30713
TES
-
Zozo0122 #22875 Az Obliban én is imádtam mindkettőt:) Jó pár hónappal ezelőtt volt pont egy argóniai tolvaj-bérgyilkosom. Tolvajként kezdett majd bérgyilkossá vált :D Közben végig nőtt a dühe a korrupt birodalmi őrök és a gazdag emberek miatt akik minden pénzt kiszednek a szegényekből.(jó pár mellékküldetés szólt ott ezekről) Később már a hataloméhsége is megnőtt és fokozatosan egyre gonoszabb lett és mikor felajánlották neki a vámpírlétet elfogadta. Tökéletesen kiképezte magát lopakodásból, pengehasználatból, íjászatból, illúzióból satöbbi...Végül Sheogorath is meghívta a birodalmába ahol teljesen megőrült:DDDD Ilyeneket csináltam vele például, hogy a végefelé már csak gyümölcsöket evett:D Meg persze emberi vért. A történet vége az lett, hogy kiírtotta Anvilt ahol lakott majd a birodalmi városba ment és őrült gyilkolásba kezdett. A város legalább 80%-át kiírtottam tökéletesen kifejlesztett karakter volt, de végül a palotaőrök nagy nehezen megölték. (kellettek hozzá vagy 10-en)Jó kis karakter volt. -
#22874 Nem, nem a NH-ra gondolok (amúgy questfüggő a bejutás, igen). Tolvajoknak van saját főhadiszállása. Mindegy, majd megtalálod. -
Zozo0122 #22873 Hát a rifteni csatornákban szétnéztem:D De te gondolom a Nightingale Hall-ra gondolsz. Megtaláltam a helyet de nem tudtam bejutni gondolom questfüggő. És mivel róluk is olvastam (Nightingales - fact or fiction) ezért gondolom ők a tolvajok elitje. Nembaj lesz még tolvaj karakterem...meg majd tisztán mágus is:) -
#22872 Szerintem a kb bárkire ható fear üvöltés, aminek CD-je sincs, kárpótol ezért. -
#22871 A főhadiszálláson biztos nem voltál :)
Egyébként ott is ki van rakva a könyv. Jópofa, igen. -
skandara #22870 ÓÓÓ pedig a tolvaj karakterek jók:)
Oblivionban is az volt a kedvenc történet szálam, skyrimben meg szerintem a collage meg a companions is kicsit gyengére sikerült (én legalábbis sosem tudtam magam közéjük tartozónak érezni, pedig ez lenne a lényeg nem? ) , a dark brotherhood, és a thief's guild küldetések viszont jók, és a történet is érdekes (esetenként izgalmas :) ) Ráadásul, a Dark Brotherhoodnál sok érdekes és híres embert ismerhetsz meg, akikkel amúgy nem találkozhatnál a játékban, az más kérdés, hogy meg is kell ölni őket, de ne vesszünk el a részletekben :D -
#22869 Én szedtem le vérfarkas modokat, szerintem alapból nem valami jó, főleg az nem tetszik, hogy hamar visszaváltozol, ha nem eszel, meg magától nem gyógyul=/ -
Zozo0122 #22868 Hihetetlen ez a játék:)
Találtam 1 könyvet az apocryphában: shadowmarks. Gyűjtöm a könyveket és jó részüket el is olvasom...de ezzel még nem találkoztam eddig. Meg még van jópár új, úgy vettem észre az Oblivion és Morrowind könyveinek jó része is bekerült a Dragonborn kieggel szóval van olvasnivaló. De nem ez a lényeg, hanem a következő:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Előre szólok még nem játszottam tolvaj karakterrel, de voltam már a főhadiszállásukon mikor Esbernért mentem. Ez a shadowmarks című könyv a tolvajcéh titkos jeleit írja le! Párszor előfordult már a játék eleje óta, hogy megálltam 1-2x a városokban és megbámultam az ajtófélfákra vésett jeleket stb. hogy ez ugyan mi akar lenni? Most a könyv választ adott, és ezek a jelek az egész játékban fel vannak vésve a falakra! Tolvaj karakterek ezt bizonyára eddig is tudták, de nekem csak most lett ez érthető...micsoda meglepetés:) Raven Rock-i házamban olvasgattam az előbb a könyvet és azonnal ki is mentem keresgélni, hogy mi a helyzet a városban. És a kovács házán ott virít a jel, hogy tolvajcéh tag és biztonságos. Marhajó ezentúl erre odafigyelek:) 450 órás eddig ez a végigjátszás tehát képben vagyok nagyjából, hogy melyik városban ki a rosszfiú, vagy ki tűnik annak. Nagyon aprólékosan átnéztem eddig is mindent mikor felfedezésről van szó. De nagyon kiváncsi vagyok, vajon a Markarthi vagy a Whiteruni házamon találok e jelet...párszor futottam már tolvajokba a játékban fosztogatás közben segítettem is az őröknek lecsapni őket. Persze nyilván tudom, hogy a mi házunkba nem törhetnek be de akkor is izgalmas dolog ez... jól meglepett most ez na :DDD -
Zozo0122 #22867 Én masteren tolom legeleje óta és teljesen kiperkeltem a vérfarkast. Még masteren is életképes, jókat lehet így harcolni. Főleg ha megvan a Dragonborn akkor keresd fel Majni-t, érdemes :) -
Zozo0122 #22866 Na végeztem a Dragonbornnal megöltem a végén a gonosz bácsit:D Jó küzdelem volt, de nem volt igazán ellenfél. Karstaag sokkal erősebb volt.:( A sárkánylovaglás nagyon béna...csak gyorsutazásra fogom használni...mert eddig nem gyorsutaztam, csak hajó + lovaskocsi. Viszont a főküldetés legvégén kapott feature elég jó:)
-
#22865 Nekem már semmi szükségem nem volt rá, de egyébként jó meglátás, keményebb fokozaton jól jöhet (én maradok az Adeptnél, így még szórakozom és nem csak szívok). -
#22864 Azt hozzá tenném, h átváltozás előtt érdemes egy ebonyflesht elvarázsolni, mivel átváltozás után is rajta marad a spell. és azért 300 armorral mégis csak jobb. -
#22863 Néhány gondolat a vérfarkasokról (Dawnguard DLC-vel, tehát van perktree): magas szinten, harcos karakternek (tehát olyannak aki életerőre és staminára gyúrt) nagyon hasznos tud lenni, ha van elég ellenfél (vagy hulla). Megszorítás esetén jól tud jönni a segítők idézése. Erős, gyors, pár támadással mindenki lenyomható, és a dupla ütéssel van idő enni is (ezt azért érdemes rögtön az ölés után, mert néha messze repül a hulla és később nehéz megtalálni ). Érdemes a legelső pontot először kirakni, mert ebben van plusz életerő+stamina, meg a jobb oldali ágat aminek a végén állatokból is lehet enni. Így minden szembejövő potenciális kaja lesz
Vámpírok és élőhalottak nem jók, azokat nem lehet megenni, úgyhogy kriptába nem érdemes vérfarkasként bemenni. Na még egy kis történet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazi északi harcosként elindultam nyugatra egy kis forsworn-irtásra. Karthvarsten tábornál kezdtem, könnyű meló volt, aztán haladtam körülbelül keletre, útközben bemenve a táborokba/barlangokba/bányákba, szépen kipucolgatva őket, úgyhogy a kaja nem volt gond. A tundrán elértem egy imperial táborig, ott is irtottam (még a sebesülteket is felzabáltam ) A következő érdekes állomás a Sleeping Tree óriás-tábor volt... Két óriás, két mammut, kajálás. Ha van elég stamina, akkor lehet őket ütni folyamatosan, úgy nem sebeznek. A kétkezes ütéstől meg még egy giant is repül Az egyik mammutot egy rohanós-ütés kombóval terítettem le
Az még szép volt, amikor pár forsworn egy sárkánnyal hadakozott. Beszálltam... A sárkány se volt nehéz ellenfél, pedig nevesített volt. De enyém lett a lelke! Végül Whiteruntól délre fogyott el a husi, úgyhogy ott visszaváltoztam, de léptem vagy 4 vérfarkas-szintet ezzel az úttal. -
#22862 Vegyél Radiant Rainments ruhát az ugyanilyen nevű boltból, és abban beszélj Elisiffel a kastélyban. -
Whysper #22861 Hja nekem is erősebb! -
Whysper #22860 Sziasztok tudnátok segíteni benne mert régen játszottam vele és lvl 52-es vagyok és pár csak pár küldi van a sima skyrimból vissza ,de elfelejtettem melyik résznél tartok és a Speak to Elisif with Taarie's outfit on küldinél azt mondja menyjek vissza a Nőhöz Solitude-ba ,de hiába megyek vissza hozzá nem tudok vele beszélni vagyis beszélni tudok vele ,de semmi se történik és nem tudom ,hogyan tudnám megcsinálni! Már néztem videot meg google ,de nem leltem meg. Ötlet? -
#22859 Mod listát valaki nagyon széttúrta, vagy nexuson változtak az IDk (kétlem), alig volt közte olyan, ami arra mutatott, ami oda van írva.
Javítottam.
Lehet csak zárt szerkesztésűre, meghívásosra kéne állítani. Így pl a spambotok is megtalálják és a linkek valódi célját saját oldalukra cserélik. Aztán akkor bele lehetne írni, ha valaki új modot javasol de nincs szerkesztési joga commentet adjon hozzá (jobb gomb) és egy szerkesztő berakhatja. -
#22858 Nah.MOst álltam neki én is Skyrim-ozni modokkal.Eddig csak sima verzió volt fent most viszont pakolok bele extrákat.Eddig kényelmi funkciókat tettem bele és grafikai tuningokat.Hát meg kell hagyni elképesztően szép tud lenne.Ezek a plusz armorok meg gyönyörűek. -
#22857 Visszaállítottam. -
#22856 Nem nalad van a gond, tenyleg pink az egesz :) Remeljuk valaki a keszitok kozul vissza tudja allitani. -
#22855 sziasztok
a gyík (fent)(ja és be vagyok jelentkezve), nekem egy nagy lila alapon jön fel - ha módosítom a betű és a háttér színét sem változik semmi.
Látom más is ott van - akkor most én nem csinálok jól valamit? -
#22854 Köszi! -
#22853 Werebears of Skyrim? -
skandara #22852 Mert ha nem így lenne, senki se pocsékolna a heavy armor smithing perkekre :D
Olyan nagy különbségek egyébként nincsenek, vanillában egy felturbózott iron armorral is el lehet lenni:) -
#22851 Van már olyan mod ami lehetővé teszi játékosok számára hogy vérmedvék legyenek? -
#22850 Kép lemaradt, bocsi.
-
#22849 Sziasztok!
Az mi, hogy a deadric armor szettem erősebb mint a dragon plate szettem?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Skorzeny8814 #22848 Az van meg nekem. De oké, akkor ott teszem fel a kérdést. -
#22847 Update 11-et keresed. Innentől irány az Off topik. -
Skorzeny8814 #22846 Hát, nekem ez a neve a letöltött mappának, nem én találtam ki. Hogy tudnám ezt megoldani? -
#22845 v1.8.151.0 jelenleg a játék végleges verziója. Már nem béta. Az az 1.9., amire Steam Bétában lehet jelentkezni. Ahhoz meg még biztos nem igazították hozzá az SKSE-t. -
Skorzeny8814 #22844 Ezt hogy érted? Abból is pont a megfelelő verzióm van. -
#22843 Biztos az SKSE problémázik. -
Skorzeny8814 #22842 Ma felraktam az 1.8.151.0 Beta patch-et és el sem tudom vele indítani a játékot. Utánanéztem és kiderül, hogy ha nem pipálok ki egyetlen modot sem, akkor elindul. Modok nélkül viszont élvezhetetlen az egész. Tudna valaki segíteni? -
#22841 Köszönöm.
Amúgy a legjobbat eddig a "másnaposok" hangulatú küldetésen röhögtem. -
Zozo0122 #22840 Igaz, erre nem is gondoltam:) Akkor legyen csak hand to hand képességfa és ebbe lehetne beletenni a felrúgás elgáncsolás, ellökés ilyesmi perkeket. Vagy elhajítás...felkapni az ellenfelet és ledobni a szakadékba. Oké unrelenting force meg minden ottvan, de ha valaki nem dragonbornként játszik akkor jól jöhet. -
skandara #22839 ha magasabbra tudsz ugrani, az nagyon sok helyen megborítja a játékot, mert sok dungeonba be tudsz menni akkor a vége felől:) De a hand-to-hand kaphatna egy képességfát:) -
Zozo0122 #22838 Valahol olvastam ezt hiszem Todd Howarddal egy interjúban, hogy lehetséges, hogy a következő 2 DLC-ben (mert még ennyi lesz) perkfát kap a lándzsa képesség és lesznek lándzsák. Jólenne, bár elgondolkodtam rajta, hogy kéne külön perkfa az ökölharcnak és az akrobatikának is még. Gondoljatok bele milyen jóféle akrobatika perkeket lehetne kitalálni. Felrúgod az ellenfelet, átugrasz felette, ezenkívül esetleg mászás magasabb peremekre. Meg lehetne oldani úgy, hogy egyszerűen ha megvan az adott perk rányomsz h use (e) és máris felmászik. -
Zozo0122 #22837 Most küzdöttem meg Karstaagal...TE JÓ ÉG!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pontosabban a szellemével, rájöttem hogyan idézhetem meg. Brutálisan kemény volt a sz.rt is kiverte belőlem. Össze vissza repkedtem ide-ode dobált a hóvihar amit okozott( mint a blizzard tekercs csak ez a falhoz is vág) közben ütött-vert ahol ért. Teljes stalhrim páncélzatban, 2-es erősségű dragon aspect shout-al berserker rage bekapcsolva orkként, werebear idézéssel, és call of valor shout segítségével gyűrtem le nagy nehezen. Minden segítségemet felaprította és engem is padlóra küldött jópárszor. Belekerült vagy 6-7 ultimate healing és stamina potionba mire megfeküdt végre. Egyébként 57-es szintű ork vagyok kimaxolt kétkezes fegyverskillel, nehézpáncéllal satöbbi. Jutalomként 3x megidézhetem amikor csak szeretném... -
#22836 Annyit még hozzá tennék a "Vilja ügyhöz", ha már megcsináltad a küldetéseinek egy részét, s ragaszkodsz a leányzóhoz, érdemesebb egy olyan mentést betölteni, ahol még életben van, s a lentebbi párbeszédet lefojtatni vele.
A mod újra telepítésével "feltámasztva" ismét a kezdetektől piszmoghatunk a csaj küldetéseivel, amivel alapvetően nincs gond, de azért annyira nem is szórakoztatóak, hogy többször is érdemes legyen tölteni vele az időt - inkább egy 1-2 órával korábbi mentés, mint alkímiai összetevők után kutakodni.
A mod egyébkén elég jól kidolgozott, de amikor sokadjára jött a "follow me" kéréssel Vilja kisasszony, bele fáradtam (mondhatjuk neki, hogy később, nem sértődik meg)