Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Ja, az is megoldás, hogy többször végigjátszod. ME2 párbeszédeit, a helyszíneket, történéseket 2 év után is kivülről fújom, mindent (ezért már ugye néha végig se hallgatom, bár úgy meg már végképp elveszti a szerepét). De hát nagyon sokszor játszottam végig, nem csoda.
Minél többször játssza végig az ember, annál jobban tud figyelni olyan részletekre is, nem csak beszéd, amire elején kevésbé, mivel mindenre nem lehet, nem is akar.
ME3at végülis talán 5-6odszorra kezdtem el és vittem el valameddig, de a városi küldiknél, amik elég gyorsan csak úgy jönnek maguktól, azért eléggé homály van. Nem azért, mert nem figyelem, hanem mert sok jön egyszerre, nem jegyzem meg, stb. De azért már kezdek képbe kerülni. :D
Most szerintem már végig fogom vinni, de félúton abbahagytam a sentinelt és kezdtem soldiert, borzalmas így. Az a baj, hogy beleuntam felénél és újat akartam kipróbálni. :D Lehet a soldier is erre a sorsra jut, hiszen már most néhány küldetés után és kb. 19-20. szinten beállt a taktika, szal ugyanaz lesz. Persze még ki kell tanulni a robbantásokat, stb, de aztán marad ugyanaz. Mondjuk soldiernél legalább tudom változtatgatni, hogy milyen fegyót viszek magammal és aszerint változik az élmény (Mattoch vagy sniper), de rájöttem hogy inkább sniper kell, viszont akkor meg az inflintator lesz majd nagyon uncsi, hisz ugyanazt fogom játszani. :D
Amúgy Assault rifleből melyiket javasoljátok? N7 packom van unlockolva, DLCt nem is akarok. N7es 3as riflet nem nagyon nyomogattam, mattochot használok, de valahogy a sniper után kicsit gyengének érzem, még ha lehet is sorozni vele szépen.