The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"beragadt" az egyik varázslat a jobb kezembe 😊
Egy illúziót keltõ vagy mi a manó varázslatot nem tudok leszedni a jobb kezemrõl. A balra tudok tûz, villám és életerõs varázslatot közt váltani de valahogy a jobbról nem tudom átállítani, kétkezes varázslatokra.
Mit nem csinálok jól? Van valami kombináció amivel ezt visszaállíthatom ? Lehet valahogy gyors billentyûket állítani fegyverekhez és varázslatokhoz ? Mint más játékokban az 1,2,3,4,5 gombokra, pisztoly, puska, rakétavetõ stb itt hogyan kell ? Elég macerás mindig menüben piszmogni ha váltani akarok fegyvert vagy varázslatot ... biztos én vagyok béna mert ezeket nem találtam hogy kell átállítani ....
köszi.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
am nekem hd5770 vaporx 1gb, 4 giga ram van és engem is kiidob, lite ok.
Ha nem megy, akkor telepítsd újra az egészet.
Scientia potentia est.
Olvasd végig rendesen légyszíves amit írok.
Szerintem kevés már a videokártya memória, más ötletem nincs. Vagy uninstalláld a Towns részét a csomagnak, vagy próbálkozz a 2K LITE verziójával (kisebb méretû textúrák, de azért még nagyon szép).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
fallout az valami külön világ, pedig volt hogy végig toltam úgy hogy nem fagyott egyszer se, de az FO:NV nekem pl játszhatatlan állandóan kifagy még a szûz win-en is modok nélkül 😞
Most végre össze állt a skyrimom, játék menet módosítókat nem raktam be csak grafikai mod, meg egy armor pack van a játékon, habár folyamatosan nézelõdök nexuson hogy van-e olyan extra cucc amit érdemes belerakni a játékba
Ehhez képest a skyrim álom volt, nem lassult, nem fagyott egyszer sem 50 óra alatt.<#smile>#smile>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Illetve lehet hogy te egészen pontosan erre gondolsz: Texture Pack Combiner
Ezt azt hiszem Although linkelte még régebben. A készítõ összegyúrta a legnépszerûbb nagyobb felbontású textúrákat (lista a mod leírásánál), lekicsinyítette, de optimalizálta is õket. Úgyhogy a látvány icipicit gyengébb, viszont sokkal kevésbé terheli a gépet. Nem próbáltam ki.
ez amúgy válasz a 20.685-re is ?
Esetleg próbáld ki, hogy a Towns csomagot leszeded, mert abban vannak a városokra vonatkozó textúrák (Markarth, Solitude, Whiterun, Windhelm biztosan).
Multis modot nem próbáltam. (egyáltalán van már ilyen? Oblinál láttam próbálkozásokat, aztán dugába dõlt az egész.)
Viszont ismételten felhívom a figyelmed, amit már Hecker007 is írt a #20701-ben: NÉGY CSOMAG VAN. Ha a Download with manager gombra kattintasz, akkor csak az elsõt szeded le. És akkor most iszonyú rendes leszek:
NMM-es letöltésekhez link:
Skyrim HD v1_5 FULL - Dungeons Barlangok
Skyrim HD v1_5 FULL - Landscape Kinti területek
Skyrim HD v1_5 FULL - Misc Vegyes/egyéb
Skyrim HD v1_5 FULL - Towns Városok
Ezekre kattints rá szépen sorban (mind a négyre) és akkor az NMM szépen leszedi neked a TELJES HD-2K csomagot. NMM-bõl telepíted. Ugyanolyan, mint a képen. Örülsz, játszol. kész.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
If you want it to be as easy as possible without any customization, use the Nexus Mod Manager.
Else:
Do you want everything?
1. Copy the "Data" folder from your downloaded archive in the Skyrim folder.
2. If you also use the HD DLC, please check your load order.
3. Start the game and have fun.
Do you want to customize your installation?
The diffrent parts of Skyrim HD are splitted into diffrent files.
1. Drop the parts you want into your Skyrim/Data folder.
2. If you also use the HD DLC, please check your load order.
3. Start the game and have fun.
Note: You can customize everything and also mix parts between the Lite and Full version.
Additional Info:
- The "Misc" files include the fixes for the HD DLC
"The trees move. Do you not see it?"