22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• genndy
    Persze hogy meg lehet, 800 pont.
    "Amit külön pénzért is adhatsz, ne csak a Collector's Editionhoz add!" - EA
  • sanya200
    az a collector editionhoz járt nem tudom meglehet-e venni külön.
  • RAMyMamy
    meg a from ashes, amiben javik van
  • sanya200
    nem lesz több ez az utolsó, multihoz se lesz már.. ahhoz azért adhattak volna még mert így egy idő után meg fogják unni a játékosok.
  • JethroHUN
    Lesz még vmi single DLC a játékhoz? Eddig van ugye: Omega, Leviathan, Citadel
    Ha nem akkor lehet neki állok megint az egésznek.
  • sanya200
    Megy a cinematic mód a frissített játékon is
    cinematic mod
  • joceruza
    Ok!
  • Harbinger
    Voltaképp az ME3 mentési rendszere egy végtelen loopra tesz, ha végigtolod a játék visszatesz a Cerberus ostro melőttre, és neki mehetsz újra vagy a kihagyott küldetéseknek, aztán ha végig vitted újra.
  • MerlinW
    Igen.
  • joceruza
    Tehát akkor a "Priority: Cerberus Headquarters" előtt toljam ki mert ezután már máshová nem enged menni?
  • MerlinW
    Időrendben az utolsó harc előtt játszódik, de ez csak a legvégén levő 1-2 mondatból derül ki. Egyébként különálló cucc, a főszáltól úgymond független. Tehát ahogy neked jól esik.
    Lévén az összes DLC a játék megjelenése után jelent meg, mindegyik úgy lett megcsinálva, hogy minimális legyen a kapcsolat.
  • joceruza
    Attól függ hogyan jobb.
  • MerlinW
    Persze végigjátszás után készül egy mentés az utolsó küldetés előttről, így utólag is megcsinálhatod, ha a most inkább a sztorira vagy kíváncsi.
  • joceruza
    Köszönöm!
  • MerlinW
    Mindent a vége előtt. Utána már csak stáblista van:)
  • joceruza
    A Citadel dlc-t a vége előtt kell kijátszani,vagy lehet utána is?
  • Harbinger
    Legfeljebb a nuke laucnherrel.
  • sanya200
    gyerünk kelj fel még van esély
  • sanya200
    nem ekkorát akarok
    csak példa volt olyasmi díszdobozt akarok mint pl az me3-é vagy tomb raideré csak nem tudom hogy néz ki felülről hogy hogy nyomtassam ki.Szétszedni nem fogom ami van
  • genndy
    Így ez egy tök zárt doboz ám... Meg 5-5cm? Az kb. egy dobókocka mérete
    CD-DVD borítós oldalakon biztos találsz segítséget.
  • sanya200
    na ilyesmire gondolok
  • sanya200
    ja akartam múltkor is kérdezni akarok egy díszdobozt csinálni tudtok vmi vázlatot mmint hogy milyen legyen hogy hajtogassam össze tudjátok mire gondolok sztem.
  • Ryder62
    Hivatalosan nem is.

Kell egy kis buhera.
  • sanya200
    Ja ezt a recon mine-t érdemes használni?Salari infihez.Bár akkor az energy drainből kell pontot levonni nemtom megéri-e.Az energy drain hasznos pajzsot leveszi utána egy headshoot vmi sniperrel és annyi is:D
  • Ryder62
    EA

Következtetés: Nem lesz semmilyen ultimate/complete kiadás ami tartalmazná a 3 játékot és az összes dlc-t.

Pedig nem te lennél az egyedüli aki megvenné hidd el. De az EA-nak így jobban megérti hogy 2-3 évvel a kiadás után is ugyan olyan áron adják a dlc-ket mint újonnan. Ha kell vedd meg egyesével őket.
  • sanya200
    megveheted ugyanúgy csak a 2. részt átállítod addig angol nyelvre akkor telepíti.
  • Prince23
    Azok a DLC-k magyar nyelvterületen nem is érhetőek el.

warezzel lehet csak végigjátszani
  • sanya200
    Azért jó lenne ha leáraznák már a 2. rész dlc-it a shadowbroker még mindig 800 pont az arrival 560.. erre már nem akarok költeni hogy pluszba megveszem őket.Majd csak lesz egy ultimate pack az összes résszel meg dlc-vel meg mindennel, mivel a 3.hoz se lesz már több.Kihagyott ziccer bioware hogy előbb adták ki a triology-t dlc meg minden nélkül sztem többen megvették volna ha minden benne van.
  • Harbinger
    Jók az armor és weapon DLC-k, nekem megvan mind.
    Szerintem észerűbb azt megvenni, mint MP-s packot. Több ME3 DLC meg már nem lesz.
  • sanya200
    me2-höz talán veszek dlc-t ahhoz egy sincs eredetibe, a dragon age egyik része sincs meg origibe sajnos
  • Evoluti0N
    Jó lesz majd Dragon Age 3 dlc-hez :) Esetleg Mass Effect 4, vagy valamelyik új Bioware játékhoz. Mondjuk az még odébb van :D
  • sanya200
    Azt nem tudom mi a fenét csináljak 320 bw ponttal annyi maradt a múltkor sajnos 800 pontot ha vettem volna nem lett volna meg az 1200 így annyit vettem amennyi a dlc volt de nem tudom hova elkölteni, megvan minden a játékhoz,fegyver pack,skin pack...stb
  • Harbinger
    Olyan, mint Ilos vagy a Suicide Mission.
  • joceruza
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Darun
    Igen. Ha azt elkezded, onnan már nincs visszatérés, tehát előtte intézz el minden mást.
  • Darun
    Time played: 522H 33M 3S

Szerintem a hétvégi event rendszert nem veszik ki, továbbra is autómatán fog menni, ahogy eddig. Az egy hetes mostani cucc a tortákkal a játék egy éves születésnapjára készült, ha jól tudom, hivatalosan ezzel búcsúztatják a ME3-t. Am az ezüst packba nekem is Valkyre volt.
    Ami az Arsenal meg Reserve packot illeti, azt irja "nagyobb" eséllyel dob ezt vagy azt. Tehát egyikből is eshet a másik, nem ad garanciát hogy "csak" az fog esni. Tényleg PSP-t érdemes venni, annak akinek csak az új cuccok hiányoznak, de aki még nem sokat játszott és a karakterek/fegyók/stb többsége még hiányzik, az inkább sorba haladjon.
  • joceruza
    Helló! Mivel nem erősségem az a angol,így nem tudom. A "Priority: Cerberus Headquarters" után már csal a földre enged menni. Ez a vég? Rengeteg más küldetés marardt...
  • sanya200
    kinek melyik a kedvenc karaktere?
    -Salarian Infiltrator (Sniper+hurricane)gyorsan visszatöltödik az energy drain, gethek ellen a legjobb talán, most épp javelin-el tolom.
    N7 shadow brutál hurrican-al nehezebb szinten bepakolok egy paladint is.
    -soldier n7 destroyer és geth juggernaut, de a juggernauthoz nem tudom milyen fegyó illene.
    -Vangardból az asarit szoktam szintén hurrican-al esetleg egy tartalék pisztoly
    többit annyira nem szoktam vagy csak elvétve, engineerből a quarian meg demolisher
  • Llew
    azért kösz, még nézelődök, hogy mi lehet
  • S1M0N
    Hát, így látatlanban más ötletem nincsen...