30713
TES
-
#22795 Köszönöm mindenkinek - este próbálkozom és ha jutok valamire, majd írok -
#22794 Nekem is volt ilyen.
Elvileg a katt a sárkányon, konzolba 'disable' megoldja. Na nekem volt olyan, hogy ez se segített.
Tuti megoldás: katt a sárkányon, konzolba MarkforDelete, mentés, betöltés. Ekkor biztosan eltűnik. Arra figyelj, hogy tutira a sárkányra kattints rá, mert ez végleg törli az adott dolgot a világból, és a hatás csak a mentett állás betöltése után jelentkezik, nem rögtön, mint a disable-nél. (pl. ha sikerül az alap talajt törölni, az elég gáz). -
skandara #22793 A Deadly Dragonsban van egy opció, ami eltűnteti ezeket, "reset world cells" vagy valami hasonló, be lehet állítan mennyi időnként tegye 1-2-3 hét vagy valami hasonló. De kell hozzá minimum skse 1.6.6 meg Sky UI, ha nem akarsz modolni, akkor nem igazán van más ötletem. (deadly dragons amúgy elég jól konfigurálható, ha nem akarod, nem lesznek erősebbek a sárkányok, és az assault timert sem kötelező bekapcsolni, szóval ajánlom :) ) -
Zozo0122 #22792 Szerintem próbáld ki az Obliviont és a Morrowindet is ha ezt megunod, mert a Skyrim sok esetben butítva lett, viszont rengeteg dolog pedig javítva lett az előző verziókhoz képest. Minden résznek megvannak a maga előnyei és hátrányai. De a Morrowindnál hangulatosabb játék még nem készült:D Az a helyzet, hogy nálam a Skyrim 10 pontos játék nagyon jó lett, persze vannak hibái de ezek ellenére is megérdemli, de a Morrowindre mondom azt, hogy az a legjobb rpg. :) -
#22791 Ha nem nevesitett sarkany (pl a main questnel olunk Whiterun mellett), akkor erdemes megnezni az ID-jet, majd kimenni a varos melle, es megprobalni a placeatme parancsot. Hirtelen otlet, sose probaltam sarkanyon. Bizonyos esetekben tudom, hogy duplazza az NPC-t, de egy probat meger. hatha... :) -
#22790 Ha nem múlik disable console parancs a sárkányra. Csak ments elötte hátha véletlen a "világot kapcsolod ki". :) -
#22789 Nálam is ugyanez van....még a kezdetek kezdetén öltem(öltük) le a sarit ha jól emlékszem még 11-12-es lehettem és még mindig a bejáratnál szenved a csontváza -.-" -
#22788 sziasztok,
Whiterun-ban amikor spawnolok, mindig aláhull az égből egy döglött sárkány is. Cseppet sem illúzió romboló. Ráadásul, időnként ott vonaglik, mint egy döglött tyúk...
Másnál is van ilyen probléma, vagy ez egy egyedi eset? El lehet ezt tüntetni valahogy? -
#22787 Én sajnos az előbbi verziókkal nem játszottam, Orcot is csak azért választottam mert:
Skyrim előtt 4éves Wow háttérrel rendelkezem és mivel 4évig csak az Orc warrimat csinálgattam ezért itt is ilyen kaliberű karit akartam és meg is lett.
De őszintén szólva nagyon bejön a sok funkció ill. történetek na meg a másik, hogy nincs lebutítva a játék és tényleg a taktikára épül -
csoki89 #22786 Pont ezért volt bug, mert én ezt az élőhelyükön először! leölt sárkányokra értem. Néha mintha összekeverte volna a program. De ezt csak már elég magas szinttől kezdte csinálni. -
Module #22785 Nah,most meg ez a köcsög Miraak áll egyhelyben a kút közepén.A sárkány lelke amit leöl az belém száll,nem pedig belé.Ezt viszont tényleg bug.Tud erre vki megoldást? -
Zozo0122 #22784 Nekem is orkom van. Level 56. Marhajók lettek ebben a részben az orkok:D Bár az összes többi faj is elég jól néz ki a fejek is és a test is jól le lett modellezve. Végre.Bár az Oblivion idejében meg az tűnt szépnek. A Morrowind idejében meg a Morrowind. Emlékszem még mikor a Morroban megtaláltam azt a szép kék mágusköpenyt a játék elején. Főleg enchantolt verzióban csillogott villogott nagyon bejött:D -
Zozo0122 #22783 Értem, nem akartalak megsérteni csak kérdeztem:) Faj, irányultság? Esetleg dobj fel te is képet ha van kedved. -
Module #22782 Egyáltalán nem,nagyon régóta tolom vele egy nagyon erős 65-ös skillem van -
#22781 Level-35-Orc! Mirakk hivatalosan is halott nálam Kemény meccs volt ilyen kis szinten de harmadjára csak kinyírtam
-
Zozo0122 #22780 Nemrég kezdtél Skyrimezni?:) Milyen karid van? -
Module #22779 Megoldódott,köszönöm szépen! Ezt nem is tudtam hogy hosszan is lehet nyomi! -
Zozo0122 #22777 Akkor most hogy állsz? Megoldódott vagy hol tartasz? -
Zozo0122 #22776 Nyomd hosszan amíg mind3 szót kiejti! Sárkányokra csak a legerősebb verzió hat. -
#22775 Hosszan nyomd a kiáltás gombját rá és utána jó lesz! -
#22774 Lényegében eléggé erős - craftolt ebony doubleaxe-epic
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vissza mentem ahhoz a mentésemhez amikor még nem volt fent a kieg és nem vettem fel a quesetet, offoltam minden addont....és vajon melyik volt a ludas? Hát persze, hogy a nem hivatalos patchek -.-"
-
Module #22773 Huh skacok nagy a baj! A Dragornborn-ban a "Use the Bend Will Shout to tome Sarothaar" küldetésnél vagyok ahol is meg kéne szelídítenem a sárkányt Miraak templomában,de nem csinál semmit hiába lövöm meg a Bend Will Shout-tal!Ez most bug vagy mi?Ráadásul főküldetés,addig nem is megy tovább a játék.Kipróbáltam egy újabb verziót,azzal sem jó.Patch11 fennt van,mondjuk anélkül el sem indult.Mi a fax baja van??Nem tudja valaki?Előre is köszi!! -
Zozo0122 #22772 Lehet van megoldás írd le ezt pontosabban. Tudsz vele küzdeni? Vagy azonnal beakad? És hogyan támadod? Erős fegyvered van? Mert elméletileg 3x gyógyítania kéne magát. És ha túl alacsony az élete ezt nem bírja megtenni és beakad sérthetetlen formában. (20% élet alatt tehát elvileg sérthetetlen) Megoldásnak azt tanácsolják, hogy gyengébb fegyverrel támadd őt és ha gyógyulni akar hagyd.(Egyébként én még nem tartok itt ezeket a wikiből írom) -
#22771 Respawnolt sárkányoknál nincs égés, nincs lélek, csak némi sárkánycsontot lootolhatsz.
-
Zozo0122 #22770 Igen igen ezt mondom:( Ha nem jön Miraak akkor vissza kell menteni az állást különben a legvégén beakad. Nálam egyébként rendben van a dolog már 3x megjelent mikor sárkányt öltem. Tehát ez a bug csak néha jelentkezik és ilyenkor azonnal vissza kell menteni. -
csoki89 #22769 Olyan sokszor volt régebben nekem is - még az alapjátékban - hogy a leölt sárkány után nem történt semmi. Se égés, se éjjenzés, és nem is írta ki h a lelked az enyém :D -
#22768 Egyáltalán nem láttam őt, sőt még az égés animáció sem volt meg, most egy mentésben felmentem az utolsó küldit megcsinálni, de Mirakk megáll középen és nem csinál semmit sem :S Szóval szerintem rendesen bugos.... -
Zozo0122 #22767 Nem lesz ez így jó...azt írja a Skyrim wiki, hogy ha Miraak nem jön akkor bebugosodik a főküldetés és beragad az egész. Pontosítsunk:
- Nekem is volt már olyan, hogy nem kaptam lelket de ez csak olyan helyeken fordult elő ahol korábban már megöltem az ott fixen élő sárkányt. (tehát a sárkányfejes helyek a térképen) Ezenkívül mindig kaptam, és mostanában Miraak elcsórt néhányat. De te írtad, hogy ahogy átértél tehát ez random támadás volt tehát Miraaknak meg kellett volna jelennie.
-Nézzük tovább az égés animáció lejátszódott csak nem kaptál lelket? Mert akkor Miraak megjelent és ki is írta, hogy ellopta a lelkedet. Esetleg lehet nem vetted őt észre vmi bokor vagy fa miatt ilyesmi.
-Lehet valami sárkányos mod bekavar ha van fenn. -
#22766 A sárkánylélek-lopás a dragonborn főküldetéshez kötötten kezdődik.
Miraak templomából kilépve, a sámán küld el egy szófalhoz, s onnantól kezdi Miraak lopni a sárkány lelkelet, addig amíg a megtanult kiáltással meg nem tisztítod a sacred stone-ket (küldetés, amit nem érdemes halasztgatni).
A sacred stone-kat ügyét márcsak azért is érdemes rendezni, mert addig nem tudsz az ágyadban aludni, pihenni (persze ez csak akkor érdekes, ha már megkaptad a házikót)
-
#22765 Amúgy az az érdekes, hogy skyrim-ban egyáltalán nem jöttek rám sarik és a bejegyzésem után ahogy átmentem Solstheim szigetére egyből jött egy Jég sárkány - sikeresen leöltem és nem jött Miraak meg semmi. De viszont a sárkánytól nem kaptam lelket :S -
Zozo0122 #22764 Nemtudom, hogy oda is jön-e de hamarosan úgyis hazaugrok 1-2 mellékküldetés visszaküld. De valószínűleg oda is jön - nincs messze egymástól és ő úgyis menetrendszerinti teleporttal érkezik -
#22763 Értem, mondjuk a lopástól nem félek mert eléggé sok van bennem szóval nem lesz gáz.
Köszönöm a segítséged! :) -
skandara #22762 Skyrimra is utánad jön Miraak? tudodmitcsinálni a sárkányokkal :) -
Zozo0122 #22761 Örülj neki, hogy nem támadnak állandóan. Egyébként Solstheimen ritkább a sárkánytámadás jellemzően csak Raven Rock és Tel Mithryn környékét támadják + van 1-2 sárkánysír is. Viszont remélhetőleg van jópár lelked pluszban mert mivel már megtaláltad a Waking Dreams könyvet innentől kezdve:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miraak lopkodja tőled a sárkánylelkeket ha megölsz egyet odateleportál ellopja és visszatér az Apocryphába. Egyébként találhatsz még black bookokat de ezt a waking dreams-t ne nyisd ki mégegyszer amíg nem kéri a főküldetés. Mert vissza tudsz arra a részre még térni ahol Miraakal bezséltél de ez a főküldi része lesz. Csak mert énis kinyitottam a könyvet és végig mentem rajta, de a végén kb. nem történt semmi (mert a főküldi része utánanéztem) úgyhogy inkább kivárom énis mire ez lesz a feladat, hogy elkerüljem a bugokat). -
#22760 Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy fent van nekem a skyrim összes kiegészítője, minden patent stb... De amikor is nem voltak fent a kiegészítők 30 percenként rakott be nekem randomba egy sárkányt, de amióta fel patcheltem és felraktam a kiegészítőket azóta eltelt 4 szintem úgy, hogy nem találkoztam 1 sárkánnyal sem :S Jelenleg 32-es ORC vagyok. De viszont van egy olyan könyvem, hogy "Black Book: Waking Dreams" lehet ez a tárgy akadályoz meg valamit? Valaki találkozott már ezzel a "hibával"?
Segítségeteket köszönöm! -
#22759 Hát, ez a hivatalos vámpírlét nekem nem jött be. Sehogy sem tudtam belepasszírozni így magam a Skyrim világába. Már mikor először álltam Volkihar főtermében, csak az járt a redguardom fejében: MIND le akarom mészárolni! Ha csak kettőt viszek magammal a pokolba, az is jó (bár az átváltozás utáni bugnál kicsináltak, mint a szart).
Annyiban mondjuk jól meg volt teremtve a vámpír lord világa, hogy mindenhol máshol kívülállónak éreztem magam. Ha mellettem egy guard random bedobott egy vampire-t tartalmazó mondatot, máris nyúltam volna a kard után, fürkészve a piros pöttyöket az iránytűn. -
#22758 Köszönöm - már értem -
#22757 A kapott Warpened Soul Gemet (amiből csak egy van, és nem ugyanaz, mint a Soul Gem darabkák, amik amúgy értéktelenek), bele kell tenni három különböző Convectorba (ezek jelölve vannak a térképen), és melegíteni őket (erre tökéletesen jó az a gyenge tűzvarázs, amit kaptál AG-től). Beteszed, melegíted, kiveszed, mész a következőhöz. Három után jelzi majd hogy vidd vissza hozzá. Ennyi. -
#22756 Sziasztok,
Winterhold-ban kaptam egy küldetés sorozatot Arniel Gane-től. Nem vágom, hogy ezekkel a konvektorokkal meg a Warped Soul Gem-ekkel, - amit ha jól gondolok, akkor a törött Soul Gem-eket jelenti, - mit is kell tenni?
Tud ebben segíteni valaki?
Köszi -
csoki89 #22755 Köszi a választ :)
Én már voltam 60-70-es szint körül az első karakteremmel, amikor beszálltam a Comp-hoz, és ugye tudjuk mi történt. Na szóval, a lényeg, h a farkasnak köze nem volt a nord karakteremhez, persze táposcsirke volt, meg akkor én még nem is toltam masteren. A sárkányok is pár ütésesek voltak, a farkassal azért simán bedaráltak. Kisebbet sebzett, kevesebb élet, kevesebb stamina, ugye 0 páncél, na ne ragozzam, gyengusz volt.