Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom melyik része nem volt érhetõ annak amit irtam. Mellesleg lacoka többször is látta hogy grab után felkeltem, tehát nem csak úgy bemondtam. De tovább megyek, az õ ghost-ját is grabelte egy Phantom és õ is felkelt.
Fpocok
sync kill után nem kelsz fel. Az azonnal megöl.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A juggernaut tud létrán mászni. Nekem legalább is Reactoron felment, bár elég érdekes animációja van.
Nekem ugyanbbõl sikerült X-est nyitnom.

Toltunk 2 platinát, kipróbáltam EDI-t. Kilencszer(!!!) grabbel le Phantom, ebbõl egyszer nem keltem fel. lol
ez az m11 nem sokat ér, legalábbis nekem nem jön be.

ja az igaz meg nem lehet fellépni vele ilyen 30-40 centis részre se, pl a condor mappon, meg létrára se lehet mászni.. de amúgy nem ártott egy tankszerû karakter, legalább a benshee nem tud kivégezni xd
eddig pulse rifle-el használtam meg mellé egy smg-t.Amúgy ez a hurricane kib*szott jó kis smg lett😄 A collectoré elég szar mert lóf*sz töltény nincs benne, esetleg egy x-es upgraddel már használható.

Fpocok
Milyet nyitottam 😄DD

ja nálam is nemtom mivan tegnap asari adeptel mentem semmi baja nem volt alig haltam meg ma meg állandóan össszeesik meg késik az egész,hiába nem töltök semmit.Nyomom a charge-t és nem csinál semmit hiába elérhetõ a képesség baszik chargolni aztán még arra várok hogy menjé má simán leszednek<#idiota>

Nem állt le a fordítás, ezen nem kell aggódni.

sanya200
Tegnap pont ezt tesztelgettem, nekem az M-76 Revenant tûnik a legjobb választásnak, Incendiary Rounds lõszerrel.
Esetleg egy shotgun-t is érdemes betenni neki, melee-ezés közben érdemes egy nagyot sebzõ fegyvert kézben tartani.

Bár szerintem ezzel a karakterrel elsõ helyen nem nagyon lehet végezni, mert baromi lassú (még az Adrenaline Module III-mal is ), de támogató egységnek kiváló, mert nem lehet kivégezni, és így nyugodtan lehet éleszteni a társakat több ellenséggel körülvéve is.

Én amúgy pajzsra fejlesztettem leginkább, így eléggé sokat kibír, egyszer pedig megnézem mennyi idõ kell neki, hogy elfogyjon a shiled-je a Cyclonic Modulator IV-gyel kiegészítve (ami ugye +150%-nyi pajzsot ad). Platinumon majd teszek így egy próbát, bár így adrenaline module nélkül nagyon lassú lesz...

Nekem szörnyû köreim voltak. Ha én léptem egy játékba folyamatosan laggolt, társak, ellenség oda-visza ugráltak a pályán. Plusz valami iszonyat béna voltam, mert juggernauttal is eghalta és egy extraction se jött össze.<#zavart2>

A múltkor egész jó voltam goldon, most meg olyan mintha Vanguarddal mennék platniumon. Volt valami durvább balance változás?

cs1rk3
revalant/harrier/typoon ezzel jó darálni vele 😛

Mi a franc van ezzel a cabal vanguarddal? Valamelyik nap még normálisan tudtam vele játszani, most meg össze vissza ugrál. Nyomok egy poison strikot, de utána visszaugrik a kiindulási helyre, aztán megint elõre. Vagy a PS után megforulnék, hogy lelõjem az áldozatot, erre ide oda ugrál a fiugra afalon keresztül meg vissza? Olyan, mint mikor laggol a játék és szaggatva fut a karakter, de csak a PS használatakor.

felmentem de ott nincs kiírva hogy leállították volna, legalábbis én nem láttam.

joceruza
Csak hallottam az egyik ismerõsömtõl. Próbáltam felmenni az ME.hu-ra de nem jön össze.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

milyen fegyvert ajánlotok a geth juggernauthoz?

hol olvastad?vagy honnan vetted?

joceruza
Nagyon remélem hogy igazad van...

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

nemtudok róla hogy leáált volna

Én nem értem, az utóbbi három napban folyamatosan ledob a szerverrõl. Ha játszok, ha lobbyban vagyok, állandóan. Egy játékot se tudtam azóta tolni, mert valamikor mindig ledob, mit lehet ilyenkor tenni? Már nagyon idegesít, mert csak használom el a cuccokat, de sose kapok semmit, mert nem juthatok el a kivonásig.
Leállt? Nem is tudtam hogy elkezdõdött. <#rolleyes>
joceruza
Tényleg leállt a magyarítás project?

Az hogy nem tudsz vele játszani, nem jelenti azt hogy szar. 😊
Mi a teendõ ha megvan az event de sehol nincs a jutalom? Com pack.

Ez mond Javik szemébe.

Fpocok
Mekkora egy szar ez a karakter <#levele>

Fpocok
Awekened Collectort nyitottam. YES! Megbocsátok nekik 😄

Calver
a rövid és tömör válasz:

"The trees move. Do you not see it?"

Fpocok
Újraindultam, most jó. WTF történt?

Fpocok
A faszom... MÁR MEGINT MI A FENE VAN? Hajnalban még tökéletesen nyomtam, most meg elindítom a gépet, a játékot... és 9-20fpsen megy a szokásos FIX60on. Már megint mi van? Nem állítottam semmit <#rinya><#rinya><#rinya>

sajnos winfos frissítés - szarigin frissítés
és akkor még ott van h lehet volt vmi driver updated is

amirõl persze nem kell tudnod mer MS-éknél azt nem kötik az orrodra

amúgy nekem a winfos7 pl egyik napról a másikra letiltotta az írási jogom a C meghajtóm nagyrészén, telepítgetni tudok rá de pl a total commander beállításait már nem tudom menteni

sith happenz ilyenkor a hozzáállásom

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Fpocok
Igen. Hála égnek.
Mondjuk még mindig nem értem, mi történhetett, mert tökéletesen ment az origin, de még is úgy látták a játékok, mintha nem is lenne rajta 😄

A fórumon ilyen tûzfal hibát írtak, meg hogy portokat nyissak...

akkor BF3 és ME3 is megy? 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Fpocok
Megoldottam. BF3 azt mondta, hogy hülye vagyok, indítsam el az origint... miközben ott ment. Elindítottam a telepítõjét és felinstalláltam oda, ahol amúgy is ott volt 😄

Fpocok
Abból csak egy van. Ha többet nyitsz, meg leszel büntizve. REportoljad "magad".

mascarun
Errõl a free gift-pack ról mit kell tudni?
Azt hittem csak egyet kaptam de már vagy a 20at nyitottam ki és még mindig van! Csak fegyvereket meg apróságokat ad.

nálam a talon Bow-ja idézi videók alapján a crysist
de lehet csak nekem

Az új karakterekben alapvetõen az a jó hogy teljesen új élményt visznek a játékba. Az éjjel toltunk kb 5 platinát, 2-3-t hazard Ghost-on, a többi meg asszem random volt. Durva hogy eddig mi futkároztunk a Banshee-k/Atlasok/Phantom-ok elõl, tegnap meg a két geth Juggernaut kergette õket. Az utolsó Ghost vége felé volt egy jellegzetes momentum, amikor egy phantom piszkálta a körmöm, fölkaptam, elkezdtem leszivni, aztán valaki megszakitott, leesett a phantom és elkezdett menekülni. Elég bizarr volt. Ahogy az is hogy eddig az volt a taktika hogy az instant ölõ ellenfeleket próbáltuk távolról leszedni, most meg a gethel játszok kifejezetten azért anyáztak ha nem jutott a közelükbe senki.

Én is reménykedtem benne hogy az utolsó DLC-ben lesz új pálya, néhány új küldetés, de még sem vagyok csalódott, mert az új karakterek nagyon jók lettek. A fegyverekrõl nem nagyon tudok véleményt mondani, mert egyrészt csak az anti synthetic rifle-t próbáltam, másrészt a többi fegyverem még elég alacsony szintû, igy nem nagyon lehet összehasonlitani a többivel. Az azért feltûnt hogy a krogan és pár új fegyver erõsen Warhammer 40k feelinget áraszt.
nekem tetszik jó a mozgása tényleg robotos xd amúgy nem rossz ez a dlc de elfért volna még pár új map meg játékmód, ha már az utolsó dlc hozzá.Alapjába véve jó a multija mert rengeteg karakter/képesség van és mindegyiknek eltérõ életereje/pajzsa van meg a mozgás is jól meg van csinálva.Az asari gyors,ügyes de hamar megfekszik a krogan meg lassú nem tud ugrálni...stb de sokkal nagyobb életereje van.. jó ez csak vmi jobb játékmód kellett volna nem csak ez az egy hogy 11 körön keresztül rohangálsz.

Fpocok
Már csak mûködnie kéne ennek a fos játéknak. Még mindig nem tudom mi a gond... egyik napról a másikra szart be.

MerlinW
Áhá, köszi.

[merlinw.org]

az új DLC valamelyik karaktere

Fpocok
Elég hülyén fogalmazták meg, de mivel az van , hogy "PLAYING AS"... gondolom az egyik karakterrel kell menni a dlcbõl.

MerlinW
A Reckoning kit mit takar?

[merlinw.org]

http://blog.bioware.com/2013/02/28/operation-impact/

nem erõltették meg magukat a skacok 😄

lol, mi ez a ninja-style 😄

amúgy menõ <#eljen>
Fpocok
Megpróbáltam. Ugyanaz. Beszarok...

Jaja, sajna ilyen magszakításos "védekezést" használ. Ketõvel Goldon már tényleg problémás. Ám két Juggernauth, egy elõrõl egy hátulról... na az a tuti. Hamar "elmegy" a drága... 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fpocok

Goldon azért már nem dob olyan könnyen hátast. Fõleg ha 2v1 felállásba toljátok. Az a bosszantó hogy a hm nem folyamatos, kb 5-10 mp-ig megy, aztán újra kell kezdeni, viszont nekem már többször is volt hogy hiába nyomtam, nem csinált semmit. És ugye közben meg ledaráltak. Bronzon viszont egyetlen egyszer fogtam csak padlót, az elsõ 8 wave-ben még a pajzsom se tudták leszedni.

A krogannál meg nagyon durva hogy azonnal HP-t regenerál. Õt Londonon próbáltam ki Cerberus ellen, az egyik küldi pont a középen hack volt, de igy is alig vettek az életembõl, folyamatosan regóztam.