Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Toltunk 2 platinát, kipróbáltam EDI-t. Kilencszer(!!!) grabbel le Phantom, ebbõl egyszer nem keltem fel. lol
eddig pulse rifle-el használtam meg mellé egy smg-t.Amúgy ez a hurricane kib*szott jó kis smg lett😄 A collectoré elég szar mert lóf*sz töltény nincs benne, esetleg egy x-es upgraddel már használható.
sanya200
Tegnap pont ezt tesztelgettem, nekem az M-76 Revenant tûnik a legjobb választásnak, Incendiary Rounds lõszerrel.
Esetleg egy shotgun-t is érdemes betenni neki, melee-ezés közben érdemes egy nagyot sebzõ fegyvert kézben tartani.
Bár szerintem ezzel a karakterrel elsõ helyen nem nagyon lehet végezni, mert baromi lassú (még az Adrenaline Module III-mal is ), de támogató egységnek kiváló, mert nem lehet kivégezni, és így nyugodtan lehet éleszteni a társakat több ellenséggel körülvéve is.
Én amúgy pajzsra fejlesztettem leginkább, így eléggé sokat kibír, egyszer pedig megnézem mennyi idõ kell neki, hogy elfogyjon a shiled-je a Cyclonic Modulator IV-gyel kiegészítve (ami ugye +150%-nyi pajzsot ad). Platinumon majd teszek így egy próbát, bár így adrenaline module nélkül nagyon lassú lesz...
A múltkor egész jó voltam goldon, most meg olyan mintha Vanguarddal mennék platniumon. Volt valami durvább balance változás?
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Parasite Eve 2, best game EVER!
és akkor még ott van h lehet volt vmi driver updated is
amirõl persze nem kell tudnod mer MS-éknél azt nem kötik az orrodra
amúgy nekem a winfos7 pl egyik napról a másikra letiltotta az írási jogom a C meghajtóm nagyrészén, telepítgetni tudok rá de pl a total commander beállításait már nem tudom menteni
sith happenz ilyenkor a hozzáállásom
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Mondjuk még mindig nem értem, mi történhetett, mert tökéletesen ment az origin, de még is úgy látták a játékok, mintha nem is lenne rajta 😄
A fórumon ilyen tûzfal hibát írtak, meg hogy portokat nyissak...
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Azt hittem csak egyet kaptam de már vagy a 20at nyitottam ki és még mindig van! Csak fegyvereket meg apróságokat ad.
de lehet csak nekem
Én is reménykedtem benne hogy az utolsó DLC-ben lesz új pálya, néhány új küldetés, de még sem vagyok csalódott, mert az új karakterek nagyon jók lettek. A fegyverekrõl nem nagyon tudok véleményt mondani, mert egyrészt csak az anti synthetic rifle-t próbáltam, másrészt a többi fegyverem még elég alacsony szintû, igy nem nagyon lehet összehasonlitani a többivel. Az azért feltûnt hogy a krogan és pár új fegyver erõsen Warhammer 40k feelinget áraszt.
nem erõltették meg magukat a skacok 😄
amúgy menõ <#eljen>#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A krogannál meg nagyon durva hogy azonnal HP-t regenerál. Õt Londonon próbáltam ki Cerberus ellen, az egyik küldi pont a középen hack volt, de igy is alig vettek az életembõl, folyamatosan regóztam.