Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• horpeti
    Jaja, Adept rulZ.
    Én 23. szintű vagyok jelenleg a soldierrel, Jamesnek van 5. szintű tüzes ammoja, és vagy Garrust viszem az overloaddal, vagy újabban már Liarát a Warppal. Szóval én egyelőre még csak gyufával gyújtok, de már kezdek ráérezni, mikortól lehet robbantani.

1. szintű frag grántátot szoktam azért dobálni én is már, de egyelőre még nem nagyon érzem vele a dolgokat. :)
    Ki akarom még maxolni a fitnesst meg a combat masteryt, aztán jöhet valami gránát, vagy extra, egyelőre még nem is tudok sok bonusz képességet felvenni, 1 pont van az armor piercing ammon, az jó szokott lenni, bár mintha már hatékonyabb lenne a tűz detonálás.

A fegyver még kétséges, próbáltam a Valkyriet, nem volt rossz, de valahogy jobban érzem a Mattochot, viszont még mindig kevés az ammo. Sniper is jó, de azt direkt nem erőltetem, hogy maradjon meg az élmény majd az inflantratornak.
    Shot Gunt valahogy nincs kedvem használni, bár már van Evi is, most szedtem fel. Valahogy nem az én stílusom. Közelről tetszik a Hurricaneos rotálás. :)