The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hihetetlen, hogy nem erted meg mirol van szo, pedig elvileg ertesz hozza...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hazigazda pedig jo lenne, ha ranezne a topikra, mert ennek igy semmi ertelme.
Melyikre gondolsz. Hogy egy darab normális fejtörõ nincs benne? Hogy mindig be kell mennem a whiterun várba ha el akarom indítani a sárkányos részt? Hogy alapból egy normális perk rendszert nem voltak képesek csinálni? Hogy a párbeszédek zömnében nyomogatom az egy szem választ? etc,etc. Ez a gond ha azt mondom egy év rgje kategóriánál ez nagyon nagyon kevés? Úgy gondoljátok nem írhatom le mert ti megsértõdtök.Igen legfeljebb sokszor de senkit nem anyáztem le ti viszont egy kis véreb kutyus cspatként nekem estetek és ez a mai napig így van csak nem érdekel. Ez nem lehet ok.. mindegy. És akkor jöttök én káromkodok, mintegy elfelejtve hogy ez már következmény ráadásul az anyázásokat sem én kezdtem. Mindegy engem nem zavar kicsit se érdekel általában a habzó szájú kutyákkal sem foglalkozok, így általában már pillantást sem vettek ezeknek az írásaira te vagy az utolsó akinek még válaszolok ilyen írásra, bár már megfogadtam a tieid sem érdekelnek.. De légyszi tedd be beírás számát amire az elõzõ válaszodat írtad, írtam egy véleményt nem téged vagy a topic társakat minõsítettem veled ellentétben.
Nem is lenne gond egy ilyen tevedes/eliras mas reszerol, de toled ez mar annyira unalmas, hogy ha te megengedheted magadnak, hogy lepten nyomon lekophesd a jatekot es a ceget, akkor en is vehetem a batorsagot ahhoz, hogy felhivjam a figyelmed legalabb azokra a boszmesegekre, amelyeket elvakultan allitasz. Nalad letezik egy Conan (mmo) egy Fallout NV (singleplayer) es egy Obisidan (fejleszto) szent harmassag, akiken kivul mindenki szar, gagyi, idiota, kutyauto banda es produktum, es minden egyes kommentedbe ezt bele is irod.
- Kedves Altough, milyen ido van mar?
- Sut nap, kellemes oszi ido... (majd folytatod) ...bezzeg a Skyrimbol ez is hianyzik, mert a Bethesda blablablabla..
Próbálkozz tovább bár van pár rajongód akik lelkesednek a baklövéseidért. 😊
Kérlek mellõzd a felhangokat és ne írj elképzeléseket veled ellenétben tényeket próbálok írni legfeljebb sokszor ez igaz de a consequence hiánya.
Kicsit fárasztó de te legalább kulturáltan hülyézel még ha nincs is igazad.. Ha figyeltél volna ott az 512-es is az írásomban ez a lényeg ez ma már alap kártyákkal is jól futtatható. Való igaz mivel konzol port nem törték magukat nagyobb felbontáson. De külön csináltak egyet ami viszont memóriazabáló lett. Anno pl Wedge írta le hogy ez bizony nem szép grafika pontosan azt kifogásolta amit én is leírtam, továbbá ha elolvasod rendesen amit írtam láthatod hogy nekem az 512-es is tetszik, grafikát pont egy percre se kifogásoltam. Legfeljebb annyit írtam az alap skyrimnál de talán a hdnáél is a W2 erõsebb. Szóval törd tovább magad még ezzel az "epic" gyõzelemmel együtt is 😊
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Azert valasztotta a dx9-et alapban, mert a konzolokban - tudod, a Skyrim egy szar fos butitott konzolos gagyi jatek, ahogy irni szoktad - a dx9 a max jelenleg.
Ennek ellenere amit lehet, azt beleraktak a dx9-bol, elmentek a "hataraig", sot, a PC-s verzioba kerult par dx10-es cucc is, de csak olyanok, amelyek konnyen megoldhatoak voltak, es jelenletuk nem gatolja/lassitja a folyamatos es parhuzamos fejlesztest a konzol es a pc verziokon. (dx11-et pedig mar csak a modderek pakolgatjak bele, lasd lenti PTW kommentjei)
Iszonyat nagy keseruseg es dac van benned, mert minden egyes kommentedbe, legyen az barmelyik jatek topikja, beleirsz valamit, amivel kopkodsz a Skyrimra es a Bethesdara, mikozben remegve varod az uj reszet a jateknak, nap mint nap lesed a hireket, stb. Kozben persze szidod a buta gamereket, mert miattuk van minden, es ok azok, akik elvettek toled a "rendes gondolkodos jatekaidat", de ra ket percre kezen fogod oket, es adod alajuk a lovat, ahogy mondjak itt a vadkeleten, ahelyett, hogy onallosagra szolitanad fel oket. Gratulalok.
Mekkora felbontáson játszol?
Na idefigyelj Tosiro: ha ahogy írtad gyengébb a géped felejtsd el a textúra pakkokat, a Skyrim alapból is elég szép játék.Sõt nagyon brutál grafikája van.Ráadásul xp-t használsz azt írtad, tehát gondolom a ramod se túl sok.Ez meg h AC3 v Skyrim...hát az AC3 még ki sem jött bakker😄
Egyben tévedsz: Skyrim dx9-et használ (ezért is nincs pl tesselation), idézet: "minimum követelmény: ... Videokártya: Direct X 9.0c kompatibilis videokártya, 512 MB RAM"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Még ha mondjuk sm 2.0-ás kártyája lenne, akkor megérteném ezt az érvet, de azzal el sem indulna a Játék.
Az egyetlen kategória modokban ami olyan plusz effekteket rak be amit a játék alapból nem tud azok az Injektorok illetve az ENB modok, de ismét csak ezek mind olyan effekteket amiket a kártyája tud, maximum nem képes azokat kellõ sebességgel futtatni.
Semmilyen mod nem rak be a játékba teszemazt tesselation-t, amire a válaszod esetleg igaz lenne, mert azt pl nem támogatja a kártyája.
Az hogy egy kártyának mennyi a videómemóriája az egy teljesen más kérdés. Azért készülnek a textúrapakkokból vanilla 512, 1024x1024 vagy akár magasabb felbontású verziók.
Spec továbbra is az elõzõ oldalon belinkelt HD pack javított ajánlom mert ahhoz van gyengébb kártyákhoz összeállított letölthetõ anyag. Persze legalább 512-es kártya azért ajánlott.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Amire gondolom hogy gondolhatsz: a hivatalosan kiadott nagyfelbontású textúra pakk: "Skyrim High Resolution Texture Pack" - ez eredetiben a Steamról tölthetõ lesz, mint ingyenes DLC. A másik amit a SkyrimNexusról tölthetsz le, a "Skyrim HD - 2K Textures" (http://skyrim.nexusmods.com/mods/607). Ezzel szerintem te is próbálkoztál már.
Illetve van még olyan, hogy Skyre, ez pedig teljes nevén "T3nd0s Skyrim Redone" (http://skyrim.nexusmods.com/mods/9286). Ez egy nagyszabású mod (overhaul), teljesen átgyúrja a skilleket, perkeket, stb., fõleg gyakorlottab RPG-játékosoknak ajánlott. Szerintem amíg nem szereztél nagyobb gyakorlatot a modolásban, inkább ne ess neki mert csak kérdéscunami lesz belõle.
Viszont ha már legalább a játékkal kapcsolatban kérdezett, válaszolok:
Ez itt a SKYRIM topik ! Understood ?
Részemrõl itt lezártam nem etetlek tovább, remélem lassan kapsz egy topicban-t, vagy magadtól lelépsz, ennek szerintem mindenki örülne.
Unbleak ENB és textúra pakkok.

Két kép:

kedves házigazda, kérlek, tegyél mindenkinek egy szívességet: csapd ki ezt az elmebeteget innen. még segítek is beállítani nagyon szívesen a scriptet, csak ne kelljen több offtopicot, wall-of-text formátumú szimpla hõbörgést, rinyálást, 5 hozzászólás hosszúságú hisztit, kötekedést, köpködést és társait látnom ettõl a kibaszott elmebajostól... megkockáztatom, h nem vagyok egyedül ezzel.
"The trees move. Do you not see it?"
Ezután pedig csupa offtopic-os dologgal állt elõ más játékokkal, ill. op. rendszerekkel kapcsolatban, szóval nem gondolnám, hogy bárki "rugdosta" volna.