Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Játszható Collector a mai live streambõl:

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

jaja, csak aki tesztel elég ügyetlennek tûnik
aztán lehet hogy azért mer még új neki, vagy a bemutatás miatt nehézkes

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Fpocok
HA jól láttam, akkor a célra tapad az omnibow, a kép közepén marad ha elmozogsz, akkor is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

jaja, de nekem az omnibow is bejön 😄
remélem nem csak dísz, és jó is lesz 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Fpocok
Az a nagy darab az egy geth? Jól néz ki 😄

Fpocok
Mi az?

hu.twitch.tv/bioware

most megy a bemutató, nem rossz így hirtelen

PiszkosFred
Nem fognak. Ahogy erkezik majd a ME film, akkor is elo fogjak szedni a dolgot, es habzo szajjal frocsognek majd. Aztan megint megnyugodnak, elvonulnak, amig nem jon a kovetkezo ME sorozat/triologia/stb elso resze, es ezek ujra razni fogjak a keritest, felemlegetve mindent. Sajnos ez a tipusu ember ilyen, apro - meg ha jogos, akkor is - serelmet sosem bocsatja meg, nem fogadja el a bekejobbot, inkabb husz ev mulva is ugyanazt szajkozza. Le kell szarni, ha ezt teszi boldogga, am legyen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ryder62
1 év telt el.

Hiába csinálnak videókat a témáról, ez a vonat már elment, nem fog megváltozni a vége. Ez már így marad.

Túl kéne már lépni ezen.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fpocok
OMG még mindig ez? Elég naiv hozzáállás, hogy "vajon hazudott-e a kiadó?" Egyértelmûen igen. Nem értem, mit kell ezen rugózni, meg bizonygatni...

a 3. percben már megbukott ...

most nézem h nem jóra válaszoltam 😄
oscar gála és józanodás után ne kommenteljre újabb bizonyosság 😄

Ott van a játék képén az i-re kattintva. Az újak még nem látszanak csak ha felteszik õket.

bolt -> extrák/dlck -> bioware pontok/timecodok

Fpocok
Játékadatok feltüntetése.

Vraaanyek
Originben amúgy hova tûnt a bõvítmények vásárlása menüpont? hol lehet majd megvenni a DLC-t???

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Én mindig figyelem, de ezt nem láttam. Ez jó vétel volt akkor.<#eljen>
Én zérón vagyok, de lehet csak 1200-at veszek, ha nem lesz több DLC.

karácsonykor kb vettem kb 2k bw pontot 4kért
nem tudom pontosan, mert kedvezveményes volt + szülinapit ellõttem

az pontosan holvan múltkor kerestem nem találtam, az a baj hogy ilyen 380 pontom van kb szal 800 pontot hiába veszek nem lesz 1200 szóval marad feleslegbe😞

Ma nekem is írt ilyet. Az is igaz voltak leállások is. Origin státusz

SgtMathias
Legutóbb mikor volt kedvezményes?

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

1200 lesz a citadel, szal 800 pont elég 😄 megvárom mikor megint kedvezményes lesz originen 😄

BioWare Socialön tudsz venni kisebb "címleteket" is. Van pl. 400 pontos lehetõség is. Csak hogy ne költsd hiába a pénzed 😉

Origin ID: masteroHUN

fõleg hogy már ki tweetelték hogy nem post-ending dlc
ergo értelmetlen az elsõ 20 perces sírás

nyílván enyhén lehúzós a dolog, DE ha a történet és a felderítés izgalmas lesz ( a'la levi dlc) akkor nem fogok szomorkodni
van még 400 pontom, veszek 800at és ki is jön

az alternative app packok és extra fegyók amúgy se érdekeltek sose

Fpocok
Mi a faszt lehet ezen 50 percig beszélni?

És mi nem egyértelmû? Szerintem elég egyértelmû... lesz egy küldetés, és miután vége a küldetésnek, lehet majd randizni... mind ez a finálé elõtt.

mér irkálja ki mikor bejelentkezek az originba hogy ez a fiók már használatban van mert másik szgéprõl már bejelentkeztem.nemhiszem hogy fel van törve mert akkor már megváloztatta volna vki a jelszót, meg nem elõször van ilyen hogy ezt írja ki.

Én végignéztem, érdekes dolgok vannak benne. Az egyik a "When the adventure is over" kijelentés, azaz, pontosan mikor játszódik ez a DLC? "When the adventure is over, reconnect with your favorite characters from the Mass Effect Trilogy", itt. A kaland után újra találkoztunk a társakkal? Ez lehet úgy is értelmezni, miszerint nem halt meg, és a feltámadás után fogunk kaszinózni meg ilyesmi. Esetleg a DLC kalandoknak van vége? Eléggé ellentmondásos.
legalább vicces lenne vagy valami, de nem
standard duma és unalmas ... 20 percig bírtam

Nesztek, jó szórakozást... <#taps>

Lacoka12
nem adta meg a patchot a képet bezzeg megadta

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Én szívesen mennék néhány kört😊
felmék originra, ahogy nézem frissít is ...

oké, felveszlek originen akkor 😊
eve-be ugrálok egy sort, meg befejezem az FNL részt
de bõ félóra és benne vagyok

megpróbálkoznék a hétvégi challenge-dzsel, de egyedül nincs kedvem. jönne valaki most játszani?
Amennyiben a Citadel lesz az utolsó singleplayer dlc, akkor a jövõhéten számíthatunk egy Alternate Appearance Pack 2-re. Biztos nem csak úgy poénból rakták oda az 1-es számot az elsõhöz. Az ilyen kisebb, fegyveres, ruházatos dlc-ket csak a megjelenés napján, max elõtte leplezik le hivatalosan.
Ryder62

Tehát akkor új ellenfeleket is kapunk. Bár mondjuk ez érthetõ hisz a Cerberus, Reapers, Geth ellenfél tipusok nem állnák meg a helyüket.

Bár magáról a cselekményrõl még nagyon keveset tudni.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nah, megvan hogy csinálom meg a Gold/Platinum challange-eket.

A BW francia nyelvû blogjára több képet tettek fel, mint az angol nyelvûre. Itt van a bejegyzés az összes képpel (kattintással kinagyíthatók):
http://www.bioware-france.com/mass-effect-3-citadelle-et-jugement-les-prochaines-extensions/

Nem mindig ilyen azért. Karácsony óta több új játékos került a mókuskerékbe, akik sokszor tudásukhoz képest nehezebb fokozaton próbálnak szerencsét, hogy több kreditjük legyen. Vannak azért jó randomok is, de kissé mintha valóban megritkultak volna.

cylonflatus
Hiába magyarázol neki, sajnos pont az ilyenek miatt lett olyan a Mass Effect amilyen, egy akciójáték megnyirbált, leegyszerûsített rpg elemekkel.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Fpocok
Mi a fene van a játékkal?
Kb egy hónapig nem goldoztam... vagy inkább legyen három hét... És most lenyomtam 3 goldot is, és csak azt látom, hogy minden körben meghalnak a társak. Legutóbb nem volt ilyen gond, most meg nem lehet egyet végigvinni, mert mindenki fekszik állandóan.

not bad

Mimasz
Az már geth a javából.. 😄D

Egy kép a Juggernaut- ról:
http://static.giantbomb.com/uploads/original/3/31936/2440820-0272335805-scree.jpg
Azért engem alaposan felcsigázott😄