22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #20720 kínlódtam vele egy csomót mert nem mindegyik fegyver ér sokat erre lenullázza. -
Negritis #20719 nekem nincs gond a sniper masteryvel
mondjuk ma még nem léptem be -
sanya200 #20718 Mi a rossebért nullázta le a sniper rifle mastery-t?
90 egynéhány százalékon volt most meg 24%-on van.2 fegyver hiányzott hogy meglegyen az összes most meg ami megvolt az is 0%.
-
Uhh, ez ritka suttyó kivitel... jobban megnézve 1000 forintot nem ér :D :D -
sanya200 #20716 ja darabos az egész egy sima repülőmakett mérföldekkel szebb
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ez meg ilyen durva vagy nem is tudom rá mi a legjobb szó.Nincsenek szép élei a festés is csak durva nincs másik csak ez?
-
Harbinger #20715 Most tolom az SP-t és nézem m ihibádzik pontosan. A múltkori Online Pass esetem után most úgy látom eltűnt az N7 armor, az Argus és a Valkyrie - ami nem épp a legjobb fegyver.
Pedig listázva is van a DLC-im között az Argus és az N7 set. -
elég gagyinak tűnik szerintem... -
képek róla -
sanya200 #20712 még makett formájában is elfogadnám amit ugye neked kell összerakni :D bár minőségi makettek is ugyanennyibe vannak kb, ideje lenne hogy itthon is forgalmazzák az ilyeneket ha már könyveket pólókat lehet venni. -
Harbinger #20711 Úgy legyen. -
Én venném, de ha valaki vett, szóljon, hogy elfogadható minőségű-e! :D -
Hoz_Hun #20709 Szerintem, ha kilövik a multi akkor a Redinest automatikusan 100% teszik véglegesen. De valószinüleg az soká lesz és szerintem még balancolni is fognak még jódarabig. Csak új cuccok meg eventek nem lesznek már. -
valószínűleg a 4. részig működni fognak. -
Harbinger #20707 Azt hiszem a BW store-ban is ennyi, kérdés melyiknél olcsóbb a posta. -
mastero87 #20706 A szervereket biztos nem fogják még jó ideig lelőni. Meg azért még mindig sokan vesznek pénzért is pakkokat, jó az nekik.
Arra viszont kíváncsi vagyok, lesznek-e esetleg további balance-ok, de leginkább eventek. Mert hogy azt mondták a Reckoning megjelenésekor, hogy lesznek. Azt el tudnám képzelni, hogy UR-t kapunk a Commendation Packban. Remélem inkább ez a helyzet, és nem az, hogy a korábbi állításokkal ellentétben "bezár a bazár", és nem lesz további aktív támogatás. -
sanya200 #20705 találtam egy replica normandy sr2-t elég olcsón 33 dollár kb 6000ft
replica -
sanya200 #20704 hát pedig megvettem a battlefield 3 premiumot is de mégis ezzel multizok az helyett.Amúgy ha lesz köv. részhez multi ezek lehetnének benne.
-Többféle játékmód pl assault vagy mint a quake wars ban vannak kísérj egy járművet, foglalj el ezt azt..stb vmi változatosabb mert ez a 10 körön kereszüli szaladgálás a semmiért..
ha nem mass effect lenne már rég nem multiznék vele
-Nagyobb, változatosabb mapok, nekem nagyon hiányoztak a városi pályák turian/asari/salarian homeworld amik vannak nem vmi jók.Salarian pl csak az stg base,turiannal csak a holdja a paleven.
Nagyon hiányoltam pl a qurian homeworld-öt egy db sincs róla, citadellből szintén nincs egy darab se,omegaból sincs,vagy eden prime esetleg, de lehetett volna geth anyahajó..stb
-Karakterfejlesztés nem rossz de a páncélokat nem lehet testre szabni, jó nyilván nagy munka lett volna mert nem egy faj van benne de ezek az armor bonuszok helyett lehetne inkább páncélalkatrészeket unlockolni ahogy az egyjátékosba is.
-Ember vs ember hát talán jobb is hogy nincs ahányféle képesség van sztem sokan baszták volna ki az ablakon a gépet pláne az ilyen vangard féle kaszt miatt, jó az ember vs ai de lehetne több ember is (nagyobb pályákhoz), meg vezethető járművek pl mekó,gunship..stb
Őszintén szólva ha ezek benne lettek volna ebbe a részbe még fizetnék is a multiért nekem megérné de ez így kevés a mostani lehetne sokkal jobb is, egy idő után már annyira monoton hiába az eventek. -
Végülis az is igaz, most, hogy mondod :P amúgy meg szerintem még mindig elég népszerű a multi, hogy egy jó darabig fent maradjon :) -
Evoluti0N #20702 Semmi szerintem. Az Extended Cut dlc-vel lecsökkentették a szükséges readiness mennyiségét, ami a "jó" befejezéshez kell. Azt hiszem, hogy 3000-re. Annyit meg multi nélkül is össze lehet hozni. -
És amúgy ha idővel kinyiffan a multi, akkor mi lesz az SP-féle galactik readiness-el??? -
Negritis #20700 pff, akkor tényleg semmi értelme nem volt a banner contestnek -
Harbinger #20699 "That's all, folks!"
Reméljük azért nem lövik le a multit még egy darabig. Az egyik kedvenc multis játékom. -
morzsi555 #20698 Úgy néz ki ez volt az utolsó event. Sexbotot meg jól lenerfelték.
---------------------------------------------------------------------
March 12, 2013
---------------------------------------------------------------------
Commendation Pack Weapons
- The following weapons have been added to the ultra rare pool of cards
- N7 Valkyrie Assault Rifle
- N7 Eagle Pistol
- N7 Crusader Shotgun
- N7 Hurricane SMG
- N7 Valiant Sniper Rifle
http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/9544143/2#16242915 -
AdamBast #20697 köszi szépen, imádom a soundrackeket -
sanya200 #20696 citadell soundtrack -
sanya200 #20695 király vagy ilyen érdekelne, a méretét megmérem mekkora legyen csak az alja-teteje volt az ami nem tudtam hogy nézzen ki, fejbe nem tudtam összerakni a dolgot
Én nyílvánvalóan egy mass effect díszdobozt akarok amibe mind3 részt belepakolom a dobozával együtt 
Érdekelne milyen papírt használtál hozzá nekem vmi kemény papír kéne azért meg nem tudom kifér-e az egész egy a4-es lapra bár nem valószínű.Pm-ben segíthetsz ha van egy kis időd meg a psd is érdekelne köszi
-
Negatív. -
Acsikat nem lehet valahogy resetelni? -
jaja.
Gondolom nem annyira bírja a játék a modolást.
Mert mint írtam, ha betöltök egy armor modot akkor is beszaggat pl Vancouver vagy a Mars. És lényegtelen hogy mennyit meg milyen méretű pakkokat, ha texmodot használva indítom a játékot akkor bizony egyes helyszíneken akad a játék.
Kíváncsi vagyok hány pályán fog beszaggatni.
Egyébként meg már a könyveknek is neki kéne állnom. Az első könyvet olvastam még csak. -
Hoz_Hun #20691 Az semmi, de én a Mass Effect mániám miatt előrendeltem a könyvet és szépen meg is kaptam. Na mindegy így legalább fenn van a polcon a sorozatban, de nem nagyon éri meg a papir árárt sem amire nyomtatták... -
Harbinger #20690 Haj, míg rájöttem miért hívják Kai Leng-et "cereal killer"-nek... XD
Bár ne tettem volna és igen olvastam ezt a Casey kijelentést is. Fájt is, sokaknak. -
Hoz_Hun #20689 Gondolom azt még se írhatta, hogy egy nagy rakás **** az egész. Kiemelte a két dolgot, amit tudott. Kai Leng badass, olyannyira badass, hogy Anderson gabonapelyhét is felzabálja, amikor betör hozzá. A könyv meg valóban egy vicces átvezetés az ME3-ba. Pontosabban egy nagy vicc az egész.
Tényleg igérték, hogy korrigálják a könyvet és újra kiadják. Aztán jól nem csináltak semmit. -
morzsi555 #20688 Uh, én csak most találtam rá erre az örökzöld klasszikusra:
Casey Hudson @CaseyDHudson
"Finished my final review of the #MassEffect Deception novel [ME: Megtévesztés könyv]. A really fun lead-in to #ME3! Kai Leng is a badass. January 31 release."
https://twitter.com/CaseyDHudson/status/101362747836604417
Casey Hudson ennyire ismeri a saját mass effect univerzumát, egyáltalán nem tűnt fel neki a rengeteg logikai baki a könyvben... -
Hoz_Hun #20687 Szia Sanya200
Nem tudom ez segít-e, de itt egy minta. Régebben csináltam jópár diszdobozt magamnak. Ez a Star Wars I-III diszdoboza (minta). Tehát 3 normál méretű DVD tok megy bele. De Lazán modosítható. Az eredetim az PSD-ben van csak az úgy 30 mb. De mintának ez is jó Photoshopban átalakítható.
Spoilerbe teszem, hogy ne OFF-olja a topikot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
RAMyMamy #20686 texmodot használsz gondolom, nálam a második résznél van ilyen nagy mértékű fps drop, pedig csak me3 alap femshep arcának textúráját akarom használni
(első résznek semmi gondja nem volt vele)
-
Negritis #20685 asszem 1,5 hónap után nem lesz meg egy challange :D
sajna csak hétvégén volt időm platinára, de nehezen jött össze a csapat, randomba meg esélytelen
mer vagy kidobnak vagy egy középszerű játékos mint én nehezen oldja meg
de sebaj :D
majd a kövi challange, ha lesz (bár nem hiszem h ne lenne, mer különben minek volt a Banner contest?!) -
Darun #20684 3 collector fegyver van + 1 protean. -
Én most a smartek féle textúra moddal akarok majd nekiesni a játéknak.
Már próbálgattam, vicces dolgokat tud művelni. Vancouver és Mars beszaggat (ha egy adott irányba nézek, fps drop keletkezik)
Thessia, Rannoch, Omega, Cerberus HQ, Earth végső, meg még pár pályán amit gyorsba megnéztem semmi baj.
És tök mindegy hogy hány pakkot töltök be meg milyen méretűt, volt hogy csak Liara default armort töltöttem be mégis 50 fpsre zuhant Marson.
Egyenlőre hanyagolom az ilyen olyan enb meg hasonló modokat, örülök ha kevés pálya fog szaggatni a textúra moddal :P -
Negritis #20682 grata
nekem turi ghost lett meg, de nem fexik igazán :D -
Harbinger #20681 Nyitottam egy PSP-t és egy Collector volt benne. :)
Assuming direct control!
Benyomtam neki az egyetlen Collector fegyvert a rifle-t. A powerjai elég jók, combat roll helyett pedig ahogy elrepül nagyon hasznos és látványos.