The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Modok nélkül nem kell izgulni semmin.
Ha érdekel két megoldás van. 1. Requiem. itt felkészülhetsz még a kezdõ erõdöt se éled túl. Mivel itt a lv1 szintedhez képest a katonák ahogy kell már lv15-20 vannak. Tehát meg kell húznod magad rendesen. És igen az egész rendszert átdolgozták teljesen felesleges nehéz páncélban lopakodni, kizárják egymást. De az alapba semmi ilyentõl nem kell tartanod.
2. ACE+ERSO: Ez volt anno az utolsó amit kipróbáltam. Lényegében nem annyira hardcore mint a requiem, de nagyon nagyon ötletes effekteket ad. pl ha el van téve a fegyvered és rajtad ütnek 50% esély hogy kiütést kapsz.Mindezeket láttod a hatások között, és sok ilyen van lopakodásra, páncélra varázslatra. Egészen kreatív volt az illetõ. Az ErSo meg legalább ténylegesen létrehoz különbségeket a fajok között amennyire ez a leegyszerûsített, sok gondolkodást nem igénylõ rendszer lehetõvé teszi. Pl a nord 60,135,135 el indul a breton meg ép a magickára kap támogatást és persze a regenerálodás is eltérõ. Ezeket persze a requiem is tudja meg még sok extrát is. Annyira pont elég ne legyen senkinek kedve mágust indítani a norddal. legfeljebb enchantolost.
"The trees move. Do you not see it?"
heavy armor
two handed weapon
sneak
archery
enchant
smithing is a végén magasra lett vive...
ezek voltak a fõ képességek amiket tákoltam
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ha már vámpírrá váltál akkor fontos, hogy tartsd alacsonyan a vámpírátok hatásait, lopózz be alvó emberhez és lopózás közben tudsz inni a vérébõl, ez csökkenti a hatásokat és nem le lemészárolnod miatt senkit. Egyébként meg menj be egy kocsmába és beszélj a pultossal pletykákról, Morthalba fog irányítani, ahol kapsz plussz infót, hogyan fordíthatod vissza a vámpír átkot.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Kellene 1 kis segítség mert megakadtam..vagy is inkább nem tudom mit kellene csinálni..!
kis ékõzmennyel kezdeném..
az elõzõ részben ugye volt 1 olyan rész amikor megharap a vámpír..na most innentõl kezdve csak éjszaka lehetett menni mert a napsütéstõl elpusztultam...lényeg a lényeg hogy össze kellett pár dolgot szedni mire elmúlt..!
na most.. mi a helyzet ebben az V. részeben?
most csináltam meg ha jól emlékszem a bloodline küldetést. tehát megtaláltam a lányt és vissza is vittem..
nem harapott meg a vámpír nem azt választottam..na most elutaztam egy nagyobb távolságra a térképen...és ki írta hogy elkezdett forrni a vérem..tehát akkor vámpír lettem még is..? és kezdõdik megint az éjszak bandukolás..? meg bujkálás a napfénytõl..? mert akkor a küldetés elejére megyek és inkább nem csinálom meg!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az elsõ képen jelzett helyen nem véletlenül nem tudsz tovább menni, majd ha eljön az ideje elárulják, hogyan mehetsz arra...
Szellemek is vannak a játékban, sõt ami még érdekesebb lehet: pl. spiggan bevadíthat amúgy teljesen békés lényeket, s rácsodálkozhatsz, ha megtámad néhány agresszív nyuszi, vagy szarvas.
Vagy elõször a naplót kell visszavinned.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na az a rohadt fagytroll ki is fogott rajtam.D Kár volt megmászni ennyi lépcsõt.lehet nem használtam az elsõ kiáltásomat,az a baj?
Egyébként vannak erre modok, de elég problémásak, nem kimondottan egyszerû õket mûködésre bírni pl egyedi fegyverekkel, animációval, stb.
Armored to the Teeth
Dual Sheath plus Shields on Back
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Betegség gyógyító ital, vagy templom oltár leszedi a vámpírok okozta "vérmérgezést".
Nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod az egész polgárháborút, sõt a fõküldetés sem kötelezõ szál, de ha azt csinálod, a fináléhoz közeledve le kell zárni a polgárháborút egy béke tárgyalással.
Egy beszélgetõs vita keretében megegyeznek a felek, lesz néhány terület csere, jarl leváltás-kinevezéd, van némi beleszólásod a történetbe, de nem korlátlanul,összességében kb semmi.
Végeredményben marad a patt helyzet, ha semleges vagy, elkötelezettként meg logikusabb elõbb eltakarítani az ellenfelet az útból, mint tárgyalásokba kezdeni.
Ha mindnek a hatását látni akarod, tedd föl mindet, a neveik elég egyértelmûek.
Végigjátszottam a lázadók, és a császári oldalon is a küldetéseket, egyik fél sem volt jobb, szimpatikusabb a másiknál, faji alapon választottam (imperial vs. nord), de valahogy akkor éreztem teljesnek a játék hangulatát, amikor a polgárháborút teljesen figyelmen kívül hagytam.
A fõküldetés részeként van egy béketárgyalásos küldetés, ha nem csatlakozol egyik félhez sem, de ha végig játszod valamelyik oldalon, akkor is maradnak értelmetlen nüanszok.