22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• KP27
    próbáld ki a sima recruit pakkot. elvileg az is ad uncommon fejlesztéseket. egy platina meccs árából vehetsz 30-at.
  • cs1rk3
    Nekem is volt ilyen hibán olyankor a tűzfalat átállítottam interaktív üzemmódra (eset smart) aztán engedte :)
  • RAMyMamy
    ha megakad a join képernyőnél, akkor hívjon meg újra, és újra joinolj. nekem 2-3. próbálkozásra sikerült egyszer így
  • Fpocok
    Igen. Ez probléma... hogy mi okozza? Faszom se tudja, de nagyon idegesítő tud lenni. Próbáljátok meg, hogy másra mentek rá. Más hostol.
    Esetleg azt lehet még, hogy előtte bementek egy random másik játékba, onnan kiléptek és utána joinoltok egymásba.
  • MrStokes
    Sziasztok!

Egy par napja probaltam multizni 2 haverral, de valamilyen oknal fogva mindig megakadtam a "joining" kepernyon. Mintha probalna csatlakozni a haver altal krealt privat game-hez, de lathatoan megakad ezen a kepernyon es nem hajlando tovabb menni. Eredeti a jatek es az osszes multiplayer DLC le van mindharmunknak toltve.

Van esetleg valakinek valami epkezlab otlete, hogy mit lehetne ez ellen tenni, hogy mukodjon a moka?
  • cs1rk3
    hát vettem 30 Db veteran packot de abból 25 ammot adott :D most is random platinumba bemegyek erre 2 gyerek 3-as N7 ell szaladgál de persze in-game be dobott kicsit hanyagolom már ezt a játékot :D már a gold is felejtős :D
  • gerey
    Ha silver cuccok kellenek már csak akkor nem PSP-t kéne venned...
  • cs1rk3
    Már minden rare fegyver megvan X-en igaz csak pár silver gear-em van ami még nincs kimaxolva :)
  • SgtMathias
    Vagy tényleg nagyon peches vagy, vagy a karakterek és fegyverek nagy részét már unlockoltad. Ha utóbbi akkor nem tudom milyen cuccokra számítottál.
  • RAMyMamy
    ez bizony az :/
  • cs1rk3
    Elpazaroltam 1 milla kreditet hát azért széégyen :D
  • horpeti
    Ertem a dolgot. A jelen felallas szerint en mattockkal nyomulok tovabb, mert tetszik a fegyo. Tarsaknal ugye most kaptammeg a particle riflet,latom,hogy eleg tap ahogy mindketten ugyanarra sugaraznak:) Annyira nem erdekel,hogy esetleg tul konnyu,mert ha igy van megirva,akkor az. Nem eletem kihivasat keresem itt.
    Nemtom mennyi van meg hatra a gembol,talan a felenel lehetek. De most mar vegignyomom soldierral. Aztan johet majd egy renegat adept pl. Vagy sentinel. Mert vegulis veluk se nyomtam vegig,csak egy darabig:) Utana meg lehet ujra fegyverhasznalo pl. Sniperes inf.
  • KP27
    ja most látom hogy horpetinek írtad, nem nekem.

• Llew
    Hurricane nem mindenkinek elérhető, a PR meg egy über táp fegyver. Párszor poén vele lángszórósat, vagy Mr Freeze fagyágyúsat játszani, de folyamatosan azt használva túl könnyű.

Nem ugyan arról beszélünk. Az, hogy a Warp vagy a throw minden fajta robbanást detonál abban semmi bug nincs.
    Tehát én nem az általad említett valami+warp+throw dupla robbanásról beszélek, hanem a valami+warp vagy valami+trow féle kétféle robbantási metódusról.
  • KP27
    mondom hogy bug. bioware multis fórumán nem kevés vita volt róla, hogy aki ezt a bugot kihasználja, az most csal vagy sem. hogy banolni kellene az ilyen embereket vagy sem. ha berobbantod az alap hatást onnantól kezdve resetelődik minden, újra kell forrás, amit be lehet robbantani. Aztán újra kell egy detonátor. de ez esetben a warp egyszerre forrás és egyszerre detonátor.
  • KP27
    viccelsz? phaestonnél nagyobb hulladék fegyver kevés van a játékban.

Hurricane/Particle Rifle az egyik legjobb fegyver arra, hogy szavaiddal élve lőszerhatást hozzon létre. De nem csak a nagy tűzgyorsaságú fegyverek jók erre a célra, hanem a shotgunok is. Szinte az első lövésre létrehozzák a hatást(legalábbis a jobb/erősek fajták). Valamint ott van még a Talon. Ami egy pisztoly, de igazából egy kis méretű shotgun. A shotgunok egy lövése ugye valójában 8 különálló lövedék darabot jelent. Arra a 8 darabra külön külön meg van az esély a gyújtó/fagyasztó hatásra. Talon annyival más, hogy hat részből tevődik össze 8 helyett.

Amúgy gyújtő lőszer tapasztalatom szerint, sokkal nagyobb eséllyel gyújtja be az ellenfeleket, mint ahogy a cryo megfagyasztja.
  • Llew
    Nem, ez ettől még Tech robbanás, mert a robbanást az alap határozza meg. A Throw és a Warp az minden féle robbanást képes detonálni.
  • KP27
    Ezen kívül van még egy bug a játékban. próbáljátok ki azt, hogy égő ellenfélre warpot dobtok, majd egy throw-t. első eset ad egy tűzrobbanást, utána pedig a warpot be lehet robbantani biotikával és kaptok egy biotic kombót. ez annyira undorítóan erős már, hogy nagyon.
  • horpeti
    Igen,rajottem mar sajnos,h. Soldierral nem feltetlenul az kell. :) De nem baj,van meg karakter,amivel lehet. Ugysincs nagyon szukseg ra. Nagyobb ellenfelnel siman aktivalodik.
    Edit meg nem probaltam,de akkor kovre ot viszem:) Kb. Ugyis mind1.

Amit te irtal az az eset,h.tech burstot biotikkal robbantva a target biotikusan robban. No majd kiprobalom 1x Atlas ellen ugy a burstot,hogy megmarad a shieldje es ugyis robban-e. Amugy meg nem kell rajta sokat porogni,a jatek ugyse ezen mulik,max a legelejen amikor kicsi a szint.
  • Llew
    Szerintem sebzi azt is. Tegnap este csináltam a Cerberus lab küldetést. A felállított géppuskára rádobtam EDI overloadját (Garrusé picsa gyenge, fele annyit nem sebez) az lekapta a pajzsát teljesen, arra egy warp amitől berobbant, teljesen kinyírva az ágyút, és a robbanás után a mellette lévő sértetlen enginernek is összvissz egy piros csíknyi élete maradt.
    Egy már csak páncéllal rendelkező géppuskát egy sima warp nem nyírt ki. Szóval a robbanás sebzi az alapot is, nem csak a környezetét.

Soldierrel ne akarj minden áron a robbanásokra menni, mert lőszerhatással sokkal nehezebb az alapot létre hozni, mint egy erővel, mert a lőszernél nem 100%-hogy kialakul, az erőknél meg tuti.
    Illetve lőszer esetében csak nagy tűzgyorsaságú fegyverekkel (Geth AR, Phaeston), vagy spéci fegyverekkel (Falcon) lehet szinte biztosan aktiválni a lőszer hatását.
  • horpeti
    Jah akkor nem eppen a soldier tarsa,mert nekem nem source kell,hanem detonate:)
    Amugy a tech burst az sebzi az alap targetot is? Ha biotikaval csinalok tech burst,az biotiknak szamit a targeten,azt olvastam. Ha pl. Overloaddal burstolok akkor meg nem latom az extrat,hogy a robbanasa plusz 100%shieldet meg szedne a targeton. Vagy lehet azert,mert shieldest nem is lehet robbantani? Distr.ammo + overloadot probaltam atlason mikor volt shieldje,olyan nagyon extrat nem tapasztaltam...
    Valszeg majd csak sentinellel,v. Enginerrel fogok ezzel igazan szorakozni,bar a bansheevel eleg sokat kellett szorakoznom.:)
  • Llew
    Jó fej az öreg a fellengzős dumájával. Nem a slamre kell vele menni, hanem a gránátra, meg a Pullra.
    A Dark Chanellről nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy sem. Adaptal kezdtem egy kampányt és azt vettem fel bónusz erőnek, mondván, hogy vándorol, és akkor folyamatosan lehet robbantgatni.
    Ezzel szemben két embernél nem nagyon tudom tovább ugrasztani, mert vagy a többiek kinyírják a közeli célokat, vagy túlságosan szétszóródnak az ellenfelek, hogy át tudjon ugrani. Na meg lassú is. 200%-os CD bonusszal is olyan ~3 sec körüli a CD-je, szóval a 2x~1,5 sec körüli warp+throw kombóval ugyan ott vagyok szinte.
  • KP27
    jó a dumája azért :D
  • horpeti
    Javlik miért is olyan király társ? Nekem nem jött be a slamje.. Igaz soldierrel csak azzal tudok robbanást előidézni nála (most próbáltam először vele menni). :)
  • horpeti
    Lehetséges. Eleinte nehéznek tűnt ME2, de aztán annyira kiismertem, hogy tényleg full egyszerű. Itt ME3ban többször kerülök szar helyzetbe, de valószínűleg azért van, mert még végig se vittem. ME2őt meg több, mint 10x. Minden szegletet ismerek. :)

Van olyan rész, amit már 3-4edszer játszom végig ME3ban is (eleje-közepéig), az már lényegesen könnyebb, mint elsőre, amikor semmit se ismertem. De lazán teljesíthető a dolog, ha meg nem, akkor pár halál után rájövök, mi is a dolog nyitja. :) Meg általában akkor halok meg, ha kapkodok és nem várom ki a szükséges időket.
  • horpeti
    Snipert majd az inflantratoral fogok használni, soldierral direkt nem akarok, mert akkor a másik karakterrel unnám. :P
  • KP27
    próbáld ki a kishock harpoon gun-t. Nekem a kedvenc sniper a játékban. kicsit hasonlóan működik mint a bf3-ban a sniper. Van egy röppályája a lövedéknek amit kilő. Ha nem húzod fel (szigony) akkor ívben repül,gravitációt számolva valamennyire realisztikusan. De ha felhúzod akkor nyílegyenesen repül. A multiban ez az egyetlen sniper, amivel egy lövéssel el lehet intézni egy ellenséget a legnehezebb fokozatokon mindenféle mellék felszerelés nélkül.
  • Harbinger
    Az Me2 nehezebb, az arcade stílus miatt. Bár többnyire nem nehéz úgy maga az egész játék, csak az a két fránya Preatorian...
  • horpeti
    ME2 még könnyebb talán. Nem is azért kell játszani, mert óriási kihívás. Arra van más FPS , meg a multi. :D Könnyed szórakozás, néha azért bosszantó, ha meghalsz, mert belenézel valamibe, aztán ennyi. :D
  • Calver
    sentinel még adept-nél is genyóbb, ők át tudnak állni egy csapattagcserével tech robbanásokra ha úgy kívánja a helyzet (na meg stasis > singularity/pull, szóval még olyan téren se vesztenek semmit)

amúgy tényleg komikusan könnyű biotic explosion-ra kigyúrt játékmenet, még insane-en sincs megizzasztó harc... max talán a végső nagy pofozkodás a roham előtt, de az is csak addig, amíg az ember rá nem jön h tech armor és defense matrix kombinációja 70% sebzést elnyel és kb halhatatlanná tesz
  • horpeti
    Amúgy ha adepttel vagy, akkor nem is kell lőnöd, az nem arról szól. De már a Sentinel sem. :)
  • horpeti
    Jaja, változtatni kell a dolgokat és kész.
    Főleg soldierrel lehet.

Én most felvettem a mattock helyett a phaestormot hogy robbantgassak, hát annyira nem jön be a szitu. Inkább nyomok egy adrenalin rusht kibújok és mattockkal osztom a fejest. Aztán ha összejön, akkor meg a robbantást is (társak használják a sorozatlövőket, ők gyújtsanak :D)
  • Ryder62
    Hát ez kész :D Citadel DLC odavág. Csak most láttam YT-on, játékban erről lemaradtam.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1:18 Epic Win :DDD

Amúgy most jutottam Rannochra és már enyhén unom ezt a robbantásos játékmenetet.

Vki múltkor leírta ha van egy taktika akkor szinte csak azt használja az ember így egy idő után monoton lehet.

Játék felénél a Citadel pályán egy golyót nem lőttem. Nem vicc.
    Szóval most a Geth hajóra full fegyverarzenállal szálltam át és volt sniperkedés meg miegymás. Így kicsit jobb volt, változatosabb.

Meg olyan érzésem van mintha végigrohannék a játékon mert olyan könnyű a robbantás kombókkal a gém :D
  • horpeti
    Lehet meg jobban elmennek a multi iranyaba,hogy mindenki megvegye,ahhozmeg meg kevesebb storykell. Majd kiderul.
  • Negritis
    mondjuk nekem a kedvencem az 1 , utánna a 3 jön
    a 2t mindenki isteníti de nekem a hangulata nem az igazi
    a 3 hozza azt a hangulatot ami kell a végső háborúban, a 2ben nem érzem azt a fajta hangulatot ami kellene, de mindenki másmilyen
  • Harbinger
    Az ME1-ben is volt 5 választási lehetőség, a 2-ben is. De az 1-ben lehet a legextrémebb változást elérni. Próbáltam nagyon jó is lenni, meg nagy pro-human geci. De mindegy, mert a fősztorit úgyse befolyásolja. A 3-mról meg még tavaly megírtam, hogy mit is tettek vele! Senki nem hallgatott rám.

Én inkább tartok a gyatra sztoritól, mintsem a nem RPG-s RPG játékmenettől. Félek preqeul/sidequel lesz.
  • Negritis
    a gond az h a konzolosoknak kellett kedvezni elvileg és ezért lett ilyen, lásd DA2
  • Ryder62
    Otherworldon most jelent meg egy retro bemutató a két Kotorból.

A Kotor 2 bemutatóban van egy olyan jelenet ahol 9 - basszus kilenc - válaszlehetőség van.

ME3-ban mennyi is? Jah igen egy jó és egy ro... bocs kevésbé jó.

Szvsz a 2 még nagyon jó volt. Jó volt a balansz. Voltak szerepjátékokra jellemző dolgok pl: feltörés, lootolhatóság, gyűjtögetni való, fejlesztések stb. De a harc is nagyon jó és kidolgozott volt.

És igen, a 3-ban a harc jobb, dinamikusabb, van egy rakás fegyver meg fejlesztések hozzá és ennyi, minden másban alulmúlja elődjeit.

Harbinger:

Persze ettől még jó, csak elszomorító hogy ide jutottunk.
  • Harbinger
    Őszintén engem rohadtul nem érdekel mennyire RPG-s vagy nem, az 1-be se azért szeretem bele, mert RPG. Mindig utáltam a műfajt, mert az RPG-g 99.9%-a fantasy. Az ME3 még 5x-re is élvezhető játék és lehet annyira formálni, hogy passzoljon a karakterhez, előző részekhez.

Azért az interruptionök jók, ha elég paragon pontod van előbb foghatsz kezett Andersonnal. Vagy ha elég renegát vagy hasba vághatod a Quarian parancsnokot/tábornokot/akármilyenfokozatú.
  • horpeti
    Sajnos ez van, de azert osszessegeben veve a trilogia jo. 1nekem tul szerepjatekos,3 tul fps(multi plane),2 kozeput. Nekem a 2 jon be a legjobban.