Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Harbinger
    Végig vittem a Citadel DLC-t is, ez bőven megérte volna még a 15 $-tis, de nekem csak 10 $ volt.
    Összeségében jól van integrálva apartis rész a játékba, tényleg szép az "új" Citadel, kb. mint a 2-ben. Ellenben az akció része is jó és hosszú és nehéz. Hiába az gész csapat. :) Na és a főellenség és csavarok... Meg a sok poén. Szerintem ez üti a LotSB DLC-t.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Shepard klónja, mint ellenség! Tényleg meglepődtem. Érdekes ötlet volt és jól volt felépítve, valamint az új helyszínek is jók, mint az Archive vagy a Citadel új részei. Brooks kedvelhető kétbalkezes karakter, vártam volna új csappattagnak, de hát kiderült áruló. A merénylet után jó ötlet a parti, bár Allers és Chakwas hiányzott - meg persze, aki most nálam nem élte túl.

nafalyel: Infiltrator-ral jó móka a3. Nem tudom milyen kiadásban van meg, DLC-k vannak meg. De ha Infiltratorral vagy akkor N7 Valiant, ami mmindent üt. Ha az nincs ajánlom az Incisort, bár nem érzem olyan jónak, mint a 2-en, de a magas tára miatt a legjobb sniper. Az Indra se rossz - ha megvan. A Black Widow-ra is érdemes spóroloni, de simán meg lehet venni a játékban min. 1 Spectre fegyvert, az összes armort és kiegészítőt, halat és modelt. Tudom, próbáltam. Az upgrade meg meg nem sok, csak válaszd ki neked melyik fegyver jön be és azt maxold V-ig.
    Küldetés nehézség nem nagyon van. Nekem egy Priority pl. könnyebb, mint az N7-es mini küldetések - az MP-s pályákon. Ami tényleg nehéz az a vége, Priority: Earth II.