Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ott nem találom az awardok között csak az alapok vannak azok közül se az összes mert nincs meg a challenge

Elmész az N7 HQ honlapodra és kiválasztod. Utánna elindítod a játékot és voilá már az is a bannered. Nekem XBoxon a Survivornak fölülrõl az 5-ik van beállítva. Állatul néz ki. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

N7 HQ-ban lehet beállítani, ahogy a többit is, ami megvan.

de hogy lehet használni?

Ezek új bannerek. Fan art gyõztesek, az utolsó kettõ nekem is megvan.

én se de láttam multiba gondolom vmi móddal lehet, mert mint megszerezhetõ award nem láttam ezeket.De van ami még érdekelne a " best of best" asszem, female szõke shep van rajta (az arca) meg kékes háttér talán azt jó lenne megszerezni.

Fpocok
Errõl én is hallottam, de nem vágom, hogy kell berakni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

feltalálták a medi-gelt<#wow1>
Medigel

Ezeket hogy lehet berakno awardnak, jó pár embernél láttam már õket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mss Effect-be nem lehet senkit kidobni a légzsilipen, hogy az ne egy ismert színészt/színésznõt találna valamelyik ismert sci-fiból.

genndy
Kár hogy EDI nem adta a testét Triciának <#finom>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

tricia helfer <#beka2>
kár hogy edi testét nem õ adta

Ismerem a sorozatot. Egyik kedvencem. EDI hangját pedig Hatos kölcsönzi. 😊
Csapattársnak is elfogadtam volna.
ITT egy rövid videójelenet. Így jobban meg lehet ítélni. Amúgy is sokat vettek kölcsön a BSG-bõl, miért ne vették volna õt is onnan.
(érdekesség képpen a jelenetben a félszemû, Captain Bailey szinkronhangja)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nagyon bírtam a csajt a DLC-ben. Olyan esetlenül aranyos volt. 😄
Kár, hogy elárult és csak szerepet játszott
lehet

Aki látta a Battlesta Galacticát annak nem jutott eszébe, hogy a Citadell DLC-ben ez a néger kiscsajt Dualla-ról mintázták (Kandyse McClure)?

Nekem is van/volt ez a hiba. az accounttal nincs gond, csak ez a hülye üzenet. Néztem EA fórumon, van errõ la hibáról egy 20 oldalas topic.

cs1rk3
ccleanerrel torold ki a cookiekat elmeletileg ugymegy 😊

Így van, én ma "Alvó állapotba" tettem a gépet, Origint elõtte leállítottam, majd mikor visszakapcsoltam a gépet, és az Originbe is újra bejelentkeztem, akkor engem is ez az üzenet fogadott... Azóta, hogy 1-2 alkalommal ki-be lépegettem Originbõl, mindig kiírja.

nemhiszem nekem ma 3x írta ki, elég ha megszakad a kapcsolat és ezzel az üzivel fogad,látszik hogy egy retek az origin<#idiota>

Origin belépésnél ez az üzenet fogadott:

Tegnap még minden rendben ment. Lenyúlták a fiókomat?

Végre megint mindegyik csapattag ott volt egy küldetésen, utoljára ilyenre a második rész végén emlékszem. (talán az volt a legjobb mission az összes mass effect játékban)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Vraaanyek
Szerintem a sírós rész maga a DLC abból a szempontból, hogy az utolsó mindent ténylegesen lezáró tartalomról beszélünk, összejön a csapat még egy utolsót bulizni,mint egy nagy család, úgy, hogy tudod nemsokára néhányuk akár hallott lesz, valamint az egész világ is kifordul magában, akár így akár úgy döntesz a végén!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Azt hiszem nem gáz ha a többség nevében szólok: lényegében már csak a társaság miatt játszunk, a többségnek már legalább kétszer megvan minden challenge, az Origines folyamatos b*szakodásról nem is beszélve, már rég elvette volna a kedvünk, ha mindig idegenekkel kéne játszani. Vagy Goldozni vagy Platinázni szoktunk, 1-2 szabad hely mindig van valamelyik csapatban. Bárkit szivesen látunk.

A gyakorlás tényleg segit, de platinát pl random emberkékkel nem igazán lehet gyakorolni. Meg az is vicces, múltkor éjfél és hajnal 3 között lenyomtunk kb 5 platinát, aztán az utolsó gold meccsen meg bebuktunk. 😄 (azért látszott hogy a csapat már 8-10 órája nyomja)
nem tudom máshonnan linkelni, de ezen a zenén meghaltam XD
Gumspider a felhasználónevem. Örülök, ha bárki felvesz, akivel játszhatunk jókat 😊 (ez kicsit elkurvlósnak hangzik, de már nagyon unom az egyedül játékot random teamekkel, úgyhogy felvállalom) 😊
Ryder62
A Mass Effect sose volt dark sci-fi. Én pont azért szeretem mert nem az 😊

Gondoljunk csak az elsõ részre.

Bár az igaz hogy a trilógia vége elég darkosra sikerült mivel fullos happy ending ugye nincsen. (Jut eszembe emlékeztek még itt viccelõdtünk hogy egy bulizós, partizgatós véget is bele kellett volna tenni. Hát, a Citadelben megkaptuk igaz hogy nem vég után 😄 )

Extended Cuttal már elfogadható a vég. Szvsz a destroy állja meg a helyét hisz pont ezért küzdöttünk mindvégig.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Szeva!

Ha megadodaz Origin-neved, fel tudlak venni, és akár mehetünk pár kört multiban.

A masseffect.hu fórumán is vannak páran, akik multiznak.

Origin felhasználónevem: ZSOOLT3

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Üdv!<#integet2>

Én PC-s vagyok, legtöbbször Goldon megyek, de platinázni is szoktam (bár randomokkal nem igazán erõltetem), ha gondolod felvehetsz.

Bár így is van már vagy 70 emberke a barátlistámon, de a 90%-ukkal nem nagyon játszottam még, szóval eggyel több vagy kevesebb ismerõs nem számít már...<#kacsint>

Origin nevem az aláírásomban.

Látod ezt sem tudtam, hogy a különbözõ platformok nincsenek összeeresztve 😊
Szerintem van itt is egy-két "kocka". Hahaha <#nyes>
Én sajna nem tudok segíteni, én az Xbox360-as gárdát erõsítem.

PC-n tolom. És a legnagyobb baj, hogy az ismerettségi körömbõl nincs senki aki játszana. Jó lenne szerezni pár baráti arcot az origin listámra, akikkel szórakozás lenne a játék és rámszólnának, ha hülyeséget csinálok amikor xy karakternek yz fegyvert adok és azzal zy ellenfél ellen megyek 😊
A gyakorlás segít. Toljad csak Goldon aztán egyre jobb leszel. Felszerelés itt már nagyon számít. Azon meg ne bánkódj, hogy profik közé kerülsz. Mindig fogsz ilyenekkel találkozni, mert tele van a net élet nélküli kockákkal. Persze van aki szimplán tehetséges. Ez viszont nem azt jelenti te sz*r vagy. Am marhára ne foglakozz azzal hanyadik vagy. Tedd meg amit tudsz és kész. Igyekezz ne a csapat terhére lenni, az elég.

Azt azért ird meg milyen platformon tolod.

Sziasztok,
Nemrég kezdtem el tolni a goldot és rettenetesek a tapasztalataim a random csapatokkal. Vagy balfácán az összes és sosem érünk a végére, vagy vérprofik közé kerülök és utolsó helyen kullogva halál bénának érzem magam (legalább ilyenkor a küldetés végigmegy). Szeretnék magyar srácokkal játszani, akikkel értelme is lenne és akiktõl tudok tanulni, hogy jobb legyek. Silver az még elmegy casualba, de goldon már érezhetõen kell a kommunikáció és a jó csapat. Platináról még nem is álmodom, pedig a cél az lenne 😊 Ha akadnak jófej vállalkozó szellemû játékosok errefelé, akikhez csatlakozhatok akkor annak nagyon örülnék 😊
Sírós jelenet? Tali énekel, hát ott majdnem sírtam, de nem az örömtõl... inkább valami jó szex jelenetett tettek volna be, nem ezt a vonyítást... azért jópofa volt. 😊

Ezzel én is egyetértek. Ám nem tudom miért mondják sokan, hogy 5 óra a játékidõ. A sztori részén én max 2-2,5 óra alatt végigmentem és ha valaki hát én szüttyõgõs vagyok. Ám a partizgatás, dumálás valóban van még vagy 3 óra. Tehát a kettõ együtt valóban 5-6 óra.
Nálam továbbra is a LotSB a nyerõ. A Citadella viszont tényleg megközelíti és nem annyira történet miatt, hanem nagyon tetszik ez az embereimmel való bulizás dumálás. Rég szórakoztam ennyit. Tényleg kicsit olyan mintha a haverjaim lennének. 😊

Kérdés: Mordin, Thane, Legion ott tud lenni a party-n? Én már eléggé a végérõl indítottam a DLC-t. Gondolom Legion semmiképpen sem, de mi a helyzet Mordinnal és Thannel. Thane fiával találkoztam.

Sosem volt semmiféle sírós jelenet. Sam Hulick a zenéjére írta, hogy sírós. Gondolom valamelyik románcos zene.

Origin ID: masteroHUN

Miért lenne ratyi a befejezés? Az extended cuttal az egyik legjobb dark sci-fit kaptam amit valaha láttam. Bármennyire is csak az akcióról szól ma már egy Bioware game, azért történetet nagyon tudnak csinálni. Kevesen képesek erre, hogy egy negatív végkifejletet ennyire jól megírjanak. Talán az Obsidian még ilyen.

Nekem a Kasumi tetszik a legjobban. Új outfit, új power, új SMG - a legjobb fegyver a 2-ben - új Normandy rész, új cspattag és ötletes küldetés. Elõször parti, utána... az igazi parti.

Az Omega és Citadel DLC-t még nem próbáltam, most kezdek neki a 3-nak újból, új karakterrel. A Leviathan nagyon jó, a From Ashes is, sok bónuszt ad.

mindenki jon amúgy az LotSB-vel de nekem pl az a DLC annyira nem jött be
Arrival sokkal inkább

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ryder62
Citadel teljesen megéri a pénzét.

Eddig kb 10 órám van a dlc-ben. Ebbõl 5-6 a sztori, a többi meg az extra tartalommal ment el. És még így is egy rakás dolgot ki sem próbáltam még.

Omega ugyan ilyen áron van de az semmi olyat nem add amiért megérné. Ráadásul erõsen bugos és randa. Látszik hogy összecsapták.

Leviathan okés.

Nálam a Citadel a LotSB-vel vetekszik.

Azt kell hogy mondjam hogy örülök hogy ilyen dlc-t kapott utoljára a játék. Egy szép lezárás egy trilógiának. Egy DLC amiben mindenki benne van. Így remélhetõleg az embereknek nem a ratyi ending ugrik majd be.

Amúgy egy kérdés azokhoz akik végigvitték:

Hol a beígért sírós jelenet? Mert én végig röhögtem a DLC-t. Fõleg a partis részt 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

én úgy szoktam h várok hátha szariginen van vvmi akció vagy kapok promo kódot (most is kaptam egy 5%ost de nem tudtam használni vmiért)
de azzal is nehezen jön ki az ember annál jobb ajánlatra

és bocs ha kicsit durcán reagáltam hosszú és cinkes napom volt 😄
az emberek sikeresen felmérgeltek és ilyenkor az ilyenekre ingerlékenyebb vagyok

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nem hiszti akart lenni 😊

Meg van mind 3 Mass Effect játék ce-ben a polcon + minden dlc,
Igazándiból pont azért kérdeztem meg hogy hol volna a legolcsóbb bioware pontokat venni mert azért lássuk 1 euro = 1 dollár elég nagy khm lehúzás.
Inkább újra fogalmazom a kérdést hogy tud e valaki a konzolszerviz ajánlatánál jobbat?
jah és ha itt megy a hiszti a DLC-k áráról akkor nézzetek rá pl a Skyrimra ami egy gecijó játék és iszonyat jól moddolható (steam is támogatja ingyé)
erre kiadnak hozzá 2 olyan trágya DLC-t hogy hihetetlen és a 2 együtt annyi mint az alapjáték megjelenéskor

egy szóval se mondom hogy jó ez a rendszer/hozzáállás
csupán azt h ha kiadtam volna egy kieg lemezt akkor kb a 4 DLC lenne rajta, esetleg kis extra még és azért ugyanúgy elkérnék a 10k hufot

leviathan abszólut helybe van, teljesen korrekt áron teljesen korrekt tartalom (sõt)

omega viszont tényleg nem éri meg

amúgy 4 DLC van a játékhoz (nemtom az Ashes mennyi mer CE-t vettem anno)
ME3 megjelenéskor 10k hufos játék volt
a 3 utólagos DLC megvehetõ 3200 pontból ami 6k huf
sztem teljesen korrekt

Ez nem is hangzik rosszul. Sajna köszönöm a tippet. A leviathan már megvan csak omega meg citadel hiányzik és gondoltam most konzolszervizben a lególcsobb a bioware pontok ( 2990 - 1600 pont ) de akkor is egy origi far cry 3 2400 ft -.- kicsit elszálltak a dlc árakkal.
köszi