22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
A gyujtos 6. Szintjenel azt valasztottam, nem a 10%os sebzest. -
ha ez EA így folytatja, már annak lehet örülni ha LESZ még (értékelhető minőségű) ME.
nem értem a BioWare-t... annyi, de annyi jó kiadó van, erre ők betársultak a született gonosz videojátékos kiadásához.
amúgy ne reménykedj, sajnos szerepjátékos elemek (sok minden mással együtt) mentek le a WC-n, renegát válaszok konkrétan eltűntek*.
megközelítőleg harcrendszer kivételével sajnos harmadik rész MINDENBEN elmarad az előző kettőhöz képest, és teszi ezt nagyon durva mértékben.
[apro]*én meg úgy hangzok most mint Although, ami nagyban elszomorít -
Sentinellel adepttel mar jatszottam. Azert is kezdtem soldierbe. Vegulis megvagyok ritka robbantassal is igy hogy eleg nehany loves. Nagy ellenfelet meg berobbantok siman mattockkal is. -
Az a baj hogy sztem is de azért még reménykedek.
Bár már lassan lehet annak kell majd örülnöm hogyha az új ME single marad és nem valami idióta mmo lesz. -
Llew #20916 Húsvéti előzetes
-
KP27 #20915 még gyengébb lesz. hogy minél szélesebb réteg számára elérhető legyen. -
Látom nagyon robbantgatni akarsz :D
Adept kaszt + inferno gránát felvéve = tűzijáték
Most hogy meglett Ash, már az inferno gránátokból sem fogyok ki. Vagy ő dob egyet vagy én.
Am most hogy haladok előre a játékban (trilógiában) egyre jobban hiányoznak a szerepjátékos elemek, pontosabban a szabadság. 1-ben és a 2-ben imádtam hogy tele volt paragon/renegát párbeszéd lehetősséggel. Itt már felénél vagyok és talán kétszer találkoztam ilyennel.
A másik az interruptok hiánya. Vannak, de nagy részük béna.
2-ben sokkal több és sokkal jobbak voltak amik nem annyiból álltak hogy most jól beszólunk valakinek meg hogy kezet fogunk vkivel. Hanem tényleg rossz vagy jó cselekedetek voltak nagyobb következményekkel: kopter szabotálása, zsoldos kilökése az ablakon, krogan felgyújtása vagy pl valakinek medigélt adni hogy túlélje.
Párbeszéd rendszert meg sem említem.
Remélem a köv. ME-ben megint nagyobb szabadságot adnak. -
Llew #20913 Sniperrel ölni kell nem robbantást alapozni.
A gyújtólőszernek pont az a lényege, hogy átégeti a páncélt ezért nem kell nagy kaliber. Illetve, mivel a sok lövés miatt könnyen aktiválódik a lőszer hatása, ha már ég akkor elég egy Conclusive Shot, vagy valamelyik társ ereje, hogy berobbantsa.
"Az ignitet valasztottam"
? -
Persze szazalekban. Csak osszevontam fejben,mert ugyis van loszerem
Gondolom me3ban sincsenek kulonosebb szorzok,csak osszeadodik a bonusz,nem multiplikalodik. -
Akkor lehet ez a baj,amitol szenvedek. Keves lovest kell leadni,nem daralni. Sniper 1bol fejes halalt is nehez robbantani.
Az ignitet valasztottam,attol jobban meggyullad? Latom az effectet,de nagy robbantas trigger valtozast nem. De lehet hog akkor a mattoch miatt. Valkyrivel 3as sorozattal jobbanment a gyujtas. De a mattoch tetszik loni. Akkor maj meg atgondolom. Valkyrie tetszett meg csak mattochkal konnyebb a fejes nekem,foleg messzirol. Phaeston sok kislovese nem tetszett,foleg hogy armoros ellen kevesbe jo mint a nagyobb kaliber,de valamit valamiert:) Akkor meg probalok fegyot es lehet akkormajd kell a capacity a sebzes helyett:) robbantasra ugyse ad bonuszt. Csak en most alig robbantok ugye ezzel a stilussal. -
10 sima + 40 a loszer sebzes.
Hiba,hogy osszeadtam,nem er annyit?:) -
Llew #20909 Jaja, valami kavarás lesz ott. Vagy 50 pont, agy +10% sebzés (40% lőszer hatás) -
KP27 #20908 milyen plusz 50%? -
Llew #20907 Mattockkal nehéz lőszerhatást aktiválni, mert kicsi a tűzgyorsasága.
Én soldierrel a Phaestont, vagy a Geth AR-t használtam. Incendiary Ammoból 6-os szinten az Explosive Burstöt választva ezekkel a fegyverekkel (a tűzgyorsaság miatt) szinte folyamatos a robbanás és a plusz 100 sebzés. Darálja az ellenfeleket. -
Felvettem soldierrel a 6. Evolutionnel a +50%os sebzest a capacity helyett (mattochhal + hurricannal 4mp az ar), es igy latvanyosan halnak az ellenfelek. Nem tudok robbantani se,mert szinte egybol meghal ha meglovom. Nem rossz:) Lassan megvan 3 full kepesseg,gondolkodhatom,mi legyen a 4. 31. Szint. Assault riflebol nem jott be mas csak a mattoch. Igaz meg typoont vagy mit nem lattam. Lehet mar igy nyomom vegig,snipert direkt nem veszek. Shotgun meg nehez lesz:) Meg nem is annyira szeretem. Offlinera valoszinuleg eleg lesz ez igy boven. -
sanya200 #20905 ja nehéz volt még nekem is pedig nem lövök szarul, csak hát shep épp hogy megáll a lábán dől jobbra-balra és így elég nehéz célozni ha folyamatosan mozog a szálkereszt, headshootot meg még nehezebb ilyenkor. -
Harbinger #20904 Pontos headshot kell. De én pocsék céllövő vagyok. Az átlag accuracym 20% alatt van. :D -
KP27 #20903 ja ja, pontosan :D -
sanya200 #20902 de ha túé sokáig szarakodsz akkor meg az szed le. -
KP27 #20901 az a priority earth II végén levő utolsó ellenség? annak annyi a lényege, hogy csak akkor szabad lőni, ha biztosan találsz. ne kapkodj, és ne hibázz, mert ha csak egy lövés is mellé megy akkor meghalsz. legalábbis insanityn így volt. -
Harbinger #20900 Marauder Shields-szel mégis egyedül nézünk szembe, egy szál Carnifex-el. Életem egyik legdurvább harca volt, sose felejtem el. -
KP27 #20899 nem azt mondtam, hogy gagyi. csak vannak olyan fegyverek a játékban amivel minden ellenséget olyan hamar megölnek, hogy a játékos számára nem marad semmi. -
Garrus sniperrel gagyi? :) Mert akkor nem azt fejlesztem neki, hanem az assault riflet.
Viszont Valkyrivel, Argussal nem nagyon nyomják jól.
De sniperrel sem annyira. Én szeretném, ha legalább lőnének, hogy legyen mit robbantani. :) -
KP27 #20897 én is. meg azért is mert nem szeretem ha a csapattársak mindent leölnek előlem :D ha felszereled a csapattársakat particle rifle vagy typhoon assault fegyverrel, gyakorlatilag elmehetsz kávézni és leölnek helyetted mindent. uncsi.
de továbbra se vágom mi a gondja. ultra light materials-t én csak pisztolyra meg smg-re szoktam tenni. shotgunra/sniperre full felesleges és hülyeség is. -
Harbinger #20896 Egyes modok ütköznek más modokkal. Ez mintha nem lett volna így még régebben.
Garrusnál én minding a sniperre megyek, hisz mesterlövész.
Végig vittem soldierrel is, érdekes volt. Bár a Citadelás M= rifle-lal és jó modolva esélytelen még egy Brute vagy Harvester is. Wraith dettó aláz.
Érdekes a reject befejezés. A narrátor a végén női hang. Másnál is? -
KP27 #20895 mit nem tudsz ultralightal használni? -
Azért így, hogy már 25. szintű lettem, így már jelentősen egyszerűbb... Esélyük nincs az ellenfeleknek, robbanások is erősek, a lövésem is, stb.
Azon gondolkodom, hogy Garrussal mit fejlesszek, az assault riflejét, vagy snipert. Egyikkel bénább mint a másikkal. De azt hiszem a sniper lesz, mert ugyanúgy 1et lő az assault riflelel is, aztán fedezékbe vonul, mintha sniperrel tenné. -
Wiki azt mondja hogy az ultalight materials-al nem tudom használni.
Azért van súlya a shotinak.
És próbálom minél kisebb értéken tartani a súlyt hogy minél gyorsabb legyen az újratöltődésem. -
sanya200 #20892 semmit azok a makettek csak díszek mint ahogy a halak is a kabinodban lehet őket megtekinteni.A hajón elvannak dugdozva van egy űrpatkány is a gépház szinten szaladgál ott ahol a 2-ben jack volt elhelyezve meg van ott pár makett is még, plusz vásárolni is tudsz a citadellben itt ott. -
natalyel #20891 Köszönöm a tippeket.
A galaxistérképen van jópár lehetőségem, hova menjek először, ez a sorrend teljesen mindegy?
Más:
Találtam eddig két makett űrhajót, azokkal mit lehet kezdeni? :) -
Szép a magas CD-s sentinel build, de azt mondanám, hogy már undorító. :D De ennyi multi után nem csodálom, ha ilyen végletes buildek vannak, maximum hatékonyság kihasználva a képességet! :) -
Nekem néha meghal, bár mostanában már egyáltalán nem irányítom őket, mert elég okosak. De néha azért kell. :) Igaz, az életerejét most tolom csak fel, eddig az ammora tettem. -
KP27 #20888 Infiltratorhoz:
A tactical cloakod újratöltési idejét próbáld alacsony értéken tartani. 4-5 másodpercnél ne nagyon menj feljebb. ez lesz a fő képességed, amit végig használni fogsz.
operational mastery ötös szinten weight capacity bónuszt válaszd. csökkenti az újratöltési időded, vagy ugyanakkora idővel erősebb fegyvereket használhatsz.
Használj disruptor ammo-t maruder/centurion/nemesis ellen. Amikor csak lehet, fejlövésekre menj. Disruptoros mantis/widow elvileg 1 lövésssel is el tud intézni marudert/centuriont. Feltéve ha a disruptor ammo a fegyvered és a tactical cloakod is magasabb szinten van. de ha van energy drain, akkor nem szükséges.
A tactical cloak sebzésbónusza nem csak a fegyverekre érvényes, hanem a képességekre is. tehát ha a sticky gránátod tactical cloak alatt dobod el, akkor az is megkapja a maga bónuszát.
Extra képességnek érdemes energy draint vagy marksman-t használni. Tactical cloakot lehet úgy használni, hogy végig aktív legyen a marksman is. Gyakorlatilag marksman snipert csinál a shotgunokból.
Ha van energy drain képességed, azt mindig tactical cloak közben használd. így megkapja az is a tactical cloak 70-80%-os sebzésbónuszát. így elég hamar le lehet kapni egy phantomról, vagy banshee-ről a barriert.
gyorsan lövő de kicsit sebző fegyverek helyett, lassan lövő, de nagyot sebző fegyvereket használj. shotgunok csodát művelnek az infiltratorokkal. Főleg a smart choke V moddal, ami kötelező a shotgunok nagy részére amúgy is(pontosan el lehet lőni velük jó messzire). Sniperből Mantis,Valiant,Widow,Black Widow esetleg Javelin shotgunokból pedig wraith,claymore,graal javasolt. Vagy Piranha, amivel csodákat művel a marksman! marksman nélkül csak viszonylag kis távolságon belül jó. De ott nagyon. tehát ha szeretsz
Úgy variáld a fegyvereid, hogy 2 nehéz fegyvert egyszerre nem fogsz tudni vinni. legalábbis hülyeség, mert baromira meg fogja növelni a tactical cloakod újratöltési idejét.
harbingerrel ellentétben sem az Indrát, sem az Incisort nem ajánlom. Mantis/Valiant jobb. A raptort és a vipert pedig végképp nem. Ezek a fegyverek, tactical cloak alatt csak az első 2-3 golyóra kapják meg a sebzésbónuszt, a többire nem. Érdemesebb egy 1000-1500körül sebző fegyverre megkapni a +80%-ot, mint egy lövésenként 50-70körül sebző fegyver esetén az első 2-3 lövedékre. gyorsan lövő, de kicsit sebző fegyverek inkább a zsoldos adrenalin rush képességéhez valók, nem tactical cloak mellé. Mindezt insanity-re értem. easy/normal nehézségen bármilyen gyenge fegyverrel el lehet bohóckodni.
Ha meg van a Talon, shotgun helyett azt is lehet vinni. A játék egyik legjobb fegyvere. gyakorlatilag ez a fegyver nem is pisztoly, hanem shotgun de a pisztolyok minden előnyével. A shotgunok nagy részénél nagyobbat sebez(csak a legnehezebbek sebeznek többet), miközben sokkal pontosabb náluk és a tűzgyorsasága is más kategória, valamint a fegyver súlya is a töredéke a shotgunok nagy részének. Priority Earth II pályát pl. úgy vittem végig,hogy csak Talonom volt. Tactical Cloak közben közel lehet lopózni az ellenséghez, majd rövid idő alatt kilehet nyírni. Közvetlen közelről szépen fejbe lehet lövögetni az ellenfeleket. S mivel a Talon könnyű fegyver, szinte egyből lehet a tactical cloakt újra aktiválni és közel lehet kerülni a következő enemyhez.
más nem jut eszembe. -
KP27 #20887 sok az a 3 lövés. először is rakd fel a smart choke-ot. Nekem 3 vagy 4-es szinten volt már, mire arra a pályára értem. Valamint próbálj fejlövéseket adni, 1 lövésre halnia kell. Legrosszabb esetben kettő. -
KP27 #20886 A sentinel az egyik legjobb karakter. Ráadásul többféleképpen is lehet játszani. Tech és biotikus kombókat is tudsz vele csinálni. ebben egyedülálló. Az egyik mód, ahogy érdemes játszani, hogy a képességeire támaszkodsz. Csapattársaiddal ellentétben 10-15-20másodperc helyett 3-4-5 másodpercenként tudod használni a képességeid. tech biotic kombó hegyeket lehet csinálni ezzel az osztállyal.
A másik mód, hogy extra képességnek defensive mátrixot választasz(amíg nincs az, addig jó a barrier és fortification is). Tech Armor 40% és defensive mátrix 30% sebzéscsökkenésre állítod. így 70% sebzés csökkentést érsz el. Tech armor és még egy védelem 100%-ot csökkent az újratöltéseden úgyhogy Warp és Overload képességeket teljesen kihagyod. Felpakolod a lehető legnagyobbat sebző és legnehezebb fegyvereid. Egészen -200%-ra lemész a képességeid újratöltési idejével. Ez azért nem lesz gond mert warp és overload nincs, a throw-t pedig ötös szinten recharge combo-ra állítod. ez azt jelenti, hogy lehet akár 20-30másodperces újratöltési ideje is, ha biotic kombót csinálsz akkor lenullázza minden egyes alkalommal. viszont ha mellé lősz a throw-al, akkor geci sokat kell várni, hogy újra használhasd. A vicc az, hogy ezzel a build-el a sentinel jobb zsoldos, mint egy soldier. 70% sebzés csökkentés, ami 800 helyett kb. 2666-os pajzs értéket jelent. Felpakolhatsz egyszerre akár claymore,particle rifle,widow fegyvereket is. Viszont kötelező csapattárs Liara a biotic kombók miatt. Valamint életben is kell lennie, különben nincsenek kombók. Másik csapattárs lehet Javik a dark channel miatt(ezt is be tudod robbantani) vagy Garrus az overloadja miatt, vagy James a squad gyújtó lőszere miatt. Valamint fejlesztheted úgy, hogy növeli a csapattársak életét és pajzsát 20%-al. Tehát az alapban combos build-ed még erősebb lesz vele. -
Harbinger #20885 4%-a vitte végig Insanity-n?! azokból a csapattáérsak... Hogy tud pl. Vega meghalni? Ash, Kaiden "könnyű", tegnap nekem is sikerült még a coup-nál. -
sanya200 #20884 tegnap láttam én is
-
Wrex-es 64% kamu. :D -
Hehe, ez jó kis stat. Gondolom a warez verziók statja benne sincs. :) -
Egy kis érdekesség: