30713
TES
-
priluki #22674 hi,van valami 4 akárhány gigás texture pack.. ennek van valami furfangos modja hogy telepitem föl? :) mert feltettem de semmi nem változott. -
#22673 Ha van egy tisztességes képnézegetőd/managered abban mentsd el őket jpg-be, ha nincs ilyened, akkor nyitsd meg paintben egyenként, ott mentés másképp és válaszd ki a jpg-t!
A szélessávú internet korában vagyunk, de bmp netre pakolásáért akkor is körmös jár. :P -
seraph27 #22672 Most lehet hogy hülyeséget kérdezek, de tegnap akartam kitenni képeket de az sg nem szereti a bitképeket amit a screenshot csinál. Mit tegyek hogy fel tudjam őket tölteni? -
#22671 Srácok valaki tudna segíteni hogy hogyan tudnám berakni ezt a 19GBos texturás cuccot?
The.Elder.Scrolls.Ultimate.HD.TeaMCrossFirE -
Zozo0122 #22670 Találtam pár érdekes képet a Skyrim mappámban:D
Hangyák a fatörzsön:
Fagyott mamut:
Érdekes Louis Letrush bug.(már javítva)
Ez pedig mai. Dicső küzdelem: 5en 1 bull netch ellen.
-
SaGa #22669 Nem, a skyui-ban lehet a mod konfigurációs menüben aktiválni, sok más moddal együtt. Mivel kíváncsi voltam a dologra, még a hajón bekapcsoltam. -
#22668 Ezek szerint nálad a Frostfall automatice aktív?
Egy fogadókban megtalálható könyvvel lehetett aktiválni a modot, időt adva a játékosnak, hogy felkészüljön a nehézségekre.
Nem rossz ez az automatice aktiválás sem, sőt így realisztikusabb, csak az északi kezdés könnyen halálos lehet, ha nincsenek a közelben farkasok, amelyekről képes egy hajótörött lehúzni a kabátot.
Délen kezdve nincs gond, ott a magas hegyek kivételével kellemes körülmények között fabrikálhat a hősünk túlélő pakkot a nehezebb vidékek felderítésére. -
#22667 Hacsak modokkal nem variálsz a nehézségen, 40-es szint fölött már nem nagyon találsz olyan ellenfelet, aki-ami megizzasztana.
A legmagasabb szintű ellen max. 50-es szintű lehet, de azok sem túl gyakoriak az alap verzióban.
A deadly dragons komolyabb erőt képviselő sárkányokat tesz a játékba, csak ennek van egy hátulütője is, amit említettél: ha NPC-k keverednek bele a csatába, elég kicsi a tűlélési esélyük.
Városi lakosság többsége 1-5. szintű, ritka amelyik elérheti a 20-as szintet, ráadásul egy támadásnál jellemzően nem menekülnek, hanem támadnak sárkányt, vámpírokat, mindent... -
SaGa #22666 Meghalt szegény, így indítottam újat, nem ekkora kihívással...
Ő egy khajjit, aki vadász, és a "camping in forest" kezdést kapta.
-
skandara #22665 Bocsi a dupla postért, az armor rating visszaállt, csak furcsa volt miért van 750 armor ratingje az orkomnak ebony páncélban, de megnéztem a craftolható dolgok értékeit, és azok stimmelnek, a magas rating inkább annak köszönhető, hogy kicsit jó kovács ez az ork :D
a vanilla armor cap az mennyi is? 500 vagy 600?
(hmm google a barátom: Overall, anything beyond 567 displayed armor rating when wearing all four pieces of armor or 667 when not wearing any pieces of armor will still be capped at 80% of physical damage reduction, meaning you cannot gain 100% physical damage immunity.) -
skandara #22664 Nem tudom én rontottam-e el valamit telepítésnél, de sárkányokon kívül már semmilyen ellenfél sem jelent kihívást, amikor mászkálok, és megjelenik egy sárkány akkor deadly dragons miatt elég kőbrutálkemény dögök, amivel az a baj, hogy simán kiírtanak egy várost 1 perc alatt, így 15 reload kell, hogy ne öljenek meg senkit... Alapból a karakter egy "vámpírvadászként" indult, és végeztem a dawnguarddal, és valahaogy eléggé 1dimenziós a karakter, és hiába mentem vele a dragonborn szigetre nem éreztem úgy, hogy neki van ott bármi keresnivalója... :) lvl 67 asszem a karakter, kard+pajzs+nehézpáncél a fő felszerelés, kis alchemy, kis enchantig, elég jó arcery, és alteration, meg a restoration is felkúszott. Így is ebbe a karakterbe öltem bele a legtöbb időt, és nem volt rossz, csak lvl 50 óta valahogy már nem az igazi. De lehet én rontottam el valamit (installnál), csak az elején tényleg nehéz volt a harc, most viszont legtöbbször már nem az, és hát ez a karakter nem hisz ebben a sárkányos világvégés dologban nagyon, így hát mivel Alduint visszapofozta sovengaardba, és egy darabig biztos nem jön vissza, a vámpírokat felszecskázta, és 3 hadsereg felszerelésére elég fegyvere és páncélja van, úgy döntött, hazamegy és egy darabig pihen, és elolvassa a cirka 400 kötet összeharácsolt könyvet :D -
#22663 Szerintem visszaáll magától, mivel a vanilla módosítások SkyRe-ben vannak benne.
Az egyéb mod/dlc módosításokra van a reproccer, azért kell a végére rakni.
Egyébként mitől lett eleged belőle, vagy csak valami újra vágysz? :) -
skandara #22662 Király! :)
Én is próbáltam azt az opciót, csak akkor még csak úgy aktiválódott a frostfall, ha felnéztél a csillagokra, de ha jól láttam most már lehet másképp is aktiválni.
Nekem viszont részemről elegem lett a SKYre-ből (170+ óra, dawnguard kivégezve vámpírvadászként), úgyhogy most vagy minimál modokkal egy régi karakterrel megnézem a dragonbornt, vagy új karakterrel requiemmel.
Van egy kérdésem: ha letöröltem a reproccert, skyre-t, hogy tudom a vanilla armor ratingeket visszaállítani? (ha nem sikerül, szerintem reinstall lesz :) )
@mindenki:
Gopher csinált egy remek install guide-ot SKYre-hez, ami lépésről lépésre megmutat mindent.
Akit érdekelne a skyre annak mindenképpen ajánlom a videót, mert megfeleően feltelepíteni a modot (meg uncappert,reproccert anyámkínját) nem olyan egyszerű azért mezei felhasználóként:) -
#22661 Nyomj egy képet a karakteredről. -
SaGa #22660 Összeállt a skyrimom. Van benne vagy 150 esp/esm, némi ini tunning még ráfér (nagyobb népsűrűség és új cella betöltés idején akadozik), de már stabilan megy.
A cipelhető súlyprobléma részben a már említett modnak, részben az én figyelmetlenségemnek köszönhető. A requiem-ben a Steed csillagjegy nem 100 plusz súlyegységet, hanem 100 staminát (így 25 egység terhelhetőséget) ad, a Tower ad terhelhetőség növelést, de csak 50-et.
Az igazán hardcore játékosoknak ajánlom az Alternate start hajótörött kezdését bekapcsolt Frostfall és More Complex Needs mellet. Messze kint az északi tengeren, Teekeus szigete közelében, egy elsűlyedt és fejreállt hajóból kell kijutni, majd egy szál bányász ancugban kell eljutni valami melegebb helyre, mielőtt megfagynál. Az összes fegyver egy favágó fejsze, ha megtalálod a hajóban. Melegedési lehetőség: Teekeus tüze (utána viszont megintcsak úszni kell a jeges tengerben, ami nem túl egészséges arrafele), egy templom, benne két squeever, egy vadász menedékhelye, egy imperial táborhely, meg egy mammut tábor, de abban pár bandita is lézeng. Közben át kell jutni több falka ice troll és két harci övezet (banditák vs katonák, imperial vs stormcolak) területén. Igazából csak futni lehet, mert esélyed csak a két sqeewer ellen van egy kevés. Jó buli. Mire lejutottam a Dragon Bridge-hez, mér alig láttam a fáradságtól és a kihűléstől. Első nekifutásra meg is fagyott a karakter félúton...
-
#22659 Na egy pár kép tölem is !
-
Although #22658 Szerintem a felső az 15 az alsó az 9 éves :) -
#22657 +1 az elsőre. -
#22656 Jah gondoltam az első mindenképp egy felnőtt csajnak néz ki míg a másik túlságosan is fiatal lett és kislányos :D
DE aki szereti a kislányokat annak tökéletes ! -
#22655 Masodikot is mentsd el, egy-ket pedofil jatekosnak lehet jol jon :) Elso jobb mindenkeppen. -
#22654 Az elsőn olyan képet vág a csaj, mint aki egy kupac szart szagol, de így is jobb, mint a 2. A 2. nagyon gáz. -
morzsi555 #22653 Az első. -
#22652 Na a 2 kép közül nektek melyik tetszik jobban ? Lehet hogy egyik se de azért mégis hátha ? :D
-
#22651 töröld az sg-s cookiekat, utána jó lesz (kivéve az indentd-t, hacsak nem akarsz újra bejelentkezni)
cookieban tárolja a skin beállításokat, nekem mindig a régi jön -
#22650 Egy kis off:
Nem lehetne megoldani azt valahogy, hogy a Design Off gombra kattintva ne tegye "olvasotta" az eddig meg nem olvasott hsz-eket?
Minden esetben beszivom, mert zavar az uj design es csuklobol kapcsolok vissza eredeti kinezetre, de ilyenkor meg elveszik az utolso olvasott hsz-re ugras opciom... -
#22649 Aki szeret történelmet olvasgatni:
Tamriel Történelmi Tudástár GypsFulvus2 és Jorus tollából.
Grat nekik, nagyon szép összefoglalás! -
Zozo0122 #22648 One hitelték a level 55-ös orkomat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Captain Falx Carius. Hát nem semmi ellenfél volt! Egyetlen ütésével megölt hatalmasat lendített a kalapácsán és terültem...micsoda erősödés 200 év alatt Méltó ellenfél volt , először megöltem az őt védő 3 szolgát addig hozzá sem értem és csak ezután álltam ki vele. Ilyen erejű bossok jöhetnek még! Jah egyébként master nehézségen megy a játék a legeleje óta. -
#22647 A fekete könyveket nem tudod elolvasni, a küldetés végén gondolom összeáll majd valami értelmezhető dolog a könyevekből, vagy Hermaeus Mora világosítja fel a Dragonborn-t, amikor a fekete könyvek mellett cseverésznek (több kötetes a könyvtár) -
Although #22646 First video
Hát azonnal ahogy megjelenik tesszük fel :) Teljesen mindegy a Bethesda mit ad ki közben :) -
Although #22645 No comment!!!!!!!!
Enderal video -
Zozo0122 #22644 Ezt tudom:D A kérdés nem ez volt hanem hogy nektek sem hagy elég időt a könyv elolvasására hanem azonnal teleportál? Bocsi ha kicsit félreérthetően írtam az előbb. -
#22643 Úgy van, ahogy leírtad.
Három lehetséges jutalom közül választhatsz, s ha később kinyitod a könyvet ismét oda telelportál a "pódiumhoz", s ha gondolod lecserélheted a powert, majd a könyvre kattintva ismét Solstheimbe kerülsz (ergo fölöslegesen nem kell nyitogatni a fekete könyvet) -
Zozo0122 #22642 Dragonborn kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Találtam egy Black Bookot és ahogy kinyitom pár mp után elindul az animáció és beszippant. Ennyi idő alatt nem tudom elolvasni ez nektek is így van? Egyébként megcsináltam a küldit amit adott de utána is ezvan ha beleolvasok és visszateleportál Apocryphába gondolom, hogy újra választhassak jutalom képességet ha meg akarnám változtatni. -
Although #22641 House of Redoran
Lehet van akit érdekel. Giskard mester új alkotása.
Tényleg érdemes meghallgatni a "morrowind" szerű Dunmer voice-t :) -
#22640 Köszi ! -
SaGa #22639 Még a BSA négyzetbe tegyél pipát, majd menj kirándulni vagy moziba, mert el lesz vele egy darabig. Ha valamit elrontott, nem gond,mert menti a módosított fájlokat előbb egy megadott könyvtárba. -
SaGa #22638 A Character Creation Overhaul a bűnös, annak is a Oblivion Carry weight része... -
#22637 Leírná valaki hogy itt miket kellene beállítani ha Optimalizálni akarom a Texturákat ?
-
Although #22636 Ja és arra figyelj ne mod mamagert használj a telepítésre mert be van csomagolva a rengeteg rengeteg minden optionként! Találsz megoldást a problémádra is megnéztem most!
Mindenesetre magam részéről a vanilia verzióját próbálgatom :) Megbízok a srácban :D
Egyedül a vanillia game halál utáni képernyőjét tettem vissza szeretem nézni ahogy elszáll a karim :) -
Skyrim #22635 Ismretek olyan modot ami lehetővé teszi a csonkolást,az ellenfeleket vagy a harcrendszert,mozdulatokat teszi életetszerübbé ??