Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extract Once Against Cerberus on Silver or Higher. Extract Once Against the Reapers on Silver or Higher. Extract Once Against the Geth on Silver or Higher. Extract Once Against the Collectors on Silver or Higher.
Start Date: Mar 5, 10:00am PST
End Date: Mar 11, 10:00am PDT
Egyébként ~3600 MB.
Ti tudnátok venni táskát pontért? Csak mert nekem nem ajánlja fel (nem akarok venni, csak most tök fura volt, hogy másképp jött be az ablak)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Platinumon mindegyiket, vagy silver vagy fölötte mindegyiket.
dragon age origins után is kiadnak egy dragon age 2-t amibe az "arcunkba kapjuk az akciót" Az originsben bõven elég akció volt sztem, kíváncsi leszek a 3-ra.
Platinumosat tuti nem csinálom meg, mert sosem platinumoztam.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
überspoiler következik a dlc-hez kapcsolódóan, csak saját felelõsségre!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Anno mondták is, hogy épp hogy bele tudták gyömöszölni az omegát a 2 gb-ba.
Most végre nem lesz ilyen gond, végre normális textúrák lesznek + lesz egy rakás átvezetõ is gondolom, meg jelenetek, ezért lesz 4 gb a cuccos.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Origin ID: masteroHUN
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
amúgy arról a képrõl ami a végén van az jut eszembe amit joker mondott a 2-ben mikor miranda meg jack majdnem kirugja a hajó oldalát<#nevetes1>#nevetes1>
mit is mondott "take picture" vagy vmi ilyesmi<#nevetes1>#nevetes1>
(rammy nem beszólni<#ejnye1>#ejnye1><#nevetes1>#nevetes1>)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
De mint elõbb írtam ez RPG. Tehát olyan sorrendben és akkor oldasz meg meg küldetéseket amikor akarsz. Ez nem befolyásolja a történéseket. Az kéne még....
Jó persze érthetõ amit írsz, Reaper invázió közepén partizni kicsit meredek 😄
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ennyibõl a 2 is ilyen, sietni kéne mert telepesek 100.000-i tünnek el aztán mi meg ilyen lezuhant roncsot kutatgatunk meg pajzselemeket javítgatunk meg sziklákat scennelgetünk hogy 5000-el több iridium legyen...stb ezeknek semmi köze a fõszálhoz ott is csak idõpazarlás az ilyen küldetés ha történet szempontjából nézzük addig míg mi ilyen semmitmondó küldetéseket csinálunk addig hullanak a telepesek.Mintha mi lennénk az egyetlen katonák hogy az ilyen felesleges,semmitmondó küldetéseket is nekünk kell csinálni...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!