Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
kár hogy edi testét nem õ adta
ITT egy rövid videójelenet. Így jobban meg lehet ítélni. Amúgy is sokat vettek kölcsön a BSG-bõl, miért ne vették volna õt is onnan.
(érdekesség képpen a jelenetben a félszemû, Captain Bailey szinkronhangja)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tegnap még minden rendben ment. Lenyúlták a fiókomat?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
A gyakorlás tényleg segit, de platinát pl random emberkékkel nem igazán lehet gyakorolni. Meg az is vicces, múltkor éjfél és hajnal 3 között lenyomtunk kb 5 platinát, aztán az utolsó gold meccsen meg bebuktunk. 😄 (azért látszott hogy a csapat már 8-10 órája nyomja)
Gondoljunk csak az elsõ részre.
Bár az igaz hogy a trilógia vége elég darkosra sikerült mivel fullos happy ending ugye nincsen. (Jut eszembe emlékeztek még itt viccelõdtünk hogy egy bulizós, partizgatós véget is bele kellett volna tenni. Hát, a Citadelben megkaptuk igaz hogy nem vég után 😄 )
Extended Cuttal már elfogadható a vég. Szvsz a destroy állja meg a helyét hisz pont ezért küzdöttünk mindvégig.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ha megadodaz Origin-neved, fel tudlak venni, és akár mehetünk pár kört multiban.
A masseffect.hu fórumán is vannak páran, akik multiznak.
Origin felhasználónevem: ZSOOLT3
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Én PC-s vagyok, legtöbbször Goldon megyek, de platinázni is szoktam (bár randomokkal nem igazán erõltetem), ha gondolod felvehetsz.
Bár így is van már vagy 70 emberke a barátlistámon, de a 90%-ukkal nem nagyon játszottam még, szóval eggyel több vagy kevesebb ismerõs nem számít már...<#kacsint>#kacsint>
Origin nevem az aláírásomban.
Én sajna nem tudok segíteni, én az Xbox360-as gárdát erõsítem.
Azt azért ird meg milyen platformon tolod.
Nemrég kezdtem el tolni a goldot és rettenetesek a tapasztalataim a random csapatokkal. Vagy balfácán az összes és sosem érünk a végére, vagy vérprofik közé kerülök és utolsó helyen kullogva halál bénának érzem magam (legalább ilyenkor a küldetés végigmegy). Szeretnék magyar srácokkal játszani, akikkel értelme is lenne és akiktõl tudok tanulni, hogy jobb legyek. Silver az még elmegy casualba, de goldon már érezhetõen kell a kommunikáció és a jó csapat. Platináról még nem is álmodom, pedig a cél az lenne 😊 Ha akadnak jófej vállalkozó szellemû játékosok errefelé, akikhez csatlakozhatok akkor annak nagyon örülnék 😊
Nálam továbbra is a LotSB a nyerõ. A Citadella viszont tényleg megközelíti és nem annyira történet miatt, hanem nagyon tetszik ez az embereimmel való bulizás dumálás. Rég szórakoztam ennyit. Tényleg kicsit olyan mintha a haverjaim lennének. 😊
Kérdés: Mordin, Thane, Legion ott tud lenni a party-n? Én már eléggé a végérõl indítottam a DLC-t. Gondolom Legion semmiképpen sem, de mi a helyzet Mordinnal és Thannel. Thane fiával találkoztam.
Origin ID: masteroHUN
Az Omega és Citadel DLC-t még nem próbáltam, most kezdek neki a 3-nak újból, új karakterrel. A Leviathan nagyon jó, a From Ashes is, sok bónuszt ad.
Arrival sokkal inkább
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Eddig kb 10 órám van a dlc-ben. Ebbõl 5-6 a sztori, a többi meg az extra tartalommal ment el. És még így is egy rakás dolgot ki sem próbáltam még.
Omega ugyan ilyen áron van de az semmi olyat nem add amiért megérné. Ráadásul erõsen bugos és randa. Látszik hogy összecsapták.
Leviathan okés.
Nálam a Citadel a LotSB-vel vetekszik.
Azt kell hogy mondjam hogy örülök hogy ilyen dlc-t kapott utoljára a játék. Egy szép lezárás egy trilógiának. Egy DLC amiben mindenki benne van. Így remélhetõleg az embereknek nem a ratyi ending ugrik majd be.
Amúgy egy kérdés azokhoz akik végigvitték:
Hol a beígért sírós jelenet? Mert én végig röhögtem a DLC-t. Fõleg a partis részt 😄
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
de azzal is nehezen jön ki az ember annál jobb ajánlatra
és bocs ha kicsit durcán reagáltam hosszú és cinkes napom volt 😄
az emberek sikeresen felmérgeltek és ilyenkor az ilyenekre ingerlékenyebb vagyok
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Meg van mind 3 Mass Effect játék ce-ben a polcon + minden dlc,
Igazándiból pont azért kérdeztem meg hogy hol volna a legolcsóbb bioware pontokat venni mert azért lássuk 1 euro = 1 dollár elég nagy khm lehúzás.
Inkább újra fogalmazom a kérdést hogy tud e valaki a konzolszerviz ajánlatánál jobbat?
erre kiadnak hozzá 2 olyan trágya DLC-t hogy hihetetlen és a 2 együtt annyi mint az alapjáték megjelenéskor
csupán azt h ha kiadtam volna egy kieg lemezt akkor kb a 4 DLC lenne rajta, esetleg kis extra még és azért ugyanúgy elkérnék a 10k hufot
omega viszont tényleg nem éri meg
amúgy 4 DLC van a játékhoz (nemtom az Ashes mennyi mer CE-t vettem anno)
ME3 megjelenéskor 10k hufos játék volt
a 3 utólagos DLC megvehetõ 3200 pontból ami 6k huf
sztem teljesen korrekt