Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit mûvelnek kedvenc játékommal? <#shakehead>#shakehead>
Jah azt amúgy vágjátok hogy lesz új csapattárs is.
Kolyat vagy Feron mivel egy drell is ott van. Sztem elõbbi.
Kolyat vagy Feron mivel egy drell is ott van. Sztem elõbbi.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Olvasgatom a véleményeket máshol is, eléggé megoszlanak 😄
Vegyél Spectre Packot, nekem abból rengeteg jó cucc jöt a hétvégén.
Nem tudom mennyire reális, de úgy vettem észre pár jó és sikeres kör után vásásrolni nagyobb eséllyel add jó és új cuccokat.
Nem tudom mennyire reális, de úgy vettem észre pár jó és sikeres kör után vásásrolni nagyobb eséllyel add jó és új cuccokat.
hát nem igaz az arsenal packot veszem és ugyanahhoz a 2 fegyverhez adogatja állandóan az upgrade-ket nem igaz má begyek még vagy 10-et mire ez a 2 full upgrades lesz?<#falbav>#falbav>
Ugyan, ezt tényleg fan service. Egy utolsó nagy kaland a régi haverokkal és egy kis móka. Tény, az ME3 fõsztorija végett sántít, de máskép nem lehetett megoldani.
Vicces lenne, ha az idegen mksók Kai Leng tanoncai lennénak, akik Shepard zabpelyhét akarják lenyúlni. Na az tényleg kínos lenne.
Vicces lenne, ha az idegen mksók Kai Leng tanoncai lennénak, akik Shepard zabpelyhét akarják lenyúlni. Na az tényleg kínos lenne.
én amúgy is megvenném de az a baj hogy 800 pontot veszek az kevés, ha 1200 akkor meg marad feleslegbe.320 pontom van szóval ez meg is marad...
ja amúgy mi ez a challenge reapere-s azt már megcsináltam teljesen de kiírja hogy pl cannibal 5000/15000 points, játék közbe<#idiota>#idiota>
ja amúgy mi ez a challenge reapere-s azt már megcsináltam teljesen de kiírja hogy pl cannibal 5000/15000 points, játék közbe<#idiota>#idiota>
Eszetlen fanboy vagyok (nem irónia, komolyan gondolom) és ezzel a trailer-rel meg is fõztek, veszem is meg rögtön holnap.
Nem tûnik rossznak csak ne vigyék túlzásba ezeket az extra ficsõröket.
Mert akkor már átmegy komédiába.
Mert akkor már átmegy komédiába.
nem tûnik rossznak pedig<#hamm>#hamm>
"Everyone say Normandy!"
"Normandyyyyyyyyyyyyyyyyyy"
"Normandyyyyyyyyyyyyyyyyyy"
lol
fan service dlc
Azért remélem a történeten lesz a hangsúly és a többi csak extra körítés lesz. És nem fordítva.
Kíváncsi vagyok mi sül ki ebbõl.
fan service dlc
Azért remélem a történeten lesz a hangsúly és a többi csak extra körítés lesz. És nem fordítva.
Kíváncsi vagyok mi sül ki ebbõl.

<#zavart2>#zavart2>ramy írta hogy nem erõsségem az angol meg annyira nem is néztem<#nevetes1>#nevetes1>
sorry
sorry
Ha már adtam egy hasznos szavazatot, akkor ne írj olyanokat, hogy black window 😄 Nem fekete ablak az, hanem fekete özvegy ^^
Origin ID: masteroHUN
Az elõbb voltam a havas pályán és érdekes dolgot láttam...
A hajó végig a leszállópályán volt és rossz volt az összes létra. Se az ellenfél, se mi nem tudtunk felmászni rajta 😄
A hajó végig a leszállópályán volt és rossz volt az összes létra. Se az ellenfél, se mi nem tudtunk felmászni rajta 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
hurrá😄
pedig csak ide írok szinte ebbe a fórumba a többibe annyira nem vagy nagyon ritkán 😄
amúgy ez a kyrsae sniper rifle ez egy hulladék hogy normálisan sebez hol semmit.Salarian Infiltrator-el tolom de ez a fegyver..leveszem a pajzsot az energy drain-el rálövök ezzel és van mikor egybõl megöli van mikor még 2-3 lövés se elég belõle<#idiota>#idiota> van hogy semmit se sebez hiába nincs pajzsa az ellennek eltrafálom és semmi hp nem megy le.... igazából csak a challenge miatt csinálom másik fegyverrel pl black window/m98 2-3 meccs elég volt a 140k ponthoz.Szinte minden meccs után 75+ kill meg minimum 50 sniper kill, de volt 75 is belõle más fegyóval.
Legjobb talán az m98/valiant/black window de a black window-al lehet kaszálni.A többi se rossz de ezekkel lehet igazán írtani 😄

pedig csak ide írok szinte ebbe a fórumba a többibe annyira nem vagy nagyon ritkán 😄
amúgy ez a kyrsae sniper rifle ez egy hulladék hogy normálisan sebez hol semmit.Salarian Infiltrator-el tolom de ez a fegyver..leveszem a pajzsot az energy drain-el rálövök ezzel és van mikor egybõl megöli van mikor még 2-3 lövés se elég belõle<#idiota>#idiota> van hogy semmit se sebez hiába nincs pajzsa az ellennek eltrafálom és semmi hp nem megy le.... igazából csak a challenge miatt csinálom másik fegyverrel pl black window/m98 2-3 meccs elég volt a 140k ponthoz.Szinte minden meccs után 75+ kill meg minimum 50 sniper kill, de volt 75 is belõle más fegyóval.
Legjobb talán az m98/valiant/black window de a black window-al lehet kaszálni.A többi se rossz de ezekkel lehet igazán írtani 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kaptál tõlem is 1-et. Mi, Mass Effect fanok tartsunk össze 😄
Kaptál egy "hasznos" visszajelzést, hogy javítsam ezt a jónak nem mondható arányt 😄
Nekem amúgy meg 1/1, az teljesen jó 😄
Nekem amúgy meg 1/1, az teljesen jó 😄
Origin ID: masteroHUN
upps
Hozzászólásainak hasznossága: -88 (2/31)<#nevetes1>#nevetes1><#beka2>#beka2>
Hozzászólásainak hasznossága: -88 (2/31)<#nevetes1>#nevetes1><#beka2>#beka2>
hát azt észrevettem<#nevetes1>#nevetes1>
de, de nem tudtam hirtelen, hogy hogy kell írni
csak sanya nem valami perfekt angolból és szeretem b@szogatni😄
csak sanya nem valami perfekt angolból és szeretem b@szogatni😄
Egyébként meg új Mass Effect képregény sorozat bejelentve: Mass Effect: Foundation
A történetet Mac Walters, a Mass Effect 2, 3 és néhány korábbi képregény írója jegyzi. A sorozatot 12 részesre tervezik a fõhõs pedig egy rejtélyes vörös hajú hölgy lesz. A megjelenés egyelõre nem ismert.
RAMyMamy: Bocsánat ismételten, íme az "eredeti" változat:
Nem MELEE?? <#taps>#taps><#worship>#worship>
A történetet Mac Walters, a Mass Effect 2, 3 és néhány korábbi képregény írója jegyzi. A sorozatot 12 részesre tervezik a fõhõs pedig egy rejtélyes vörös hajú hölgy lesz. A megjelenés egyelõre nem ismert.
RAMyMamy: Bocsánat ismételten, íme az "eredeti" változat:
Nem MELEE?? <#taps>#taps><#worship>#worship>
nem sértõdtem meg <#idiota>#idiota>
Basszus, azt nem láttam, hogy a középsõ ujját mutatja...<#falbav>#falbav>
Bocs! Vicces üzenetbõl ez lett..
Bocs! Vicces üzenetbõl ez lett..
kapd be te 😞
Nem MELEE??<#taps>#taps><#mf1>#mf1>
Igen.
Az ott Kirk a gifen? 😄
Új gear, Batarian Gauntlet. Batarian heavy melee-t ad bármelyik karakternek.
a geth juggernautnak hogy van olyan meele-je mint a batariannak? hogy beleöklözik az ellenfélbe, most láttam másnál, nálam olyan van hogy felemeli és sokkolja<#boxer>#boxer>
<#falbav>#falbav><#nevetes1>#nevetes1>
MALE? nem meele? <#nevetes1>#nevetes1>
nálam is laggol ez a szar...meg nem tudok lõni kész vicc, male-t kell használnom és csak utána tudok megint lõni grat ea<#taps>#taps><#idiota>#idiota>
kész röhej
Citadel dlc achievement lista:
"Perfect Host
Throw a party for your friends"

"Perfect Host
Throw a party for your friends"

Továbbá:
"Sorry, there are no more appearance packs planned." - Chris Priestly
Tehát, end of story. Március 5.-én lezárul a DLC-zés.
Btw, mindegy is a modderek ezerszer jobb armorokat kreálnak. És nem csak átszínezés, hanem teljesen újakat. Pl vki a cerberusos armorból (ami pont az appearance pakkban volt) csinált egy jó kis Alliance uniformist.
"Sorry, there are no more appearance packs planned." - Chris Priestly
Tehát, end of story. Március 5.-én lezárul a DLC-zés.
Btw, mindegy is a modderek ezerszer jobb armorokat kreálnak. És nem csak átszínezés, hanem teljesen újakat. Pl vki a cerberusos armorból (ami pont az appearance pakkban volt) csinált egy jó kis Alliance uniformist.
Engem le nem dob, de ha belépek egy játékba iszonyatosan laggol. Bár épp játszható, csak élvezhetetlen a moonwalkerezõ karakterektõl.
Mást nem dobál le a szerverrõl? Mit tegyek?
Hogy a k.rva anyjukat, nyitottam egy Reservation (karaktert adó) packot, erre szutykos fegyvert ad, mi a f.sz???? direkt az új karakterek miatt vettem meg...
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
A supressor a headshot isten. 4x-es headshot szorzója van. felrakod mellé a headshot erõsítõ modot és kb. minden nem boss egy max két headshottól meghal. rohadt jó fegyver.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A sexbot új képessége a Repair Matrix. Ha még aktív az effekt és meghalsz, akkor egyszer feléleszt medigel nélkül... Raktam róla képet lejjebb, el lehet olvasni hogy mit ír róla.
Chill.
Engem kétszer sync killeltek és nem keltem fel. Ezért gondoltam.
Engem kétszer sync killeltek és nem keltem fel. Ezért gondoltam.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha nem a grabelõs ellenfél öl meg (tehát felkap a Banshee, de közben valaki más nullára lövi az életed és a Banshee csak utána nyársal fel) akkor fel lehet szedni a karit. Ez Banshee-nél a legkönnyebb, mert neki kell 4-5 másodperc amig kivégez, a Phantom kicsit gyorsabb, az Atlas meg a Brute úgy tudom még gyorsabb, a Sciont meg a Preto-t nem tudok, de ez utóbbi is hagy pár másodpercet. Tehát nem rögtön végeznek ki. Viszont nálam most az volt minden alkalommal, hogy mutatta a nyársalás effektet, a bleeding kört se adta be hogy nyomogassam (azt szokta ha grab elõtt fogy el az életem) hanem földre estem, a következõ pillanatban meg már pattantam is fel. Egyszer volt olyan hogy közvetlen ez után még egyszer felnyársalt a Phantom, megint felkeltem.
elõfordul hogy fel lehet kelteni azután is hogy a benshee átszúrt bug lehet de ennek a bugnak örülni szoktam<#mf1>#mf1>