The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az én most kezdett karakterem: Waldora Sajnos sokat még nem haladtam, de majd igyekszem, és adok helyzetjelentést. Minden küldit meg akarok majd csinálni vele, egyelõre csatabárdot lóbálva harcosként kezd. Van még egy korábbi is, egy Khajit, majd róla is írok néhány szót.
Képet legegyszerûbben úgy tudsz berakni, hogy van saját galériád. Töltsd fel oda, és linkeld be.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ezek a BLEAK verzióval készültek.
MadWolf#11626
A neve Dragnuk (direkt rejtett utalás a dragonra, de azért orkos név😄) 54. szintre jutott a végére a Companions vezére, Sárkányszülött, Whiterun thane-je, ezenkívül ha jól emlékszem még elvállalta Markarth thane-ségét is ahol jelenleg él boldog nyugalomban kb. január óta<#nyes>#nyes>.Ezenkívül tipikus ork, nagydarab és erõs, húst zabál hússal és mellé még általában desszertnek elfogyaszt 1-2 medvét is.Konfliktusait szokásos ork módszerrel rendezi, 10-bõl 11 esetben holtan esik össze aki belé köt és egy 2 méteres csatabárd áll ki a homlokából. Orkhoz képest meglepõen mûvelt, gyûjti a könyveket és mindenféle ereklyét.Az asztrológia nem érdekli, de a 2 hold (Masser és Secunda) kihozza belõle az állatot szó szerint.Ilyenkor a gyerekeket ijesztgeti az utcán,de ha nincs játékos kedvében akkor felfal 1-2 banditát.Kemény kis Sárkányorkvérfarkas ez a tag.😄😄😄
Képet sajnos nem enged feltölteni...csak 20kb-ot van vmi ötletetek hogyan tudnék mégis berakni róla?
Akinek van kedve írhatnátok milyen karit csináltatok + 1-2 kép😊 Engem pl érdekel miféle elvetemült sárkányszülöttek rohangálnak égkoszorúban😄
Itt találsz leírást róla, meg linket a letöltéséhez:
http://skyrim.nexusmods.com/mods/6
Feltelepíted és mikor a mod loaderedbe beteszel egy új modot, bezárod a mod loadert, elindítod a Boss-t és az leellenõrzi a mod loaderben lévõket, mutatja ha baj van.
http://www.youtube.com/watch?v=t6MxLBcSgkc <- ezt nézd meg, itt mindent elmond.(ha nem tudnál annyira angolul akkor is ki lehet következtetni mirõl zagyvál)
Igaziból 3 progi kell ehhez az egész modoláshoz, egy amivel betöltöd(nexus mod manager), egy amivel ellenõrzöd(boss) és egy scriptek feldolgozására szolgáló progi(Skyrim Script Extender). Ez utóbbi nem minden modhoz kell.
Bocs, ha nagyon alap dolgokat írok le, de lehet valakinek hasznos. 😊
Ekkor az egyík modot el kell távolitanod/törölnöd hogy a másik mod jó legyen !
A modos dologra nem tudom hogy mi lehet a válasz. Esetleg próbáld meg uninstallálni a modot, aztán újra felrakni. Ha így sem jó akkor végül azt is meg lehet próbálni, hogy minden más modot kilõsz, csak azt hagyod bent aktívnak, ha esetleg mégis akadna valamivel. Vagy utolsó ötletként a mod oldalán a discussion részben kérdezd meg, biztos volt már másnak is ilyen problémája.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Egyébként minden ilyennek legjobb módja hogy kipróbálod: bekapcsolod ultrára, megnézed mennyire tetszik, és mennyire fogja a gépedet. Ha tetszik, akkor bekapcsolva hagyod, de ha közben fogja is a gépet, akkor kisebbre veszed. Ha egyáltalán nem tetszik, akkor teljesen kikapcsolod.
most meg valami nagyon nem jó dawngard q -nál mikor vámpírt választom akkor a elsõ átváltozás után rám jönnek a vámpírok mikor kiküld a lord elsõ feladattal
kellene erre megoldás az oblivionban is...
iPresentInterval=0 vagy 1 (ki be)
Az mouse acc szinten iniben, CONTROLS-nal
bMouseAcceleration=1 vagy 0 (be ki)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
valahogy nem tudok megbarátkozni immersive environment és FXAA injectorral. ENB-k nagyrésze disney-feeling, viszont alap skyrimet nagyon fakónak tartom, valakinek valami ötlete, hogy mit próbálhatnék még ki?
AA alapból off, az megeszi FPSem nagyon, de nem akadás a bajom, hanem "screen tearing", amit elvileg vsync kezelne, ha lenne.
Egyébként a Mod ismertetõkhöz beraktam még az Immersive Patrols, Immersive Enviroment, Skyrim Monster Mod és a Realistic animals and predators modok leírását. Ha valaki talál még esetleg jókat, az ide linkeljbe be, és ha tényleg jó, berakom az ismertetõk közé.
Immersive Armors módot de craftingnál nem találom pedig azt írja ott kéne lenni,mi lehet a baj npc módot is leszedtem
Engem ez zavart, arra ez megoldás.
Ez javítja azt a hibát, ami pl. a whiteruni házban látható az edényen, hogy "csíkos" az árnyék (de hogy hogyan, azt nem tudom, technikai részletekben nem vagyok otthon). Legalábbis engem ez zavart. (Most valamiért 'hidden', de Workshopról is lekapható, ugyanezen a néven van fönt)
Ha talalsz ra jo megoldast, es nem csak az outdoor karakter arnyekok, hanem az indoor flame objektumok arnyekai is elesek lesznek, szolj pls.
Ettõl függetlenül köszi, nyugodtan írd bele a FAQ-ba is, mert akinek jobb gépe van, az tényleg szebb árnyékokat kap.
Valaki egy FPS limitert tudna ajánlani ami nem d3d9.dll-es? helyenként barlangokban 80 fps mellett is laggol mint a marha. Ati kártyám van az meg azthiszem ha belövöm 60en capeli, 30-40 körül szeretném belõni
Kyl: köszi, ha tudok okosságot, beleírom.
Arra kérek mindenkit, aki hozzáír vagy módosítja valamilyen formában a dokumentumokat, hogy a formátumot õrizze meg, valamint a bejegyzése után tüntesse fel a nevét (SG nick)!
Scientia potentia est.
2. Letöltöd a fájlt innen. NEM 'Download with manager'. Hanem Downloads-Download manually.
3. A csomagolt zipben lévõ fájlokat bemásolod a Skyrim fõkönyvtárba (tehát ahol a TESV.exe is van). Ha bármire rákérdez, hogy felülírja-e, akkor IGEN-t nyomsz (mert akkor az vmelyik ENB-bõl maradt ott).
4. Ezeknek kell ott lennie: d3d9.dll, Immersive Environment 1.4 - Readme.txt, injFX_Settings.h, shader.fx és egy 'injFX_Shaders' mappa.
Nem kell új játékot indítani, rögtön látnod kell a változást. A 'Pause' gombbal tudod ki és bekapcsolni az effektet, alapból be van kapcsolva.