The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy király vagy köszi szépen.
Pláne, hogy nem is volt ilyen problémád
Én még azokra sem emlékszem amiket már megoldottam fél évvel ezelõtt.
A szeptember 4. ére készülök kb akkor adják ki a Heartfire-t.
Sietnem kell ugyanis ha a majáknak lesz igazuk akkor a világvégéig alig 1,5 hónap áll majd rendelkezésemre és szeretném jó alaposan kipörgetni.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ezt rakd fel.
Reinstaláltam és mit látok...
A szûz játékban sem látok a víz alatt. Nem probléma nem találkoztam még olyan q val amiben mindenképpen kellett volna( vagy csak nem emlékszem) csak zavaró. Tehát minden ötletet szivessen látok.
A módok készítésével foglalkozik valaki? Csak kellene 1 ember akinek feltehetnék pár kérdést aztán vehetnék neki pár sört<#pias>#pias>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Végre sikerült megkapnom a kórt, erre kicsit alábecsültem a mester vámpírt és úgy elszívta az életem, hogy összecsuklottam, visszatöltésnél meg persze nem kaptam el. Most 2vámpiros hely üres:/
Köszi szépen
"The trees move. Do you not see it?"
A Directx és C++ mellé mindenképpen tedd fel a videókártyádhoz tartozó legfrissebb drivert, az elvileg megoldja a problémát. Ha nem, akkor ATI kártya esetén ezt ajánlom feltenni. Nvidiával sajnos nincs tapasztalatom.
Most raktam újra a Windowst és valami miatt bugos a grafika( az árnyékok össze vissza villognak, nincsen láng és pókháló pl.)
Nem tudjátok mit érdemes még felrakni??? Fent van a direktX 9 és a c++
Valami ötlet valakinek?
A régi rendszeremmel teljes mértékben müködött
egyszer <#eljen>#eljen>
másodszor: alap NWN2-vel jól jártál el, én is valami hihetetlenül le voltam döbbenve utána, h milyen elképesztõen jó lett a kiegészítõje a klisévihar alapjátékhoz képest.
Pusztán objektíven állok a dolgokhoz és tudom azt, hogy mi van ma és mi volt 15 évvel ezelött.
Ma napig születnek szerencsére példák és ellenpéldák is. De az, hoyg mi URALJA a mai "rpg piacot" az egyértelmû.
Én ugyanolyan remekül elszórakozom egy Skyrimmel mint anno mondjuk a Planescape Torment-tel vagy teszemazt Morrowinddel.
Régesrég megtanultam már, hogy felesleges sóvárogni és olyan dolgokat (játékot) várni amit a) vagy megkaptam már egy korábbi játékban b) sosem fog megvalósulni. Annak mindíg pofáraesés a vége, mivel a világ és legfõképp a játékipar nem így mûködik.
Ha lenne idõm szívesen tennék egy próbát az említett NWN2 kieggel mert bevallom õszintén az alapjátékot kb 4-5 óra játék után kivágtam mint a macskát szarni és onnantól kezdve nem nagyon érdekelt a cím.
Kotoros meglátásodat tiszteletben tartom. Én is imádtam/imádom azt a játékot, de emlékszem hogy picit le voltam döbbenve anno, hoyg "miért vagyok ennyire bekorlátozva, korában ilyennel még nem találkoztam"
Aoc topicba már betettem ez tényleg a felesleges utolsó év volt amikor már csak tucatnyian voltak, párszor összeakadtam vele és minden másodperc élmény volt. itt egy kis story amit kedveltem nagyon 😄 Persze mindez azért van mert hiányoznak nincsenek helyettük mások mára már csak pár tucatnyian vannak talán az SWTOR rp szervere él még ahogy én látom.
in the sand
btw próbáld ki NWN2: Mask of the Betrayer-t ha Baldur's Gate "érzését" hiányolod, olyan történetet és narrációt kerekítettek köré, h én tátott szájjal ültem (játszottam) végig, pislogni is alig mertem alatta. besza-behu mértékben zseniális, és mai napig nem vagyok hajlandó elhinni, hogy bármi köze lett volna hozzá az igencsak bárgyú alapjáték készítõinek.
Kotor pedig már sokkal inkább az új generációhoz tartozott. Lényegében az elsõ "csõpályás" rpg volt.
Ez kb akkor történt meg, amikor a Black Isle lehúzta a rolót.
Volt még Temple Of Elemental Evil és egyéb próbálkozások, de nagy, klasszikus értelemben vett RPGk -mert ugye kimondatlanul mindenki a Baldur's Gate és papír alapú/szabályrendszerû társait veszi annak- onnantól kezdve nem nagyon születtek. Átvették a szerepet az izometrikusról 3d-re átváltó hack&slash és "tps" rpgk pl. Gothic.
A DAO konrétan csak egy szikrányi remény volt, hogy a nagy öregek ismét letesznek valamit az asztalra és talán újra feléledhet a BG mint játékstílus. Habár egész jóra sikeredett a DA szabályrendszere, akkor sem volt egy Dungeons&Dragons és sajnos ez szerintem rányomta a bélyegét a dologra.
Drakensang sorozat sokkal inkább hozta a régi feelinget (köszönhetõen az elképesztõ komoly múlttal és minõséggel rendelkezõ szabályrendszerének) mint a DA vagy akár a witcher.
Mindegyik jó játék a maga nevében, de régi nagy klasszik rpg már sosem fog születni (max kickstartes ugyebár). Az a korszak végérvényesen lezárult.
ON (? már ha ebben a topikban jelenleg van olyan heheh)
\"Egy gy?r? mind fölött\"
@T3nd0 -
I endorsed so long ago when first joining the revolution, so I thought after this sneaky update I would just say THANK YOU for your continued work and commitment.
This is such a core mod that defines my gaming experience, that one endorse and kudos does not seem to do it justice.
So I send you a ice cold digital version Jack Daniels in thanks.
Mindamellett hogy értem Molinbalage problémáját bár nyíltan nem meri teljesen kiírni ide, de mindez amirõl beszélünk már hack and slash igazából és nem rpg, onnantól igaz mindez hogy már ügyesség is kell és a határok elmosódnak az akció játék és az rpg között régen tiszta volt, aki ésszel való játékot és gondolkodást és a storyt élvezte az ment az rpg-kel játszani aki meg akció-orinetált volt ment oda. Ezt anno megjósoltam anno a DA😮-val egy korszak zárul le, még volt is ismerõsöm aki nevetett ma már nem, még volt az fnv de igazából már a skyrim "gyõzelme" jelzi a világ változását. egyedül a kickstartellel nem számoltam és meg is lep hogy egy project eternity ilyen szinten megkapja a pénzt a fejlesztéshez. 😊
Amúgy nekem is a következõ ötletem a mod kikapcsolása, csak meg akartam várni, hogy egyértelmûen jelezze, hogy a te ötleted nem mûködik.
Próbáld ki a mentés-betöltést, ha nem jön be akkor tudom/tudjuk mondani a következõ ötletet. Egyben akkor azt is írd már meg, hogy milyen fegyvermodot/modokat tettél fel, mert kitalálni nem tudjuk.
amúgy megéri, fõleg ha nehézpáncélos közelharcos vagy - ingyen training!
Akkor már csak vámpírokat kell keressek, compaionosokat hagyom is.
Calver írása is igaz, vámpírként a Companions-t inkább elkerülném, legalábbis a Körbe ne lépj már be.
A második verzió lesz, annyira nem érdekel a történetük😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más: Mi a leggyorsabb módja annak, hogy vámpírrá váljak?(olvastam, hogy harcolni kell velük és véletlenszerûen elkapom a kórt, ez így elég lassunak tünnik)
Elvileg beléptem a Compaionokhoz, de nem lettem még farkas, nem kaptam ilyen küldit és azt is olvastam, hogy õk ilyenkor elfogadják a vámpír létem, akár ihatom a vérüket is. Kérdés az, hogy tovább kell vigyem-e a küldi szálat, vagy elég annyi, hogy közölték, hogy a tagjuk vagy. Vagy a Kör tagjának kell lennem, hogy vámpírként elfogadjanak?