The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mindegy, nem jöttem rá, hogy mitõl volt, úgyhogy azt csináltam, amit írtatok, hogy elmentem kinyírni Kematut a börtönben lévõ fickót kihagyva.
Köszi a válaszokat.
When attempting to pay the fine, regardless of the guard, the dialogue may never show up. This could happen if the player escaped from jail. All the guards say, "Wait...I know you," as the player walks past them. Though annoying, this does save 100 gold, and it is still possible to side with Saadia and complete the quest. To fix, go to the dungeon, talk with the prisoner, agree to pay the fine, and talk to a guard. After not being offered the dialogue option of paying the fine, go to Swindler's Den, and the quest will update upon reaching Kematu and will instruct the player to either talk to him or kill him, essentially skipping the need to waste gold. Another way is to get caught and go to jail, but then it's necessary to serve the jail time. Upon release from jail, the dialogue will show up when talking to one of those guards.
Mind1 a lényeg, hogy menj egyenesen a barlangba (Swindler's Den-Whiteruntól messze nyugatra találod) és fogod tudni folytatni a küldetést ott. És így megmarad a 100 aranyad is.
Biztos, hogy nincs valami apro verdij a fejeden? Vagy nincs folyamatban olyan kuldetes, amely miatt a varosi orok viselkedese megvaltozik? Mittomen, sarkanytamadas vagy valami?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
1. konzolba "paycrimegold" (ezzel eltünteted a fejedrõl a bounty-t, mert van rajtad, csak nem tudod kifizetni, mert nem ajánlja fel. Lehet hogy a beírás elõtt az õrre is rá kell kattintani)
2. Unofficial Skyrim Patch, hátha rendbehozza (innen)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyûjtõknek pont hogy egy GOTY+extrák lenne igazán értékes, és azt tényleg meg is érné megvenni (ismétlem, nem elszállt árazással). De ilyet nem csináltak egyikbõl sem. Vajon miért nem?
Lesz, de majd csak 1-2 ev mulva.
Remélem hogy lesz egy "Tejjel-mézzel-Folyó-Überszuperextra Editiont" 😄 azt biztos hogy megveszem mert hihetetlen jó ez a játék.
A másik, hogy átírod az .ini-t: Dokumentumok\My Games\Skyrim\SkyrimPrefs.ini, ebben keresd a bFull Screen=0 sort. Ezt írd át 1-re, és kész. Bár a kérdésbõl már úgy érzem, ez a nehezebb út. Bocs a szkepticizmusért.
A CD Galaxisban is kapható lesz: Skyrim Premium Edition
Õszintén szólva, nem értem mi a céljuk ezzel. Ez maximum azoknak érheti meg, akik kipróbálták (vagy "kipróbálták") a Skyrimet, és rájöttek, hogy ebbõl nekik kell valamilyen extra kiadás. Az ára nem is olyan vészes (itthon 12e), annyi mint a sima kiadásnak volt megjelenéskor.
Remélem ettõl függetlenül lesz majd GOTY is (tehát a játék+összes DLC), kíváncsi vagyok abból lesz-e még valami extra kiadás (ha rosszindulatúan feltételezem, hogy a Bethesda pénzéhes, akkor igen. Én biztos hogy csinálnék a végén egy "Tejjel-mézzel-Folyó-Überszuperextra Editiont)
Ti látjátok értelmét ennek a Premium csomagnak?
Nemrég raktam fel a Skyrimet, 256 mb-os vidikártyás gépre. Egyrészt rohadtul örülök, hogy egyáltalán Low-Normal szinten kisebb lagokkal elfut, viszont azt szeretném kérdezni, hogy a patchek okozhatnak e olyan jellegû problémát(1.4 1.5-ös patch), hogy nincsenek rendes fényviszonyok(néha totál sötét minden aztán kivilágít megint, árnyékok nem rendesek) és, hogy sok textúra hiba keletkezik? Gondoltam felptahcelem mert majd talán még egy kicsit jobb is lesz a teljesítmény, de sajnos pont az ellenkezõjét tapasztaltam.
Hasonló probléma: #20464
Megoldási javaslatok: #20465, #20466
Ami meg segithet, az az interaktiv peldakkal es fullos dokumentacioval ellatott CK wiki: http://www.creationkit.com/
Csak egy szpemmer balfek volt, egyik ismert hazai torrentoldalra kuncsorgott meghivot, napjaban tobbszor felteve a kerdest jo par topikban. Reakciora sem erdemes az ilyen, kukazni kell a usert is meg a kommentet is, ahogy az gondolom vmelyik moderator meg is tette.
Olyan rossz, hogy ilyenkor törlés után már nem értem az összefüggéseket... 😄
lenne pár kérdésem...
De ha lenne Pesti lakos aki rám szánna pár órát jól járna.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Semmi koze a jelensegnek az ENB-hez, az alapjateknal is elofordul ez, mindenfele mod es injektor nelkul. "Improved visual transition when going underwater" mint feature, jelen esetben ez kavar be par jatekosnal. Az ini-k torlese legtobbszor megoldja (esetleg egy game cache uritese). Ha nem, ott a linkelt mod, de ez nem az ENB hibaja, ez gyarilag es szandekosan lett ilyen, koze nincs hozza. Uj effektet kapott a vizes megjelenes, es emiatt van neha gond. ENB is okozhat hasonlo hibakat, de ez most kivetelesen az 1.5 peccshez kotheto, nem csak PC-n, hanem a PS3-on is borzolta az idegeket (ott meg aztan minden van, csak mod nem).
Par napja volt linkelve, de serafutty, ezt a produkciot nem lehet elegszer megnezni. 😊