Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az új Operation:

Extract Once Against Cerberus on Silver or Higher. Extract Once Against the Reapers on Silver or Higher. Extract Once Against the Geth on Silver or Higher. Extract Once Against the Collectors on Silver or Higher.

Start Date: Mar 5, 10:00am PST
End Date: Mar 11, 10:00am PDT

chopin42
2 betû : E A

Bw oldalán meg azt írja, hogy 0 pontom maradt. Össze-vissza csinál ez most mindent.
Meg van õrülve ez az Origin. Megvettem a dlc-t, erre nem tölti, meg el is tûnt a listáról. -.-
wtf? Tényleg. 800 pont. De jó, hogy tegnap vettem 1200-at 😄
Én most 800 BW pontért vettem a DLC-t. Tegnap vettem elõre 400-at, most nézem 800-at ír Originbe. Vettem 400-at, már tölt.
Egyébként ~3600 MB.

Fpocok
Na dlc alkalmából kaptunk ingyen csomagot. Vailant volt.
Ti tudnátok venni táskát pontért? Csak mert nekem nem ajánlja fel (nem akarok venni, csak most tök fura volt, hogy másképp jött be az ablak)

Parasite Eve 2, best game EVER!

A BioWare Blogon meg Citadel giveaway van.

collector platinum az kemény lesz <#idiota> még goldon is kínlódás ha sz@r a csapat.

Fpocok
Meg collector.
Platinumon mindegyiket, vagy silver vagy fölötte mindegyiket.

asszem extractolni kell cerberus/geth/reaper ellen normal-on meg platinumon is asszem

Mimasz
Mirõl szól ez az új operation?? Mit kell csinálni?

hát de az elsõ 2 rész mondhatni tökéletes volt és ilyenekkel basszák el <#idiota>
dragon age origins után is kiadnak egy dragon age 2-t amibe az "arcunkba kapjuk az akciót" Az originsben bõven elég akció volt sztem, kíváncsi leszek a 3-ra.

A sexbottal nagyon könnyû platinumozni.

Én azt hittem ennél lejjebb már nem süllyedhetnek, de tévedtem. De sajnos amíg az emberek megveszik a szarjukat, addig csinálják is.

én nem tudom mivan ezzel a bioware-ral szarabbnál szarabb dolgokat csinál.

Fpocok
Belépek játékba... azt mondja hétvégi event van. Kicsit furcsáltam, mert még csak kedd van. De tényleg van valami.
Platinumosat tuti nem csinálom meg, mert sosem platinumoztam.

Ryder62
ne má, most olyan kíváncsi lettem <#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nem este héttõl szokta elérhetõvé válni a DLC-k? <#zavart2>
omfg, ez nagyon tré :/
Trailer alapján valószínûsíthetõ volt, sokan felvetették megjelenés elõtt is BSN-en.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Mimasz
Én nem bírtam ki és hát .. 😄😄

kár volt elolvasni a spoilert de mindegy lényeg jó legyen,bár ezt elolvasva kétlem hogy az lesz.

Néztem egy streamet, szal az 😄 Gáz, de hát... Bioware ·· Kreativitást a 3. részben már nélkülözték...

Ez most komoly? Kurva szánalmas. 😄

Ryder62
Ja, ok.

Xboxon már kora délután óta kint van.

überspoiler következik a dlc-hez kapcsolódóan, csak saját felelõsségre!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shepard klónja az ellenség... 😄 trololol bioware

Ryder62
Hát de basszus még ki sem jött akkor ez meg hogy?<#zavart2>

Ryder62
Omega low-res textúráit az xbox 2gb-os limitjének köszönhetjük.

Anno mondták is, hogy épp hogy bele tudták gyömöszölni az omegát a 2 gb-ba.

Most végre nem lesz ilyen gond, végre normális textúrák lesznek + lesz egy rakás átvezetõ is gondolom, meg jelenetek, ezért lesz 4 gb a cuccos.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Akkor elnézést. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a low texture a régebbi konzolok miatt van, bár ezt nem igazán értem. Én is csak örülök, ha jó minõségû lesz a cucc. Este kiderül.

Origin ID: masteroHUN

Én arra értettem, hogy eddig mindig belekellett préselni az egészet 2 GB alá. Most nem. Más platformon se szebb. Szóval talán végre nem tettek annyira low-res tetúrát, mint sokan írták már az Omega szörnyû textúráit.

Nemscak xboxon ennyi, PC-nis, és máshol is. Az xbox körül azért megy a hype, mert eddig a két gigás xboxos limit miatt nem haladta meg egyik DLC sem ezt a méretet, most ha meg már meg kell, hogy haladja, kihasználják a másik két gigás limitet is. Egy szó mint száz, PC-re is 4 GB-ot kapunk, csak egyben, és ehhez semmi köze a textúráknak.

Vagy Billy-é, habár õ csak egy sima gyilkos. Shep-nek egyébként sok ellensége van.

genndy
Xboxon ennyi. Tehát nem textúrajavítás miatt ennyi.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Az a tippem, hogy ez Toombs akciója lesz ellenünk (vagy nem).
Vagy nem tré konzolos textúrákat kapunk végre.<#rolleyes>

genndy
Csodát ne várj, rengeteg átvezetõ videó szvsz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

xbox-on 4gb a citadel dlc... majdnem annyi mint az alapjáték fele, tartalommal nem lesz gond.
Azért pl a dragon age origins-ban jobban meglett oldva ez a mellékszál dolog valahogy nem éreztem egyiket se felesleges idõpazarlásnak.
amúgy arról a képrõl ami a végén van az jut eszembe amit joker mondott a 2-ben mikor miranda meg jack majdnem kirugja a hajó oldalát<#nevetes1>
mit is mondott "take picture" vagy vmi ilyesmi<#nevetes1>
(rammy nem beszólni<#ejnye1><#nevetes1>)

Nekem arc alapján Kolyatnak tûnik. De a sor elején ott van egy nõstény szalári is! :-o Na, az mit keres ott?

mer a 2. részbe mikor rabolják sorban az embereket, te meg bolygókat scannelsz? 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ryder62
ME1-ben meg Sarent kellett megtalálni és megállítani. A legvégén is Ilos elött még leszállhattál bolygókra makózni. Akkor ebbe is belelehetne kötni. Míg Shepard rallyzik egy fagyott sziklán addig Saren véghezviszi tervét, a Reaperek visszatérnek így Critical Mission Failure.

De mint elõbb írtam ez RPG. Tehát olyan sorrendben és akkor oldasz meg meg küldetéseket amikor akarsz. Ez nem befolyásolja a történéseket. Az kéne még....

Jó persze érthetõ amit írsz, Reaper invázió közepén partizni kicsit meredek 😄

hát a 2-ben is volt szép számmal olyan küldetés ami csak idõpazarlás volt.Most volt olyan hogy leszállsz megjavítasz egy mecket amihez keresgeted a ceruzaelemet, aztán szétlõvi a sziklát és kaptál 5000 valamit.Na ez aztán értelmes küldetés volt,bolygó scennelés alatt többet összeszedek és nem tart ennyi ideig..

Azért nem, már csak a felhozott melléküldetések véget se. Na meg a 2-ben is szórhatjuk a creds-et a stripper bugyijába, míg a telepeseket rabolják. Az 1-be is szórakozhatunk egy hibás jeladó ,egy õrült biotic vagy egy elveszett roncs hajó után. Miközben Saren Armageddonra készül.

Ryder62
Mivel ez alapvetõen RPG nem tudom mi ebben olyan meglepõ.

JethroHUN
Nincs igazad <#hawaii> A 2-ben az egész arról szólt, h felkészülj arra, h átmenj az Omega relén. Nem csak a a csapat összehozása, felkészítése(lojalitás küldik) de szerintem a hajó fejlesztések megszerzése is a részének tekinthetõ, amihez sajnos nyersanyagot kellet gyûjteni. Szóval ott valamelyest kapcsolódnak a mellék tevékenységek a fõ sztorihoz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

jó hát ennyibõl bele lehetne kötni az egészbe is meg az összes mellékküldetésbe..stb
ennyibõl a 2 is ilyen, sietni kéne mert telepesek 100.000-i tünnek el aztán mi meg ilyen lezuhant roncsot kutatgatunk meg pajzselemeket javítgatunk meg sziklákat scennelgetünk hogy 5000-el több iridium legyen...stb ezeknek semmi köze a fõszálhoz ott is csak idõpazarlás az ilyen küldetés ha történet szempontjából nézzük addig míg mi ilyen semmitmondó küldetéseket csinálunk addig hullanak a telepesek.Mintha mi lennénk az egyetlen katonák hogy az ilyen felesleges,semmitmondó küldetéseket is nekünk kell csinálni...

JethroHUN
EzzzAzzz nagyhajóról lõjük a kis taxikat!!! <#pias> Már megéri az 1600MS pontot... Háború kellõs közepén ilyesmire ráérünk... akkor lenne érteleme ennek a dlc-nek ha end-game tartalom lenne, de mivel a bioware tett róla, h még véletlenül se lehessen folytatni...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!