22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Spaceghost #20800 Nem találtam erre alkalmas fórumot, így itt kérdezném meg, hogy tudja-e valaki, hogy mi a helyzet a magyarítással? Már hónapok óta figyelem és ami azt illeti az alapjáték magyarítása ugyanott áll, de a kiegészítők se nagyon mozognak, bár múltkor volt valami kissebb frissítés. Olvastam magyarítások fórumon is, hogy mindenféle kommenteket, de ott is zárolva van. Szóval jó lenne tudni, hogy mi is van vele. Nem csak annyi, hogy készül, hanem, hogy konkrétan aktívan dolgoznak-e rajta, vagy néha ránéznek, aztán majd elkészül magától? -
KP27 #20799 Igen az Eagle/Valiant/Hurricane azok mind collectors edition fegyverek. Már egyből Mars alatt elérhetőek számomra. -
Mattoch melle semmim se volt,pisztoly se sentinellel,hogy meglegyen a cd. Soldiernek majd kell. De valoban 2folos. Ezt majd meglatom. Egyelore a lenti fegyok vannak,de lehet betoltom az unlockot es akkor lesznek azok amiket mondtatok. Vagy kemeny leszek es probalom elvezni az alapot. :) csak mar elore felek mi lesz az akademian. -
Nem ismerem a fegyokat meg annyira,csak az alapot. De nekem kezdesbol Palavenre pl. Csak mantis,shuriken,predator,katana es a 2gagyi rifle van. Hurrican eagle ilyenek nincs.
Ha betoltol a collector edition unlockert akkor leszsok fegyo es koztuk van (lehet dlc is nemtom). Lehet mert nekem nem eredeti. Ha nem nagy "csalas" akkor betoltom. Mert ennyi van es kesobb is csak gagyi fegyok lesznek sokaig,a mattoch kivetelevel. Igen,olvastam a kombokat,nagy a tarhaz. Incinerate ammo eleve van nekem indulaskor,igy adja magat az overload. Ill. A frag granat. Nem ertem miert mondtad,h.kellJames, 1pont sporolasert? Az az1.szint is erosebb bonusz,mint james 50%os odaadasa. -
KP27 #20796 szerintem mattock mellé nem kell mantis. vagy fordítva. persze úgy játszol ahogy akarsz, ha így élvezetes számodra a játék akkor játsz így.
én most az elején eagle, valiant, hurricane mentem. mehettem volna dlc fegyverekkel is, de úgy aztán végképp könnyű. próbáld ki ha james-re meg garrusra beállítod a typhoon-t, gyakorlatilag leölnek helyetted mindent.
most hurricane, claymore, eagle használok. itt már sajna kell az ultralight az eagle-re meg a hurricane-re a claymore súlya miatt. de lehet később cserélem a claymore-t wraith-re vagy graal-ra. -
KP27 #20795 ezért jó a n7 valiant, mert már egyes szinten is van hozzá lőszer bőven. ezért jó az n7 eagle, mert szinte sose fogy ki belőle a lőszer, tűzgyorsasága olyan gyors, ahogy az ujjaddal tudod nyomni a gombot, cserébe pontos, és visszarúgása is minimális. pisztolyként egy jobb fajta smg-vel ér fel. mantisra is rá lehet tenni nyugodtan az extra lőszer modot, ott nem gond. -
KP27 #20794 lásd előző írásom. -
KP27 #20793 igen, égő ellenfél és rá az overload. de mint mondtam, bármilyen más képesség is jó, ez csak egy verzió a sok közül. de tűzrobbanáson kívül van még tech robbanás meg cryo robbanás is.
mindig kell egy forrás képesség és egy detonátor. a vicc az, hogy a tech kombókat még biotic képességek is berobbantanak. fontos, hogy a detonátor és a forrás ne ugyanaz legyen. carnage nem fog berobbantani carnage által égő ellenfelet. carnage miatt égő ellenséget viszont be fog robbantani egy incinerate. incinerate miatt égő ellenséget be fog robbantani a carnage, vagy az overload is. lőszer képességek csak forrásként funcionálnak, detonátorként nem. cryo blast csak forrás lehet, detonátor nem, mivel nem sebzi direktbe az ellenfeleket.
tűzrobbanás forrás lehet:
Carnage
Incendiary Ammo
Incinerate
Inferno Grenade
incendiary ammo-t használva level6-os amplification concussive shot
(ebben nem vagyok biztos de elvileg működik single alatt, csak multiban volt bugos)
Sentry Turret Flamethrower-el
tűzrobbanás detonátorok:
Carnage
Combat Drone (on destruction with "Detonate" evolution)
Concussive Shot (azt hiszem ehhez kell a level 6 amplification)
Decoy (on destruction with "Exploding Decoy" evolution)
Energy Drain (on shielded or synthetic enemies only)
Incinerate
Overload
Proximity Mine
Cluster Grenade
Frag Grenade
Lift Grenade
Sticky Grenade
Biotic Charge
Nova
Shockwave
Throw
Warp
Slam
tech burst(ezt gethek ellen érdemes):
tech burst forrás:
Disruptor Ammo
Energy Drain
Overload
Sabotage
tech burst detonátor(láthatod, hogy gyakorlatilag ugyanazok):
Biotic Charge
Carnage
Cluster Grenade
Concussive Shot
Frag Grenade
Incinerate
Lift Grenade
Nova
Overload
Proximity Mine
Shockwave
Slam
Sticky Grenade
Throw
Warp
cryo robbanás forrás:
Cryo Ammo
Cryo Blast
Sentry Turret (with "Cryo Ammo" evolution)
cryo robbanás detonátor:
Biotic Charge
Carnage
Cluster Grenade
Concussive Shot
Frag Grenade
Incinerate
Lift Grenade
Nova
Overload
Proximity Mine
Shockwave
Slam
Sticky Grenade
Throw
Warp
-
Na, Marsot lenyomtam, azt hittem nagyobb para lesz. De szépen nyugodan lehetett tolni. Pedig még robbanások nélkül.
2-3. szintig megvan Fittness, combat, AR.
És kaptam ugye a csodás Avengert. :D Itt majd most kérdés lesz, hogy betöltöm-e az N7es fegyókat, vagy szívok! :D
Minden esetre most meg kell vegyem a fegyók upgradjeit előbb, amit elhatározok, hogy jobb legyen, korábban 1es fegyóval is simán elmentem, használni se kellett nagyon.
Ami idegesít, hogy spórolni kell a skulóval, főleg a "nagy" csatánál (mindig van 1). Korábban mindig piercing + fegyó ammo volt a mod, de azok után, amit írtál, hát nemtom. :D
Na majd folyt. köv Palavenen, addig elhatározom, hogy N7 fegyó lesz vagy nem.
Egyébként Avenger + Mantis jelen állapotban olyan 30%ig viszi le a rechargeot, ha veszek 1 pisztolyt, akkor már még lejjebb. Shot gun így végképp el se fér. Nyilván upgradedel majd menni fog.
A köv. assault rifle amit kapok, Jacknél a Mattoch lesz. Az nekem táp volt eddig, de marha nehéz. Amellé még a Mantist, hát. Majd kiderül. -
Adrenalin rush 4. szintnél a plusz sebzés vagy a shield éri meg?
Borzalmas, ahogy lő az ellenfél. :D -
Úgy látom, hogy discruptor amo is triggereli az overloadot, ha pl. az van. Akkor lényeg, hogy valamelyik legyen.
Megcsináltam a mentést, hogy paragon Ashleys soldier fog indulni. :) -
És akkor úgy kell, hogy pl. égető amoval meglövöm az ellenfelet, és rányomom az overloadot, és kész? :) -
KP27 #20788 viszont ha overloadnál négyes evolúciónál a chain overloadot használod akkor egyszerre két robbanást is tudsz. amúgy bármilyen más képesség is robbant techet, a lényeg hogy direkt sebzést végrehajtó képesség legyen. gránátok is robbantják a techet. tehát sokkal szélesebb körben elérhető, nem kell kifejezetten biotikus csapattárs hozzá. -
KP27 #20787 nyilván az elején nem prioritás a gránát. -
Bár szerintem ha tényleg ráérzek a kombókra, akkor jó lesz, mert igazából bio kombókkal nyírtam ki mindenkit amúgy is. Az égető ammo és az overload pl. használható kombó lesz. Csak nyilván sokkal lassabban kivitelezhető, mint a bio kombó (amit akár 3 másodpercenként is lehet tolni). No majd kiderül. -
Csak abból a szempontból, hogy az első szinteken inkább lenne-e prioritás a rush, meg a fő képesség, mint a gránát.. Főleg, mert limitált darabszámú.
Nyilván ha már elég magas a szint, akkor fussa. :))
-
KP27 #20784 én szeretem a gránátot. de kihagyható. mondjuk abból az inferno az egyik legjobb. concussive shotot se tartom fontosnak. -
Francba, most kedvet hoztál a soldierhez. Csak egy renegát soldiert akartam, Ashles ME1es románccal, de csak egy full paragonom van Mirandával.
Arra azt hiszem nem vállalkozom, hogy azt a mentést úgy átszabjam, hogy jó legyen a történet... Max. a románcot szabom át, azt tudom, hogy kell, a másikat is biztos lehet, csak szöszölni kell... -
Amúgy patchek maxon vannak, úgy tudom, most minden full DLC és patch rajta van a játékon, de lehet hogy nem (1.04.5427.111 az utolsó). -
Amúgy a gránát ennyire táp? Azt egyáltalán nem használtam még, ill. a társaknak 1 pontot rátettem.
Érdekelne, hogy érdemes mondjuk a 10. szintig osztogatni a pontokat. Általában 1et szoktam maxra húzni az elején, ami a leghasznosabb, de itt akkor kellene egy kis pajzs/élet, kis adrenalin (mondjuk maxon lenne táp), meg akkor a gránát. -
Köszi a hosszú leírást, le is mentem. :D
Igen, eddig nem igazán használtam a teches kombókat, fegyverrel nem is nagyon lőttem (adepttel, sentinellel nem is kell, de azért vittem a mattochot).
Érdekes amit írsz, igazából az a bajom, hogy ha a legelején viszek 3 fegyvert, akkor már marha lassú lesz a dolog.
Egyébként ilyen újratöltésre egyáltalán nem használtam. :) Az a bajom, hogy el is fogy a lőszer. De a mattochnak kevés a lőszere. Nekem tetszik az a rifle, de azért érzem, hogy kellene más is...Meg akkor ezek szerint nem is azt kéne. :)
Úgy érzem van mit tanulni a soldierből, azért összetettebb játékra van szükség 3ban, mint 2ben. De lehet, hogy csak azért, mert még nem próbálta ma dolgokat.
Úgyhogy majd próbálom, ha játszom vele, és majd megírom a tapasztalatokat.
Most ME2 engineert nyomtam, hogy legyen egy normális renegát női mentésem, mert elszálltak és most csak egy paragon férfi van. Bosszantó, hogy ezért újra kell játszani ME2t. De végülis nem rossz, mert rég tettem. -
KP27 #20779 igazad van. eredeti játékom van. chakram launcherem nincs, csak ha az omega dlc-t végigtoltam. eléggé OP fegyvernek tűnt.. multiba meg szintén nincs. -
Harbinger #20778 Kihagytad az egyik legjobb fegyvert a játékban, a Chakram Launchert. Ami gyakorta bármelyik kasztnak jó, mert nem nehéz. Lehet távcsöves, lehet piercinges, lehet bármi. Insanityn egy tár leszed egy chargeoló Brute-ot. De nem so kesélye van a Guardiannak vagy az Atlasnak se, de még a Harvester is félhet. Tőle. Asszem piercing mod nem is kell neki, így egy incinerate ammo már totál halálos, bár még ez se kell, mert robbanásnál tüzet gyújt. Charge-olva megöl minden egyszerűbb ellenfelet, főleg headshotnál. Amit avlöés nem öl meg, a robbanás megteszi.
Az alap fegyverek se olyan rosszak. Én nem tudom hányadik végigjátszásnál heccből kipróbáltam milyen Predatorral. Igaz, Sentinel vagy Adapt voltam, de még így is elég erős egy M-3. Főleg moddal, V-ös. Valamint a sokat szidott Argus. Szintén jó, mert könnyű így más kasztnak se jelent gondot. Nem úgy, mint a Crusader, amit egyedl a Soldier "bír el". Egyben a legbrutálabb fegyver. Mint írtam lentebb, közelről két tár egy Atlas, főleg jó moddal és distruptor ammoval.
Persze lehet bármilyen cuccod és lehetsz level 60, a végén Marauder Shields-nél úgyis szívsz. Főleg, ha pocsék mesterlövész vagy. -
KP27 #20777 hát pedig nem nehéz a soldierrel az insanity. level 1-ről sem. írok is pár dolgot, talán lesz akinek hasznos lesz ha neked nem is.
Szóval a KP féle hogyan játszunk insanityt írás:
Multit szinte csak platinát játszom mostanság. A single ahhoz képest pedig semmiség... Eddig 700 felett van a lejátszott multis meccseim száma, annak nagy része platina és gold. Úgyhogy töviről hegyire kiismertem az összes fegyvert, a modokat és a tech kombókat. Ja és leginkább zsoldos és infiltrator kasztokkal játszom, nem pedig csimbumm cirkusz mágusokkal. A fegyverválasztás és azon belül, hogy milyen modot használsz, drasztikus hatást gyakorol a játék nehézségére, valamint arra is, hogy egy fegyver mennyire hatékony. Szar modokkal pakolt fegyver töredékét fogja nyújtani annak, amit tud és téves következtetésre késztet.
Azt tudod, hogy az Adrenaline Rush egyből újratölti a fegyvered? Mantissal fejbe lősz egy ellent, Adrenalin Rush egyből újratölti a fegyvered és fejbe lősz még egyet. Más fegyverekkel is érdemes úgy időzíteni az adrenaline Rush-t, hogy ne kelljen kézzel újra tölteni, ha egy mód van rá. A másik funkciója az adrenaline rush-nak a pajzs újra feltöltés. Még véletlen se válaszd az extra képesség evolúciót a hatos szinten... Tehát használod az AR-t sebzésnövelésre, fegyver újratöltésre és van egy pánik gombod is, ha a pajzsod leszedték rólad. Ezért számít sokat hogy hány %-on van az újratöltődése. Tehát nem mindegy milyen nehéz fegyvert viszel.
Ha megvannak az N7 fegyverek, úgy végképp egyszerű. Iszonyatos mennyivel egyszerűbb az N7/DLC fegyverekkel mint a fosadák katana/shuriken/predator szarokkal. Vidd az N7 Eagle, N7 Hurricane és Mantis(jó a Valiant is helyette) fegyvereket az elején. Nagyon egyszerűen át lehet gyalogolni a pályákon. Ha ezek megvannak Shuriken/Avenger felejtős. Shotgunok közül az N7 Crusader nem rossz, de ahhoz képest amit nyújt, túl nehéz. De én igazából semmi esetre sem ajánlom mert drasztikus hosszú időre növeli az adrenalinrohamod újratöltődési idejét. Valamint nem is sebez olyan nagyot, ahhoz képest mint amennyivel nehezebb, mint mondjuk egy Evi. Katana/Scimitar felejtős, akárhányas szinten is. Az első igazán jó shotgun az Eviscerator. A játék végéig el lehet lenni vele. A hurricane is annyira erős, hogy gyakorlatilag shotgun helyett is lehet használni közelharcra, vagy Athlas/Brute gyilkolásra. DPS-ben csak a Harrier/Typhoon/Particle rifle ami ezen a szinten van. Egyszer próbáld ki, mikor egy komplett tárat kiürítesz egy Athlasra adrenalin rush alatt.
Pont pár napja kezdtem egy végigjátszást. N7 Eagle 1, N7 Hurricane 1, N7 Valiant 1 +71%. Valiant 1 helyett Mantis V ad +101%. Snipert kicserélve Eviscerator 1-re 120% a power recharge. Ezzel így 4 másodperces adrenalin rush-t lehet elérni. Az úgy korrekt. bár én már level 30 vagyok... Szóval az alliance training maxra van húzva, extra weight capacityvel a végén.
ha pedig meg van a firefight és a groundside dlc, na úgy gyakorlatilag semmilyen nehézséget nem jelent a játék. A Typhoon és a Cerberus Harrier annyira erős. De a piranha és az Acolyte is. Pajzsszedésre messze az acolyte a legerősebb fegyver a játékban. csak unalmas játszani vele, úgyhogy ezt se viszem. Ahogy direkt nem is használom a typhoon/harrier/particle rifle fegyvereket, mert kiöl minden nehézséget a játékból.
Az elején nem érdemes sok felé elosztani a pontjaid. Ami kell az elején, valamennyi pajzs,valamennyi weight capacity bonus, adrenaline rush. Utána gránát. James-t az elején csak arra használom, hogy gyújtólőszert adjon a csapatnak meg magamnak (nekem nem kell pontot tenni rá) és minden küldetésnél viszem magammal. Amíg nincs level 4 squad ammoja másra nem teszek pontot nála.
Garruson az elején pedig csak az overloadot maxolom, jó pajzsleszedésre és tűz robbanásokat csinálni.
Mondtad, hogy szeretsz biotikázni. Na Me3-ban ugyanannyira erősek a tech kombók. Van elektromos robbanás, tűz és fagyasztó robbanás. Próbáld ki azt, hogy égő ellenfélre egy Carnage/Incinerate/Overload. Ha nem eredeti verzióval játszol akkor hátrányban leszel, mert az egyik patch erősítette elég szépen a tech kombókat. Korábban csak úgy volt tech robbanás, ha a robbantó képesség egyben meg is ölte az égő vagy fagyott ellenfelet, akkor volt tech robbanás(legalábbis cryo esetén). Patch után már nem kell meghaljon mindenképpen van.
Ezeket érdemes kombókról elolvasni:
http://masseffect.wikia.com/wiki/Power_Combos
http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/9629730
Aztán amit fontos tudni, a sorozatlövő fegyverek és a shotgunok legnagyobb nyűgje az úgynevezett armor damage reduction. Páncélozott ellenfelek 50-et csökkentenek a sebzésen insanityn. van egy assault fegyvered, ami mondjuk lövésenként sebez 70-et, akkor abból 50 bukta. ez elég nagy szívás. Ez az egész azért vicces, mert a legtöbb sorozatlövő 30-40-50 körül sebez lövésenként. ezért nehéz rosszul beállított fegyverrel brute-ot, athlas-t, ravager-t vagy harvestert ölni. mondjuk van egy minimum érték amit mindenképp sebezni fognak a fegyverek, valami 7-8-9 körüli érték. Tehát azért teljesen nem fog fel mindent a páncél sem..
Ennek a problémának a megoldására kell a penetration mod/shredder mod vagy az armor piercing ammo. Minden szinten meg van, hogy hány %-ot ignorál a páncélból. tehát ha van egy assault piercing mod V, ami 65% csökkent, akkor az 50 lecsökken 65%-al. Tehát 50 helyett már csak 17,5-et bukunk lövésenként. Erre ráteszünk még egy armor piercing lőszert, akkor ezt lecsökkenthetjük minimálisra, mert az ap ammo és a modok hatása összeadódik. De a max. amit el lehet érni az 90%. tehát ha összeadjuk a százalék értékeket az bőven lehet 100 felett, de a max. 90% lesz akkor is.
Úgyhogy az AP ammo meg a páncéltörő modok nem csak arra valók, hogy falakon meg páncélokon át lehessen lőni, hanem a páncélok sebzéscsökkenése ellen is. Hogy miért probléma ez a shotgunok esetén? Lehet hogy van egy shotgun ami sebez 1000-et mondhatnánk, hogy abból veszítünk 50-et kit érdekel. Csak hogy a shotgunok úgy vannak mass effectben megcsinálva, hogy 1 lövés valójában 8 darab önálló lövést jelent. Lőjetek rá egyszer a falra és látszódni fognak a darabok. tehát 8*50-et bukunk el páncélos ellenség ellen. Ami lövésenként 400, tehát elég jelentős. Ez alól kivétel a Crusader, mert az olyan mint egy távcső nélküli sniper, egy darab erőteljes lövést ad ki. A másik kivétel a Graal, ami azt hiszem 3 darab tüskét lő ki. Ez a shotgun modokkal vagy AP ammoval se fog páncélt átlőni, de nem is szenved annyira ettől a jelenségtől mivel 3 részből tevődik össze a sebzése nem nyolcból. fontos tudni hogy a cryo lőszer 25% csökkent alapba, ha úgy fejlesztjük akkor ez lehet 50 is. a warp lőszernek ugyanígy van páncélgyengítő hatása. ahogy a cryo blast és warp képességeknek is. 25 vagy 50% ha úgy fejlesztjük.
A másik a shield gate. Insanityn hiába sebzünk nagyobbat egy ellenfélen, mint amilyen erősségű pajzsa van az extra sebzés nem fogja a hp-t sebezni elnyelődik. tehát bármilyen erős sniperrel kettőt kell lőni egy ellenfélre aminek pajzsa van. ezt a problémát csak disruptor ammo-val lehet megkerülni. egy disruptor lövés sebzését két részben számolja a játék. ha maga a disruptor ammo általi sebzésbónusz elég arra, hogy leszedje a pajzsot akkor a lövedék bázis sebzése sebzi a hp-t. tehát elvileg egy widow/javelin fejlövés sikeres lehet. (nem próbáltam). Itt van a shotgunoknak egy bazi nagy előnye. Mivel fentebb írtam, hogy sebzésüknek 8 összetevője van, ezért ha 1 vagy 2 lövedékrész leszedi a pajzsot, a maradék kapásból sebzi a hp-t.
Érdemes ezt elolvasni, van más info is, nincs kedvem mindent leírnom.
http://social.bioware.com/forum/1/topic/347/index/9822648
Végezetül fegyvermodok. mit mivel érdemes? mivel írtam az armor damage reductionről, így gondolom érthető hogy insanity fokozaton a shredder/piercing/high velocity barrel modok nem opcionális sorozatlövőre, hanem kötelező.
Hurricane - magazine upgrade és high velocity barrel (AP ammo esetén lehet más)
shotgunok - smart choke(plusz pontosság) és shredder vagy shredder helyett high velocity barrel (vigyázat hvb mod növeli a fegyversúlyt). Ap ammo használata esetén lehet high caliber barrel.
Ez alól kivétel a Graal. Arra nem kell shredder, és alapban is elég pontos. bár plusz pontossággal szinte snipert lehet belőle csinálni.
A másik kivétel a crusader, nem kötelező rá a shredder, mivel a lövőse egy részből tevődik össze, nem nyolcból, és mod nélkül is van egy 25centis páncél átlövése (guardian páncélját átlövi..)
assault rifle fegyverek - high velocity barrel vagy piercing mod használata kötelező (attól függ melyik áll magasabb százalékon) és emellé extended barrel vagy magazine upgrade.
Saber esetén elhagyható a hvb/pierce mert egylövetű.
snipereket/pisztolyokat nehezebb rosszul felszerelni.
Amúgy poénból kis coalesced editálással kiöltem az időlassítást a játékból. nekem sokkal jobban tetszik így. multiba megszoktam már és totál irritáló volt az időlassítás. -
Harbinger #20776 Nekem még mindig van, ami a Rebellion DLC-ből nincs meg. =) -
sanya200 #20775 Pedig már kijött a multi dlc még mindig van amit nem kaptam meg,jobbára fegyverek, karakterek azok megvannak asszem.Pont az nincs ami kéne az m7 lancer -
Új karakterek közül a collector, amit legkevésbé játszanék. Na melyik karakterhez nyitottam ki minden customizációt? :D -
Omega vége eléggé össze csapott lett.
Sajnos nincs hub sem, nem lehet még csak visszamenni sem abba a rendszerbe ahol az omega van.
Pedig úgy tudom a reaperek azt a rendszert nem támadják, szóval lazán beletehették volna. -
BryceHUN #20772 Elfog készülni. -
Srácok nem tudja valaki véletlen, hogy a magyarítás még ebben az évezredben elkészül ? -
Harbinger #20770 Valahol BSN-n olvastam, hogy elvileg a Bw beleakarta tenni az Adjutant-okat a játékba, de a teleport vagy mi képességeik és számaik végett folyamatosan crashelt tőlük az engine, így kivágták őket. Valószínű a DLC-re megtudták oldani eme hibát. -
Negritis #20769 igen, ez a fajta végkifejlete az omegának engem is zavart -
sanya200 #20768 Wirágbolt linket látogasd meg ott van a helye amúgy se tudok segíteni mert nekem eredeti van és nem foglalkoztam töréssel.
Hoz_Hun jó lett volna visszatérni az omega-ra vásárolgatni,beszélgetni..stb pár mellékküldi de ez van sajnos nem képezi a játék szerves részét ez a helyszín.Viszont érdekes hogy ezek a szörnyek csak itt vannak amiket a cerberus "fejlesztett ki",máshol mér nem találkozni velük? -
vg #20767 Lehet nem tudták/akarták/nemvoltideje megfizetni Carrie-Anne Moss-t, hogy új dialógusokat mondjon fel. -
Hoz_Hun #20766 Az Omegában az idegesített a legjobban, hogy a játék vágén ugyan ott terpeszkedik Aria a Citadellán. Előtte meg ott sírt, hogy mennyire szar neki.
Na meg az is zavar, hogy őt nem lehetett meghívni a buliba (Citadella DLC-n). Ha már úgy is ott van eljöhetett volna. -
kcaj89 #20765 Hali!Csak az lenne a kérdésem, hogy felraktam most először az összes dlct a játékhoz és egyedül a from ashlie dlc aktiválta, úgy tudom az volt az első megjelent dlc a játékhoz, és próbáltam felupdatelni a gamet, de akkor el sem indul azt írja h az 1.0.5427.1 es updatet tegyem fel ha az unlockert felteszem akkor elindul de csak az ashlies dlct ismeri fel...remélem elég érthetően íram le...szóval mit tegyek h az összes dlc menjen???előre is köszi -
bendáj17 #20764 Klasszul nézz ki de jó alul az én nevem folyik, olvasható :D -
ÁÁÁÁÁÁÁÁ a szemem... kifolyik... -
sanya200 #20762 mégis megy ezek szerint már megcsinálták rá, ki is próbáltam müködik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Harbinger #20761 Végig vittem az Omega-t, kicsit tényleg kiesik a játékból - főleg, hogy a végén briefing sincs Hackett-tel. De nem lett rossz, elég hosszú, bő 3 óra insanityn. És nem tudom miért, de én látom rondának. Sőt! Aria rucija még jobb is, mint eddig. Az új ellenfelek is jók, kár hogy N7 Crusaderrel és Typhoonnal mentem, így nem voltak ellenfelek. :D Ja, és így megvan az elveszett Valkyire fegyver is.