit újra életre kell.
Valamelyik nap nagy meglepetés volt Solitude elérésénél megszólalt Zora Fair-child hogy szeretne valamit mondani :) Azt hittem egy percre a Fallout NV-el játszok :) Nagyjából ennyi.
-
Although #22598 Nem tudom az újnál mennyire változott a mana visszatöltési sebessége de nem hinném hogy érdemben. Tehát fontos hogy jól meggondolj minden egyes spell-t amit használsz. Ha vannak scrolljaid azokat is kombináld be a hatás növelése érdekében mert az erősebb ellenfeleknek veled szemben ritjkán fogy ki a manájuk, vagy gyúrj rá az elektromos alapú spellekre. És az jó mana csapásnak. Ebben a modban tényleg van jelentősége minden ilyennek, persze önmagában ritkán elég, jó ha van egy társad ha szintednél hard-ab zónába mész. -
Although #22597 - Amit nem láttam még de érdemes figyelembe venni, úgy látom nem változott ha a hp-d 50-70%-ra csökken automatikusan csak sétálni leszel képes, gyorsan lény idézés és restoration spell vagy potion attól függően milyen karakter specializációd van! Persze más megoldás is lehet ha jó vagy illusionból akkor fordísd gyorsan a támadó ellen egy általa idézet lényt. Ezt ellenem is eljátszotta egy conjurator :) Mert különben egy necro által idézet szellem gyorsan végez veled legfontosabb hogy időt nyerj ilyenkor!
-
Although #22596 Kaptam egy 1.51-es listát!
- Nagy adag változás a harcrendszerben,
- Kompatibilitással kapcsolatos változások.
- Az eddig is bő alchemy rendszer most már emberhússal is kiegészült.
- Vannak könnyítések most már nem esik ki a kezedből a fegyver ha elfogy a stamniád ha jól értem.
- Npc stamnia változások
- Fixed imperial ability.
- Massive performance tweaks
Pár érdekesebb
- The perk "Focused Mind" will also prevent you from losing mana when being hit
- Skeletons now drop Human Skulls
- The perk "Poison Resistance" has been merged with "Immunization"
- Tweaked the skill gain from conjuration spells. It should now be slightly faster overall, and most spells should now yield more similar amounts of skill XP (Ez a karimat is érinti.)
Szóval masszív munka remélem a mérgezés és félelem effektek nem változtak, bár nem láttam írva. Bár néha idegesítő az ellenfél mágia csapása után a billegő karakteremmel nem tudok célozni se futni, de ez okés ha az ember nála erősebb ellenfelekre utazik :)
-
Although #22595 Megjelent a Requiem új feltöltése. Leírás szerint complett új script rendszerrel, régi mentéssel is használható.
Egyenlőre nincs fent changelog az új fájlra remélhetőleg lesz majd.