The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy kell bekapcsolni azt a funkciót,hogy az ídõjárás hatásal legyen ránk,és hogy enni,ínni keljen ?
genndy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

A 2K LITét belinkeled lécives a városokat.
Köszönöm.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

PiszkosFred
Hosszan lenyomva tartod az 1-8 billentyut, es akkor egerrel kattintva valamire (spell, targy, stb) hozzarendeli az adott gombhoz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

help!

"beragadt" az egyik varázslat a jobb kezembe 😊

Egy illúziót keltõ vagy mi a manó varázslatot nem tudok leszedni a jobb kezemrõl. A balra tudok tûz, villám és életerõs varázslatot közt váltani de valahogy a jobbról nem tudom átállítani, kétkezes varázslatokra.
Mit nem csinálok jól? Van valami kombináció amivel ezt visszaállíthatom ? Lehet valahogy gyors billentyûket állítani fegyverekhez és varázslatokhoz ? Mint más játékokban az 1,2,3,4,5 gombokra, pisztoly, puska, rakétavetõ stb itt hogyan kell ? Elég macerás mindig menüben piszmogni ha váltani akarok fegyvert vagy varázslatot ... biztos én vagyok béna mert ezeket nem találtam hogy kell átállítani ....
köszi.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

kastil
hutenagyonbuta. erre válaszolt a #20746 hszben

am nekem hd5770 vaporx 1gb, 4 giga ram van és engem is kiidob, lite ok.

Nemtom, vedd ki a városokhoz kapcsolódó modokat.
Ha nem megy, akkor telepítsd újra az egészet.
Akkor lécives válaszolj arra hogy mit csináljak akkor ha egy város,vagy falu közelébe megyek ak legtöbbször kidob az asztalra a játék.Csak enyit kérek,másra már nem lesz szükségem csak erre.Lécives válaszolj akkor csak erre az egy kérdésemre.Mit csináljak ?
Kly
Skyrim, megtennéd, hogy nem chat-nek használod a topikot? Szedd össze a gondolataidat és értelmes kérdéseket tegyél fel. Nem gyõzöm törölni az értelmetlen hozzászólásaid tömkelegét.

Scientia potentia est.

Az mit jelent ha a Manút fekete,az ember zöld,és a faluk egy része fekete ?
Belinkeled lécives a 2K LITE Towns-t ?
genndy
Hsz-em utolsó tagmondata: "...vagy próbálkozz a 2K LITE verziójával" Ennél több ötletem nincs.
Olvasd végig rendesen légyszíves amit írok.

genndy
Hmm, 'kastil' is ezt írta (#20707). Nekem semmi gondja nem volt, 2K miatt nem dobott ki soha.
Szerintem kevés már a videokártya memória, más ötletem nincs. Vagy uninstalláld a Towns részét a csomagnak, vagy próbálkozz a 2K LITE verziójával (kisebb méretû textúrák, de azért még nagyon szép).

Genndy köszönöm a linkeket nagyon jól mennek.Csak egy gond van még.Ha város vagy falú közelébe megyek akkor kidob a játék az asztalra.Nem tudom hogy csak város vagy falunál de ugy vettem észre.Hogy orvosolhatóm ezt a problémát ?
genndy
Aha, köszi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Steamgift! AMikor le volt árazva Skyrim, akkor kapott a Dawnguard egy 33%-os off-ot és akkor gyûjtöttem külföldi haver segítségével, valamikor szeptemberben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

PiszkosFred
Mondjuk kezdesnek nem hasznalsz olyan grafikai modokat, amelyeket nem bir el a jelenlegi konfigod.

Helyesbítek: Hogy lehet orvosólni ha kilép a játék ?
Szerintem az videokártya driver gond lesz. Tedd fel a legfrissebb hivatalos drivert.
Hecker007
Tudom, de nekem tényleg fagyott, írta is a win hogy a program nem válaszol stb. Azóta ki is lépek a fészbukból hogy ne zaklassanak és ne kelljen 2 percenként leugranom tálcára 😄

PiszkosFred
Mivel digitalis terjesztesu, es a CDG-ben is csak egy kodot(serialt) veszel, ezert aztan nincs nagy riziko vele. Egy cdtok, egy szinesen fenymasolt borito, es egy kaparos plasztik kartya, aztan csokolom. Vagy lehet, meg csak nem is kaparos, hanem egy nyomtatott kis cetli.

genndy
És te honnan vetted amúgy? Steamrõl giftelve, vagy GMG-rõl?

Ez mondjuk igaz! De más játékoknál is vannak ilyen tartalmas DLC-k, amiknek nem ilyen brutál ára van. Nekem végülis hulla mindegy, nekem már megvan (eredeti az alapjáték is és a Dawnguard is).

PiszkosFred
Hat nem a balkani viszonyokhoz van szabva a - mindenkori - DLC-k ara, az ketsegtelen. De legalabb megjelent, aki megteheti, az kifizeti, aki nem, az ugyis megoldja "wiragboltbol" beszerezve.

genndy
Nem tudom mennyit fognak így eladni, piszok drága <#shakehead>

Nem kötök bele, de azért pofátlanság egy DLC-ért ennyit elkérni szerintem.

Jaja, ezzel a megoldással mindig vissza lehet lépni, nekem sose fagyott még ki.
Teppik Amon
Mielõtt beleköt valaki. Nálunk, hivatalosan jelent meg :p

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Teppik Amon
A dawngard megjelent, lehet rendelni. cdgalaxisnál most 5990ft.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

PiszkosFred
alt+tab fagyas sokszor csak annak latszik, "ketszer" kell ilyenkor alttabolni es megy is tovabb.

Hecker007
nekem a Skyrim 1x fagyott eddig ki, de az is csak alt+tab miatt 😄
fallout az valami külön világ, pedig volt hogy végig toltam úgy hogy nem fagyott egyszer se, de az FO:NV nekem pl játszhatatlan állandóan kifagy még a szûz win-en is modok nélkül 😞
Most végre össze állt a skyrimom, játék menet módosítókat nem raktam be csak grafikai mod, meg egy armor pack van a játékon, habár folyamatosan nézelõdök nexuson hogy van-e olyan extra cucc amit érdemes belerakni a játékba

Ryder62
Hajaj, nekem kb 2X-3X lép ki óránként a fallout. Persze széjjel van modolva. De a vanilla gém is simán lefagyott többször is.

Ehhez képest a skyrim álom volt, nem lassult, nem fagyott egyszer sem 50 óra alatt.<#smile>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

genndy
Részben igen (bár azt a kérdést nem is vettem észre annak idején). Ezt nézd meg: #20642, #20636. Az elérhetõség ugyanaz (tesnexus), csak azokat válasz ki, aminek a végén LITE van. Ez sokkal kevésbé fogja a gépet, de még mindig nagyon szép.
Illetve lehet hogy te egészen pontosan erre gondolsz: Texture Pack Combiner
Ezt azt hiszem Although linkelte még régebben. A készítõ összegyúrta a legnépszerûbb nagyobb felbontású textúrákat (lista a mod leírásánál), lekicsinyítette, de optimalizálta is õket. Úgyhogy a látvány icipicit gyengébb, viszont sokkal kevésbé terheli a gépet. Nem próbáltam ki.

genndy
Olvasd el pontosan, mit ír, hogy mit is akar cserélni. A nyakamat rá, hogy csak a readme.txt az. Engedd neki. A végén ha mind a 4 ki van pipálva, akkor jó.

mindenki nevében hálás köszönet !

ez amúgy válasz a 20.685-re is ?

Mit csináljak ha a Dungeons,és a Landscape felcserélik egymást ?
genndy
Ettõl nem kellene hogy gond legyen. Nincs más városra vonatkozó mod fent, inkább arra gyanakodnék? Minden patch fent van? (egyikben hivatalosan jött a 4GB-os memóriás javítás)
Esetleg próbáld ki, hogy a Towns csomagot leszeded, mert abban vannak a városokra vonatkozó textúrák (Markarth, Solitude, Whiterun, Windhelm biztosan).
Multis modot nem próbáltam. (egyáltalán van már ilyen? Oblinál láttam próbálkozásokat, aztán dugába dõlt az egész.)

genndy
Ha most NMM-bõl megy, akkor felesleges kézzel másolgatnod, nem lesz más az eredmény.
Viszont ismételten felhívom a figyelmed, amit már Hecker007 is írt a #20701-ben: NÉGY CSOMAG VAN. Ha a Download with manager gombra kattintasz, akkor csak az elsõt szeded le. És akkor most iszonyú rendes leszek:
NMM-es letöltésekhez link:
Skyrim HD v1_5 FULL - Dungeons Barlangok
Skyrim HD v1_5 FULL - Landscape Kinti területek
Skyrim HD v1_5 FULL - Misc Vegyes/egyéb
Skyrim HD v1_5 FULL - Towns Városok
Ezekre kattints rá szépen sorban (mind a négyre) és akkor az NMM szépen leszedi neked a TELJES HD-2K csomagot. NMM-bõl telepíted. Ugyanolyan, mint a képen. Örülsz, játszol. kész.

Ugyan ez van nekem benne a NExus Mod Manager-be.Ezt ha kézzel bemásolom a Skyrim mapájába akkor menni fog ?
Hecker007
15 mp volt megtalálni: LINK download manually, kiválasztasz egy szervert a felkínáltak közül és már tölti is. Csak azt nem tudom hogy te mit honnan szedtél le a játékhoz hogyha ezt nem találtad meg...

Azt írtam jó, de vannak modok amit neked manuálisan vagy másképp mondva "kézzel" kell bemásolnod a skyrim könyvtárba. De azt a modot nem használom tehát többet nem tudok segíteni. De Hecker leírta mit kell csinálnod, nem kell hozzá semmiilyen mod manager.

kastil
Nekem ez a 2k HD valami miatt kivág, ha város/falu közelébe megyek. 4 giga ramom van.

Nem nagyon tudok angolul,de ha a Nexus nem jó akkor belinkeled az oldalt,hogy honnan,és melyiket töltsem le ? Minden moddom müködik kévéve a Skyrim 2K HD texture ami a legjóbb.Lécives a linket.
kastil
Hali! próbálta már valaki valamelyik multi/coop modot? tapasztalat?

De jó, nem annyira mint az OMM volt vagy van de elég. Vannak modok amit viszont csak manuálisan érdemes telepíteni nem managerrel. Ez egyszerû megnyitod a fájlt megnézed a szerkezetet és annak megfelelõen bemásolod a skyrim könyvtárba. Tudsz angolul valamennyire?

Hecker007
Egyszerûen letöltöd mind a 4 skyrim HD v_1.5_full packot, kitömöríted és berakod a játék data könyvtárába. De amúgy ott van a description-ben leírva az install menüpont alatt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Installation:

If you want it to be as easy as possible without any customization, use the Nexus Mod Manager.

Else:

Do you want everything?

1. Copy the "Data" folder from your downloaded archive in the Skyrim folder.
2. If you also use the HD DLC, please check your load order.
3. Start the game and have fun.

Do you want to customize your installation?

The diffrent parts of Skyrim HD are splitted into diffrent files.

1. Drop the parts you want into your Skyrim/Data folder.
2. If you also use the HD DLC, please check your load order.
3. Start the game and have fun.

Note: You can customize everything and also mix parts between the Lite and Full version.

Additional Info:

- The "Misc" files include the fixes for the HD DLC

Calver
kedves kicsi tosiro, miután több mint egy oldalt leszartál hülyeségekkel, az itteniek nem túl meglepõ módon minden jóindulatukat elvesztették feléd. a trollkodás már csak ilyen dolog.

"The trees move. Do you not see it?"

Az jó ha a 2K-t kikapcsolom,és újra be,és felülírja,szoval nem írja semmi felûl a 2K-t de minden mod be van kapcsolva.