30713
TES
-
#26355 Ide való, maradj. Viszont a wirágbolti verziód miatt marad a manuális mod/addon telepítés, a steames automata kilőve :) -
#26354 Ja bocs most látom csak a linket :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kösz az infókat:)Megyek a másik topikba ha nem való ez a probléma ide:)akkor ezek szerint megfejtettem a használatát?:) Tehát ha egy modot akarok futtatni akkor ebbe a managerben beteszem az add mode iconnal a zip filet és ha zöld a pipa akkor használható a mod?
De gondolom kell hozzá valami paracs megadás hogy betöltse, vagy hogy aktiválom? Illetve honnan tudom hogy egy mod összeakad egy másikkal? Van egy bizonyos mod ami eddig működött manuálisan másoltam a filokat a helyére most betettem ebbe a progiba és nem úgy műkszik ahogy eddig töröljem a manuális telepítést?
-
#26353 Először is: figyelik, nyugi.
Másodszor: Off topik. Leginkább a warez miatt lett, az ilyet oda.
Harmadszor: nem értem teljesen a kérdést. Aktiválás: Launcherben kipipálod. Vagy Managerben van erre direkt fül, de ott is pipálás a lényeg. Vagy mire gondolsz? Ha modokról van szó, akkor pontos nevet légyszíves, mert millió van. Bár gondolom SkyUI-ról van szó, az jön a magyarítással is. -
#26352 Srácok segítsetek
Remélem még figyeli valaki ezt a topikot :)
Nem eredeti a játékom még.
A kérdésem az lenne hogy hogyan lehet aktiváltatni bizonyos módokat a játékban?
A frissítést megoldottam Magyarítás megvan elvileg a Nexus Mod Manager illetve a SKSE is aktív ha igaz.
A manager működését nem vágom.
A tárgyak tartalmát kilistázó rendszer is működik. -
#26351 helló azt szeretném kérdezni hogy a játékot hogy tudom teljes képernyőbe rakni meg esetleg valaki tudna segíteni a dawnguard dlc telepítésében ? :O -
bega82 #26350 Srácok!
A Dance of Death mod-ban van egy olyan, hogy perk restriction system... ez mi a manó? Engedélyezzem, vagy inkább ne? Mit tud ez konkrétan? -
#26349 Bug.
Csak az adott skillekből ad 5-5 pontot. -
horthy #26348 Oghma Infinium elovasása normal estben 3 szintnövekedést pl: 35. szintről 38.-ra ad vagy ez valami bug ?? Ezt még megkérdezem . Mert a perkek amik nekem igazán kellenek . -
horthy #26347 Kiprobáltam a sorrendet most már másképp néz ki a " mélység daedrája " zöld valami csápokkal Septimus Signus halála után csak Septimus Signus nem akar meghalni nem csapja agyon a könyv nekem kell kinyirni . A sárkányokat majd kiprobálom sajna most délután dolgozok melohelyröl irok . Másik problémám szitugráshoz csak 1 képzetségpont kellett amikor a Septimus-tól megszerzett könyvet elolvastam 3 perket is kaptam és 3 szintet ugrottam aztán visszatöltöttem a kimentésem és elmentem egy büvölö tanitohoz ugy ugrottam szintet 1 szint egy perk . Utána hiába töltöttem vissza a könyv elolvasása elötti kimentést hogy 3 szintet ugorjak nem ugrott csak 1-et de ugyemlékszem adott 5-5-5 képzetsékpontot blokkolás , kétkezüfegyver stb ha az erő utját választottam . Nagyon jo lenne az a 3 perk amit adott először a könyv elolvasása után ( örültem neki mint majom a farkának ). -
#26346 Modsorrend rossz. Így legyen a vége:
Unofficial Skyrim Patch.esp
Unofficial Hearthfires Patch.esp
Unofficial Dragonborn Patch.esp
Ha respawnolt sárkányt ölsz meg sárkányfejes helyen, az nem mindig ad már lelket. -
horthy #26345 Septimus Signus nem akart meghalni magátol miután odament a könyvhöz a Törp szerkentyü kinyitása után ( magyarul nem csapta agyon a könyv ) ezért a progi data files-nél kikapcsoltam a kiegészitéseket probaként ! Igy agyoncsapta a könyv de azután hiába kapcsoltam vissza a kiegészitéseket nem tudok sárkánylelket elszivni ami azelött müködött ! Kiegészitéseim :
Dawnguard.esm
Dragonborn.esm
Hearthfires.esm
HighresTexturePack01.esp
HighresTexturePack02.esp
HighresTexturePack03.esp
SkyUI.esp
Unofficial Dragonborn Patch.esp
Unofficial Hearthfires Patch.esp
Unofficial Skyrim Patch.esp
Mit csináljak ujra vegyem az egész Skyrim-et ? Mert most igy bármelyik régebbi kimentést töltöm vissza ( Septimus Signus elöttit ) akkor sincs sárkánylélek elszivás .Pedig vissza vannak kapcsolva a kiegészitések és ezekkel idáig müködött a sárkánylélek elszivás ! Valami elállitodott nemtudom mi ? -
#26344 Sok modot használok, de ha kikapcsolom őket, akkor is szar :)
Végül úgy oldottam meg, hogy szintén konzolból be lehet fejezni küldetést és azt a részküldetést befejeztettem vele, mire ott termett a csaj és lehetett is vele beszélni, innen már minden ment tovább normálisan. Fura. De rákeresve a fórumokban, rengeteg embernek volt ugyanez a baja :) -
#26343 Milyen modokat használsz? -
#26342 Nekem semmi bajom nem volt vele, bár nekem is fönt volt az unoff. patch.
Egy csajnak kellene megkeresnie téged ott. Próbálj meg várni. -
#26341 Közben konzol paranccsal hozzáadtam a 'Cultist's orders'-t a tárgyaimhoz és így végre elindult a Dragonborn. Következő bug: Elhajóztam a szigetre és pár beszélgetés után megtudtam, hogy Miraak templomához kell jussak. Oda is értem, aminek a közepére mutat a nyíl, de semmi sem történik... WTF? Unofficial patch-ek fel vannak telepítve, de eddig soha semmilyen bug nem volt. Tényleg ennyire bugos ez a DLC? -
#26340 Próbáltam már, de nem segített sajnos. -
#26339 Alternatív megoldás: kapcsolódó ki a Dragonborn dlc-t,játsz egy keveset, aztán kapcsold vissza. A kultistaknak kellene támadni, nem neked. -
#26338 Sziasztok,
Mi van olyankor, ha befejeztem a fő küldetésszálat és fel van telepítve a Dragonborn és a Dawnguard is, amelyek közül a Dragonbornt szeretném elkezdeni, de tök bugos a játék. Elvileg meg kellene, hogy támadjanak Cultist-ok, de Whiterun-ban csak 2 Cultist mászkál összevissza, akik csak kötözködnek, ha pedig megölöm őket, akkor elméletben az egyiknél kellene lennie valami megbízólevélnek, vagy minek, de átkutattam mindkettőt és nyoma sincs. Szóval: hogyan kell elkezdeni a Dragonbornt? :) -
mgkp #26337 Sziasztok!
Feltelepítettem a Skyrim-et és azzal a problémával találkoztam, hogy szaggat. FPS 16-20 között van, annak ellenére, hogy a játék a beállításokat automatikusan high-ra rakta, tehát bírnia kéne a laptopomnak. Lejjebb vettem low beállításra is és így is ugyanannyi FPS-en van. Ez a problémám volt az AC IV-nél is és arra se találtam megoldást.
Remélem ti tudtok segíteni.
Előre is köszönöm! -
#26336 Így van, ezért van a mondatomban "a játék rendszerének/hibáinak/hanyagságainak kihasználása".
De van aki szerint a 0 manából varázsolás is már csalás, hiába engedi teljesen legálisan a játék.
"kell vinni magával potikat": igen, pont erre akartam felhívni a figyelmet, hogy a 0 manából varázsolás sem tejjel-mézzel folyó Kánaán, akkor is oda kell figyelni a manára. -
Austin Bailey #26335 "Ezek rutinos játékosoknak (én is ) elég régóta ismert exploitok (nem csalás, csak a játék rendszerének/hibáinak/hanyagságainak kihasználása), de ha valakinek ez belefér, használja ki nyugodtan, az enchantolósat én is használom."
Miért, mi van itt az echanttal? Én csak azt látom, hogy kimaxolta, és rátette az utolsó perket. De az meg játék adta lehetőség.
-
Austin Bailey #26334 kell vinni magával potikat -
#26333 Igen, ezek az úgynevezett "radiant" küldik. Jópár van belőlük, mind csak teddoda-viddide feladat. A könyvtáras is ilyen, mindig tud majd új helyt mondani ahová mehetsz, ha unod akkor felesleges csinálni, nem lesz semmi haszna (azon kívül hogy folyamatos pénzforrás).
Fantusz: "Mana csökkentő enchantok nem befolyásolják a mana-reget."
Ez így igaz. Viszont ha bármit varázsolsz (még ha 0 manából teszed is, mert enchantolt cucc van rajtad) varázsolás közben nincs mana regen. Direkt most kipróbáltam:
- ahová csak lehetett dupla enchant, Dest+Reg -25%,
- Dest -25%x4, és mellé mana ahová csak lehetett regen
Egyik esetben sem volt mana regen miközben varázsoltam. Amíg nyomtam a Tűzfalat, addig nem töltődött vissza az, amit az Ébenhúsra előtte elhasználtam (és ki volt maxolva mindkét iskola, de az regenben úgyse számít). Tehát még enchantolt cuccban is oda kell figyelni, mert kevés lehet a mana, ha hirtelen más mágiaiskolából akar varázsolni az ember. -
#26332 Mana csökkentő enchantok nem befolyásolják a mana-reget.
Volt pure mage-m, két választott mágia iskola mana igénye csökkenthető nullára enchanttal, vagy megosztva három felé (100%-50%-50%), de az első megoldás a jobb.
Van mana reg, ha a harc előtt felveszi a karakter a mágikus páncélt, s aztán elkezdi szórni a pusztító varázslatait, ha az utóbbit nulla manából teszi, visszatöltődik a páncélra elhasznált mana, s ha a perkeknél oda figyelt a játékos a mágia orientáltságra, 250-300 manából bármelyik iskolához tartozó varázslatot tudja alkalmazni.
Mire érdemes figyelni:
El kell dönteni már a játék kezdetén, hogy melyik mágia irányzat mana igényét szeretné nullára csökkenteni a játékos, s oda nem kellenek a mana felező perkek.
Némi alaptőkét összegyűjtve - ehhez sajnos kezdetben minden kacatot össze kell szedni - fel kell vásárolni minden petty, lesser méretű üres lélekkövet, s néhány fontos varázslatot: minél hamarabb irány a winterholdi akadémia (ott lehet venni a legtöbb követ, varázslatokat, a saját kuckóban pedig nyugodtan le lehet pakolni a fölösleges cuccokat, mágusnak a 100 erőnlét elegendő, arra nem nagyon lesz lehetőség fejleszteni.
Megfelelő védelemmel, támadó varászlatokkal, lélekcsapdával felszerelkezve irány Azura szentélye - lehetőleg minél hamarabb.
Gyűjtögetve a lelkeket, cél a Black Star megszerzése.
Kezdetben még 5 skill növekedés kell a szintlépéshez a szétbontások kivételével ne kezdjünk enchatolásba, a szintlépéseink főleg a használt varázslatokból, ha lehetséges trénelésekből jöjjenek össze.
Mágus növendékünk kezdetben nagyon sérülékeny, ha szükséges vihetünk magunkkal egy tankot (Lydia).
10-15-ös szint körül, ha jól mentek a dolgaink, megvan a Black Star.
Használjuk rendszeresen, kezdjünk enchantolni a kicsi köveinkkel piacra a, Balck Star-t pedig használjuk mana csökkentő cuccok gyártására, amit használunk, folyamatosan jobbakra cserélünk.
Varázslatoknál fontos, hogy olyanokat használjunk, amit biztossággal meg tudunk tenni, jobb a flame, mint a tűzlabda, ha az utóbbihoz csak 1-2 töltetre elegendő a mana.
Mana kifogyás pure mage-nak a halalt jelentheti, ezért is jön jól kezdetben a segítő, később fölöslegessé válik, egyesedül is képes lesz a varázsló elbánni egy csapat ellenséggel, de odáig el is kell jutni.
Szintlépésekkor erőnlétre nem kell pont, páncélt mágiából használ, nincs leterhelve, a fölös cuccait le tudja rakni a kollégiumi cellájában.
Kezdetben a manát érdemes fejleszteni, időnként beiktatni egy-egy életerő fejlesztést.
200-250 manánál nem lesz szükség többre, amit természetesen nem egy lendületből kell addig feltolni, de amikor érezhetően elegendő a mana, nem kell tovább növelni a mennyiségét.
Születéséből adódóan a high elf a legjobb mágus (+50 mana), bár ezt a fajt eléggé elcseszték hangulatilag.
Plusz manát lehet szerezni az Atronach Stone bónuszaiból, de arra érdemes figyelni, hogy a +50 mana, -50% mana reg büntetéssel együtt jár az 50% varázslat elnyelés esélye mellett -magas szinten nem gond a mana reg csökkenés, amikor már a (majdnem)semmiből is tud varázsolni a mágus.
-
ati21 #26331 Sziasztok!
Szeretnék kérdezni valamit.Vannak küldetések a játékban amik soha nem fog véget érni?Azért kérdezem mert van a varázsló iskola,és van ott egy könyvtáros,én már rengeteg könyvet vittem neki,küldetés gyanánt.Egy darabig,aztán meguntam és pihentetni hagytam egy ideig,de most 1-2 napja mondom folytatom,hogy ha megyek majd hozzá akkor többet ne tudjon adni küldetést,és így neki állok egy másik küldetésnek,de olyan mintha előröl kellene kezdenem. -
#26330 Először is: jók a videók
Némi kiegészítés és pontosítás:
Ezek rutinos játékosoknak (én is ) elég régóta ismert exploitok (nem csalás, csak a játék rendszerének/hibáinak/hanyagságainak kihasználása), de ha valakinek ez belefér, használja ki nyugodtan, az enchantolósat én is használom.
A végtelen mana viszont nem az, mert csak az adott mágiaiskola varázslatainak manahasználata csökken le 0-ra. Ez azért fontos különbség, mert igaz hogy ingyen használhatod mondjuk a pusztítást, de közben nincs manaregen. Tehát mondjuk egy Átváltoztatás páncélt magadra varázsolva jól lecsökken a manád (ha nem vagy jártas az iskolában), és utána a tűzgolyókat ingyen lövöldözheted, de a mana alacsony marad, aztán ha megütnek akkor nem tudod már magad gyógyítani mert tűzgolyózás közben nem regenerálódott. A végtelen mana az lenne ha bármit bármikor bármeddig varázsolhatnál (ezt csinálja mondjuk a tcl konzolparancs, de az már erősen nem exploit).
Egyébként pedig ha megvan a dupla enchant, akkor egy mage jobban jár ha két mágiaiskola varázslataiból tud ingyen varázsolni szvsz.
Szintén szvsz: én varázslónak inkább Teherbírást enchantolnék a csizmájába, a loot miatt jobban jár. Egy lopakódós-sunnyogós illuzionistának persze jó a Tompítás - de inkább könnyűpáncélba
A ládák pedig a khajit karavánok ládái, ebből adnak-vesznek amikor éppen a város mellett táboroznak. Viszont a kifosztásuk csak unoff. patch nélkül működik, abban ugyanis ezt javították, mélyebbre tették őket, nem lehet felülről hozzájuk férni. -
ati21 #26329 Ismét sziasztok!
Találtam egy videót mikor a küldetést kerestem,hogy nem-e raktak róla fel videót,hogy hogyan kell megcsinálni,és akkor bukkantam rá ha valakit érdekel,és remélem sokan tudjátok majd használni.Ez a videó link amit majd mutatok végtelen mannát mutat be,hogy hogyan kell csinálni de nem csalás formájában,és nem kód vagy ilyesmi. :http://www.youtube.com/watch?v=qpIWk1W3wZ4 + vannak láthatatlan ládák is: http://www.youtube.com/watch?v=QlSkfzAKQC0. Ezeket a linkeket úgy raktam be a hozzászólásba,hogy megmondom őszintén,nem olvastam el az összes hozzászólást,elég hosszadalmas lett volna.Úgy,hogy ha már valaki felrakta akkor bocs,csak a jó szándék vezérelt. -
ati21 #26328 Sziasztok!
Köszönöm a segítséget. -
#26327 A leírás alapján meg kell találni a helyet amit leír a könyv. Akkor esélyes ha már sokat kóboroltál és ismered a helyszíneket, az alapján be lehet lőni hogy melyik hol van.
Kisebb segítség:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindegyik ilyennel jelölt helyen van:
A pontos helyszínek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Visit Windward Ruins, activate the pedestal and cast a fire spell on it.
Visit North Skybound Watch, same as before, but casting a frost spell.
Visit Four Skull Lookout, same as before, but casting a shock spell.
-
ati21 #26326 Sziasztok!
Kaptam egy küldetést,amiben a PUSZTÍTÁS SZERTARTÁS VARÁZSLAT van,be kell fejeznem az elemek hatalma könyvet,de a térképen nem mutat semmilyen jelet.A könyvben írva van valami északi part,én végig gyalogoltam rajta ha az a part amire én gondolok,voltak zátonyra futott hajók,szerintem ez az a part,de nem tudom mit kell keresnem.Szeretném kérni a segítségeteket ,hogy mit keressek,vagy hova kell mennem,vagy kell-e vennem valamit?A választ előre is köszönöm. -
Although #26325 semmi a mentéseid a c meghajtón vannak. Ez csak ha valami okból törlődne visszaállítja. De csinálhatsz magadnak is biztonsági mentést. Anno én kikapcsoltam. -
#26324 Mi történik ha a steam felhő megtelik?
Jelenleg így áll:
135.45 MB használatban / 64.55 MB szabad
21 mentésem van, ez kb 10-15 játékóra után. 100 óránál lesz vagy 150 savem is.
Törölni nem akarok mert most is azon gondolkodom hogy betöltök egy régebbit ahol lvl 1-es vagyok és újrakezdem a gammát. -
steweee #26323 ACE
Unleashed
SkyRe
Requiem
Redone
ezek a nagyok, vagy van más is még ? -
#26322 Akármelyik árushoz elmegyek és elakarom adni a cuccaim mindig -ban jelzi az értéküket. Régebbi mentéseknél nem fordul elő. Mi lehet a baj? (bepánikoltam ) -
#26321 Bekapcsolva input lagom van... grr... -
#26320 Akkor írj 1-et.
Alapból nincs, CH-ban van. -
#26319 De én be akarom kapcsolni lol.
És akkor alapból nincs olyan, hogy belefújok egy sípba és odajön Epona, bárhol is vagyok? -
#26318 Szuper, csak ne oszd meg
Nem gáz, sokan csinálják, Skyrimmel is. Mondjuk kevés jót láttam. -
#26317 Nem tudom miért neked válaszba írtam ezt. xD -
#26316 10es skálán mennyire gáz ha felveszem az összes gameplayem? :D